Canım çok sağol beni düşündüğün için, dün üniv. Hastanesine gittik orda da aynı şeyleri duyduk, malesef durum kesin hiç ümit yok üniv. deki prof. bu şekilde doğan bebeklerin yaşam şansının olmadığını ameliyatların başarı oranının az olduğunu hiç bir zaman sağlıklı bir kalbi olamayacağını söyledi, kararı bize bırakıyorlar ama sonuç belli yarın kendi doktoruma gideceğiz doğum zamanını konuşacağız..
Kızlar alışveriş yapmaya başladınız mı?
Battaniye çarşaf kıyafet biberon emzik ne zaman almaya baslayacaksiniz ve ne alacaksınız?
Bez ne alacaksınız ?
Sanki oğlumda bebek buyutmemis gibiyim.
Bı acemilik bı tatlı heyecan var. :)
Ben şimdilik bir beşli bir de uclu iki takım aldım . Bir paket de ağız mendili. Oğlumdan kalan epey battaniye var ama mevsimlik bir tane daha almayı düşünüyorum baharda dogacaklari için. Nohutlu battaniyeler hoşuma gidiyor. Oğlumda da kullandım memnunum. Onun dışında listeye epey bir şeyler ekledim ama bekletiyorum almak için . Biberon emzik doğduktan sonra ihtiyaca binaen alırım artık. Oğlumda da öyle yapmıştım. Bez olarak sleeepy kullanıyorum şu an oğluma onunla devam ederim sanırım iyi gelirse .
bende sleepey deneyeceğim kokusuz oda Canbebe gibi.
Ne tatlısın canım benimteşekkür ederim canım hemen bakıyorum . maşallah çıtır olduğun için Kilo takibini bile yapmıyor doktorun ne iyi. banada çok alma dedi ..zaten almıyorum öyle aşırı...
Benim ilk kız olunca hep kız kıyafetleri var geçen hafta iki tulum aldım o kadar battaniye kundak var ama ananesi saolsun yaptırıyor birer daha ama ağız bezi lazım bende sleppy kullandım onu alırım yine insallah iyi olur başka ne kullanılır bilemem deneme yanılma yöntemi yaparım herhalde :)) sağlıkla o günleri görelim de kıyafet bakımından ne lazım olursa doğumdan sonra ihtiyaç halinde alırım diye düşünüyorumKızlar alışveriş yapmaya başladınız mı?
Battaniye çarşaf kıyafet biberon emzik ne zaman almaya baslayacaksiniz ve ne alacaksınız?
Bez ne alacaksınız ?
Zor valla benim sıpa bile evde daraliyor ikisi beraber baya antrenman spor olur sana :))kızlar nasılsınız , ben çocukları uyutuyorum . havalar soğuk evdeyiz hep. cuma günü karnelerini alacak yavrular. 15 gün biraz tempolu yorgun geçecek zira bütün gün ikisi evde olacak.
Nevresim ve ekstra battaniye almayacam yeterince var. Hastane çıkışında yeni bir tane battabiye olacak 1 tane de kız kardeşim hediye aldi..abilerden kalanları kullanacam. Bir kaç parca bir şey aldım daha eksikler var alacam yavaş yavaş. Biberon avent almıştım,ucunu yeni alacam,onu kullanırım yine. Emzik 1 numara parmak emdi,gerçi 2.de emmek istedi ama kötü ana ben engelledim o da ne parmak ne emzik..hiç bir şey emmediKızlar alışveriş yapmaya başladınız mı?
Bez ne alacaksınız ?
Benimde büyük uyudu küçük dolanıyor uyuyacak o da inşallah. Sayılı gün çabuk geçer derlerkızlar nasılsınız , ben çocukları uyutuyorum . havalar soğuk evdeyiz hep. cuma günü karnelerini alacak yavrular. 15 gün biraz tempolu yorgun geçecek zira bütün gün ikisi evde olacak.
Ne tatlısın canım benimama 34 yaş çıtır olmak için biraz fazla olsam olsam bu yaSta kıtır olurum
Sende çok kilo almıyormuşsun bu aslında süper bir olay
Zor valla benim sıpa bile evde daraliyor ikisi beraber baya antrenman spor olur sana :))
Nevresim ve ekstra battaniye almayacam yeterince var. Hastane çıkışında yeni bir tane battabiye olacak 1 tane de kız kardeşim hediye aldi..abilerden kalanları kullanacam. Bir kaç parca bir şey aldım daha eksikler var alacam yavaş yavaş. Biberon avent almıştım,ucunu yeni alacam,onu kullanırım yine. Emzik 1 numara parmak emdi,gerçi 2.de emmek istedi ama kötü ana ben engelledim o da ne parmak ne emzik..hiç bir şey emmedibez olarak prima vazgecilmezim.
Benimde büyük uyudu küçük dolanıyor uyuyacak o da inşallah. Sayılı gün çabuk geçer derler
Benim 1 numara evde çok sıkılıyor sürekli bir şeyler yemek istiyor..valla yemek yetiştiremiyorum
Ya oğlan çorba istiyor 2 saat sonra ne yesek diyor..yemek yediriyorum bu defa 3 saat geçmeden anne kek yiyelim diyor ya da başka bir şey istiyor..sürekli bi yeme durumu..içime sıkıntı giriyor öyle oluncadademi sayılı gün çabuk geçer
sağlıkla huzurla geçsin inşaAllah.
benim kız ayva delisi. bütün gün git gel bir ayva yer. şifa olsun annesi yesinler... sizin orada kış veya yaz meyvesi neler meşhur farklı bizim bilmediğimiz. karayemiş var çok lezzetli bir meyve... inşallah enn yakın zamanda gelip görmek nasip olur...
Evet canım kızım 4 yaşında geçen hafta kontrol de erkek dedi doktorum bu sefer kesin konuştu önce kıza benziyor demişti bizde kafalar karisik :))çok tatlılar , bende sorun sabrım yok. bir kavga ediyorlar bir bakıyorsun sarılıyorlar.
süper spor olacak canım benim
havalar buz gibi olmazsa çıkarız evden...
senin kız kaç yaşında
bebişin erkek galiba.
Adın degısmıs cıkaramadım amaAklıma geldin bakayım dedim.yanlış yere etiketlemişim:) 2017 hazıran annelerine etiketliycektim
Ya oğlan çorba istiyor 2 saat sonra ne yesek diyor..yemek yediriyorum bu defa 3 saat geçmeden anne kek yiyelim diyor ya da başka bir şey istiyor..sürekli bi yeme durumu..içime sıkıntı giriyor öyle oluncadasofra hep ortada kurulu gibi
Bizim burda çokta değişik bir meyve yok aslında.. buraya özel diyebileceğim bi mavi yemiş (likapa) var,endemik bir bitki. Karayemiş, trabzon hurması (sizin oralarda da pazarda satiliyordur,yumuşak içli olanından başka içi kahverengi ve sert yapıda olanı da var), rize mandalinası(biraz ekşice oluyor), kivi, minik üzüm boyutunda hurma, kokulu siyah üzüm..hatirladiklarim bunlar.
ayyy inşallah eminim beğeniriz dünyadaki cennet gibi bölge karadenizInşallah buralara gelirsin. Begeneceginize eminim
Evet canım kızım 4 yaşında geçen hafta kontrol de erkek dedi doktorum bu sefer kesin konuştu önce kıza benziyor demişti bizde kafalar karisik :))
Aynen bizim burda kar yağdı tipi geldi her yer don tuttu resmen bugüne kadar geziyoduk böyle giderse zor kızım aşırı seviyor gezmeyi sizde de durum aynıysa tatil zor geçer kardeş kardeş geçindikleri bir tatil olur inşallah senin için de kolay olur zira insan zaten hamileyken tahammül sınırı baya zorlanıyor yada ben mi bir agresiflestim bilmiyorum....
Allah bağışlasın Allah'ım acılarını göstermesin .. bu ara baya agresiflik var bende de dediğin gibi gelip gidiyor ama bakalım nereye kadar inşallah sakinleşirim ya :)maşallah bir kız bir erkek olacak benimkiler gibi . abla olması daha kolay olur inşallah. abi bizİ zorladı hala öyle. erkekler sert oynuyor kız narin
inşallah dediğin gibi güzel geçer
tatlım hamilelik halleri bunlar agresfilik Moral bozukluğu depresyon gibi
bir geliyor bir gidiyor bana. gitsin gelmesin inşallah hepimiz ballı anne olalım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?