Allah bağışlasın Allah'ım acılarını göstermesin .. bu ara baya agresiflik var bende de dediğin gibi gelip gidiyor ama bakalım nereye kadar inşallah sakinleşirim ya :)

çocuk bunlar, en çok anlayışa ihtiyacı olan varlıklar. bilmiyor çünkü. denye deneye söke saça öğrenecekler ... Allah kıymet bilenlerden eylesin cümlemizi.

çocuk bunlar, en çok anlayışa ihtiyacı olan varlıklar. bilmiyor çünkü. denye deneye söke saça öğrenecekler ... Allah kıymet bilenlerden eylesin cümlemizi.
Amin inşallah .. benim için dökmesi saçması hiç önemli değil çok aşırı derecede daraliyorum çok üstüme geliyor tepeme cikiyor bu beni çileden çıkarıyor yoksa başka konularda hiç önemli değil dökmüş sacmis ama biraz kıskanıyor yavrum herhalde çok yukleniyor bana daraltiyor Allah'ım sabır versin şükür versin inşallah ....

Seni istiyor desene. benim oğlumda kızıma hamile iken çok öperdi. midem bulanırdı öpmekten ama tepemben inmezdi. biraz ilgilensen sevsen sonra gene geliyormu. yaşı büyük baya. benim yavrum 2.5 yaşındaydı bunları yaşadığımızda.

2015 Ekim doğumlu işte hep tek olmaya alışkın olduğu için herhalde bilmiyorum ilgi istiyor devamlı onunla oyun oynayalım istiyor bide başka biseyle ugrasayim daha fazla yapıyor elimde elişi yapiyorum üstüme yukleniyor ilgiyi hep kendinde istiyor.. inşallah doğumdan sonra kötü olmaz çabuk alışır

tatlım onun içinde zor bir durum. ilk zamanlar bir alışma süreniz olacak inşallah kolay geçer. ilgi istiyor işté benim ikisi büyüdü artık sürekli oyun istemiyorlar . akşam babaları gelince daha rahat ediyorum. inişli çıkışlı dönemler bunlar . şükürler olsun verene.

Aaaa cnm yaaaa

Nbr nasılsın
İyiyim canım benim
Şuan bdv de senin konunu okuyodum
İnanki ne diycegimi bilemiyorum
Eşin böyle degildi sanki önceleri
Acaba bişeye mi canı sıkkın
Aile terapistine falan gitmezmi
Evet maaşın var,kendi ayskların üzerinde durabilirsin ama şu dewirde babasız cocuk büyütmek cok cok zor
Cevremizde dagılmış ailelerin cocuklarını az cok görüyoryz
Bi çok çözüm yolu bulmaya calış,biraz ortamdan uzaklas,ne bileyim bi kaç gün annenler gelmesin yada sen izin al ewde vakit gecir esinle cocuklarınla vs.
En en en son boşanmayı düşün derim
Allah gönlüne göre versin canım herseyi

selam kızlar, yazamadım günlerdir, grip oldum çok fena.. ateşim çıktı 39 lara falan, korktum baya. Neyse şimdi düzeldim ama evde dinleniyorum bu hafta. Fırsattan istifade internetten bakıyorum bebek eşyalarına falan. Müslin örtüler aldım şimdilik. Birde hediye gelen 2 takım oldu. Büyük şeyler almaya elim gitmiyor daha çok erken diye. Çevreden de bişeyler verirler elbet. Gerçi benim ilk çocuğum, yaşım da var belki tek çocuk olur bizimkisi o yüzden özendiğim şeyleri almak istiyorum... Zaten hamilelik hep bir endişeyle geçiyor en azından alışveriş ufak mutluluklar getiriyor, pozitif enerji veriyor. Tabi bütçemiz yettiğince beğendiklerimi alıcam. Sanki herseyini tamamlarsam 9 ay çabucak geçicek gibi geliyor! :)))) oysa daha ohoooo 4,5 ayımız var...

umarım sizler de iyisinizdir.

Çok geçmiş olsun koruyun kendinizi gelecekten salgın var domuz gribi bilmem ne sayıkliyor millet Allah korusun ...
Bende daha erken gibi oluyor ama alışveriş icin göz açıp kapar gibi geçmedi mi 4 ay gerisi de öyle gelir insallah sağlıkla kavuşuruz sağlıkla büyütürüz insallah

Hayirli Günler Güzel Anneler... Yazamadim bugün bebek patiği başladım ona odaklanmışım oğluma denemelik örüyorum bir tane seneye giymesi için kızıma da öreyim diyorum birkaç cift. Maksat eldeki ipler değerlensin inşallah herkes iyidir. Allah hepinize sağlık güzellik versin

Son düzenleme:

Çok çok geçmiş olsun. Duygularımı ifade etmişsin sanki. Ben de zamanın yavaş ilerlediğini düşünüyorum özellikle son bir aydır. 20 haftaya kadar ne çabuk geçti diyordum hiç anlamamıştım ama 20 den 24 e biraz zor geldim zaman geçmedi yapmayı düşündüğüm birçok şey var erteliyorum bu yüzden. Mesela bahar temizliği. Doğum için de hazırlık olsun istiyorum bekletiyorum zamanı da var zaten ama gözüme gözüme batıyor işler. Diğer yandan alışveriş. Alınacaklar var senin gibi internetten bakıyorum sepete ekliyorum ama cesaret Edip sipariş veremiyorum. En az bir ay daha geçsin istiyorum. Düşündükçe zaman daha da yavaşlıyor sanırım. İlk aylarda nasılsa daha çok var diye düşündüğüm için hiç oralı değildim . Ama şimdi zaman daraltıkça aklım hazırlıklarda ve zaman çok yavaş sanki

İyiyim canım elişine vurdum kendimi bebek patiği yapıyorum becerebildigim kadarıyla sen nasılsın kızın nasıl annesini tekmeliyor mu bol bol

ohhh kolay gelsin elişini işle bizide unutma ama
sesin çıkmayınca sorayım dedim..
evet ya elhamdülillah çok şükür gittikçe çok tekmeliyor... hıçkırık tutuyor bazen titriyor karnım... sende durumlar nasıl kızın gene ayağı kalkmanımı bekliyor :)

Bugün yeni başladım ya ilk heves kaptırmışım kendimi iki gündür daha hareketliyim zaten o da sağolsun kendisini hissettiriyor artık hiç sevmiyor yatmamı geceleri tık yok neredeyse. Ya da bilemiyorum belki de seviyor hareket etmesi rahatsızlık işareti sonuç itibariyle o hareket edince ben çok mutlu oluyorum ben mutlu olunca o da olumlu etkileniyordur bu durumdan herhalde senin kızına da maşallah canım ben daha başlamadım hıçkırık hissetmeye senin kız geç başladı ama solladı bizi

maşallah sizede kuzum; )
bir haftadır titretiyor. bitince resim atarsın bize. mesela uzanınca sanki içten içe bir sallanmaya Vs olmuyormu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…