2 ayda 8 kilo toplamda 13
Sağol canım cevabın için. Yiyince alınıyo inşallah şeker yoktur korkma. Maşallah bebişi de beslemişsin ama..Sağlıklı olun da verirsin illa ki.Belki öncesinde zayıfsan zayıflar daha çok alıyo

Canım benim daha tam net değil mi senin cinsiyet.Ben kız diye biliyorum.Rabbim herşeyden önce hayırlısını versin tabi.Cahilleri de hiç önemseme. Erkek evlat da kız evlat da nimet. Rabbim utandırmasın eli ayağı sağlıklı olsun kıymetini bildirsin..Bizlere hayırlı evlatlar etsin inşallah

bana 12.haftada çıkıntı var benziyor büyük ihtimal erkek demişti . sonra kız dedi. p.tesi ayrıntılı ultrasona gireceğim tam emin olacağım inşallah kız olduğuna.
Benim 2 kızımdada 12.haftada erkek demişlerdi 16 ve 14.haftada kız dedi kızlarım oldu 12.hafta tahminleri genelde yaniliyor hayirlisi

kız dedi en Son , bende kız hissediyorum ama oğlumda da detaylıdan sonra içim rahat etti . kesinleşti benim için . amin inşallah hayırlısını versin.

arkadaşım hamile olduğumu bilmiyor . az Kilo almışsın göbüş yapmışsın dedi..dedim yok o bebek
şok oldu inanamadı
demek 6 kg belli etmiyor sorun yok o zaman
içine kaçmış dedim

Ya sizlerdee nasıl kilo gibi duran hafif göbek oluyo anlamadım, ben 1 ay önce metroya bindim iki defa, montum vardı ikisinde de yer verdiler mont olmasına rağmen anladılar:) şuan zaten benden önce göbek gidiyor,kız olduğu için göbek daha mı az acaba sende, ben bildiğin fındık yutmuş solucan gibiyim, düz çubuk tam ortada karpuz var:) göbek deligim dümdüz oldu ,karnım patlayacak gibi buyudu,ve 3 ay var daha bayan göbek olarak kalabilir adım.

bilmiyorum ya bende durum böyle. ben baya geniş giyiniyorum ama dar giysemde dün sadece minik bir göbekti. seninde şirin olmuştur bayan göbek

Hamişler bugün temizlikle geçti ama iyi oldu. kızımın battaniyelerini arıyordum nereye koyduğumu unutmuştum , buldum bugün . biran çok farklı bir heyecan yaşadım, sanki bebeğim doğmuş saracağım battaniyesine . çok güzel bir duygu. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin . O günleri görelim inşallah.

Aminn.İnşallah canımm

Benim de senin gibi temizlikle özellikle de mutfakta geçti günüm canım ve şu an belim çok ağrıyor biraz dinlenip biraz devam ediyorum islerime hayali bile güzel değil mi inşallah bir de gerçek olduğunda kim bilir neler hissedeceğiz. Duana kocaman aminler gönderiyorum

ya ne güzel günler olacak inşallah hele benim için.
bugün çok güldüm sinirden istamsizce gülme krizine giriyorum
ne zamandır balık istiyorum eşim çok enteresan
ev kokar diye almaz hazır alır lezzetlİ değil ne yağı ile yapılıyor nasıl güvenim yok. düşünsene , milletin karısı istemez bizde eşim. neyse balık temizlerken ikisi başıma dikildi illa bizde yapacağız diye. izin vermedim. oturarak temizledım yıkarken ayaktayım ikiside sandalyeyi çekti izliyorlar
oğlum saçımı düzeltmeye taktı illa gözünün önünü açacağım diyor .
yazarken bile gülüyorum ya
kızım abisi ne yapsa onu yapıyor.
derken oğlum kulağımı acıttı
kızım gözlüğümü düşürdü balıkların içine
ben katıldım gülmekten.
hey Allahım beni ikisi yediler ya.
balık olmasın ellerim kokmasın diye eldiven taktım kız içine fırlattı gözlüğümü.
işte seneye bizim evde bayram olacak inşallah..

sen iş güç yaparken eşin yardımcı oluyormu, benimki söylene söylene yapıyor . artık alıştım

Maşallah canım bir heves etmişsin şenliğe dönmüş çok güzel anilar biriktiriyorsun çocuklarınla büyüdüklerinde anlatırsınız gulersiniz bol bol balık bizim evde de büyük dert canım eşim de kokusundan rahatsız oluyor en son canıma tak etti aldım pişirdim evde kaos çıktı bir daha tovbe ettim halbuki çok sık olmasa da arada canım çeker severim. En son annemlerde yedim iki ay önce gittiğimde düşün aslında burada hazır olarak ızgara yapıyorlar balığı alırsak ızgara alıyoruz ama ona da yakında balıkçı yok

Eşimden ozellikle mutfakta yardım talep etmem çünkü ona anlatana kadar ben çoktan hallederim işimi yine de çok ihtiyacım olursa gelir tutar bir ucundan sağolsun . Onun dışında bana en büyük yardımı oğlumla ilgilenmesi. O arada ben de diğer islerime bakarim çünkü . Allah eksik etmesin başımızdan eslerimizi

aaa bitanede sende var desene.
kokudan rahatsız olması beni rahatsız ediyor ona ne yapacağız

ya bide nasıl canım istedi. haftada iki gün pazarda taze taze satılıyor .
inan be kadınlar var evinde pişmesini istemez. ama bundan sonra çektim isyan bayraklarını
bak bak çözüme bak
mutfakta pişirdim yedik bütün odaların kapısı kapalıydı, olay çıkar birisi açsa kapıyı
hey Allahım.
sonra aile boyu kıyafet yenileme duş
ne balıkmış kız

Allah yardımcımız olsun kuzum. eskisi gibi değil erkeklerde artık yardımcı oluyor.

yarın için çocukları kime bırakıp hastaneye gideceğim onu düşünüyorum .
aklımıza yarıyıl tatili gelmedi. oğlum okulda olurdû kızımı yanıma alırdım.

Bu kadar zahmete değer aslında iyi yapmışsın canım balık gibisi var mı benim yerime de yeseydin oğlunu da yanına al canım hiç kimseyi bulamazsan. Sorun olur mu sana kaç yaşındaydı paşa

Bu kadar zahmete değer aslında iyi yapmışsın canım balık gibisi var mı benim yerime de yeseydin oğlunu da yanına al canım hiç kimseyi bulamazsan. Sorun olur mu sana kaç yaşındaydı paşa

yol uzun yoksa oğlumuda kızımıda alırdım. 5 yaşında ellerinden öper teyzesi. KV evi doluydu kızı iki torunu. şimdi öğrendim gitmişler ev boş
kafası kaldırmaz 4 torun aynı gün. oraya bırakırım inşallah .

Maşallah ömrü bereketli olsun halletmişsin çok şükür. Hem havalar soğuk hem de hastane ortamı çocuklar için zor olurdu. Allah razı olsun babaanneden

Maşallah ömrü bereketli olsun halletmişsin çok şükür. Hem havalar soğuk hem de hastane ortamı çocuklar için zor olurdu. Allah razı olsun babaanneden

Amin ilk kez bırakacağım oğlum 5 yaşında
şükür hep kendimiz hallettik. iyiki varlar diyorum sağ olsunlar.

Amin ilk kez bırakacağım oğlum 5 yaşında
şükür hep kendimiz hallettik. iyiki varlar diyorum sağ olsunlar.

Sen yine iyisin benim yaşadığım şehirde aileden tek bir kimse yok. Kontrole gitmek için bile cumartesiyi bekliyorum eşime oğlumu bırakmak için. Her halimize şükür. Yalnızlığın dezavantajı çok ama avantajı da çok. Hele benim gibi sessizliği sevenler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…