Tesekkur ederim canım. Altı aylıkken yaptıracaktık kilolu diye yapmadılar şimdi de kilolu ama neyse ki engel olmadı bu kez. Ama şimdiki aklım olsaydı en geç iki aylıkken yaptırırdım. 40ı çıkınca yaptırmak çok mantıklı yani

Hepsi çok güzeller canım inşallah sağlıkla güzellikle giysin oğluşun. Kaliteleri fotolardan bile belli

teşekkür ederim
:) doğsaydı da sevseydik

Kıyafetleri hazır olunca bir bebek eksik gibi geliyor insana. O da gelse her şey tamam olacak gibi ben de araştırdıkça çok heyecanlanıyorum zor tutuyorum kendimi hem biraz daha büyüsün istiyorum hem de alırsam her şeyini sabırsızlığım artacak eminim zaman iyice duracak az kaldı beş hafta sonra 30 haftalık oluyorum inşallah. Ondan sonra hızlı bir şekilde halledeceğim eksikleri

bi şey sorucam. yatağın altına alez seriliyormuş altını ıslattığı zaman geçirmesin diye. ama bebekken sentetiğe temas etmesin sonra serersiniz dedi yatağı aldığımız yer. ne sericem o zaman ben? fikriniz bilginiz var mı

Canım alezin üzerine pamuklu bebek çarşafı vb iki kat örtü serebilirsin direkt temas etmez böylece hem de yumuşak olur alti. Alez gerçekten gerekli. Alt değiştirirken gecirmeler ya da kazalar çok olabiliyor.

Allah hemencecik bitirsin şifa versin kuzum. anlıyorum seni. inşallah yüreğin inşirah frrahlığına kavuşur.
bende yoldayım gidiyorum detaylıya.

bu arada deterjan için önerileriniz nelerdir?
burada Friendly Organik Bebek Çamaşır Deterjanı Parfümsüz önerdiler. sizin tercihleriniz nelerdir

Aynı şeyi bende hep değişimdir :) şimdi bir sürü şey beğendim. Kartımın hesap kesim tarihini bekliyorum. Bu ay biraz fazla alış veriş yaptım. Malum 2 tane daha bebe var bende.. inşallah begendiklerimin bedenleri tükenmez ben alasıya.
Ben şöyle yapıyorum canım alez, üzerine düz beyaz lastikli çarşaf üzerine normal takimin çarşafı.
Bende bütün yataklarda aynı düzen vardır. Hatta oğlanların yataklarında 2 kat serili :)

bu arada deterjan için önerileriniz nelerdir?
burada Friendly Organik Bebek Çamaşır Deterjanı Parfümsüz önerdiler. sizin tercihleriniz nelerdir
Piyasadaki neredeyse bütün deterjanlar kimyasallı. Market ürünlerinin hepsi kimyasallı diyebilirim. 2 numaranın deterjan alerjisi var ve çokça deneme yaptım. En organigi (doktorun önerdiği) Eti Matik. Bir de sıvı defetjan olarak Green clean var. Ismini tam hatırlayamadım ama sodasan gibi bir şeydi sanirim bir de o var. Eti Matik tamamen kokusuz. Kalıntı bırakma riskine karşılık ekstra durulama yaptırıyorum. Ha birde dalinin bebek yumusaticisindan etkilenmemisti oğlum.
Deterjan işine aşırı hassasım ben. Çamaşır makinesine muhakkak sirke koyarım. Çamaşır suyu kullanmışsam 1 saatlik programda tekrar yıkarım.

oyy annesi maşallah çok güzel ama demi. bende dün dolapları düzelttim çok iyi oldu.
inşallah o güzel günleridé görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…