Canlarım benim.
saat 1den bu yana yeni çıktık hastaneden.
geçmişi tam okuyamadım okuyacağım ilk fırsatta.
çok mutluyum elhamdülillah çok şükür
minik surat kızımı gördüm
binlerce kez şükürler olsun
herşey yolunda
hepinizi öpüyorum
inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız.
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde ayrıntılıya girdim. doktordan çok memnun kaldım hastane çok temiz ve ilgili. bundan sonra burayada devam edeceğim. ssvd için israr edeceğim inşallah en güzel şekilde karşılarız minik suratımızı .

ben çok gezdim kumaşını ellemeden almama kararına vardım. ve şuan olarak en güzel kumaşa da chakra da rastladım.
kesinlikle çok güzel bir set bu, bana da hediye geldi yumuşaklığına bayıldım! başka hiçbir yerde bu kadar yumuşak kumaşlar görmedim... bu arada bütün aldıklarınız çok güzelmiş, güzel günlerde mutlulukla giydirin inşallah. :)

çok teşekkür ederim. mavi ayıcıklı olan mı giycek sizin bebişiniz de :) ne güzel :) sağlıklı doğsunlar bebişler

minoris var bide. hiç olumsuz yorum okumadım. bi araştırın

sağlıkla güzel günlerde kullansın paşan
hepsi çok güzel . ağız mendili çorap battaniye, battaniye 3 , 4 tane vardı benim çok lazım ediyor. pamuklu sade şeyler almıştım ben.

Oh Maşallah çok sevindim Rabbim hepimizin sağlıkla zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin :))
Bende perşembe günü ayrıntılıyı yaptırmıştım Elhamdülillah iyi çıktı aynı babası bizim kereta :))
Plesanta aşağıdaymış tam rahim ağzını kapanamış ama rahim ağzına çok yakınmış dinlenmem gerekiyor evin içinde gezebilirsin dedi doktorum kanama vs olmaması için inşallah yukarı çıkar bu sıkıntılı günler geçer.

Kızlar doktorum marjinal plesanta previa dedi.
Yani plesanta rahim ağzını kapamamış ama aşağıda ve rahim ağzına yakınmış dinlenmen gerekiyor merdiven çıkma vs dedi.
Bu durumu yaşayan ya da duyan var mı yukarı çıkar mı plesanta tedirgin oldum bende karaları bağlanak istemiyorum ama korktum. Bebekte bayağı aşağıdaymış bende zaten aşağıda hissediyorum

canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim . benim 12 haftada rahim ağzını kapatmıştı plasenta , bu nedenle 2 ay yattım tehlikeli dönemi atlattım darısı sana... şimdi yukarıda dedi doktor. 6.7.aya kadar çıkabilir demişti yukarı. olmasa bile rahim ağzını kapatmamış buda iyi birşey. inşallah sağlıkla kucağına alırsın stres yapma düşünme , kendini yorma keyfini çıkar .

Amin inşallah allah razı olsun inşallah çıkar

Güzel haberlerle dönmüşsün çok şükür gözün aydın olsun canım. Darısı doğumun başına karapisso

Canım Nisan annelerinde de birkaç kişi var plasenta previa yaşayan oraya yazarsan seni daha çok bilgilendirirler. Bildiğim kadarıyla tam kapatması tehlikeli senin tam kapalı değilmiş birazcık dikkatli olman yeterli olur sanırım. İnşallah ilerleyen haftalarda yukarı çıkar biraz daha. Karaları bağlama zaten hamilelik bu risk en sağlıklı ilerleyen gebelikte bile var o yüzden her zaman dikkatli olacağız takdiri Allah'a bırakacağız

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Çok şükür geldik eve atlattık bunu da. Sırada sağ salim doğum yapmak var inşallah Allah nasip kismet ederse

inşallah inşallah en güzel neşeli şekilde alırız kucağımıza . oğlunun iyi olmasına çok sevimdim. ben oğlumu 3.5 aylıkken eski usul sünnetçide sünnet ettirdim. maşallah iki günde iyileşti . darısı Size.

Aminnn. Ne kadar erken o kadar iyiymiş gerçekten bugün bunu anladım. :) Kızın büyümüş mü poz verdi mi annesine :)))

Aminnn. Ne kadar erken o kadar iyiymiş gerçekten bugün bunu anladım. :) Kızın büyümüş mü poz verdi mi annesine :)))
büyümüş ya maşallah . saçlarını gördüm renklide . emin olamadım saçımı diye ama aynı diğerlerine benziyor . doktor çok uğraştı yüzünü göstermek için, en sonunda profilden yakaladık. yüzüne dokunuyordu ilk baktığı An.

Maşallah yerleri küçük olduğu için neredeyse hepsinin eli yüzünde ama beyhude hepsi doğumda gorecegiz inşallah o nur cemalleri insan gördükçe de özlüyor yaa benim daha çok var kontrole ama şafak sayiyorum resmen

kendi doktoruma sonucu göstermek için gitmem gerek demi , hiç gidesim yok
senin né zaman kontrol . 3 haftada bir gel dedi benim doktorum .
ayrıntılı bekledim 1.5 ay oldu gideli .

kendi doktoruma sonucu göstermek için gitmem gerek demi , hiç gidesim yok
senin né zaman kontrol . 3 haftada bir gel dedi benim doktorum .
ayrıntılı bekledim 1.5 ay oldu gideli .

Canım evet sonucu doktorun da görmek ister. Gebelikle ilgili her şeyi kayıt altında tutuyorlar ya. Kontrolüm inşallah 9 Şubat'ta yaklaşık üç hafta var daha. İyi dayanmışsın ben 1.5 ay bekleyemiyorum yaa bazen beş hafta sabredeyim diyorum ama yok olmuyor üç hafta dolunca başlıyor sabırsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…