Canım evet sonucu doktorun da görmek ister. Gebelikle ilgili her şeyi kayıt altında tutuyorlar ya. Kontrolüm inşallah 9 Şubat'ta yaklaşık üç hafta var daha. İyi dayanmışsın ben 1.5 ay bekleyemiyorum yaa bazen beş hafta sabredeyim diyorum ama yok olmuyor üç hafta dolunca başlıyor sabırsızlık
işte tam kontrol haftamdan 3 hafta sonraya detaylıya randevu alabildim. hissediyorum ya artık içim rahat... elimde olsa doğuma kadar gitmem... maşallah senin muhabbetine. ben tembelim gitme hususunda çocukları bırakma durumundan dolayı... bu c.tesi giderim inşallah.
senin kız otururken duruyormu hala.
Haklısın canım çocuk sayısı arttıkça düşünmen gereken şeyler de çoğalıyor . Ben de hissettiğimden beri daha rahatım çok şükür. Ama yine de merak ediyorum iştebenim kız çok şükür artık daha hareketli. Büyüdü herhalde daha net hissediyorum. Özellikle yatarken hala sakin ama ayakta ve otururken iyi çok şükür. Bazen yine annesi gibi sessizliğe çekiliyor ama olsun.
anasının kızı desene
Oyle haklısınız inşallah çıkar.Canım Nisan annelerinde de birkaç kişi var plasenta previa yaşayan oraya yazarsan seni daha çok bilgilendirirler. Bildiğim kadarıyla tam kapatması tehlikeli senin tam kapalı değilmiş birazcık dikkatli olman yeterli olur sanırım. İnşallah ilerleyen haftalarda yukarı çıkar biraz daha. Karaları bağlama zaten hamilelik bu risk en sağlıklı ilerleyen gebelikte bile var o yüzden her zaman dikkatli olacağız takdiri Allah'a bırakacağız
benim oğlum babasının tıpkısı, kızım aynı ben :)Hele bir gelsin anlayacağız. Şimdilik öyle görünüyor ama
karapisso gözün aydın canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. A asitane161719 bende aynıyım valla. 4. haftayı doldurup da gittiğim yok denecek kadar az
karapisso gözün aydın canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. A asitane161719 bende aynıyım valla. 4. haftayı doldurup da gittiğim yok denecek kadar az
benim oğlum babasının tıpkısı, kızım aynı ben :)
özellikle eşim bana çok benzetiyor kızımı.
eşimin annesi ve babası aynı eşimin küçüklüğü der. bakalım 2.kızımız kimden alacak güzelliğini.
( laf aramızda çok istedim kızım abisine benzesin. bir tek gözleri çekmedi abisine. onun gözleri harika maşallahı var kızım benim gözleri aldı )
Kızlar iyi gecelerçok sık girip cevap yazamıyorum ama devamlı takip edip okuyorum topigi
Bu saat oldu hala uyuyamadım ben mide yanmasından dolayı soğuk süt içtim doktor su meşhur surupdan yazmış ama sevmiyorum onu içermiyorum sizde durumlar nasıl bide kabızlık var bende sizde durumlar nasıl
AMİN canım inşallah..sağolasın tatlım. gidin ya tadını çıkarın. benim imkanım yok. oğlumda ilkti ve ardımda bekleyen yoktu. en fazlà 3.haftada giderdim. hep heyecan hep bir bekleyiş.
sağlıkla huzurla gelsinler...
Aynen valla.. Neyse 30 haftadan sonrası tam bizlik o zamanHer kontrolden sonra ohh rahatladım beş hafta rahat rahat bekleyebilirim diyorum ama en geç ikinci hafta bu his kayboluyor başlıyorum şafak saymaya. Otuzuncu haftadan sonra kontroller sıklaşıyor ya en sevdiğim aşama orası. Özellikle 36dan sonra her hafta kontrol
Öyle yaptım canım bende Saraçoğluna da bir bakayım dondurma süt okudum da bana mısın demiyor bak şimdi tekrar başladı sabahtan beri iyiydim gece uyutmadi zaten böyle giderse eve dondurma stoğu yapacam herhaldeGeçmiş olsun . Hepsi gebeliğin cilvelerimide yanması ekşimesi bebeğin saclanmasindan dolayı derler ama ben pek inanmıyorum . İlk gebeligimde hiçbir şikayetim yoktu oğlum epey saçlı doğdu şurup içmek istemiyorsan süt çok mantıklı. Hatta sütü de birkaç yudum içmek gerekiyormuş. Yanma ekşime tekrarladıkça yudum yudum almalıymış. İbrahim Saraçoğlundan dinlemiştim. İstersen sen de bir bak canım
selamun aleyküm güzel gebişler
çocuklarla ev gezmesine gittik bugun. malum tatil evde oğlum. Sabah pek keyifli uyanmadım, neyseki öğleden sonra kendime geldim. nasılsınız sizler
A asitane161719 oğlun saha iyidir inşallah
Aleykum selam :)selamun aleyküm güzel gebişler
çocuklarla ev gezmesine gittik bugun. malum tatil evde oğlum. Sabah pek keyifli uyanmadım, neyseki öğleden sonra kendime geldim. nasılsınız sizler
A asitane161719 oğlun saha iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?