- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Haklısın hemde dibine kadar. ama kırdığını fark etti. düzeltmeye çalışıyor .
ooooh süpersiniz. çok iyi yapmışsınız inşallah o güzel cicileri kullandığınız günleride görürüz. ya demi nasıl kalıyor gözün arkada. ve ben aldıklarımdan çooookk memnun kaldım. hatta alt açma diye minder yastık almıştım. 3.beneğim bile kullanacak inşallah o kadar kaliteli. pahalıya almıştım
Ben de senin gibi yaptım canım
Çevremde herkese söyledim paylasmak istediğiniz her şeyi kullanırım dedim.
Kardeşim beşik ve park yatak verecek, göğüs pompasını da kardesimden alcm
Abimin eşi ana kucağı ve kanguru verecek. Hatta yedek olsun diye ondan da iki tane lohusa pijama takımı aldım. Sağolsun lohusa terliği ve tacını da verdi.
Eltim bebek arabası ve puset verecek
Bunların dışında da sağolsunlar bir dolu kıyafet verdi hepsi.
Dediğin gibi lekeli de olsa giydiririm ne olacak.
Kıyafeti her türlü buluruz ama bezi Islak mendili şampuanı sabunu derken esas aktif masraflar önemli
Kesinlikle çok haklısın canım. Ben de az aldım. Doğduktan sonra eksige göre tamamlamak daha mantıklı. Yeter ki sağlıkla gelsin kuzucuklar
Önceki gün kv eltimle gitmiş havuzluhana.
Eltim sen merak etme ben gerekli şeyleri aldırırım ona demişti :)
Dediğin gibi alt açma minderi ve yastık aldırmış. Çok kullanışlı çok memnun kalırsın dedi eltim.
Canım eltim çok severim kardeşim gibidir. Her eksigimi en kalitelisinden alır ve aldırır.
Doğum çantası yapmam için de küçük bavul almış içini de doldurmuş Allah razı olsun.
Oh oh iyi çok şükür. Allah bütün eşlerin arasına muhabbet merhamet huzur versin
Yeni
Kızlar iyi akşamlar
Alışverişler başladı artık
Bebişler sağlıkla gelsinler sağlıkla giysinler inşallah
Reflü yatağı alma konusunda ne düşünüyorsunuz veya babynest diye bir yatak var Instagramda sürekli karşıma çıkıyor
Bunlar hakkında fikriniz nedir
Kuzum bu saydıkalrın zaten baya masraf..sonrasında inşallah anne sütü emer mama masrafı olmaz..
ıslak mendil kullanmam İlk zamanlarda, z.yağı su pamuk üçlüsü. en iyisi. hatta ben şampuan kullanmıyorum hala. halis ev yapımı z.yağı sabunu kullanıyorum . bebeğe ne şampuanı o zaten mis kokuyor olacak
kimyasala girmeyin derim nacizane fikrim
Çocuklar o kadar kısmetli oluyor ki ummadığın yerden kapılar açılıyor kazancı bile bereketleniyor insanın . İlk bebegimde de az kıyafet almıştım sonra hediye gelenler oldu eksikleri olduğunda aldım her şey kararında oldu, neredeyse keşke almasaydim dediğim bir şey olmadı böylece. Hatta kuculenleri de doğum yapan bir akrabama verdim bol bol istifade ettik güzel oldu israf da olmadılar
Klasik atar yapıyorlar. Büyüğü okula ben bırakıp alıyorum. Her sabah rutin bi kapı onu ağlamamız varmaşallah ne güzel olmuş. sağlıkla kullanırsın
kırılan barsak olsun ya. benim içimde tuhaf duygu oluyor . çok büyütmek istemiyorum. oğulların neden darlatıyor seni.. benim kız abiye tad vermiyor. herşeyiné ortak. oğlum istemiyor bazen haklı olarak bir tartışma çıkıyor ne yapacağımı şaşırıyorum.
A asitane161719 yaaa sanada mı oluyor
.demek hormonlardan dolayı. biz dün misafirler gittikten sonra tartıştık eşimle beni çok kırdı. 8 yıldır ilk ayrı yattım... hala konuşmak istemiyorum ama çocuklar etkilenir diye uzatmadım..sabahına işe gitmemiş boğazı ağrıyor diye... oğlumda çok öksürüyor yollamadım okula. velhasıl duyguları darmaduman......
Canım bebekte reflu olayı yoksa yatağını almanın lüzumu yok, gereksiz masraf olur. Inşallah ihtiyaçta duymazsınız.Yeni
Kızlar iyi akşamlar
Alışverişler başladı artık
Bebişler sağlıkla gelsinler sağlıkla giysinler inşallah
Reflü yatağı alma konusunda ne düşünüyorsunuz veya babynest diye bir yatak var Instagramda sürekli karşıma çıkıyor
Bunlar hakkında fikriniz nedir
Hay maşallah. Allah muhabbetinizi artırsın inşallah. Darısı bizlerin başına inşallahÖnceki gün kv eltimle gitmiş havuzluhana.
Eltim sen merak etme ben gerekli şeyleri aldırırım ona demişti :)
Dediğin gibi alt açma minderi ve yastık aldırmış. Çok kullanışlı çok memnun kalırsın dedi eltim.
Canım eltim çok severim kardeşim gibidir. Her eksigimi en kalitelisinden alır ve aldırır.
Doğum çantası yapmam için de küçük bavul almış içini de doldurmuş Allah razı olsun.
Hiç bir şey olmaz canım. Ben ilk oğlumda ilkini 20.haftamda olmuştum 2.dozunu coooook sonra vurulmustum. Ebe bir şey olmaz demişti.
İlk aylarda ben de sadece pamuk ve suyla temizlemeyi düşünüyorum canım. Eltim sağolsun onu bile düşünmüş sıkıştırılmış pamuk almış.
Hataylı biri olarak zeytinyağlı sabun vazgeçilmezimdir :)
Ama bebeğin gözünü yakar mı bilemedim
Canım bebekte reflu olayı yoksa yatağını almanın lüzumu yok, gereksiz masraf olur. Inşallah ihtiyaçta duymazsınız.
Baby nest arkadaşım kullandı. Güzel bir olay. Şöyle; koltuga yada yataga direk yatirmaktansa ona yatırdı veya misafirliğe bir yere gidince onun içine yatırdı. Tabi çok çok kısa vade kullanılan bir ürün.
Ben babynest yerine alt açma kullandım. Bebeği direk koltuğa yatırmak hoşuma gitmiyor nedense..
Hay maşallah. Allah muhabbetinizi artırsın inşallah. Darısı bizlerin başına inşallah
Canim sorma valla ya. Oglumun okulu var biliyosun onla ugrasiyorum. Bi yandan orguye sardim iyice orgu oruyorum. Zaman n gecsin diye.canım nerelerdesin sen nasılsın. hiç endişe etme arkadaşımında oğlunda böbrek genişleme teşhisi kondu ama maşallah subhanAllah sağlıklı doğdu şimdide çok iyi... darısı sana olsun .
Elhamdülillah çok şükür hamilelik halleri bi iyi bi yorgun uykusuz... Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin . Benim elime fırsat geçmedi örgüler yarım kaldı. hissediyorsun değilmi oğluşunu. büyük olan durumdan haberdardır , heycanlımıCanim sorma valla ya. Oglumun okulu var biliyosun onla ugrasiyorum. Bi yandan orguye sardim iyice orgu oruyorum. Zaman n gecsin diye.
Sizler nasilsiniz.
herkese günaydınmuayenesi olanlar güzel haberlerle gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?