Yok canım onlar var oğlandan kalan daha çok lohusa takımının üzerine orteyim diye tülbent oyalamayı düşünüyorum pembeli bir iki tane

maşallah canım. en zevkli tarafı hazırlıklar. . Allah sağlık huzur versin hepimize.
birde alışverişi nerden yapacaksın. ben civilden almayı düşünmüyorum. oğlumda Eminönüne gittik , havuzluhanda her bütçeye uygun ürünler mevcuttu... normalde civildede öyle ..ama bize yakın olan küçük ondam çeşit yok.

Ben geçen hafta İstanbul'a gitmiştim, havuzluhandan alışveriş yaptım canım
Fiyatlar dediğin gibi her bütçeye uygun ama ortalama bir kalite istiyorsan her yerle aşağı yukarı aynı. Güzel yanı her şeyin bir arada olması :)
Bir sürü şey aldım ama çıkarken hala her şeyde gözüm kalmıştı

Yeni
Kızlar iyi akşamlar
Alışverişler başladı artık
Bebişler sağlıkla gelsinler sağlıkla giysinler inşallah

Reflü yatağı alma konusunda ne düşünüyorsunuz veya babynest diye bir yatak var Instagramda sürekli karşıma çıkıyor
Bunlar hakkında fikriniz nedir

Benim ilk bebeğim, biraz yeni kıyafetler aldık ama malum ekonomik nedenler her şeyi bol bol alamadım.
Kardeşim ve abimin eşi çocukların bebeklik eşyalarını verdiler sağolsunlar.
Zaten ilk aylarda çabuk büyüdükleri için çok para harcamak istemedim.

Ama dediğiniz gibi lekeler oluşmuş, yıkadık ama geçmedi dediler.
Bazı kıyafetlerde sarı sarı lekeler var.
Nasıl geçer acaba ne

Sola yaptircam mecbur, sağa dönüp uyurum:) inş ağrı olmaz

Beyaz sabun iyi gelir diyorlar, Amway in leke cikaricisini duymuştum her leketi çıkarıyor diye ama hiç kullanmadım.
Bende hiç bişey almadım az alicam, 4 tulum alicam mesela, arkadasta vericek sayıları artacak kıyafetlerin, lekeli olsun dert etme derim, zaten kekelenecek yine, ilk kendi aldıklarını kullanırsın, ben öyle yapicam. Kıyafet falan çok önemsemiyorum ,kişisel malzemeler önemli bez krem duş vs bunlar para tutan şeyler, birde oda yapicam onu düşünüyorum. Herşey iki katı fiyat zaten. Allah herkese kolaylık versin.ben arkadaş çevremde haber saldım ne verseler alıyorum sağolsunlar göğüs pompasindan beşiğe kadar birçok şeyi onlardan aldım, bu işler böyle mecbur, bende başkasına vericem illaki:)

Reflü yatagini iki arkadaşım kullandı, bana verdiler, besiginin yatağının içine koyucam, hatta gündüzleri koltuğa koyucam üstünde uyusun diye, o yüzden yan korumaligi var, babynest e gerek yok bence, zaten çok kısa kullanılıyor, alacaksan reflü yatağı daha mantıklı, ayaktan başa doğru yukarı doğru çıkıyor hafif, emzirdikten sonra mide asidinin yukarı çıkmasına engel oluyomus

Ben de senin gibi yaptım canım
Çevremde herkese söyledim paylasmak istediğiniz her şeyi kullanırım dedim.

Kardeşim beşik ve park yatak verecek, göğüs pompasını da kardesimden alcm
Abimin eşi ana kucağı ve kanguru verecek. Hatta yedek olsun diye ondan da iki tane lohusa pijama takımı aldım. Sağolsun lohusa terliği ve tacını da verdi.
Eltim bebek arabası ve puset verecek

Bunların dışında da sağolsunlar bir dolu kıyafet verdi hepsi.
Dediğin gibi lekeli de olsa giydiririm ne olacak.

Kıyafeti her türlü buluruz ama bezi Islak mendili şampuanı sabunu derken esas aktif masraflar önemli

Daha önce eşim ve annem çok kez yaptırdılar ama ben cesaret edemiyorum

bir adım atıp cesaret edersen sonrasında çok şükredersin ve ağrılarınâ şifa olur tatlım. bak madem yakınlarında yapanlar var , illaki şifa bulmuşlardır . darısı sana olsun

Alışveriş çok zevkli o yüzden zor tutuyorum kendimi şöyle otuzlu haftaları bir gorsek içim daha rahat edecek alışverişte ben yaşadığım şehirde biraz yalnızlık çektiğim için oğlumu bırakıp bir yere çıkamıyorum eşim de malum çalışıyor o yüzden çoğu alışverişimi civilin sitesinden online yaptım. Kiz için de toptan alışveriş yapcam inşallah bir gün oğlanı babasına bırakıp. İmkanlar buna el veriyor ancak. Ama İstanbul'da olsam eminonune ugrardim kesin ceyizimi oradan yapmıştım

ooooh süpersiniz. çok iyi yapmışsınız inşallah o güzel cicileri kullandığınız günleride görürüz. ya demi nasıl kalıyor gözün arkada. ve ben aldıklarımdan çooookk memnun kaldım. hatta alt açma diye minder yastık almıştım. 3.beneğim bile kullanacak inşallah o kadar kaliteli. pahalıya almıştım

Daha hiçbir şey denemedim ama deneyince başarılı olursam eğer paylaşırım burada hepimiz istifade ederiz . Çok kıyafet almaya gerçekten hiç gerek yok kucucuk takımlar dünya para birkaç takimla bir ay idare edilebilir bence. Doğduktan sonra da alışveriş yapılabilir eksige göre. Ekonomik olsun diyorsan bunları öneririm. Bir de şahsi kanaatim para olsa bile sırf tasarruf adına bile böyle davranilabilir tabi herkesin kendi fikri

Geçen hafta ben de esime sitem ettim epey sonra durdum düşündüm çok duygusal yaklaşıyorum olaylara büyütüyorum bazı şeyleri ve hepsi de dönemsel . Zor da olsa sakinlestirdim kendimi çok şükür halloldu her şey. Biz kadınların işi zor buluttan nem kapiyoruz. Üzerine bir de hamilelik haliyle duygusal karmasalar yaşıyoruz. Allah yardımcımız olsun .

benim oğlumdada aynısını yaşadık . abim yeni doğan beşiğini puseti yolladı. sonrasında arkadaşım park beşiğini verdi. iki çocuğumu da onlarda büyüttüm ... sonra verdim. şimdi büyük kaynım doğuracağız yatak verdi ikisi onda yatacak. bebeğim içinde küçük kaynım başka park yatak verdi. rızıkları ile geliyorlar subhanAllah. söylediklerine katılıyorum. ilk kendi aldıklarını giydirirsin sonra zaten kusacak hepsi lekelenecek

Haklısın hemde dibine kadar. ama kırdığını fark etti. düzeltmeye çalışıyor .

Kesinlikle çok haklısın canım. Ben de az aldım. Doğduktan sonra eksige göre tamamlamak daha mantıklı. Yeter ki sağlıkla gelsin kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…