Allah bağışlasın Allah'ım acılarını göstermesin .. bu ara baya agresiflik var bende de dediğin gibi gelip gidiyor ama bakalım nereye kadar inşallah sakinleşirim ya :)
Amin inşallah .. benim için dökmesi saçması hiç önemli değil çok aşırı derecede daraliyorum çok üstüme geliyor tepeme cikiyor bu beni çileden çıkarıyor yoksa başka konularda hiç önemli değil dökmüş sacmis ama biraz kıskanıyor yavrum herhalde çok yukleniyor bana daraltiyor Allah'ım sabır versin şükür versin inşallah ....çocuk bunlar, en çok anlayışa ihtiyacı olan varlıklar. bilmiyor çünkü. denye deneye söke saça öğrenecekler ... Allah kıymet bilenlerden eylesin cümlemizi.
Amin inşallah .. benim için dökmesi saçması hiç önemli değil çok aşırı derecede daraliyorum çok üstüme geliyor tepeme cikiyor bu beni çileden çıkarıyor yoksa başka konularda hiç önemli değil dökmüş sacmis ama biraz kıskanıyor yavrum herhalde çok yukleniyor bana daraltiyor Allah'ım sabır versin şükür versin inşallah ....
2015 Ekim doğumlu işte hep tek olmaya alışkın olduğu için herhalde bilmiyorum ilgi istiyor devamlı onunla oyun oynayalım istiyor bide başka biseyle ugrasayim daha fazla yapıyor elimde elişi yapiyorum üstüme yukleniyor ilgiyi hep kendinde istiyor.. inşallah doğumdan sonra kötü olmaz çabuk alışırSeni istiyor desene. benim oğlumda kızıma hamile iken çok öperdi. midem bulanırdı öpmekten ama tepemben inmezdi. biraz ilgilensen sevsen sonra gene geliyormu. yaşı büyük baya. benim yavrum 2.5 yaşındaydı bunları yaşadığımızda.
ÇğkfteAdın degısmıs cıkaramadım ama
2015 Ekim doğumlu işte hep tek olmaya alışkın olduğu için herhalde bilmiyorum ilgi istiyor devamlı onunla oyun oynayalım istiyor bide başka biseyle ugrasayim daha fazla yapıyor elimde elişi yapiyorum üstüme yukleniyor ilgiyi hep kendinde istiyor.. inşallah doğumdan sonra kötü olmaz çabuk alışır
İyiyim canım benimAaaa cnm yaaaa
Nbr nasılsın
Çok geçmiş olsun koruyun kendinizi gelecekten salgın var domuz gribi bilmem ne sayıkliyor millet Allah korusun ...selam kızlar, yazamadım günlerdir, grip oldum çok fena.. ateşim çıktı 39 lara falan, korktum baya. Neyse şimdi düzeldim ama evde dinleniyorum bu hafta. Fırsattan istifade internetten bakıyorum bebek eşyalarına falan. Müslin örtüler aldım şimdilik. Birde hediye gelen 2 takım oldu. Büyük şeyler almaya elim gitmiyor daha çok erken diye. Çevreden de bişeyler verirler elbet. Gerçi benim ilk çocuğum, yaşım da var belki tek çocuk olur bizimkisi o yüzden özendiğim şeyleri almak istiyorum... Zaten hamilelik hep bir endişeyle geçiyor en azından alışveriş ufak mutluluklar getiriyor, pozitif enerji veriyor. Tabi bütçemiz yettiğince beğendiklerimi alıcam. Sanki herseyini tamamlarsam 9 ay çabucak geçicek gibi geliyor! :)))) oysa daha ohoooo 4,5 ayımız var...
umarım sizler de iyisinizdir.
selam kızlar, yazamadım günlerdir, grip oldum çok fena.. ateşim çıktı 39 lara falan, korktum baya. Neyse şimdi düzeldim ama evde dinleniyorum bu hafta. Fırsattan istifade internetten bakıyorum bebek eşyalarına falan. Müslin örtüler aldım şimdilik. Birde hediye gelen 2 takım oldu. Büyük şeyler almaya elim gitmiyor daha çok erken diye. Çevreden de bişeyler verirler elbet. Gerçi benim ilk çocuğum, yaşım da var belki tek çocuk olur bizimkisi o yüzden özendiğim şeyleri almak istiyorum... Zaten hamilelik hep bir endişeyle geçiyor en azından alışveriş ufak mutluluklar getiriyor, pozitif enerji veriyor. Tabi bütçemiz yettiğince beğendiklerimi alıcam. Sanki herseyini tamamlarsam 9 ay çabucak geçicek gibi geliyor! :)))) oysa daha ohoooo 4,5 ayımız var...
umarım sizler de iyisinizdir.
İyiyim canım elişine vurdum kendimibebek patiği yapıyorum becerebildigim kadarıyla sen nasılsın kızın nasıl annesini tekmeliyor mu bol bol
ohhh kolay gelsin elişini işle bizide unutma ama
sesin çıkmayınca sorayım dedim..
evet ya elhamdülillah çok şükür gittikçe çok tekmeliyor... hıçkırık tutuyor bazen titriyor karnım... sende durumlar nasıl kızın gene ayağı kalkmanımı bekliyor :)
az kaldır detaylı ultrasonà . heyecanlıyım inşallah güzel geçer ya.
Bugün yeni başladım ya ilk heves kaptırmışım kendimiiki gündür daha hareketliyim zaten o da sağolsun kendisini hissettiriyor artık hiç sevmiyor yatmamı geceleri tık yok neredeyse. Ya da bilemiyorum belki de seviyor hareket etmesi rahatsızlık işareti sonuç itibariyle o hareket edince ben çok mutlu oluyorum ben mutlu olunca o da olumlu etkileniyordur bu durumdan herhalde senin kızına da maşallah canım ben daha başlamadım hıçkırık hissetmeye senin kız geç başladı ama solladı bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?