- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Aynı durum bende var
Ne kadar az yesem de akşam yemeğinden sonra karnımı aşırı gergin hissediyorum
Hareketlerim kısıtlanıyor gibi oluyor
Uzun zamandır yazamıyordum hanimlar
Üç haftadır bel ağrım var
Yatsam kalkamıyorum
Ayakta azıcık iş yapsam belimin ağrısından duramıyorum
Ne yapacağımı şaşırdım artık
Kızlar merhaba, tetanoz aşısının ikinci sözü için bir aydan fazla geçse arada iki ay fark olsa sorun oluyormu bilginiz varmı. En az bir ay geçmeli diye biliyorum. 4 hafta değildi 6 hafta sonra olsa sıkıntı oluyomu acaba
Canım benim ikinci gebelik o yüzden bu kez tek doz vuracakmiş ebe onun için de bu ayın sonunda gideceğim 27.haftada oluyorum. Özellikle sordum hafta çok önemli mi diye değil dedi. Sanırım iki dozda önemli olan arada en az dört haftanın olması. Ama yanlış yonlendirmeyeyim seni belki daha iyi bilen bir arkadaş çıkar ya da en güzeli varsa fırsatın arayıp ogrenmek.
Aradım da hemşire yokmuş, yarın sabah gidicem vurdurucam mecbur, kolumu kullanamıyorum üç dört gün, misafirim gelecek, kolum tutulmuş gibi dolaşıyorum bu aşıdan sonra, o yüzden merak ettim,bana doktorum tek doz yeter yaptırma dedi de, ben yinede ikinciyi yaptırayım dedim
ya demi bende tövbe ettimBen de senin gibi geçen hafta akşam yemeğine misafir alınca tövbe ettim iki gün gelemedim kendimedün bile azıcık iş güç yaptım belimin ağrısından zor uyudum acaip nazlı oldum bu hamilelikte fazla alışmasam iyi olur aslında ama gel gör ki benim kız annesini ayakta görmek istiyor ancak o zaman hareketleniyor
Aynı durum bende var
Ne kadar az yesem de akşam yemeğinden sonra karnımı aşırı gergin hissediyorum
Hareketlerim kısıtlanıyor gibi oluyor
Uzun zamandır yazamıyordum hanimlar
Üç haftadır bel ağrım var
Yatsam kalkamıyorum
Ayakta azıcık iş yapsam belimin ağrısından duramıyorum
Ne yapacağımı şaşırdım artık
Yanlış hatırlamıyorsam benim sadece ilk dozda agrimisti kolum ikincide hiç acı ağrı hatırlamıyorum. İnşallah senin de öyle olur canım. Ben de düşünüyorum hangi koluma yaptırsam diye sağa yaptirsam çok kullanıyorum sola yaptirsam üzerine yatıyorum :)))
Leke çıkarıcı olarak herşeyi denedim .ya demi bende tövbe ettim
Allâh Allâh senin kız çalışkan olacak annesi gibi. Benimki ayakta hiç hareket etmiyor , bazen titreşim gibi hissediyorum ayakta iken... Benim bi ara kendi geceliğim sandık lekesi olmuştu o zaman leke çıkarıcı ile çıktı. hangi markayı kullandım hatırlamıyorum.
ya demi bende tövbe ettim
Allâh Allâh senin kız çalışkan olacak annesi gibi. Benimki ayakta hiç hareket etmiyor , bazen titreşim gibi hissediyorum ayakta iken... Benim bi ara kendi geceliğim sandık lekesi olmuştu o zaman leke çıkarıcı ile çıktı. hangi markayı kullandım hatırlamıyorum.
benim gibi yaptırma
innnşaaAllah annesiHele bir gelsin de inşallahberaber yaparız işleri güçleri Allah kısmet ederse annesinin sağ kolu olur belki de
Hiç bir şey olmaz canım. Ben ilk oğlumda ilkini 20.haftamda olmuştum 2.dozunu coooook sonra vurulmustum. Ebe bir şey olmaz demişti.Kızlar merhaba, tetanoz aşısının ikinci sözü için bir aydan fazla geçse arada iki ay fark olsa sorun oluyormu bilginiz varmı. En az bir ay geçmeli diye biliyorum. 4 hafta değildi 6 hafta sonra olsa sıkıntı oluyomu acaba
karapisso canım sürekli yazmak istiyorum ama oğlan tlf elimde görünce istiyor. Işi gücü anca yetistiriyorum. Bi de yeni bi elişi başladım..şimdi hevesliyim. Hazır durum öyle yapayım da bitsin diye bakıyorum
Benimde sakarliktan mı dikkatsizlikten mı Yoksa başka bir şeyden mi evde bardak kalmadıbugün çok zor geçti geçiyor bana. kendime iyi bir okumam lazım. ağırlık var üzerimde. evel akşamda olmuştu. ne işliyorsun tatlım.
bugün çok zor geçti geçiyor bana. kendime iyi bir okumam lazım. ağırlık var üzerimde. evel akşamda olmuştu. ne işliyorsun tatlım.
Eki Görüntüle 2225574
Bunu işliyorum ❤
Eki Görüntüle 2225574
Bunu işliyorum ❤
Maşallah annelerimiz ne kadar da marifetliçok guzelmis canım çok da moda son zamanlarda. Ben de tığ oyası yapayım diyorum iğne oyasını hiç bilmiyorum bilsem onu yapardım kesin. Doğumda da kullanırım yaptıklarımı belki inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?