ooooh en keyifli zamanlar. birde nacizane sadaka vermeyi ihmal etmeyelim. sadaka kazayı def eder kolay eder işleri. ömrü uzatır bereket verir inşallah.İnşallah canım, sağol , insan zaman geçtikçe heyecanlanıyo ,birde alışveriş yaparsak daha da artar heyecan:)
Evet canım ya Rabbim.bu guzel duyguları tüm isteyenlere yaşatsın, bize de bebislerimizi sagliklica kucagimiza almayı nasip etsin
Otuzlu haftalar en güzeli bu konuda. Şimdi vurma şeklinde ama o zaman resmen karnında gerindigini şekil değiştirdiğini duruşunu vs anlıyorsun hıçkırıkları bile çok net oluyor. Sağlıkla erelim o gunlere insallah
ben kızımı hatırlamıyorum ya. oğlum daha net aklımda. Dediğin gibi baya nerde olduğunu bilirdim. halbuki kızım daha yeni tarih . bunuda düşündüm geçen gün. bakalım 3 kg bebeişi nasıl taşıyacağım sürekli kıpır kıpır olacak inşallah . aklıma gelince bile nasıl mutlu oluyorum. güzel zamanlar .
Gündüz imkansız ama geceleri yazmaya çalışırımüzülme tatlım , gene sıcak samimi bir ortam var . katılırsın bize
Benim bebek saç kurutma makinesi sesi duyunca deliriyor içerde korkuyo mu seviyo mu acaba karnımdan çıkacak gibi oluyoRabbim hayırlı bir şekilde isteyen hakeden herkese tattirsin ben de hamilelik deyince hep son üç ayı hatırlıyorum daha çok sevmişsem demek. Seslere verdiği tepkiler daha net yeri daha belli hareketleri daha kuvvetli vs bir de kavuşma daha yakın tabi :)
Benim bebek saç kurutma makinesi sesi duyunca deliriyor içerde korkuyo mu seviyo mu acaba karnımdan çıkacak gibi oluyo
İyi geceler annisler sizlere iki sorum var
1 yemek borum yanıyor iki gündür bu bebekten ötürü müdür annem saçları çıkıyodur diyor nasıl geçer uyuyamıyorum
2 bebek idrar torbasına tekme falan atabiliyo mu anatomik olarak? Arada vuruyor gibi oluyor sızlıyor doktora gitmeli miyim
Benim bebek saç kurutma makinesi sesi duyunca deliriyor içerde korkuyo mu seviyo mu acaba karnımdan çıkacak gibi oluyo
Kızlar sakin olur derler Son ayları merak ediyorum şimdiden :)Maşallah annesi ne mutlu sana :)) seslerden etkileniyor demekki rahatsız olmuyordur duyduğunu belli etmek istiyordur. :) Bu tepkiler ilerleyen zamanlarda daha da artacak inşallah. :) Benim kız da her şeyden çok yemekten etkileniyor. Yemek yedikten bir süre sonra ben buradayım diyor çok şükür. Yoksa genel anlamda sakin şu anda :)
Benim diyabetim var ekmek ağır ve yağlı yemek vs asla yok bende yanmayı geçirmek için yoğurt ayran tüketiyorum ama kalıcı olmuyor sirkem var evde nasıl kullanacağım?yavrum hamilelikten dolayı o mide yanmaları . saçı çıkıyor diye derler toplumda ama ben bukonuda aynı fikirde değilim... oğlum uzun saçlara doğdu ne mide yanması yaşadım ne bişey. mide asidin yüksektir ondan veya hazımsızlık olur. mayalı ekmek vs yeme bi müddet. sirke bana çok fayda etti. hakiki el yapımı elma sirkesi. kantaron çayı , aklıma gelen bunlar. daha öncede konuştuk karışık yemek salçalı baharatlı vs bunlarda yanma eşime yapabilir dikkatli beslenmeye çalış.
birde o idrar kesesine vururken bende titreme oluyor. böyle telefon titreşimi gibi , hatta artık hıçkırıncada titriyor hissediyorum
sulandırıp içiyorum .. göz kararı yarı yarıya olacak şekilde. fındık kabuklu elmada iyi geliyor diye biliyorum.Benim diyabetim var ekmek ağır ve yağlı yemek vs asla yok bende yanmayı geçirmek için yoğurt ayran tüketiyorum ama kalıcı olmuyor sirkem var evde nasıl kullanacağım?
Allah bağışlasın evlatlarını 3. Olacak demek korkuyor musun ben 3 çocuk yapabilir miyim şuan bilmiyorum ama sağlık sorunlarım el verirse kesinlikle bende istiyorum çok çocuk :)oyyy maşallah ona. duyuyorum anne diyor baksana ya. mucize. benim kızımda abisi ve ablası bağırıp çılık atınca vuruyor
başka ses yok zaten
başkasının çocuğunun sesine bu kadar tahamül edilirmi Allahın hikmeti işte. evlat her halde seviliyor. çok şükür Mevlam.
Allah bağışlasın evlatlarını 3. Olacak demek korkuyor musun ben 3 çocuk yapabilir miyim şuan bilmiyorum ama sağlık sorunlarım el verirse kesinlikle bende istiyorum çok çocuk :)
Bu dedigine gercekten katiliyorum su 10 gundur bende ayni durumdayim anneme esime falan takvime bakip bak 4 gun kalmisti dedim en son tahmini dogum 18 ocak gozukyyordu benm ise dogum gunum 20 ocak cok sevinmistik esim desene 2 heycan birarada olacak demisti ama nasip degilmis 3 aylikken kalp ve gelisim durdu o pskolojiden biraz zor cikiyor insan.Beni yanlış anlamayın ama bence bu başlığı takip etmeyi bırakın yavaş yavaş.çünkü buradaki mesajlar sizi daha çok üzecektir.sürekli alttaki takvime bakıp benim de olsaydı şimdi bu kadar olacaktı.olsaydı aynı mesajları ben de yazacaktım deyip duracaksınız içinizden. Bu da sizi daha dibe götürecektir.lütfen yanlış anlamayın ne olur.acıli bir anneyi üzmek istemem asla.
Ama daha çabuk toparlanmak unutmak için bence bu konuyu takip etmeyin derim.
İnsallah rabbim en kısa zamanda tekrar doldursun kucağınızı
merhaba canım, bu haftalarda artık ense kalınlığı artışına bakılmıyor diye biliyorum ben. Detaylı ultrason çok önemli onu mutlaka güvendiğiniz bir doktora yaptırın. Bazıları detaylı ultrason diyor ama 10 dakika sürüyor... benimki 1 saat sürdü neredeyse, çok detaylı olarak her yerine bakıyorlar. İçinizi ferah tutun, başka bir doktora da danışın.arkadaşlar günaydın. ben 2 gündür baya stresliyim . cumartesi günü gittiğim doktor ense kalınlığında nucal fold dyorlar artış gördü. sınırın biraz üzerindeymiş. 6,4 mm ölçtü. şu an 24. haftamdayım. 20. haftamda ayrıntılı ultrason yaptrmıştım iyi bir radyoloğa bi sorun görmemişti ama en son böyle söylediler. bu akşam başka bir doktora gidicem inş bi sıkıntı yoktur çok endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?