- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Maşallah barekallah. Rabbim güzel günlerini göstersin insallah ❤ benim 1 numara 5 aylık sünnet oldu, 2 numara hala olmadı.. bu gidişle 7-8 yaşlarda anca..3 numarayı 40i çıkınca yaptırmayı düşünüyorum.
neler aldım:
NB beden 5 li kısakollu body
NB beden ayaklı tulum
NB beden tulum takım (görülmeyen fotoyu aşağı ekledim)
0-1 beden 3lü tulum
0-3 beden 5 li kolsuz body
0-3 beden şortlu takım
0-3 beden yazlık tulum
0-3 beden yazlık tulum
0-3 beden yazlık takım
bu arada beğendiğiniz olursa özelden yazın link atabilirim aldığım yerleri arkadaşlar.
eksiklerim 2 adet 5 li hastane çıkışı alıcam o kadar. yenidoğan da çorap hariç eksiğim kalmadı sanırım giyim olarak. varsa da eğer bilgilendirirseniz beni sevinirim.
Hepsi çok güzeller canım inşallah sağlıkla güzellikle giysin oğluşun.Kaliteleri fotolardan bile belli
teşekkür ederim
:) doğsaydı da sevseydik
Hayırlı olsum Rabbim damatlığıni göstersin benimde nasipse oğlum olacak inşallah görürüm o günleri :))Coook teşekkür ederiz. Hamdolsun çıktı ameliyattan uyandı iyi görünüyor. Darısı tüm erkek annelerine inşallah.
Oh maşaallah kıyafetlerin hepsi çokngğzel ne güzel bitirmişssin neredeyse ben daha başlamadım sayılır pek dışarı çıkamıyorum dinlenmem gerekiyor.teşekkür ederim
:) doğsaydı da sevseydik
Hayırlı olsum Rabbim damatlığıni göstersin benimde nasipse oğlum olacak inşallah görürüm o günleri :))
Kıyafetleri hazır olunca bir bebek eksik gibi geliyor insana. O da gelse her şey tamam olacak gibiben de araştırdıkça çok heyecanlanıyorum zor tutuyorum kendimi hem biraz daha büyüsün istiyorum hem de alırsam her şeyini sabırsızlığım artacak eminim zaman iyice duracak az kaldı beş hafta sonra 30 haftalık oluyorum inşallah. Ondan sonra hızlı bir şekilde halledeceğim eksikleri
Şaka gibibenim almayı planladığım her şeyi almışsın. Zevklerimiz benzer güle güle sağlıkla giysin.
Carters taki tulumlar çok güzel. Tam kışlık. Ben yeni doğandan ziyade 3-6 aylık bebelere tulumu daha çok yakistiriyorum.
bi şey sorucam. yatağın altına alez seriliyormuş altını ıslattığı zaman geçirmesin diye. ama bebekken sentetiğe temas etmesin sonra serersiniz dedi yatağı aldığımız yer. ne sericem o zaman ben? fikriniz bilginiz var mı
Canım alezin üzerine pamuklu bebek çarşafı vb iki kat örtü serebilirsin direkt temas etmez böylece hem de yumuşak olur alti. Alez gerçekten gerekli. Alt değiştirirken gecirmeler ya da kazalar çok olabiliyor.
Teşekkür ederim canım. Kış çorbası olsun diye bol sarımsaklı soğanlı yapmıştım o yüzden yemiyor herhaldeyoğurtlu olunca az da olsa yiyor . Şu anda sünnet için ameliyathanede ablası dua et bize. Çok zor günler atlattık şimdiye kadar ama en ufak şeyde bile yine yüreğim dağılıyor . Ameliyathane önlüğü ile gördüm ya fena oldum. İnşallah sağlıkla gelir güzel yavrum
Evet canım böyle bir şey. Marka çeşit vs değişebilir ona kendin karar verirsin ama amaç aynı altına kaçırdığı zaman yatağın ıslanmasını önlüyor sadece bunu ve bunun üzerine serdiklerini yikaman yeterlihttps://www.trendyol.com/babyjem/ba...af-buyuk-90x135-cm-p-577093?boutiqueId=303276
bi bakabilir misiniz bundan mı almalıyım?
Allah hemencecik bitirsin şifa versin kuzum. anlıyorum seni. inşallah yüreğin inşirah frrahlığına kavuşur.
bende yoldayım gidiyorum detaylıya.
Hadi hayırlı sağlıklı haberlerle gel inşallah canım..Allah hemencecik bitirsin şifa versin kuzum. anlıyorum seni. inşallah yüreğin inşirah frrahlığına kavuşur.
Aynı şeyi bende hep değişimdir :) şimdi bir sürü şey beğendim. Kartımın hesap kesim tarihini bekliyorum. Bu ay biraz fazla alış veriş yaptım. Malum 2 tane daha bebe var bende.. inşallah begendiklerimin bedenleri tükenmez ben alasıya.teşekkür ederim :) yenidoğum yapan arkadaşlarımın tamamı yenidoğana da tulum al dediler iki parça takımlardan alma dedikleri için onları da hep tulum aldım :) carters mağazayı alıcam sanırsam :) çok güzel şeyler var. kumaşları da çok güzel.
Ben şöyle yapıyorum canım alez, üzerine düz beyaz lastikli çarşaf üzerine normal takimin çarşafı.bi şey sorucam. yatağın altına alez seriliyormuş altını ıslattığı zaman geçirmesin diye. ama bebekken sentetiğe temas etmesin sonra serersiniz dedi yatağı aldığımız yer. ne sericem o zaman ben? fikriniz bilginiz var mı
Piyasadaki neredeyse bütün deterjanlar kimyasallı. Market ürünlerinin hepsi kimyasallı diyebilirim. 2 numaranın deterjan alerjisi var ve çokça deneme yaptım. En organigi (doktorun önerdiği) Eti Matik. Bir de sıvı defetjan olarak Green clean var. Ismini tam hatırlayamadım ama sodasan gibi bir şeydi sanirim bir de o var. Eti Matik tamamen kokusuz. Kalıntı bırakma riskine karşılık ekstra durulama yaptırıyorum. Ha birde dalinin bebek yumusaticisindan etkilenmemisti oğlum.bu arada deterjan için önerileriniz nelerdir?
burada Friendly Organik Bebek Çamaşır Deterjanı Parfümsüz önerdiler. sizin tercihleriniz nelerdir
Güzel haberlerle dön bize ❤Allah hemencecik bitirsin şifa versin kuzum. anlıyorum seni. inşallah yüreğin inşirah frrahlığına kavuşur.
iyi haftalar kızlar...
biz de dün evde bol bol temizlik yaptık ve dolapları ayarladık. Bizim tek odamız var zaten o yüzden kızım da bizim odamıza gelecek, dolaplardan birinin içini boşalttık temizledik ve onun eşyalarını yerleştirdik. Ay bir anda dolabı olunca sanki hemen gelecekmiş gibi geldi! nasıl heyecanladım, duygulandım anlatamam... Biraz da korktum, tam anlatamam neden bilmiyorum. Gene de çok güzel oldu, açıp açıp bakıyorum arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?