Merhaba arkadaşlar, benimde detaylı ultrasonum cumartesi günüydü, çok şükür kızımız iyiymiş, haftası ile de uyumlu. Sadece kordonu boynuna dolanık duruyormuş... Detaylı ultrasona bakan doktorumuz çok endişelenmedi, kan akışında sıkıntı yok, belki çözüledebilir dedi... ama tabiki ben durur muyum bi stres aldı beni... Bugün kendi doktorumu arayıp ona da danışacağım inşallah rahatlatır beni. Tecrübeli annelerden böyle bir durum yaşayan var mı?

selamun aleyküm kızlar. hayırlı nurlu huzurlu günlerimiz olsun inşallah
istnabulda hava kapalı bugün.
sizler nasılsınız.
Elhamdülillah çok şükür dün gece rahat uyudum burnum açıktı , Rabbim daim eyle daha rahat nefes alalım
kızçem maşallah uyutmadı dün gece . ablası zaten abone olmuş her gece geliuor yanımıza.
Pisikedii
KEVOK
nerelerdesiniz bakayım

Ayrıntı ultrasonda birşey görünmemişse bir şey yoktur inşallah. Başka bir doktora git istersen daha rahat edersin.. Rabbim yardımcın olsun. Güzel ve sağlıklı haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla..

evet bu haftalarda ense kalınlığına bakılmıyor hem detaydıda bişey çıkmamış içini ferah tut bişey olmaz inşallah .biraz üstü demiş sorun olacağını sanmıyorum belkide kendisi yanlış ölçtü.

Ayrıntı ultrasonda birşey görünmemişse bir şey yoktur inşallah. Başka bir doktora git istersen daha rahat edersin.. Rabbim yardımcın olsun. Güzel ve sağlıklı haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla..
bazen doktorlar yersiz üzüntü stresé sebep oluyorlar. ilk kez duyuyorum bu haftada ense kalınlığı ile ilgili ölçüm yapıldığını . benim 2.gebeliğimde doktor tutturdu ense kalınlığını ölçelim ben istemedim. Dedi ultrason cihazımız çok iyi . Dedim bi sorunmu gördünüz bişey demedi vé bana kızdı. sinir oldum tavrına tekrar gitmedim zaten.

bu tam olarak ense kalınlığı değil de 2. trimestrda ölçilen ense derisi kalınlığıymış nucal fold diyorlar. umarım bişey yoktur akşam inşallah iyi haber alırım:/

İnşallah canımm

Canım inşallah önemsiz bir şeydir bir şey çıkacağını sanmıyorum bu kadar çok bizi inceleseler bizde bile milyon eksik bulunur inan radyolog sorun yok demisse için rahat olmalı bence . Hem bariz bir fark da yokmuş. Belki de doktorun ölçümünde kaymalar hatalar oldu bilemeyiz. Kendini strese sokup bebeğini de üzme annesi onun en çok senden gelecek huzura ve sevgiye ihtiyacı var

Canım doktorlar bir kere değil de iki kere dolanirsa endiseleniyorlar. Hem bu haftalarda bebek daha küçük sayılır kordon dolanması daha çok son haftalarda sıkıntılı olabiliyor. İki gün önce doktorum da bahsetti. Bir kere değil iki kere dolanması önemli olur hatta doğumu öne bile alırız oyle bir durumda dedi. Senin de bir kere dolanmış ve daha küçük çözülür büyük ihtimalle sıkma canını .

Ve aleyküm selam canım. Ben de gece dörde kadar güzel uyudum ama sonra uyandım ve uzun bir süre uyku tutmadı nefes darlığı yüzünden. iki yastıkla uyumayı denedim sonra şükür biraz daha dinlenebildim. Benim kız ben uyurken çok sakin is güç yaparken atağa geçiyor o yüzden geceleri rahatim şimdilik :)))

Aleykum selam :))
İyiyim hamdolsun benim oğluşumda geceleri tekmeliyor gündüzleri sakib gece çoşuyor :))
Afacan olacak belli :))

Amin amin Allah razı olsun inşaallah. S Sibelll16 canım son durum ne merak ettim. Allah yardımcın olsun inşaallah
Canım son durumda bir değişiklik yok şu an, yarın üniv. hastanesine gideceğiz aynı şeyleri duyacağımızdan emin olsak da.. perşembe zaten gideceğiz doğum zamanını konuşmak için.. senle özelden konuşalım olur mu?

Merhaba, benim büyük kızımda 22. Haftada kordonu boynundaydı ve sorun olmaz dediler her gidişimde ilk onu sordum doğuma kadar boynunda kaldı ve hiç sorun yaratmadı gerçekten normal doğum bile denedi doktorum ama kordonla değil açılmayla ilgili sorundan dolayı normal yapamadım. Hiç merak etme o baya uzun zaten ve sıkmıyor bebeği..

Kızlar merhaba ortalama ne kadar kilo aldınız acaba ?bir de ben hem corasprin hem oksapar kan sulandırıcı iğne yapıyorum benim gibi kullanan var mı ?iğneyi göbekten yapmaya mı devam ediyorlar merak ediyorum

Kızlar merhaba ortalama ne kadar kilo aldınız acaba ?bir de ben hem corasprin hem oksapar kan sulandırıcı iğne yapıyorum benim gibi kullanan var mı ?iğneyi göbekten yapmaya mı devam ediyorlar merak ediyorum
Merhaba bende coraspirin ve iğne kullanıyorum hala göbekten yapıyorum doktora sormadım yakın bi zamanda gitçeksen bana da bilgi verir misin doktora sorup Cuma günü gittim ama sormak aklıma gelmedi...

Merhaba bende coraspirin ve iğne kullanıyorum hala göbekten yapıyorum doktora sormadım yakın bi zamanda gitçeksen bana da bilgi verir misin doktora sorup Cuma günü gittim ama sormak aklıma gelmedi...
ben ilçedeyim canım doktorum asıl doktorum ilde o 5.aya kadar göbekten yap demişti buradaki doktoruma sormayı ben de unuttum

umarım öyle olur insan ister istemez kafaya takıyor. gerçi artık kocaman oldu her ne olursa olsun bebeğim o benim vezgeçemem ama hayırlısıyla hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…