Kızlar merhaba ortalama ne kadar kilo aldınız acaba ?bir de ben hem corasprin hem oksapar kan sulandırıcı iğne yapıyorum benim gibi kullanan var mı ?iğneyi göbekten yapmaya mı devam ediyorlar merak ediyorum

ben önceki iki hamilelik dönemimde kullandım. bazen koluma vururdum doktorun sana hangi bölgelerden ve nasıl vuracağını söyledimi ?

maşallah ona .

Olur olur yaz. Allah yardımcın olsun inşaallah

umarım öyle olur insan ister istemez kafaya takıyor. gerçi artık kocaman oldu her ne olursa olsun bebeğim o benim vezgeçemem ama hayırlısıyla hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah

İnsan en küçük şeyi kafasına takıyor ben de öyleyim bu konuda haklısın . Dogurmaya karar verdik madem bence çok inceleyip rahatsız etmemek lazım bebişleri. Kalıp incelemeleri yaptırıyoruz zaten ikili test şeker yükleme ayrıntılı gibi. Gerisini Allah'a bırakalım bebeklerimiz de mutlu bir anne ile gelsinler dünyaya.

Kızlar kendime geldim ya :)
akşama yemeğe misafir davet ettim. .çok mutluyum özlediğim bir arkadaşımız geliyor. hazırlık yapıyorum , keyif alıyorum. sizler nasılsınız akşama menüler belli olmuştur. ben kızı uyuttum kalkıp devam edeyim kaldığım yerden.

ben 2.gebeliğimde çok rahattım ya. eski usul devam ettim. ne şeker yüklemesi ne detaylı ultrason hiçbirini yapmadım. ama sonn haftalarda benimde bebeğimin de kalp atışı çok yüksekti . 36.haftada acil sezeryana girecektim nerdeyse. sonn aya kadar evde rahat geçirdim ama sonra bir ayağım hastanede kaldı. çok sıcaktı bence ondan etkilendik.

Ben de şu an öyle devam ediyorum zaten ister istemez stresli bir yapım var çocuğum bir sıfır yenik durumda . Durumu daha da vahimleştirmek istemiyorum. En küçük şeyi kafama takacağım eminim o yüzden sormuyorum doktora çok fazla bir şey. Ama ne çare biz sormadan söylüyorlar artık :))

ben önceki iki hamilelik dönemimde kullandım. bazen koluma vururdum doktorun sana hangi bölgelerden ve nasıl vuracağını söyledimi ?
Göbekten vur 5. Aya kadar dedi malum 6. Aya girdik gani göbekten yapmanın bir tehlikesi mi vardı da 5. Aya kadar dedi ona kafam takıldı sormayı da unuttum

Size de Allah sabır versin

meraba hanımlar bende 20 hafta 5 günlük hamileyim tam gramını unuttum heyacandan ultroson kâğıdında nerde yazıyor nasıl hesaplayabılırım net ten cok karışık anlayamadım :)

meraba hanımlar bende 20 hafta 5 günlük hamileyim tam gramını unuttum heyacandan ultroson kâğıdında nerde yazıyor nasıl hesaplayabılırım net ten cok karışık anlayamadım :)

Allah hayırla sağlıkla kucaklamayi nasip etsin. Ultrason kağıdının sağ alt köşesinde yazması lazım direkt gram haliyle. Doktor kaydettiyse tabi. Ya da çocuğun bütün ölçümlerini içeren bir çıktı da veriyor bazen doktorlar benim doktorum öyle yapıyor mesela. Resim yok sadece rakamlar var üzerinde. Boyu kilosu karın çevresi baş çevresi haftası vs tek bir kâğıtta .

Bende yazmiyor ya B70/V65 sadece bu rakamli olan birde tarihin onunde 32321 yaziyor .s

Kızlar merhaba ortalama ne kadar kilo aldınız acaba ?bir de ben hem corasprin hem oksapar kan sulandırıcı iğne yapıyorum benim gibi kullanan var mı ?iğneyi göbekten yapmaya mı devam ediyorlar merak ediyorum
Merhaba canım bu ilaçları kullanmiyorum, sadece omega3 ve demir ilacı aliyorum, su an 6 kilo almış bulunmaktayim artarak devam ediyor, kilo almakta beni mutsuz etmiyor bebegimi sagliklica dogurayimda önemli olan o

Kızlar nasılsınız, bugün çok yoğun olduğum için siteye bakamadim..Artık bebegimin.nerede olduğunu hissediyorum. Hatta babası ile oyun oynadık babası gobegime yakin konuştu ve hangi taraftan konustu ise kuzum tam tersi yöne ilerledi çok eğlenceli idi. Haftası gelenlere tavsiye ederim bu oyunu

Ayni boyut sayilir 2.7 mm biri 3 mm kadar. Onemli degil dedi ama takipteyiz

canım nerelerdesin sen nasılsın. hiç endişe etme arkadaşımında oğlunda böbrek genişleme teşhisi kondu ama maşallah subhanAllah sağlıklı doğdu şimdide çok iyi... darısı sana olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…