İnşallah canım, sağol , insan zaman geçtikçe heyecanlanıyo ,birde alışveriş yaparsak daha da artar heyecan:)
ooooh en keyifli zamanlar. birde nacizane sadaka vermeyi ihmal etmeyelim. sadaka kazayı def eder kolay eder işleri. ömrü uzatır bereket verir inşallah.
hele hamile iken.

Evet canım ya Rabbim.bu guzel duyguları tüm isteyenlere yaşatsın, bize de bebislerimizi sagliklica kucagimiza almayı nasip etsin

amin kuzum. inan çevremde o kadar çokki evlat ile imtihan olan. eş ile imtihan olanda var... dünya imtihan yeri. inşallah sonumuz güzel olur. bu kadar emek zahmet verip sonunda kaybetmek ne büyük hüsran
evlatlarımızda salih olurlar inşallah.

ben kızımı hatırlamıyorum ya. oğlum daha net aklımda. Dediğin gibi baya nerde olduğunu bilirdim. halbuki kızım daha yeni tarih . bunuda düşündüm geçen gün. bakalım 3 kg bebeişi nasıl taşıyacağım sürekli kıpır kıpır olacak inşallah . aklıma gelince bile nasıl mutlu oluyorum. güzel zamanlar .

Rabbim hayırlı bir şekilde isteyen hakeden herkese tattirsin ben de hamilelik deyince hep son üç ayı hatırlıyorum daha çok sevmişsem demek. Seslere verdiği tepkiler daha net yeri daha belli hareketleri daha kuvvetli vs bir de kavuşma daha yakın tabi :)

İyi geceler annisler sizlere iki sorum var
1 yemek borum yanıyor iki gündür bu bebekten ötürü müdür annem saçları çıkıyodur diyor nasıl geçer uyuyamıyorum
2 bebek idrar torbasına tekme falan atabiliyo mu anatomik olarak? Arada vuruyor gibi oluyor sızlıyor doktora gitmeli miyim

Benim bebek saç kurutma makinesi sesi duyunca deliriyor içerde korkuyo mu seviyo mu acaba karnımdan çıkacak gibi oluyo

Benim bebek saç kurutma makinesi sesi duyunca deliriyor içerde korkuyo mu seviyo mu acaba karnımdan çıkacak gibi oluyo

Maşallah annesi ne mutlu sana :)) seslerden etkileniyor demekki rahatsız olmuyordur duyduğunu belli etmek istiyordur. :) Bu tepkiler ilerleyen zamanlarda daha da artacak inşallah. :) Benim kız da her şeyden çok yemekten etkileniyor. Yemek yedikten bir süre sonra ben buradayım diyor çok şükür. Yoksa genel anlamda sakin şu anda :)

yavrum hamilelikten dolayı o mide yanmaları . saçı çıkıyor diye derler toplumda ama ben bukonuda aynı fikirde değilim... oğlum uzun saçlara doğdu ne mide yanması yaşadım ne bişey. mide asidin yüksektir ondan veya hazımsızlık olur. mayalı ekmek vs yeme bi müddet. sirke bana çok fayda etti. hakiki el yapımı elma sirkesi. kantaron çayı , aklıma gelen bunlar. daha öncede konuştuk karışık yemek salçalı baharatlı vs bunlarda yanma eşime yapabilir dikkatli beslenmeye çalış.
birde o idrar kesesine vururken bende titreme oluyor. böyle telefon titreşimi gibi , hatta artık hıçkırıncada titriyor hissediyorum

oyyy maşallah ona. duyuyorum anne diyor baksana ya. mucize. benim kızımda abisi ve ablası bağırıp çılık atınca vuruyor
başka ses yok zaten
başkasının çocuğunun sesine bu kadar tahamül edilirmi Allahın hikmeti işte. evlat her halde seviliyor. çok şükür Mevlam.

Kızlar sakin olur derler Son ayları merak ediyorum şimdiden :)

Benim diyabetim var ekmek ağır ve yağlı yemek vs asla yok bende yanmayı geçirmek için yoğurt ayran tüketiyorum ama kalıcı olmuyor sirkem var evde nasıl kullanacağım?

Benim diyabetim var ekmek ağır ve yağlı yemek vs asla yok bende yanmayı geçirmek için yoğurt ayran tüketiyorum ama kalıcı olmuyor sirkem var evde nasıl kullanacağım?
sulandırıp içiyorum .. göz kararı yarı yarıya olacak şekilde. fındık kabuklu elmada iyi geliyor diye biliyorum.

Allah bağışlasın evlatlarını 3. Olacak demek korkuyor musun ben 3 çocuk yapabilir miyim şuan bilmiyorum ama sağlık sorunlarım el verirse kesinlikle bende istiyorum çok çocuk :)

Allah bağışlasın evlatlarını 3. Olacak demek korkuyor musun ben 3 çocuk yapabilir miyim şuan bilmiyorum ama sağlık sorunlarım el verirse kesinlikle bende istiyorum çok çocuk :)

Canımsın inşallah sağlığın ömrün el verir. Rabbim nasip eder o günleri. korkmuyorum hemde hiç. beni nelerin beklediğini biliyorum ondan dolayı 2.bebeğimde çok kolay ve sakin karşıladım bebeğimi. ve sen ne kadar sakin huzurlu olursan bebeğin de o kadar sakin uyumlu oluyor. 3.bebeğimde planlı oldu istedik elhamdülillah çok şükür . umarım sağlıkla kucağımıza alırız ve herşey çok güzel olur. hayata bakış açısı ile alakalı mutlu olmak kıymet bilmek. evlatlarımız için elimizden geleni yapıyoruz eşimde , maşallah subhanAllah çok yardımcıdır. .arada tembellik etsede. sende kucağına al bebeğini inan dua edeceksin inşallah kardeşi olsun diye.

Bu dedigine gercekten katiliyorum su 10 gundur bende ayni durumdayim anneme esime falan takvime bakip bak 4 gun kalmisti dedim en son tahmini dogum 18 ocak gozukyyordu benm ise dogum gunum 20 ocak cok sevinmistik esim desene 2 heycan birarada olacak demisti ama nasip degilmis 3 aylikken kalp ve gelisim durdu o pskolojiden biraz zor cikiyor insan.

arkadaşlar günaydın. ben 2 gündür baya stresliyim . cumartesi günü gittiğim doktor ense kalınlığında nucal fold dyorlar artış gördü. sınırın biraz üzerindeymiş. 6,4 mm ölçtü. şu an 24. haftamdayım. 20. haftamda ayrıntılı ultrason yaptrmıştım iyi bir radyoloğa bi sorun görmemişti ama en son böyle söylediler. bu akşam başka bir doktora gidicem inş bi sıkıntı yoktur çok endişeliyim

merhaba canım, bu haftalarda artık ense kalınlığı artışına bakılmıyor diye biliyorum ben. Detaylı ultrason çok önemli onu mutlaka güvendiğiniz bir doktora yaptırın. Bazıları detaylı ultrason diyor ama 10 dakika sürüyor... benimki 1 saat sürdü neredeyse, çok detaylı olarak her yerine bakıyorlar. İçinizi ferah tutun, başka bir doktora da danışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…