Maşallah alış verisini tamamlamışsın. Darısı başımıza
2 yaz bebesi büyüten bir anne olarak portbebe kullanışsız bir olay. Bebek arabasına ana kucağı takılıp çıkabiliyorsa zaten genellikle onu kullanırsın. Ekstra masrafa gerek yok..
Attigin takımın aynısını gorumcem attı bana bir de başka modellisini sana yaptıracam birini beğen dediben de bu takımları pek sevmiyorum. Her doğuran böyle takım giydirip foto paylaşıyor sürekli.
Canim hiiiccc kendini üzme, takılma o konuya. 40 yaşında kocaman kadın, neyin kıskançlığıbi yarış haline girmiş senle,belli... Daha çok şey derdim ama yangına körükle gitmiş gibi olmayayım
Yaaaaaiki takım da çok çok güzel. Ahhhhh kızlar ahhhh
Oglu olmasa ve erkek aramış olsa şu dediği tamam ama oğlu var..anlamsız geldi bana.Estağfurullah kendini benimle denktaş görüp yarışıyorsa komik olur
ve maalesef haklısın
bundan sonra herkes kendi yoluna
Oglu olmasa ve erkek aramış olsa şu dediği tamam ama oğlu var..anlamsız geldi bana.
Banada eltinin kızı var diye illa senin de mi olacak diyorlarkız çocuk sanki sadece onun var da bi onu kiskanacam herkesin evladı kendine..
Rabbim sabrını versin inş canımGittim canım, bir ilerleme yok malesef yarın gebeliğimi sonlandıracaklar çok üzgünüm ama elimden birşey gelmiyor yaşamayacak bebeği doğurup acı çektirmek istemiyorum, umarım en zor sınavım bu olur..
Kızlar çok sinirim bozuk şuan. Allaha havale ediyorum niyeti kötü olan insanları.
hatırlarsanız ben 3 .5 ay evvel hastanede yattım düşük tehlikesi atlattım. insan sandığım büyük eltimi çağırmıştım yanımda gelsin diye. doktor muayene ederken erkek dedi. bunun rengi değişti tanıyorum kendisini. bocaladı saçma sapan şeyler söyledi anlam veremedim. hatsneden çıkış o çıkış... ne aradı ne konuştuk. eşim zanda bulundu dedi erkek olduğu için morali bozuldu . ben kızdım eşime zanda bulunma diye. neyse aradan uzun zaman geçince bi arayayım dedim açmadı merajà cavep vermedi. eşimin ablasına demişki bu hafta içi, erkek dedikleri An moralim çok zoduldu ve iki gün kendime gelemedim
düşünsenize. 40 yaşında kadın bir oğlu var... üstelik eşim erkek istedi kaç kızı oldu tanıyorum onu kıskandı dediğinde kızdım onà.... kendime gelemedim gerçek olduğu için çok üzgünüm....
A asitane161719
@melek ve mucizesi
Bu insanlar manyak mi, başkasının çocuğunun cinsiyeti kıskanilir mi ya, o onun çocuğu ne garip millet valla.
Pes diyorum
Şu eltiler hepsi aynı benim eltim de benim hamile oldugumu ogrenince beni aramadı önceleri her hafta arardı. Kıskaçlar Allah bildiği gibi yapsin.
Eltin baya fenaymış gülüm yawne kadar saçma , eltinin var diye illa senindemi olacak ne demek. sen bebek isterken illa kız olsun diyemi istedin. yorumların en saçamasını yapmışlar
kuzum bu kadının kanında haset var. erkek için değil . mesela 7 evi var gezip görmediği ülke kalmadı milletin malını söyler söyler durur ve benim yanımda
arabası bile olmayan birinin yanında... memlekete gitmek isteyip maddi imkansızlıkalrdan dolayı gidemeyen birinin yanında... başkasının malı çokmuş onlar fakirmiş
herşeyde gözü kalıyor işte
ama bana yaptığı terbiyesizlik yani , kendine gelememiş yazık!
bende kendime dedim , bana derler sende nazar var. ben derim neyim nazar olacak . baksana hastaneye gittiğim kişiye . belki düşse sevinecekti
Allah korusun bizleri böyle içi dışı farklı insanlardan.
bir yazar demiştiki , kötü günde yanında olan insan insandır birde iyi gününe sevinen seninle olan mutluluğunu yükselişini payşlaşan kişi dosttur . zira çekmeyen çoktur. ne yapacağım inşallah yüzünü görmem bir daha.
Hissediyorum cok oldu. Haberdar oglum da ama kiskaniyor icten ice sanirim . umarim iyi anlasirlarElhamdülillah çok şükür hamilelik halleri bi iyi bi yorgun uykusuz... Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin . Benim elime fırsat geçmedi örgüler yarım kaldı. hissediyorsun değilmi oğluşunu. büyük olan durumdan haberdardır , heycanlımı
Şu eltiler hepsi aynı benim eltim de benim hamile oldugumu ogrenince beni aramadı önceleri her hafta arardı. Kıskaçlar Allah bildiği gibi yapsin.
kızlar nasılsınız bugun
A asitane161719 nasılsın kuzum bugun misafirim var
az dinledim kendime geldim şükür.
R rkndmt aman ya söyleyecek söz yok. kimi insan gibi akraba arıyor yok. kimide buluyor yüzüne bakmıyor. bende aynısını diyorum inşallah yaptıkları yollarına gelir
Erkeğe benzetilince genelde erkek oluyor.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba mayıs anneleri ben temmuz annesiyim misafir geldim size 14+2de doktor erkeğe benziyor dedi ters yattığı için tam göremedi böyle olup doğru çıkan varmı cinsiyeti 3. Bebegin 2 Kızım var
Canım merhaba ben bugün kontrole gittim yapabildiğin kadar göbeğe yap dedi ,ne zaman ki artık yapamıyorsun kola bacağa geçeriz dedi ,aspirin 36. Haftaya kadar iğne Doğumdan 1 gün önceye kadar devam dedi sen de sor bakalım ne diyecek24 ünde ayrıntılı ultrasonum var o gün doktora sorayım Canım haber veririm sana da o zamana kadar göbekten yapıcam artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?