Estağfurullah kendini benimle denktaş görüp yarışıyorsa komik olur
ve maalesef haklısın
bundan sonra herkes kendi yoluna

Estağfurullah kendini benimle denktaş görüp yarışıyorsa komik olur
ve maalesef haklısın
bundan sonra herkes kendi yoluna
Oglu olmasa ve erkek aramış olsa şu dediği tamam ama oğlu var..anlamsız geldi bana.
Banada eltinin kızı var diye illa senin de mi olacak diyorlar kız çocuk sanki sadece onun var da bi onu kiskanacam herkesin evladı kendine..

ne kadar saçma , eltinin var diye illa senindemi olacak ne demek. sen bebek isterken illa kız olsun diyemi istedin. yorumların en saçamasını yapmışlar
kuzum bu kadının kanında haset var. erkek için değil . mesela 7 evi var gezip görmediği ülke kalmadı milletin malını söyler söyler durur ve benim yanımda
arabası bile olmayan birinin yanında... memlekete gitmek isteyip maddi imkansızlıkalrdan dolayı gidemeyen birinin yanında... başkasının malı çokmuş onlar fakirmiş
herşeyde gözü kalıyor işte
ama bana yaptığı terbiyesizlik yani , kendine gelememiş yazık!
bende kendime dedim , bana derler sende nazar var. ben derim neyim nazar olacak . baksana hastaneye gittiğim kişiye . belki düşse sevinecekti
Allah korusun bizleri böyle içi dışı farklı insanlardan.
bir yazar demiştiki , kötü günde yanında olan insan insandır birde iyi gününe sevinen seninle olan mutluluğunu yükselişini payşlaşan kişi dosttur . zira çekmeyen çoktur. ne yapacağım inşallah yüzünü görmem bir daha.

Bu insanlar manyak mi, başkasının çocuğunun cinsiyeti kıskanilir mi ya, o onun çocuğu ne garip millet valla.
Pes diyorum

Bu insanlar manyak mi, başkasının çocuğunun cinsiyeti kıskanilir mi ya, o onun çocuğu ne garip millet valla.
Pes diyorum

ne dersen o valla.
düşün hasetinden gelmedi bir daha arayıp sormak bi yana cevap vermiyor. eee yoluna gelir elbet . bu dünya etme bulma dünyası. kimsenin ahı kimseye kalnaz
ben yandım Allah sizleri korusun bu tiplerden

Şu eltiler hepsi aynı benim eltim de benim hamile oldugumu ogrenince beni aramadı önceleri her hafta arardı. Kıskaçlar Allah bildiği gibi yapsin.

Şu eltiler hepsi aynı benim eltim de benim hamile oldugumu ogrenince beni aramadı önceleri her hafta arardı. Kıskaçlar Allah bildiği gibi yapsin.

seninki belki utanır inkar eder kıskandığını . bizimki duyuru yapıyor , kendine gelememiş kaç gün
bir arkadaş vardı Eltisi hazırlıklar yapmıştı bebeği için. maşallah subhanAllah iyilerde var elbet.

Eltin baya fenaymış gülüm yaw allahtan korkmuyor gibi evladım var başıma gelir imtihanim zorlaşır demiyor sanirim
Benim Eltim de sahip olduklarıyla biraz hava atmayı sever. Babası çok zengin baba parasına güveniyor havası ondan..odu patlar bu taraftan biri bise isteyecek,kocası anne baba kardeşlerine yardim edecek..Öyle de bi tip! Ağlar geçinemiyoruz zor durumdayız haftasonu kayağa giderler..borcumuz çok derler boğazda balık yerler falan filan..perhizleri de lahana turşuları da bi değişik anlayacağın
Istanbula geldik eltimde kaldık. Tabi dışarı çıkıyoruz dedik ki ya saat kaçta geliriz bellli olmaz haberleşiriz. Eltimde 'aaaa hiç önemli diil ben hep evdeyim ki hiç bir yere gitmem ben dedi..Tabi ben 2 gün vicdan azabı çektim biz gezdik kadın evde oturdu ayıp oldu günah oldu..pehhhh! O da beni kekliyormus

Hissediyorum cok oldu. Haberdar oglum da ama kiskaniyor icten ice sanirim . umarim iyi anlasirlar

Günaydın herkese hayırlı hafta sonları..Dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda dedi doktorumuz.Bebeğimiz büyümüştü.Tipini gördükTam bir ay sonra kontrol.Çok şükür Rabbime..Toplamda 6 kg aldım çok güzel dedi doktorum.Bu iki haftadır midem kötü diye daha az yedim yoksa iştahım gayet iyi..Belli zaten Bizden haberler şimdilik böyle...

Benimki de beni bırak eşimi bile tebrik etmedi, biz onun hamile olduğunu öğrenince tebrik Edip, doğum yapacağı gün yanında olduk , bir ihtiyaçları varmı yokmu sorduk,doğum bitince hiç durmadık rahatsız etmemek çıktık hastaneden, evine geldiğinde canı ister diye kekler börekler yapıp götürdüm enayi gibi, yedi içti , sonra yüzüme bile bakmadı. İnsan tebrik ederdi,görüşmüyoruz zaten artık bundan sonra merhaba bile demeyi düşünmüyorum bir yerde görürsem. İnsanoğlu çok fesat, kayinvaldem de çok dertli kadın evine gidemiyo yüzüne bakmadığı için, Allah onada onun gibi gelin versin aynısını yaşasın diye dua ediyo kayinvaldem,öyle deyince de kiziyomus:) ne olduğunu kendide biliyor. Allah kalplerimize fesatlık vermesin

kızlar nasılsınız bugun
A asitane161719 nasılsın kuzum bugun misafirim var
az dinledim kendime geldim şükür.
R rkndmt aman ya söyleyecek söz yok. kimi insan gibi akraba arıyor yok. kimide buluyor yüzüne bakmıyor. bende aynısını diyorum inşallah yaptıkları yollarına gelir

Kolay gelsin canım misafir berekettir aslında ama malum hamilelikle beraber biraz zor oluyor ağırlamak. Ecri de ona göre bol olur inşallah
Ben de iyiyim şükür. Sabah oğlanı hastaneye götürdüm sünnet olacak inşallah pazartesi günü bugünden kan tahlilini yapalım hazır olsun dediler ama kan alan hemşire yavrumu telef etti. Önce damar bulamadı buldu sonra bir türlü iğneyi damara denk getiremedi kan alamadı arkadaşını çağırdı en sonunda o aldı ama bütün bunlar olana kadar yavrum kucağımda kivrandi yetişkin insan bile dayanamazdı inan çok üzüldüm. Zaten bir sürü şeyle uğraşıyor yavrum bir de böyle işinin ehli olmayan insanlara denk gelince çok ama çok sinir oluyorum. Çok üzüldüm bugün

Merhaba mayıs anneleri ben temmuz annesiyim misafir geldim size 14+2de doktor erkeğe benziyor dedi ters yattığı için tam göremedi böyle olup doğru çıkan varmı cinsiyeti 3. Bebegin 2 Kızım var

Merhaba mayıs anneleri ben temmuz annesiyim misafir geldim size 14+2de doktor erkeğe benziyor dedi ters yattığı için tam göremedi böyle olup doğru çıkan varmı cinsiyeti 3. Bebegin 2 Kızım var
Erkeğe benzetilince genelde erkek oluyor.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

24 ünde ayrıntılı ultrasonum var o gün doktora sorayım Canım haber veririm sana da o zamana kadar göbekten yapıcam artık...
Canım merhaba ben bugün kontrole gittim yapabildiğin kadar göbeğe yap dedi ,ne zaman ki artık yapamıyorsun kola bacağa geçeriz dedi ,aspirin 36. Haftaya kadar iğne Doğumdan 1 gün önceye kadar devam dedi sen de sor bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…