teşekkür ederim canım hemen bakıyorum . maşallah çıtır olduğun için Kilo takibini bile yapmıyor doktorun ne iyi. banada çok alma dedi ..zaten almıyorum öyle aşırı...Benim doktorum, 2.cocugumda da ona gidiyordum, sende kilo takibine gerek yok dedi. Evde baskulum vardı ama eşkıyalar bozdu, eşim baktı bundan hayır gelmez artık dedi, çöpe attım. Yenisini de bi türlü alamadım. Baskül olsa bende ayda 1 bakardım ne oldu ne gitti..
O başlığı sanirim @doda açmıştıorda takip daha verimli sanirim
yaa yediğin bişeymi dokundu acaba ?
veya hazımsızlık şişkinlik oluyor demiştin ondan olabilir . çok geçmiş olsun . aynı kiloyu almışız senle..birde iştahlar açıldı elhamdülillah . aç kaldığımız zamanlar geçti.
Olabilir canım belki de yediğim bir şey rahatsız etti. Ama dikkat edeceğim artık şu beslenme işine. Son günlerde aşırı sağlıksız beslendim beni de hantallaştırdı bu durum enerjimi sömürdü. Daha az karbonhidrat daha çok protein inşallah bundan sonra. Kiloyu da geçtim enerjimi geri istiyorum artık gerçektenzira önümde yapılmayı bekleyen uzun bir temizlik var.
ya ye canının istediğini yavrum ya.
canım ıslak kek istedİ özen bezene yapayım hele. oğlum bayılır. evel günde petibör büsküvili puding yaptım. muzlu ve çiklatalı
evde malzeme var yapayım...
bide biri akşam yrmeğe davet etse yemek yapasım yok. ama davet edecek kimsede yok
önümde çamaşır serilmeyi bekliyor... ben ikindi namazını bekliyorum kalkıp işe girmeden kılmak daha iyi oluyor.
sndirim için ben her sabah aç karna elma sirkesi bal ve sıcak su içiyorum. .sonra beni 2 veya 3 saat tok tutuyor inan ..sonra kahvaltı faslı. çok dinamik oluyorum. .ve gün içinde fark ettim sindirimimi kolaylaştırıyor. .sirke koymadan denedim yenı etkiye sahip değil. şifa olsun sanada. bende şu burun tıkanıklığı ile mücadele ediyorum. kızım çok hareketli maşallah çok mutlu oluyorum.
Kızlar iyi gunler napiyosunuz asi oldunuz mu sizde dun ben tertemiz aşısı oldum da vakti gelmiş en son 3 yıl önce olmustum
Benim de tek dozmus canım sonraki dozu bir yıl sonra yapicaz dedi oda son dozmus bı daha gerek yokmus insallai sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagimizaİyi günler canım benim ikinci gebelik arası da az olduğu için tek doz olucam bu kez onu da iki hafta sonra inşallah.
Benim de tek dozmus canım sonraki dozu bir yıl sonra yapicaz dedi oda son dozmus bı daha gerek yokmus insallai sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagimiza
Maşallah canım senin çocuklar seni de harekete geciriyordur enerjileriyle. Ben kek yapsam bir hafta gider bizim evde ben de bozulmasın diye kesin daha çok yerim sonra gelsin uyku gelsin yorgunlukben de az önce misafirlikten geldim ikramların ucundan ucundan yedim midem hassas diye. Bebek görmeye gittik bir buçuk aylık olmuş ama minnacık. Çok da tatlı. Bizimkiler ondan da minik olacak inşallah bizimki de kilo alsa bari içerde ele avuca gelse azıcık ama yok minnak olacak herhalde benim kız. Anası alsın onun yerine
benim kısım 3.110 gr doğdu abisi 4.150 bakalım bu minnoşum kaç kg olcak. ever dediğin gibi bizde eskiden öyle olurdu konu komşuya verirdim illa. şimdi 3.güne kalmıyor oğlum çok seviyor niye bitti diye hesap sorar tarar ister yap diye
tatlım inan miden için şişkinlik için elma sirkesİ birebir. eşim yaşadı Hamilelikteki gibimiydi bilmiyorum ama evde salçalı baharatlı mayalı bişeyler pişmedi uzun süre ve baya Kilo vermiştik.
Bir deneyeyim canım verdiğin tarifi şifa olur inşallah. Beni de bu ekmekler poğaçalar sisirdi zaten mubarekler çok da güzel geliyorlar gözüme
benimde gözüme güzel geliyor ama yiyemiyorum... geçenlerde poğaça aşeriyordum yedim mayasız kabartma tozu ile yapıyorum . iki kez sade iki kez dereotlu peynirli yaptım gece 10 dan sonra. sonra bitti isteğim bi ara elmalı kek eşim dalga geçiyordu elmalı kek yokmu diyeo zaman bile bir iki dilim yiyordum.
ondan sonra bitti bütün isteğim.
Maşallah canım tez zamanda benim de gözümden düşerler inşallah. Bugün iyiyim ama mide hassasiyeti de var tabi pek uzanmadim hamur işine böyle giderse güzel olur
Kızlar alışveriş yapmaya başladınız mı?
Battaniye çarşaf kıyafet biberon emzik ne zaman almaya baslayacaksiniz ve ne alacaksınız?
Bez ne alacaksınız ?
Sanki oğlumda bebek buyutmemis gibiyim.
Bı acemilik bı tatlı heyecan var. :)
ayyy işte benimle pirinç Pilavı tavuk
Hamilelikten bu yana Son 2 haftadır yiyebiliyorum. ve farkındayım beni kabız yapıyor. üst üste yedim ama doymuyorum gözümde tütüyor. acısını çıkartıyorum
Ben bi iki zıbın aldım.şekerim ben biberon emzik kullanmadım ilk ikisinde. oğlumda hepsini aldım ezik kullanmadı biberOn az kullandık. sonra gerek kalamyınca kızıma almadım...
kıyafetlerine başlamadım daha.
neler alırım listelemedim. ağız mendillerİ çok var almam mesela. gazını çıkartırken kullandığım omuz mendiller çok..battaniyesi var . bez Canbebden çok memnunum. bebişimede alırım. inşallah totosuna iyi gelir devam ederim. sen neler aldın?
bende cumartesi gideceğim doktor büyük ihtimalle şeker yüklemesi söyleyecek ama şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum 1 hafta düzenli kan şekeri verip takip etmeyi düşünüyorum sizler nasıl yapıcaksınız şeker yüklemesi taraftarımısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?