kızlar bebeğin başı aşağıda olsada olmasada inanın wc işi sürekli olacak doğuma kadar. benim ilk haftalarda başladı . O zaman bebek gram ağırlığındaydı. inşallah üşütmemeye dikkat edin bişeycik olmaz.

Canım ben 25.haftadayım kontrolüm dündü doktor yorgunluktan hissetmiyor olabilirsin dedi ama ben daha çok şişkinlikten olduğunu düşünüyorum karnım hep şiş ne yesem midem burnuma dayanıyor sanki ama yiyorum yine de. Yoksa halsizlik başlıyor bu kez ona hiç tahammül edemiyorum. Sağlıklı olsunlar da bunlar gebeliğin normal halleri.

İnşallah canım heyecanla bekliyorum ben deama karnimdaki konumunu artık belli ediyor geçtiği yerde ağırlığı ve sertligi oluyor sizde de öyle mi

Haklısın canım mevsim kış daha dikkatli olmamız lazım. Benim çok şık olmuyor ama geldiği zaman da duramıyorum yerimde. Hele geçen gün o kadar çok sık çıktım ki tuvalete enfeksiyondan bile şüphelendim ama geçti sonra o his çok şükür.

Hakkında hayırlısı olsun canım, çok olgun bir duruşun var burdan bile anlayabiliyorum, takdir ettim seni gerçekten ,Allah kızına uzun ömür versin, bebeğin sağlıkla dogacaksa en güzel haberleri aldırsin sana , eğer olmayacaksa zaten Allah büyük. Hep şey derim biz plan yaparız ama Allah'ın bizimle ilgili planları da aynimi diye. Bende kimyasal yaşamıştım bu gebelik öncesi ya havalara ucmustuk değerler yükselince,sonra bir hafta hamile modunda dolaştım, değer düşünce kanda, doktor dua edelim kimyasal olsun kötünün iyisi dedi o haberi okulda derse girmeden 5 dk önce almıştım, sende ki bu olgunlukla kimseye caktirmadan dersime girdim tüm gün ogrencilerime yansıtmadan guleryuzle dersimi dersimi anlattim, o gece sabaha kadar uyumadan ağlayarak ertesi gün yine ise gittim, 4 gün sonra düşük başladı ağrılı ve yine derse girdim çıktım, eve gelince ağlayıp uyuyodum , eşim dışında annem dahil kimseye yansitmadim, seni okuyunca o zamanlar geldi gözüme. Zaten hayatımda kötü aldığım haberleri hep işteyken aldım. içim ağladı dışardan gulen bir yüz. Allah hepimizi beterinden korusun, seninde hakkında en güzelini nasip etsin. Bize de haber ver muhakkak

Aynen canım sağlıklı ca gelsinler de Önemli olan o. Bir yakinim erkek cocugunun karninda çok hareketsiz olduğunu soyledi ama çocuk bir dogdu resmen cevresindekilere kök sokturdu. Çocukların karin icindeki hareketlerini saglikli olduklari surece pek önemsememek lâzım aslında ama biz heyecanimiza yenik dusuyoruz sanirim

Benim göbek büyüdü valla o yüzden oluyo sanırım, daha da büyücek daha 3 ay var füze gibi olur bence

İnşallah canım, sağol , insan zaman geçtikçe heyecanlanıyo ,birde alışveriş yaparsak daha da artar heyecan:)

Otuzlu haftalar en güzeli bu konuda. Şimdi vurma şeklinde ama o zaman resmen karnında gerindigini şekil değiştirdiğini duruşunu vs anlıyorsun hıçkırıkları bile çok net oluyor. Sağlıkla erelim o gunlere insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…