Hayırlı Sabahlar Güzel Anneler. Herkes için acısıyla tatlısıyla hayırlı güzel bereketli bir gün olsun. Karne heyecanı yaşayan annelerimiz evlatlarıyla sevgi dolu bir gün geçirsin hamile annelerimiz o günlere sağlıkla huzurla erişsin. Sağlık problemi olan her kim varsa şifa bulsun Rabbim yaralarını sarsın.

Amin canım:)

@Sbmm canım Allah hakkında en hayırlısını versin, ne desem boş biliyorum.sen çok güçlüsün ve daha güzel olsun bundan sonrasi senin için insallah

herkese merhabaaa uzun zamandır yazmıyordum. deli gibi alışveriş içerisindeyim. haftaya bizim mobilyalarımız geliyor. avisesi abajuruna bakıyorum paso instagramdan. bebek arabası araştırmam da sona erdi sadece portbebe sizce alınması gerekli bi parça mı yoksa olmasa da olur mu? yaza denk gelecek ya bizim bebeler tatilde portbebe işime yarar diye düşünüyorum ama tam da bilemiyorum. bu arada hastane çıkışı alan yaptıran var mı şu nakışlılardan? nereye yaptırdınız?

Eklentiler

• NK205-koyu-gri-renk-tac-isim-islemeli-beyaz-hastane-cikis-seti--900x1200.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 69

hayırlı günler cumalar olsun canım benim .
amin ne güzel dualar etmişsin...

ben yaptırmadım ama bu takım çok sade ve güzelmiş... sağlıkla kullanmak nasip olsun hazırlıklarını.

Kızlar çok sinirim bozuk şuan. Allaha havale ediyorum niyeti kötü olan insanları.
hatırlarsanız ben 3 .5 ay evvel hastanede yattım düşük tehlikesi atlattım. insan sandığım büyük eltimi çağırmıştım yanımda gelsin diye. doktor muayene ederken erkek dedi. bunun rengi değişti tanıyorum kendisini. bocaladı saçma sapan şeyler söyledi anlam veremedim. hatsneden çıkış o çıkış... ne aradı ne konuştuk. eşim zanda bulundu dedi erkek olduğu için morali bozuldu . ben kızdım eşime zanda bulunma diye. neyse aradan uzun zaman geçince bi arayayım dedim açmadı merajà cavep vermedi. eşimin ablasına demişki bu hafta içi, erkek dedikleri An moralim çok zoduldu ve iki gün kendime gelemedim
düşünsenize. 40 yaşında kadın bir oğlu var... üstelik eşim erkek istedi kaç kızı oldu tanıyorum onu kıskandı dediğinde kızdım onà.... kendime gelemedim gerçek olduğu için çok üzgünüm....
A asitane161719
melek ve mucizesi

Üzülmekte haklısın canım. Tamam hepimiz bir şeyler geçiriyoruz gönlümüzden Allah'tan onu istiyoruz ama bana vermedi başkasına verdi diye de haset edilmemeli. Kalbine bir an böyle bir duygu geldiyse bile onunla mücadele edip yenmek gerek. Nasıl bir duygu yoğunluğu yaşamış ise karşı taraf sana tavır almış. Hiç hoş olmamış açıkçası. Sen yoluna devam et canım o öyle olmak istemişse yaşamına da öyle devam etsin ne güzel gerçekleri görmene vesile olmuş bu hadise.

Hastane çıkışı benim de derdim oldu son zamanlarda. Ben isimli nakışlı vs yaptırmayı düşünmüyorum hazır alacağım ama hazırlarda modeller içime sinmiyor. Aslında seçenek çok da benim istediğim gibi değil internette. Ben de gidip birebir alışverişte almayı düşünüyorum inşallah bulurum . Alışverişe kaptırınca insan kendini zaman nasıl geçiyor anlamıyor değil mi ben henüz o aşamaya gecemedim bakıp duruyorum sadece

duygu yoğunluğuna tüküreyim koca kadın 40 yaşında büyük evladı 19 yaşında. Allahın takdiri erkek dedi sonra kız benim haddime değil üzülmek daha o kim oluyor. am dediğin doğru gerçek yüzünü bir kez daha orraya çıkarmış oldu. uzak değiliz ama görüştüğümüz yok. bundan sonra bitti . yoluna gelsin niyeti.

nakışlıda ben de zaten kumaşlarına emin olamadım. hazırlarda da sade bir şey arıyorum ama erkek için nulamadım. bi tek chakrada var ama o da pahalı sanki. bide yeni doğum yapan arkadaşım 10 lu 20 li alma çok gereksiz parça oluyor dedi. 2 parça olan alt üstler kullanılmıyor önlükte kullanılmıyor yenidoğanda dedi. çıtçıtlı bodysi, tulumu, eldiven, bere bu kadar olsun alacağında dedi. 2 3 takım böyle alsan yeter dedi. alt üst olanlar yenidoğan için çok zor oluyor dedi boşa para verme dedi

Aile içinde bunları yaşıyor olmak insanı üzüyor seni çok iyi anlıyorum. Uzak durup bebeğine ve çocuklarına odaklanmak zorundasın kuzum.Bi anlık olsa döner seninle konuşurdu .Demek kalbinde bir kin besliyor en uzucusu bu.
Allah yardımcısı olsun kalbinde bununla yaşıyor

Genel olarak doğru gerçekten gereksiz parçalar da var içinde. Ben 10 lu takım almıştım oğluma onun içinde tulum yoktu mesela alt üst takım vardı kullandım bir sorun da görmedim açıkçası. Aslında şart değil çoklu takım almak arkadaşının da dediği gibi parça parça da alabilirsin. Tulumlar ikili üçlü satılıyor zaten şapkası ayaksızda çorabı vs olabiliyor yanında. Battaniyesini ayrı alırsın. Eldiven ilk günler kullanılıyor sadece onu da diğer aldığın takımların eldivenleriyle idare edersin. Mendil zaten toplu alınıyor olmasa da olur. Şu an benim de kafama yattı bu fikir ben de tulum takım yapabilirim hastane çıkışı için

Yaşa göre olgunluk aranır evet ama her zaman bulamayabiliyoruz işte. Senin aklına kötü bir şey gelmemiş ama demekki o seninle aynı fikirde değil kendisini seninle yarıştırıyor ki çok anlamsız çocuk cinsiyet vs bunlar bizim elimizde değil Allah'ın elinde. Sen yine de üzülme canım yok yere zaten çok görüşmüyormuşsunuz bu da sonrası için sağlam bir neden olur sana.

karapisso merhabask hanımlar bu takımlar nasıl hastane çıkışı için ? Ben çok beğendim aslında ama keşke pembe olsaydı. Bu arada bu şekilde sade erkek için olanları da var

Eklentiler

• Screenshot_20190118-161504.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20190118-162200.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
ne güzel alışverişler yapmışsınız ben zor tutuyorum kendimi daha erken mi acaba diyerek :)) Portbebe yi bizde düşünüyoruz epeydir. Beğendiğimiz puset markasının portbebesi var ama ayrı satılıyor. Sanırım biz alacağız, dediğin gibi yazın açıkhavada , tatilde , yanımızda bebeği rahat rahat yatırmak güzel olur diye düşünüyorum. Bir de o oto koltuklarında bekler çok sıkışık yatıyorlar hiç rahat gözükmüyor...
Bana hastane çıkışı bir tane hediye geldi, chakra'dan , gerçekten çok güzel, kalitesini çok beğendim o yüzden başka yaptırmayacağım. Zaten hastanedeyken yanılmıyorsam hastane de 1-2 takım kıyafet veriyor bebeğe. Ama belki öğle nakışlı bir tek yastık yaptırmayı düşünebilirim. Hem sonra da hatıra olur.

Maşallah alış verisini tamamlamışsın. Darısı başımıza
2 yaz bebesi büyüten bir anne olarak portbebe kullanışsız bir olay. Bebek arabasına ana kucağı takılıp çıkabiliyorsa zaten genellikle onu kullanırsın. Ekstra masrafa gerek yok..
Attigin takımın aynısını gorumcem attı bana bir de başka modellisini sana yaptıracam birini beğen dedi ben de bu takımları pek sevmiyorum. Her doğuran böyle takım giydirip foto paylaşıyor sürekli.
Canim hiiiccc kendini üzme, takılma o konuya. 40 yaşında kocaman kadın, neyin kıskançlığı bi yarış haline girmiş senle,belli... Daha çok şey derdim ama yangına körükle gitmiş gibi olmayayım
karapisso merhabask hanımlar bu takımlar nasıl hastane çıkışı için ? Ben çok beğendim aslında ama keşke pembe olsaydı. Bu arada bu şekilde sade erkek için olanları da var
Yaaaaa iki takım da çok çok güzel. Ahhhhh kızlar ahhhh

Salopetler çok hoşuma gidiyor canım bakıp bakıp çıkıyorum alamadım daha inşallah hayırla sağlıkla gelirler de giydiririz

Salopetler çok hoşuma gidiyor canım bakıp bakıp çıkıyorum alamadım daha inşallah hayırla sağlıkla gelirler de giydiririz
Çok güzel şeyler var. Insanın aklını çeliyorlar
Bende bir sürü tulum beğendim önümüzdeki ay beden kalırsa alacam. 6-9 Ay kışa denk geliyor.

aynen öyle oldu. kendi kişiliğini içini gösterdi millete. Allah korusun böyle olmaktan. 3 yıl olmadı bebeğimiz o arada kimlerin oldu doğdu, ço farkli bir duygu 3 kez hamile kaldım benimle yakın akrabalrım hamile kadı onlar kucağına aldı benim kucağım boştu ama asla kötü bişey düşünmedim. ama üzüldüm duygulandım. doğal şeylerdi asla kötü bir niyet yoktu. Allah hidayet versin bize . herşey dünyalık değil. idrak etmeyi nasip etsin Rabbim.

çok üzücü eşimin en büyük abisinin eşi , ama insanlık yok . nasıl yaşıyor bilmiyorum insanı yer bitirir bu kıskançlık bu kin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…