R rkndmt A asitane161719 Kızlar bende de aynı durum var özellikle de geceleri oluyor bu durum. Ama doktora danismamistim yarın gideceğim ben de bir sorayim bakalım. Çok can sıkıcı hâl aliyor bazen.. A asitane161719 sen kaç haftaliksin canım. Ben 21. Haftadayim benim kızım da öyle bir iki tıklatıp gidiyor. Sanırım şu dönemlerde normali bu. Benimki ilk gebelik bu arada..
R rkndmt A asitane161719 Kızlar bende de aynı durum var özellikle de geceleri oluyor bu durum. Ama doktora danismamistim yarın gideceğim ben de bir sorayim bakalım. Çok can sıkıcı hâl aliyor bazen.. A asitane161719 sen kaç haftaliksin canım. Ben 21. Haftadayim benim kızım da öyle bir iki tıklatıp gidiyor. Sanırım şu dönemlerde normali bu. Benimki ilk gebelik bu arada..
İnşallah canım heyecanla bekliyorum ben deGece 3-4 defa kalkıyorum bende. Bende son iki haftadır baya sert vuruşlar başladı, itiyo sanki acayip geriliyor, dışardan bariz belli yani, 25. Haftama girdim ben, iki hafta önce bu kadar değildi mesela, seninde artar iki üç haftaya
Amin canım insallah
Seninki daha sakin duruyodur içerde, doğduktan sonra da inşallah sakin olur seni hiç yormaz:)
WC gelince sanki bir gün boyunca çıkmamısim gibi bir baskı , biyere de gitmek istemiyorum bu sebepten, birde grip salgını kendimizi korumamız lazim
Sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun tabiki ama bu hafta gebeliğim sonlandırılacak çok yüksek ihtimal.. Allah sizin bebeklerinize sağlık sıhhat versin.. ben hem sizi hem kendimi üzmemek adına artık bu sayfaya bakmıyorum ve yazmıyorum bir süre sonra bildirim gelmiyor zaten, kendinize çok iyi bakın, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inş.
benim öyle neydeyse belli.oluyor p taraf sert oluyor.İnşallah canım heyecanla bekliyorum ben deama karnimdaki konumunu artık belli ediyor geçtiği yerde ağırlığı ve sertligi oluyor sizde de öyle mi
Bendede öyle, bir yerde duruyor sonra başka yere gidiyor mesela, hissediyorumİnşallah canım heyecanla bekliyorum ben deama karnimdaki konumunu artık belli ediyor geçtiği yerde ağırlığı ve sertligi oluyor sizde de öyle mi
Aynen canım sağlıklı ca gelsinler de Önemli olan o. Bir yakinim erkek cocugunun karninda çok hareketsiz olduğunu soyledi ama çocuk bir dogdu resmen cevresindekilere kök sokturdu. Çocukların karin icindeki hareketlerini saglikli olduklari surece pek önemsememek lâzım aslında ama biz heyecanimiza yenik dusuyoruz sanirimCanım ben 25.haftadayım kontrolüm dündü doktor yorgunluktan hissetmiyor olabilirsin dedi ama ben daha çok şişkinlikten olduğunu düşünüyorum karnım hep şiş ne yesem midem burnuma dayanıyor sanki ama yiyorum yine de. Yoksa halsizlik başlıyor bu kez ona hiç tahammül edemiyorum. Sağlıklı olsunlar da bunlar gebeliğin normal halleri.
O zaman doğru hissediyorum sanırım :) darısı daha fazla tekmeciklerine diyelim insallahbenim öyle neydeyse belli.oluyor p taraf sert oluyor.
göbek büyüdükçe bel ağrıalrı olabilir yada işin gereği çok ayaktaysan. ben iyiyim elhamdülillah çok şükür. doktoruna danıştınmı?
aaa bak iyi fikir. salata çeşitlerini arttırmam lazım.
@Sbmm kuzum çok ince düşüncelisin ama şunu unutma bizim aklımız dualarımız seninle. sen yaz gene
inşallah hakkınızda en hayırlısı olur...
kızlar bebeğin başı aşağıda olsada olmasada inanın wc işi sürekli olacak doğuma kadar. benim ilk haftalarda başladı . O zaman bebek gram ağırlığındaydı. inşallah üşütmemeye dikkat edin bişeycik olmaz.
Maşallah o bebiseBendede öyle, bir yerde duruyor sonra başka yere gidiyor mesela, hissediyorum
Aynen canım sağlıklı ca gelsinler de Önemli olan o. Bir yakinim erkek cocugunun karninda çok hareketsiz olduğunu soyledi ama çocuk bir dogdu resmen cevresindekilere kök sokturdu. Çocukların karin icindeki hareketlerini saglikli olduklari surece pek önemsememek lâzım aslında ama biz heyecanimiza yenik dusuyoruz sanirim
İyi gecelerİyi geceler kızlar, şuan geçici olarak buraya giremeyen arkadaşlara da sevgiler, tez vakitte gelsinler:)
İnşallah canım, o heyecanlarida yasamak dilegiyleOtuzlu haftalar en güzeli bu konuda. Şimdi vurma şeklinde ama o zaman resmen karnında gerindigini şekil değiştirdiğini duruşunu vs anlıyorsun hıçkırıkları bile çok net oluyor. Sağlıkla erelim o gunlere insallah
O zaman doğru hissediyorum sanırım :) darısı daha fazla tekmeciklerine diyelim insallah
Benim göbek büyüdü valla o yüzden oluyo sanırım, daha da büyücek daha 3 ay var füze gibi olur bence
iyi geceler tatlı rüyalar canım.İyi geceler kızlar, şuan geçici olarak buraya giremeyen arkadaşlara da sevgiler, tez vakitte gelsinler:)
Evet canım ya Rabbim.bu guzel duyguları tüm isteyenlere yaşatsın, bize de bebislerimizi sagliklica kucagimiza almayı nasip etsinsenin ilk birde nasıl heyecanlısındır. amin inşallah darısı kuvvetli sağlıklı teppiklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?