Kızlar nasılsınız bugün bizim kontrolümüz vardı şükürler olsun herşey çok güzel gidiyor 8 gün önden gidiyoruz 1 kilo olmuşuz doktor rahim uzunluğuna falan baktı herşey güzel biraz fazla kilo almışım kilo almamam gerekiyor artık Bu arada şeker yüklemesi yaptırmak istemedim doktorum ka şekerini ölçmek için cihaz yazdı 1 hafta sabah akşam aç ve tok takibini yapacam inşallah gebelik şekeri çıkmaz dua edin benim için kızlar

Kaç kilo almışsın ki canım?

canım benim ya çok geçmiş olsun. bende üzüldüm. rahmetli annemde bir kez yaşadık bişeyde diyemedim. inşallah sünneti kolay olur arkadaşım...
misafirler geldi gitti elhamdülillah güzel geçti. inşallah sağ salim kavuşuruz.

İnşallah canım. Rabbim anneciğine merhametiyle muamele etsin mekanı cennet olsun.

Misafirleri ağırlarken çok yoruluyor insan ama bir enerjisi de artıyor. Ben her misafirden sonra bedenen yorgun ama ruhen dingin ve mutlu oluyorum keyfim yerine geliyor

Maşallah canım sevindirmiş seni minik hep böyle olsun inşallah kilo şeker olmadığı sürece sorun değil hem bak bebeğin de beslenmiş demekki her şey yolunda

gelen arkadaş çocuklarıma bile baktı sağolsun. öylesi insan hem ruhen hem bedenen yorumuyor insanı...
amin Allah razı olsun canım .

maşallah size daim olsun sağlığınız . kaç kg almışsın merak ettim.

Maşallah bebişine göstermiş yüzünü eminim çok sevinmişsindir görünce ben de altı kilo aldım boyle ilerlerse iyi ama çoğunu bu ay aldım o kötü işte

Merhaba mayıs anneleri ben temmuz annesiyim misafir geldim size 14+2de doktor erkeğe benziyor dedi ters yattığı için tam göremedi böyle olup doğru çıkan varmı cinsiyeti 3. Bebegin 2 Kızım var

bana 12.haftada çıkıntı var benziyor büyük ihtimal erkek demişti . sonra kız dedi. p.tesi ayrıntılı ultrasona gireceğim tam emin olacağım inşallah kız olduğuna.

Maşallah bebişine göstermiş yüzünü eminim çok sevinmişsindir görünce ben de altı kilo aldım boyle ilerlerse iyi ama çoğunu bu ay aldım o kötü işte

arkadaşım hamile olduğumu bilmiyor . az Kilo almışsın göbüş yapmışsın dedi..dedim yok o bebek
şok oldu inanamadı
demek 6 kg belli etmiyor sorun yok o zaman
içine kaçmış dedim

arkadaşım hamile olduğumu bilmiyor . az Kilo almışsın göbüş yapmışsın dedi..dedim yok o bebek
şok oldu inanamadı
demek 6 kg belli etmiyor sorun yok o zaman
içine kaçmış dedim

Ne güzel canım dışarıdan belli olmuyor demek benim göbek fırladı belimi tuta tuta yürüyorum penguenler gibi yayıla yayıla biraz da kız göbeği yayılır derler ama bende yayılma yok tam tersi yuvarlak anlamamaları imkansız ötesi

anlam veremiyorum bazen yok göbek. mesela bugün. ama bazen senin dediğin gibi TOP bir göbek. bazen yayvan. arkadaşıma iki ay evvelki halimi gösterdim daha belirgin dedi. sağlık olsun güzelim muhabbet ediyoruz işte. yoksa belli olsada olmasada NO problem
arkadaşımında iki evladı var. oğlanalr yıktı ortalığı kızlar sakin. p tesi için merakla bekliyorum netleşsin cinsiyetimiz. ..şu kadının çatlaması için erkek derse bayram edeceğim

Alemsin boşver canım herkes kendi ettiğini bulur ister kız ister erkek inşallah öyle güzel bir evladın olur ki ona her baktığında iyiki dersin. Allah'a hamd edersin inşallah onu sana verdiği için dünya olarak güzel insanlara olan ihtiyacımız her geçen gün artıyor malum

çok haklısın , ben kendi adıma iyi olmaya gayret ediyorum. aslolan bu gibi lnsnaları takamamak. sabaha öyle zor fena uyandım ki neyse erken kendime geldim. ne yapıyorsun ya dedim. inadına mutlu ol. inadına iyilikler yap. yani o fena haset düşünceler bir anda auramı hayat enerjimi emdi beni yordu. akıllı kadınım bir gecede anladım uzatmadan kapattım konuyu yolumà bakıyorum. teşekkür ederim derdimi anlatıyorum . Sizler iyiki varsınız.

Kendinle olan muhasebenden kâr ederek ayrılmışsın canım tebrik ederim seni. Böyle zamanlarda bir iki gün gerçekten sağlam sarsılıyorsun ama çok şükür Rabbim doğruyu bulduruyor sonunda. Bu öyle büyük bir nimet ki... Rabbime hamd ü senalar olsun. Burada güzel etkileşimler içindeyiz birbirimize bol bol hayrimiz dokunur inşallah. Dert değil de şifa olan insanlardan olalım her birimiz

inşallah öyledir canım benim .
evet çok güzel bir ortam , inşallah sonuna kadar daim olur.
diğer kızlar bırakıp gitti hergün aklıma geliyor . böyle olmasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…