- 16 Ağustos 2018
- 284
- 349
- 103
- 29
Tamam canım bende gittiğimde sorayım çok sağolCanım merhaba ben bugün kontrole gittim yapabildiğin kadar göbeğe yap dedi ,ne zaman ki artık yapamıyorsun kola bacağa geçeriz dedi ,aspirin 36. Haftaya kadar iğne Doğumdan 1 gün önceye kadar devam dedi sen de sor bakalım ne diyecek
Kaç kilo almışsın ki canım?Kızlar nasılsınız bugün bizim kontrolümüz vardı şükürler olsun herşey çok güzel gidiyor 8 gün önden gidiyoruz 1 kilo olmuşuzdoktor rahim uzunluğuna falan baktı herşey güzel biraz fazla kilo almışım kilo almamam gerekiyor artık Bu arada şeker yüklemesi yaptırmak istemedim doktorum ka şekerini ölçmek için cihaz yazdı 1 hafta sabah akşam aç ve tok takibini yapacam inşallah gebelik şekeri çıkmaz dua edin benim için kızlar
Kolay gelsin canım misafir berekettir aslında ama malum hamilelikle beraber biraz zor oluyor ağırlamak. Ecri de ona göre bol olur inşallah
Ben de iyiyim şükür. Sabah oğlanı hastaneye götürdüm sünnet olacak inşallah pazartesi günü bugünden kan tahlilini yapalım hazır olsun dediler ama kan alan hemşire yavrumu telef etti. Önce damar bulamadı buldu sonra bir türlü iğneyi damara denk getiremedi kan alamadı arkadaşını çağırdı en sonunda o aldı ama bütün bunlar olana kadar yavrum kucağımda kivrandi yetişkin insan bile dayanamazdı inan çok üzüldüm. Zaten bir sürü şeyle uğraşıyor yavrum bir de böyle işinin ehli olmayan insanlara denk gelince çok ama çok sinir oluyorum. Çok üzüldüm bugün
canım benim ya çok geçmiş olsun. bende üzüldüm. rahmetli annemde bir kez yaşadık bişeyde diyemedim. inşallah sünneti kolay olur arkadaşım...
misafirler geldi gitti elhamdülillah güzel geçti. inşallah sağ salim kavuşuruz.
Kızlar nasılsınız bugün bizim kontrolümüz vardı şükürler olsun herşey çok güzel gidiyor 8 gün önden gidiyoruz 1 kilo olmuşuzdoktor rahim uzunluğuna falan baktı herşey güzel biraz fazla kilo almışım kilo almamam gerekiyor artık Bu arada şeker yüklemesi yaptırmak istemedim doktorum ka şekerini ölçmek için cihaz yazdı 1 hafta sabah akşam aç ve tok takibini yapacam inşallah gebelik şekeri çıkmaz dua edin benim için kızlar
İnşallah canım. Rabbim anneciğine merhametiyle muamele etsin mekanı cennet olsun.
Misafirleri ağırlarken çok yoruluyor insan ama bir enerjisi de artıyor. Ben her misafirden sonra bedenen yorgun ama ruhen dingin ve mutlu oluyorum keyfim yerine geliyor
Kızlar nasılsınız bugün bizim kontrolümüz vardı şükürler olsun herşey çok güzel gidiyor 8 gün önden gidiyoruz 1 kilo olmuşuzdoktor rahim uzunluğuna falan baktı herşey güzel biraz fazla kilo almışım kilo almamam gerekiyor artık Bu arada şeker yüklemesi yaptırmak istemedim doktorum ka şekerini ölçmek için cihaz yazdı 1 hafta sabah akşam aç ve tok takibini yapacam inşallah gebelik şekeri çıkmaz dua edin benim için kızlar
Günaydın herkese hayırlı hafta sonları..Dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda dedi doktorumuz.Bebeğimiz büyümüştü.Tipini gördükTam bir ay sonra kontrol.Çok şükür Rabbime..Toplamda 6 kg aldım çok güzel dedi doktorum.Bu iki haftadır midem kötü diye daha az yedim yoksa iştahım gayet iyi..Belli zaten Bizden haberler şimdilik böyle...
Merhaba mayıs anneleri ben temmuz annesiyim misafir geldim size 14+2de doktor erkeğe benziyor dedi ters yattığı için tam göremedi böyle olup doğru çıkan varmı cinsiyeti 3. Bebegin 2 Kızım var
Maşallah bebişine göstermiş yüzünü eminim çok sevinmişsindir görünceben de altı kilo aldım boyle ilerlerse iyi ama çoğunu bu ay aldım o kötü işte
arkadaşım hamile olduğumu bilmiyor . az Kilo almışsın göbüş yapmışsın dedi..dedim yok o bebek
şok oldu inanamadı
demek 6 kg belli etmiyor sorun yok o zaman
içine kaçmış dedim
2 ayda 8 kilo toplamda 13Kaç kilo almışsın ki canım?
2 ayda 8 kilo toplamda 13maşallah size daim olsun sağlığınız . kaç kg almışsın merak ettim.
dikkat edersin inş2 ayda 8 kilo toplamda 13
Ne güzel canım dışarıdan belli olmuyor demek benim göbek fırladı belimi tuta tuta yürüyorum penguenler gibi yayıla yayıla biraz dakız göbeği yayılır derler ama bende yayılma yok tam tersi yuvarlak anlamamaları imkansız ötesi
anlam veremiyorum bazen yok göbek. mesela bugün. ama bazen senin dediğin gibi TOP bir göbek. bazen yayvan. arkadaşıma iki ay evvelki halimi gösterdim daha belirgin dedi. sağlık olsun güzelim muhabbet ediyoruz işte. yoksa belli olsada olmasada NO problem
arkadaşımında iki evladı var. oğlanalr yıktı ortalığı kızlar sakin. p tesi için merakla bekliyorum netleşsin cinsiyetimiz. ..şu kadının çatlaması için erkek derse bayram edeceğim
Alemsinboşver canım herkes kendi ettiğini bulur ister kız ister erkek inşallah öyle güzel bir evladın olur ki ona her baktığında iyiki dersin. Allah'a hamd edersin inşallah onu sana verdiği için dünya olarak güzel insanlara olan ihtiyacımız her geçen gün artıyor malum
çok haklısın , ben kendi adıma iyi olmaya gayret ediyorum. aslolan bu gibi lnsnaları takamamak. sabaha öyle zor fena uyandım ki neyse erken kendime geldim. ne yapıyorsun ya dedim. inadına mutlu ol. inadına iyilikler yap. yani o fena haset düşünceler bir anda auramı hayat enerjimi emdi beni yordu. akıllı kadınım bir gecede anladım uzatmadan kapattım konuyu yolumà bakıyorum. teşekkür ederim derdimi anlatıyorum . Sizler iyiki varsınız.
Kendinle olan muhasebenden kâr ederek ayrılmışsın canım tebrik ederim seni. Böyle zamanlarda bir iki gün gerçekten sağlam sarsılıyorsun ama çok şükür Rabbim doğruyu bulduruyor sonunda. Bu öyle büyük bir nimet ki... Rabbime hamd ü senalar olsun. Burada güzel etkileşimler içindeyiz birbirimize bol bol hayrimiz dokunur inşallah. Dert değil de şifa olan insanlardan olalım her birimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?