maşallah sizede kuzum; )
bir haftadır titretiyor. bitince resim atarsın bize. mesela uzanınca sanki içten içe bir sallanmaya Vs olmuyormu .

Onlar oluyor ama hıçkırıkları net hissetmiyorum şu an ritmik hareket yok düzensiz hareketler var. Ama iki gündür iyiyiz şükür içim rahat en azından :)) bu teki. Diğerini bitirmedim daha. Buna da ağız goz yapılacak

A asitane161719 çok güzel olmuş şimdiden canım.Ellerine sağlık.Benim böyle yeteneklerim yok yani varsa da hiç öğrenmek kısmet olmadı.Ancak okudum çalışmaya başladım.Sonra da evlilik derken boş vaktim olmadı öğrenmek için.Ama çok özeniyorum yapanlara yapabilmeyi çok isterdim.Bende beğendiğim modelleri görümceme yaptırıyorum.Sağolsub kırmıyo.. karapisso canım hayırlı muayeneler olsun inşallah. Az kalmış evet. Benimde kontrolüm yarın, ayrıntılının kalan kısmına bakacak doktorumuz. Sağlıklı güzel haberler almak nasip olsun hepimize. S Sibelll16 sen ne yaptın kuzum? Gidebildin mi doktoruna?

süpersin harika olmuş. güzel günlerde giysin miinnoş ayaklarına.

ay hadi bismillah yarın güzel haberlere gel.
ne güzel yapan varmış. bebek olduktan sonra zaten eline fırsat geçmeyecek yapmak için.
şimdi yaptın yaptın yapmadın kalır. ben biliyorum ama zamanım yok maalesef.
başladıklarım hep yarım kaldı.

Teşekkür ederim canım ben de küçükken annemin elime tığ şiş ip vs tutuşturmasi sonucu biraz bir şeyler öğrenmiştim ama sonrası senin gibi okul üniversite evlilik vs pek ilerletemedim çalışma hayatım olmadığı için yapıyorum şimdi bir şeyler böyle ufak tefek . Çok da önemli değil zaten canım bak yapanlar varmış ben de vakit geçsin diye uğraşıyorum kafam da dağılıyor iyi oluyor

süpersin harika olmuş. güzel günlerde giysin miinnoş ayaklarına.

Çok teşekkkur ederiz bunu oğluma yapıyorum ayağına göre ölçtüm seneye gelecek şekilde azıcık daha uzun yaptım bu kışı yariladik artık bu yıl her şeyi var zaten. Ama inşallah kızıma da yapacağım çok başarılı olmasa da kötü de değil galiba

Aynen canım terapi gibi..E bide kuzulara kendi el emeğini giydirmek çok güzel tabi ki..

İnşallah canım çook sağol.

gayet başarılı olmuş ağzı gözü bitince tam belli olur güzelliği.

Gittim canım, bir ilerleme yok malesef yarın gebeliğimi sonlandıracaklar çok üzgünüm ama elimden birşey gelmiyor yaşamayacak bebeği doğurup acı çektirmek istemiyorum, umarım en zor sınavım bu olur..

Gittim canım, bir ilerleme yok malesef yarın gebeliğimi sonlandıracaklar çok üzgünüm ama elimden birşey gelmiyor yaşamayacak bebeği doğurup acı çektirmek istemiyorum, umarım en zor sınavım bu olur..

Canım... Son duana yürekten içimden gele gele amin demek istiyorum . Yazdıklarını okuduğumda oğlumda yaşadığım acıyı yüreğimde yeniden hissediyorum sanki. Ama biliyor musun bu acıyi hatırlamak bana güç veriyor. Neler atlattığımı ne duyguları kaldırabildiğimi hatirladikca şu anda şikayet ettiğim her şeyden utanıyorum. Benim hayatımda da acının zirvesi o günlerdi çünkü. Zamanla acin küllenecek ve inşallah sen yoluna çok daha güçlü bir kadın ve anne olarak devam edeceksin inşallah.

İnşallah canım.Bende çok üzgünüm ama elden gelen birşey yok.Allah sabırlar versin.Beterinden korusun.Yavrunu sana bağışlasın.Bu gördüğün son üzüntü olur inşallah.Dualarımız seninle.Rabbim kolaylaştısın..

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. Dayanma gucu versin. Evladını sana bağışlasın zamanı gelince de hayırlısıyla sağlıkla tatliş bir kardeşi daha olsun.
Başıma içimi acıtan bir olay geldiğinde ben hep ya rabbim günahlarıma kefaret say! Her şer de bir hayır vardır, bu durumda bana hayrını göster inşallah, hayır kapılarını ac! Diye dua ederim. Inşallah bu acı da günahlarına kefaret olsun. Rabbim hayır kapılarını açsın inşallah ❤
Yaradan çok yüce gönüllü..hazinesi çok bol. Rabbim mükafatını muhakkak sunacaktır ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…