kesinlikle çok güzel bir set bu, bana da hediye geldi yumuşaklığına bayıldım! başka hiçbir yerde bu kadar yumuşak kumaşlar görmedim... bu arada bütün aldıklarınız çok güzelmiş, güzel günlerde mutlulukla giydirin inşallah. :)ben çok gezdim kumaşını ellemeden almama kararına vardım. ve şuan olarak en güzel kumaşa da chakra da rastladım.
kesinlikle çok güzel bir set bu, bana da hediye geldi yumuşaklığına bayıldım! başka hiçbir yerde bu kadar yumuşak kumaşlar görmedim... bu arada bütün aldıklarınız çok güzelmiş, güzel günlerde mutlulukla giydirin inşallah. :)
Piyasadaki neredeyse bütün deterjanlar kimyasallı. Market ürünlerinin hepsi kimyasallı diyebilirim. 2 numaranın deterjan alerjisi var ve çokça deneme yaptım. En organigi (doktorun önerdiği) Eti Matik. Bir de sıvı defetjan olarak Green clean var. Ismini tam hatırlayamadım ama sodasan gibi bir şeydi sanirim bir de o var. Eti Matik tamamen kokusuz. Kalıntı bırakma riskine karşılık ekstra durulama yaptırıyorum. Ha birde dalinin bebek yumusaticisindan etkilenmemisti oğlum.
Deterjan işine aşırı hassasım ben. Çamaşır makinesine muhakkak sirke koyarım. Çamaşır suyu kullanmışsam 1 saatlik programda tekrar yıkarım.
neler aldım:
NB beden 5 li kısakollu body
NB beden ayaklı tulum
NB beden tulum takım (görülmeyen fotoyu aşağı ekledim)
0-1 beden 3lü tulum
0-3 beden 5 li kolsuz body
0-3 beden şortlu takım
0-3 beden yazlık tulum
0-3 beden yazlık tulum
0-3 beden yazlık takım
bu arada beğendiğiniz olursa özelden yazın link atabilirim aldığım yerleri arkadaşlar.
eksiklerim 2 adet 5 li hastane çıkışı alıcam o kadar. yenidoğan da çorap hariç eksiğim kalmadı sanırım giyim olarak. varsa da eğer bilgilendirirseniz beni sevinirim.
Oh Maşallah çok sevindim Rabbim hepimizin sağlıkla zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin :))Canlarım benim.
saat 1den bu yana yeni çıktık hastaneden.
geçmişi tam okuyamadım okuyacağım ilk fırsatta.
çok mutluyum elhamdülillah çok şükür
minik surat kızımı gördüm
binlerce kez şükürler olsun
herşey yolunda
hepinizi öpüyorum
inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız.
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde ayrıntılıya girdim. doktordan çok memnun kaldım hastane çok temiz ve ilgili. bundan sonra burayada devam edeceğim. ssvd için israr edeceğim inşallah en güzel şekilde karşılarız minik suratımızı .
canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim . benim 12 haftada rahim ağzını kapatmıştı plasenta , bu nedenle 2 ay yattım tehlikeli dönemi atlattım darısı sana... şimdi yukarıda dedi doktor. 6.7.aya kadar çıkabilir demişti yukarı. olmasa bile rahim ağzını kapatmamış buda iyi birşey. inşallah sağlıkla kucağına alırsın stres yapma düşünme , kendini yorma keyfini çıkar .Kızlar doktorum marjinal plesanta previa dedi.
Yani plesanta rahim ağzını kapamamış ama aşağıda ve rahim ağzına yakınmış dinlenmen gerekiyor merdiven çıkma vs dedi.
Bu durumu yaşayan ya da duyan var mı yukarı çıkar mı plesanta tedirgin oldum bende karaları bağlanak istemiyorum ama korktum.Bebekte bayağı aşağıdaymış bende zaten aşağıda hissediyorum
Amin inşallah allah razı olsun inşallah çıkarcanım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim . benim 12 haftada rahim ağzını kapatmıştı plasenta , bu nedenle 2 ay yattım tehlikeli dönemi atlattım darısı sana... şimdi yukarıda dedi doktor. 6.7.aya kadar çıkabilir demişti yukarı. olmasa bile rahim ağzını kapatmamış buda iyi birşey. inşallah sağlıkla kucağına alırsın stres yapma düşünme , kendini yorma keyfini çıkar .
Canlarım benim.
saat 1den bu yana yeni çıktık hastaneden.
geçmişi tam okuyamadım okuyacağım ilk fırsatta.
çok mutluyum elhamdülillah çok şükür
minik surat kızımı gördüm
binlerce kez şükürler olsun
herşey yolunda
hepinizi öpüyorum
inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız.
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde ayrıntılıya girdim. doktordan çok memnun kaldım hastane çok temiz ve ilgili. bundan sonra burayada devam edeceğim. ssvd için israr edeceğim inşallah en güzel şekilde karşılarız minik suratımızı .
Kızlar doktorum marjinal plesanta previa dedi.
Yani plesanta rahim ağzını kapamamış ama aşağıda ve rahim ağzına yakınmış dinlenmen gerekiyor merdiven çıkma vs dedi.
Bu durumu yaşayan ya da duyan var mı yukarı çıkar mı plesanta tedirgin oldum bende karaları bağlanak istemiyorum ama korktum.Bebekte bayağı aşağıdaymış bende zaten aşağıda hissediyorum
A asitane161719 oğluşunun iyi olmasına çok sevindim. çok çabuk toparlar inşallah.
hayır benimki pembe tavşanlıçok teşekkür ederim. mavi ayıcıklı olan mı giycek sizin bebişiniz de :) ne güzel :) sağlıklı doğsunlar bebişler
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Çok şükür geldik eve atlattık bunu da. Sırada sağ salim doğum yapmak var inşallah Allah nasip kismet ederse
inşallah inşallah en güzel neşeli şekilde alırız kucağımıza . oğlunun iyi olmasına çok sevimdim. ben oğlumu 3.5 aylıkken eski usul sünnetçide sünnet ettirdim. maşallah iki günde iyileşti . darısı Size.
büyümüş ya maşallah . saçlarını gördüm renklide . emin olamadım saçımı diye ama aynı diğerlerine benziyor . doktor çok uğraştı yüzünü göstermek için, en sonunda profilden yakaladık. yüzüne dokunuyordu ilk baktığı An.Aminnn. Ne kadar erken o kadar iyiymiş gerçekten bugün bunu anladım. :) Kızın büyümüş mü poz verdi mi annesine :)))
büyümüş ya maşallah . saçlarını gördüm renklide . emin olamadım saçımı diye ama aynı diğerlerine benziyor . doktor çok uğraştı yüzünü göstermek için, en sonunda profilden yakaladık. yüzüne dokunuyordu ilk baktığı An.
Maşallah yerleri küçük olduğu için neredeyse hepsinin eli yüzündeama beyhude hepsi doğumda gorecegiz inşallah o nur cemalleri insan gördükçe de özlüyor yaa benim daha çok var kontrole ama şafak sayiyorum resmen
kendi doktoruma sonucu göstermek için gitmem gerek demi , hiç gidesim yok
senin né zaman kontrol . 3 haftada bir gel dedi benim doktorum .
ayrıntılı bekledim 1.5 ay oldu gideli .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?