Hayırlı sabahlar. .amin heğ güzel haberler alalım inşallah. benim detaylı ultrason haftaya p.tesi başka muayenesi olan varmı acaba .
bende cumartesi gideceğim doktor büyük ihtimalle şeker yüklemesi söyleyecek ama şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum 1 hafta düzenli kan şekeri verip takip etmeyi düşünüyorum sizler nasıl yapıcaksınız şeker yüklemesi taraftarımısınız

Tamam canım deneyelim inşallah burdan yazarız. Bence bi şekil geçer..

Leke çıkarıcı olarak herşeyi denedim .
Görumcemin tavsiyesi ile am.ay in toz leke çıkarıcısini kullandım çok etkili her lekeyi çıkarıyor.
Tavsiye ederim.
Tamam canım çok teşekkürler..

Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım.

inşallah güzel geçer kontrolün.

valla 9 senelik evliyim böyle eltim olmadı. Bende mi hata var acaba
Valla benim Eltim de oyle en iyisinden alayım iyiligim dokunsun taraftarı hiç değil. Işi gücü bana hava atmak beni çatlatmaya çalışmak
Canim sorma valla ya. Oglumun okulu var biliyosun onla ugrasiyorum. Bi yandan orguye sardim iyice orgu oruyorum. Zaman n gecsin diye.
Sizler nasilsiniz.
Süperiz harika bi kahvaltı yaptık şimdi 2 numarayla niloya izliyorum

S Sibelll16 var mı bir gelişme? Aklım sende valla. İnşallah sağlıklı mutlu haberler almışsındır hayırlısıyla..
Canım çok sağol beni düşündüğün için, dün üniv. Hastanesine gittik orda da aynı şeyleri duyduk, malesef durum kesin hiç ümit yok üniv. deki prof. bu şekilde doğan bebeklerin yaşam şansının olmadığını ameliyatların başarı oranının az olduğunu hiç bir zaman sağlıklı bir kalbi olamayacağını söyledi, kararı bize bırakıyorlar ama sonuç belli yarın kendi doktoruma gideceğiz doğum zamanını konuşacağız..

bizde alibabanın çiftliği gündemde :)

Rabbim yardımcınız olsun canım .

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.

bizde alibabanın çiftliği gündemde :)
Bi ara tvde youtube dan istediği videoyu açıyordum baktım önünü alamıyorum bu diiil bu da diiil hayiiiyy istemiyorum krizlerine giriyor açıyorum trt çocuk en sağlıklısı arada bakıyor işte.. Kukuli ve niloya seviyor geri kalanları evde ekstra ses ama olsun napalim

kızlar Kilo takibi yaptığımız sayfayı bulamadım . kilomû eklemek istiyorumda bana yardımcı olurmusunuz?
58 ile hamile kaldım ne olduysa bu ay oldu 2kg almışım. önce 62 idim şimdi 64 tok karna tartıldım
iştahım açık özellikle helva istiyor canım tereyağlı. evde yapıyorum gece 10 gibi . az yiyorum ama öldürmüyorum
A asitane161719 nerdesin guzummm :)

Ben kilomu hiç bilmiyorum. Baya zamandır tartılmadım. Bende kilo aldım ama.. pantolonlarım hala oluyor bana sadece belleri artık kapanmıyor.
Istahsizlik durumum da düzeldi gibi..

Ben kilomu hiç bilmiyorum. Baya zamandır tartılmadım. Bende kilo aldım ama.. pantolonlarım hala oluyor bana sadece belleri artık kapanmıyor.
Istahsizlik durumum da düzeldi gibi..

benim baya çıktı , bu durumda 6 kg almış oluyorum. inşallah sonu güzel olur.

Hepsi küçük 3 çocukla kilo kalır mı bilmem. Dert etmeye gerek yok. Verirsin muhakkak. Bebek güzelce sağlıkla gelişsin dünyaya gelsin..anneye aldırdığı kiloları geri verdirir o
Ben hiç takılmıyorum, biliyorum ki önünde sonunda hayatımın kilosu 49a inecem bunyem fazlasını kabullenemiyor sanirim..azı oluyor ama fazlası NO

Takmıyorum elhamdülillah ..dediğin gibi bırakmaz o kiloları annesinde
benimde çok çabuk gidiyor
sayfaya ay ay Kilo yazıyorum bayadır yazmadım bulamadım da merak ettim.

Takmıyorum elhamdülillah ..dediğin gibi bırakmaz o kiloları annesinde
benimde çok çabuk gidiyor
sayfaya ay ay Kilo yazıyorum bayadır yazmadım bulamadım da merak ettim.
Benim doktorum, 2.cocugumda da ona gidiyordum, sende kilo takibine gerek yok dedi. Evde baskulum vardı ama eşkıyalar bozdu, eşim baktı bundan hayır gelmez artık dedi, çöpe attım. Yenisini de bi türlü alamadım. Baskül olsa bende ayda 1 bakardım ne oldu ne gitti..
O başlığı sanirim @doda açmıştı orda takip daha verimli sanirim

Buradayım canım sabahtan beri bir mide bulantısıdır aldı başını yürüdü. Doğru dürüst bir şey yiyemedim. Ben de altı kilo almisim toplamda.

Afiyet olsun canım ye zaten gözün kalmasın. Doğumdan sonra tempolu olacaksın sen verirsin. Ben de o tempoya güveniyorum şu anda. Önemli olan bebeklerin sağlığı

Anladım canım..Hakkınızda hayırlısı böyleymiş demek ki üzülme. Rabbim bundan sonrasını kolay etsin inşallah. Dualarımız seninle..

yaa yediğin bişeymi dokundu acaba ?
veya hazımsızlık şişkinlik oluyor demiştin ondan olabilir . çok geçmiş olsun . aynı kiloyu almışız senle..birde iştahlar açıldı elhamdülillah . aç kaldığımız zamanlar geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…