şükürler olsun tabi iyiki varlar. arada sorunlar olmuyor değil ama kin güden kişiler değiliz elhamdülillah çok şükür. KV o konuda iyidir Allah başımızdan eksik etmesin. Allah sanada mükafatını versin. eş Dost varmı peki :)

9 yıl olacak nerdeyse biz aynı semtte aynı dairedeyiz. baya çevremiz var.

Memlekete gidincede çok mutlu oluyorum . Heybeme çok eş dost biriktirmişim.

Bende senin gibi yalnızlığı severim aslında.
sürekli gidip gelmeye vakit olmuyor.

A asitane161719 kuzum konu ilé alakası yok ama ben artık kendi tarhanamı yapmak istiyorum :)
yaparmısınız siz. bu yazı bekliyorum inşallah ilk kez yapacağım...

birde patlıcan Biber yemeklik kurutmam lazım. kış yemeği alternatif oluyor. hem pratik. bu yıl et yiyemedim diye sağlıklı olması açıcından kurularla yemek yaptım hep birde tarhana...

peyniraltı suyu çok şifalı diyor komşularım kullanıyor. özellikle çorbalara. ne çok şifalar var okuyunca kendimde yaparım dedim kaldı öyle. .sende bak netten . şifa olsun kızına oğluna. bir kez mercimek çorbası yapmıştı komşum. .harika bir lezzet tarif istedim , tek özelliği peyniraltı sulu ondan leziz dedi.

Geçinebikdikten sonra güzel aslında aile ile birarada olmak. İllaki sıkıntılar çıkar ama faydası daha çoktur eminim. Henüz böyle bi tecrubem yok evlendigimden beri gurbetteyim. İlerde Allah nasip ederse tecrübe ederim belki

Eş dost çok şükür var ama tabi aile gibi olmuyor. Allah eksikliklerini göstermesin hiçbirinin. Güzel insanlar biriktirmek önemli. Ben de az insan az eşya çok huzur felsefesini sonuna kadar savunan biri olarak çevremi az ama bana göre kıymetli insanlardan oluştururum. Allah sayılarını bereketli kılsın.

Zaten çok insan olunca olmuyor . sorunlar ardı ardına çıkar . çok akraba oluncada öyle misal biz
yanyana evler ama yılda bir elin parmakları kadar gidip gelme yoktur.
kafam rahat. fikirler farklı sevmiyorum çoğunu Allah biliyor sebebini.
olmuyorsa olmuyor. şükürler olsun eşim görüyor herşeyi o bana yeter artar bile.

Peynir altı suyunu çökelek yaptığım zaman buz torbalarına koyup buzluğa atıyorum üçer beşer oğlumun yemeklerine katıyorum. Et suyunu da aynı şekilde. Ek gıdada epey pratik oluyorlar.

Tarhana yaparız ben de tek başıma ilk kez geçen yaz denedim oğlum için yaptım ama yemedi benimki tadı değişik geldi herhalde. Biz yeriz artık.

Kurutmalık Güneydoğu da olduğum için bol bol yapılıyor malum. Ben de denedim ama bebekle ve tek başına çok zaman alıyor ama kesinlikle çok lezzetli. Hazır alıyorum ben. Ama vaktim olsaydı ugrasirdim kendi emeğin gibisi var mı hemen de kuruyor buralarda Ağustos dedin mi tüm çamaşır ipleri patlıcan biber dizili

Oh iyi en azından kimse seni istemediğin insanları görmeye zorlamıyor. Öyle bir durum var bir de... İstemiyorsun ama sürekli karsilasiyorsun ya sana gelmek istiyor ya seni çağırıyor ısrarla ya ortak bir noktanız oluyor orada karşılaşıyorsunuz filan. Özellikle akrabalarda cok oluyor böyle durumlar . Ben de böyle sebeplerden ötürü yalnızlığa aşığım

ben çökecek yapmadım hiç ya..yapmam lazım inşallah . şifa olsun Size.

ya inşallah bu yaza kısmet olur yaparım.
oğluşun tarhanayı yemediyse içine bol yoğurt eklesen belki yer. .

ya evet birde sevmediği hade gidip gelen var. şükür bizde yok o durum
kimsede olmasın ya zor çok zor.

Benim 2 kızımdada 12.haftada erkek demişlerdi 16 ve 14.haftada kız dedi kızlarım oldu 12.hafta tahminleri genelde yaniliyor hayirlisi
Bana 1 ve 2 numarada 14.haftada %90 erkek dedi 16. haftada kesin erkek dedi. 3 numarada ise 12.haftada büyük olasılıkla erkek dedi 14.haftada %100 erkek dedi. Erkekte çok değişme olmuyor. Hayırlı evlat olsun ❤

iyi haftalar kızlar...
biz de dün evde bol bol temizlik yaptık ve dolapları ayarladık. Bizim tek odamız var zaten o yüzden kızım da bizim odamıza gelecek, dolaplardan birinin içini boşalttık temizledik ve onun eşyalarını yerleştirdik. Ay bir anda dolabı olunca sanki hemen gelecekmiş gibi geldi! nasıl heyecanladım, duygulandım anlatamam... Biraz da korktum, tam anlatamam neden bilmiyorum. Gene de çok güzel oldu, açıp açıp bakıyorum arada :)

Teşekkür ederim canım. Kış çorbası olsun diye bol sarımsaklı soğanlı yapmıştım o yüzden yemiyor herhalde yoğurtlu olunca az da olsa yiyor . Şu anda sünnet için ameliyathanede ablası dua et bize. Çok zor günler atlattık şimdiye kadar ama en ufak şeyde bile yine yüreğim dağılıyor . Ameliyathane önlüğü ile gördüm ya fena oldum. İnşallah sağlıkla gelir güzel yavrum

chakra da efsane ayıcıklı bambu kumaşlar var. yumuşacık. ben onu alıcam. nakışlıdan vazgeçtim.

karapisso merhabask hanımlar bu takımlar nasıl hastane çıkışı için ? Ben çok beğendim aslında ama keşke pembe olsaydı. Bu arada bu şekilde sade erkek için olanları da var

ben çok gezdim kumaşını ellemeden almama kararına vardım. ve şuan olarak en güzel kumaşa da chakra da rastladım.

Eklentiler

• CK181COC14-BMV-bear3-newborn-set-beyazmavi-636821126688681387.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 95
bana 12.haftada çıkıntı var benziyor büyük ihtimal erkek demişti . sonra kız dedi. p.tesi ayrıntılı ultrasona gireceğim tam emin olacağım inşallah kız olduğuna.

benim 16. hafta da belli oldu cinsiyetimiz.

neler aldım:
NB beden 5 li kısakollu body

NB beden ayaklı tulum
NB beden tulum takım (görülmeyen fotoyu aşağı ekledim)

0-1 beden 3lü tulum

0-3 beden 5 li kolsuz body

0-3 beden şortlu takım

0-3 beden yazlık tulum
0-3 beden yazlık tulum

0-3 beden yazlık takım

bu arada beğendiğiniz olursa özelden yazın link atabilirim aldığım yerleri arkadaşlar.

eksiklerim 2 adet 5 li hastane çıkışı alıcam o kadar. yenidoğan da çorap hariç eksiğim kalmadı sanırım giyim olarak. varsa da eğer bilgilendirirseniz beni sevinirim.

Eklentiler

• Duz-3-lu-Tulum-Takim-Mavi-455a.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 82

hırkayı da 6 aylık sonrasına olacak şekilde teyzem ördü

bu da battaniyemiz

Eklentiler

• 20190120_140758.webp
    372,9 KB · Görüntüleme: 63
  • 20190120_140651.webp
    263,7 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Sağlıcakla çıksın inşallah ameliyattan kuzun. Seninde gözlerin aydın canım. Allah daha büyük mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin. AMİN

Sağlıcakla çıksın inşallah ameliyattan kuzun. Seninde gözlerin aydın canım. Allah daha büyük mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin. AMİN

Coook teşekkür ederiz. Hamdolsun çıktı ameliyattan uyandı iyi görünüyor. Darısı tüm erkek annelerine inşallah.

Şaka gibi benim almayı planladığım her şeyi almışsın. Zevklerimiz benzer güle güle sağlıkla giysin.
Carters taki tulumlar çok güzel. Tam kışlık. Ben yeni doğandan ziyade 3-6 aylık bebelere tulumu daha çok yakistiriyorum.

Coook teşekkür ederiz. Hamdolsun çıktı ameliyattan uyandı iyi görünüyor. Darısı tüm erkek annelerine inşallah.
Maşallah barekallah. Rabbim güzel günlerini göstersin insallah ❤ benim 1 numara 5 aylık sünnet oldu, 2 numara hala olmadı.. bu gidişle 7-8 yaşlarda anca..3 numarayı 40i çıkınca yaptırmayı düşünüyorum.

teşekkür ederim :) yenidoğum yapan arkadaşlarımın tamamı yenidoğana da tulum al dediler iki parça takımlardan alma dedikleri için onları da hep tulum aldım :) carters mağazayı alıcam sanırsam :) çok güzel şeyler var. kumaşları da çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…