bu tam olarak ense kalınlığı değil de 2. trimestrda ölçilen ense derisi kalınlığıymış nucal fold diyorlar. umarım bişey yoktur akşam inşallah iyi haber alırım:/

dün akşam kalabalık misafirim vardı yazamadım , gittinmi doktora akşam gidecektin?
hadi güzel haberler ver inşallah

Hayırlı sabahlar canım.. Amin inşallah güzel haberler almak nasip olsun hepimize.. Naptın misafirlerini rahatça ağırlayabilmişsindir inşallah canım..
Canımsın , öyle güzelce hazırlıklar yaptımki severek . 2 erkek arkadaşımda birde bende etti 3 inan evi başımıza yıkmadıkalrı kaldı. birbirlerini görünce bi acayip kudurdular. O halde yemek yemeye çalıştık
keyif aldılar çocukalr.
sen nasılsın , bebişin nasıl
seninde iki erkek olacak. çok haşin oyun oynuyor erkekler ya. vurdulu savaşlı.

A asitane161719 kuzum dün arkadaşım burun tıkanıklığı için öneride bulundu. yarım çay bardağı kadar dayanabileceğin sıcaklıkta suya silme çay kaşığı tuz ve 3 damla limon damlatıp burnuna çekiyorsun. benim öyle tıkalıydıki şırınga ile yaptım. bir aktı bir yaktı ama sonra açıldı. .sinüsleri açıyor . arkadaşım bununda sünizütü atlatmış. bana işe yaradı darısı sana olsun.

Canım güzel bir yöntemmiş ama benim böyle bir şikayetim yok çok şükür. Bende bazen aşırı şişkinlik oluşuyor o da nefes darlığı yapıyor karnım çok şişiyor bazen özellikle yemeklerden sonra .

Helal olsun valla misafir agirlayacak göz bile kalmamış ben de tembellikte zirvedeyim şu sıralar bir de canim büyüklerden kalan bebek kiyafetlerini yikayacaktin sanki bir arkadaş beyaz sabun ise yariyor demişti denedin mi ? Ben de dün oğlanın kıyafetlerini döktüm daha bir yıl olmuş kaldirali sarı sarı sandık lekeleri var üzerlerinde üzüldüm yeniler üstelik. İnşallah çıkarlar

Afiyet şifa olsun canımm. Kuduruyolar ama eğlendiklerini görünce mutlu oluyorsun.. evet canım iki erkek olacak Allahın izniyle. Büyük oğlum maşallah çok akıllıydı her zaman. Bu da ona benzerse güzel olur valla :) Zaten yaş farkı da 8 olacak sanırım beraberce değil ama abisinden gayrı kudurabilir. Ayy Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin de inşallah. İyiyiz çok şükür canım tekmeleyip duruyo çok şükür.. Siz nasılsınız.. Yorulmadın inşallah. Gerçi insan zevkle yapınca daha iyi geliyo insana..

Günaydın kızlar ve yavruşlari ❤
Bu ara sürekli bi karın ve bel agrım var. Hamdolsun başka da bi sıkıntım yok. Mg içiyorum..geçici bir durumdur inşallah.

Benim oğlanlar hep öyle oynuyor vurdulu kırdılı, uçmalı kaçmalı sakin olduklarında da muhakkak bir yerleri çiziyorlar bildiğin çete olmuşlar. 3 numara da eklenince iyice organize işlere bağlarlar

Canım ben söyledim. Deneyecem yazarım inşallah burdan. Şubat gibi izin alıp yıkamayı düşünüyorum artık ki ona göre eksiklerimi tamamlayayım..Yeşil sabun da iyiymiş bir de belki kaynatırım.. Geçmezse alttakiler önemli değilde üstekileri yenilerim heralde..

hımmm benim burnum tıkalı diye nefes alamıyorum. yok yavrum daha denemedim yazarım yapınca. bu sıralar elime fırsat geçmedi yıkamaya. ya çok özledim misafir ağırlamayı. bundan sonra sıra sıra alırım diyordum ama vazgeçtim. dün çok yoruldum ve uykusuz kaldım. neyseki eşim evde uyudum sabah.

nerelerdesin ya yaz sürkeli özletiyorsun kendini . çok geçmiş olsun . hay senin çeteyi seveyim
bizimki kızı yönetiyor. ne istiyorsa ona yaptırıyor ya , bu yaşta

artık net hissediyorum şükürler olsun. bu kızımda gelirse oğlum yönetici olacak eminim ikisini birden yönetir

Kızlar merhaba, tetanoz aşısının ikinci sözü için bir aydan fazla geçse arada iki ay fark olsa sorun oluyormu bilginiz varmı. En az bir ay geçmeli diye biliyorum. 4 hafta değildi 6 hafta sonra olsa sıkıntı oluyomu acaba

Hangimiz önce denersek yazalım buraya bilgilendirelim birbirimizi inşallah canım. Ben de ayırdım giyilebilecek durumda olanları ama birçoğu bu durumda. Kurtaramazsam masraf çoğalacak gibi. Bariz lekeler çünkü. Çıkar diye ümit ediyorum :)

Aynı durum bende var
Ne kadar az yesem de akşam yemeğinden sonra karnımı aşırı gergin hissediyorum
Hareketlerim kısıtlanıyor gibi oluyor

Uzun zamandır yazamıyordum hanimlar
Üç haftadır bel ağrım var
Yatsam kalkamıyorum
Ayakta azıcık iş yapsam belimin ağrısından duramıyorum
Ne yapacağımı şaşırdım artık

Ben de senin gibi geçen hafta akşam yemeğine misafir alınca tövbe ettim iki gün gelemedim kendime dün bile azıcık iş güç yaptım belimin ağrısından zor uyudum acaip nazlı oldum bu hamilelikte fazla alışmasam iyi olur aslında ama gel gör ki benim kız annesini ayakta görmek istiyor ancak o zaman hareketleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…