ohhh iyi yapmışsın , maharetli anniş. evet çok şükür iyi geldi hepimize, birde şu 7/24 açık tv ler olmasa
çok üzülüyorum gittiğim yerlerde saat aşımı oluyor diye.
bizde tv yok telefon vermeyiz her dk.
gittiğimiz yerde konuşma hakkımız olmuyor ancak kanal değişimi yapabiliyorum.

oğlum okulu çok seviyor diye evde oturmak zor geliyor. halbuki. eğlenmek için çok çaba veriyorum ama okul gibi olmuyor işte.

Aleykum selam :)
Oh iyi yapmışsınız değişiklik olmuş bugunde benim halamın kızı geldi kahveye ben çıkamadığım için :)
İyi ki de geldi muhabbet oldu benım içinde :)

Ohhh ne iyi olmuş sanada.
benim eşimin ailesinde kafa dengi bi bu eltim var. oda memur çalışıyor. şimdi çocuklar evde diye izinde. fırsattan istifade çağırdı. inşallah bizede gelecekler yakında. çocuklar yaşıt , iyi oluyor.
Allah hepimizi iyilerden eylesin. Yalnızlık Allaha mahsus. olmuyor evde yalnız.
çalışmak bu konuda iyi gelirdi bana.. iş işten geçti

Aaa ne tevafuk bizde de tv yok. Gayet memnunum bu durumdan ama dediğin gibi başka evlere gidince yabancılık hissediyor insan çocuklarda bu etki çok daha fazla oluyor ama. Kendini kasma bence canım. Pedagoglar bile başka evlerde TV görmesinin sorun olmayacağını ifade ediyor. Önemli olan sürekli yaşadığı ortamda olmaması. Çünkü çocuklar alışkanlıklarını devamlı yaşadıkları ortamda kazanıyor. Arada görmek ile belki etkilenir bakar ama alışkanlık kazanmaz

Tatlım bizde masaüstü bilgisayar var , elbet izler yaşına uygun olduktan sonra günde bir kez bazen gün aşırı olmak kaydıyla... koca insan dizileri izliyor yeni nesil... çok zararsız geliyor millet izletiyor... öpüşme sahneleri Vs oluyor. bunlar kafa kurcalayıcı
üzülüyorum eleştiri asla değil. velhasıl kendi evladım için değil, onlar adına üzülüyorum... mesela nereye gitsem
3 saat telefon elinde oluyor veye hep ellerinde. başka yerde veriyorum evde sürekli izlemiyor diyorlar inanmak istiyorum. çocuklar yanyana oyun kurmaları lazım ama anneler ses etmesinler diye veriyorlar telefonu
oyun kurmak yok oyun arkadaşı edinmw çabası yok. benim zavallı gittiği yerde hadi oyun oynayalım der , ama telefonu görünce oda kıvarılır oraya
Allah iyi etsin duacıyım.

Daha tecrubem olmadığı için çok beylik laflar etmek istemiyorum ilerde görecegim inşallah nasıl bir anne olacağımı ama dışarıdan bir gözle belirtmem gerekirse hiç hoş durmuyor çocukların telefon ile baştan savilmalari. Ben de üzülüyorum bu duruma ve malesef çok karşılaşıyorum. İnşallah bu konuda tüm anneler olmasa bile birçok anne en kısa zamanda bilinçlenir.

Ve aleyküm selâm ❤ hergun evden çıkmaya alişan çocuk evde pek sıkılıyor. Hepiniz için güzel bir değişiklik olmuştur.
Benim oğlan da simdiden sıkıldı,okul ne zaman başlayacak diyor. Sıkılınca beni de çok darlatiyor küsüz hatta

hanımlar günaydın. aranızda daha önce silverette göğüs kapağı kullanan oldu mu ve tavsiye eder misiniz.

inşallah canım benim inşallah.
alışkanlık ile alakalı bize sizde tv yok ihtiyaçta olmuyor elhamdülillah .

Araba olsa hiç evde durmam, günü güzel geçirmek için planlar yapardım ama yok maalesef ve hava gerçekten soğuk.
Allah sanada yardım etsin. güç versin hepimize...

hanımlar günaydın. aranızda daha önce silverette göğüs kapağı kullanan oldu mu ve tavsiye eder misiniz.

kullanmadım ama gögüs yaralarına iyi geleceğinide sanmıyorum nedense.
bebeğin emme şekli çok etkili yarà olmaması için. birde kuru kalması lazım ucunun , mendil kullanmak lazım gögüs pedleri nemli bırakıyor.
şimdiden organik kantaron yağı almanı tavsiye ederim . birebir iyileştiriyor , kısa sürede hemde.

Hayırlı sabahlar canlar
çok güzel bir gün olsun Allahım.
güzel huzur dolu neşeli bol geniş yürekli bir gün
dün akşam oğlumla kahvaltı tarifleriné baktık birşeyler planladık . hadi bismillah ben mutfağa gider

kabızlık yaşayan varmı
bende bir bitiyor bir başlıyor , mahvetti beni dün

Hayırlı Günler canım. Ellerine sağlık her ne yaptı ve yapıyor isen. Rabbim bizlere de göstersin evlatlarımızla mutfağa girdiğimiz günleri. Kabızlık için pırasayı bence bir dene. Geçen gün yaptım yedim bolca iyi geldi bana. Zeytinyağı ile yemeğini yapmıştım.

GunaGüna kizlae şeker yuklemesy testi yaptıracak mısınız ? Bugün ben ayrıntılı ultrason a giricem inşallah

İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın ben yükleme yaptırmayacağım onun yerine kanda açlık şekerine ve gizli şekere baktırdım normal çıktı hamdolsun.

Günaydın canım. Internette görmüştüm, kullanıcı yorumlarının fazlası olumlu dönüş yapmış. Inşallah çatlamaz çünkü acısı hiç bir şeye benzemiyor. Saat başı ya da 2 saate 1 emziriyorsun düşün o acıyı dinmeden yeniden yeniden ve yeniden yasıyorsun
Şimdiden almanı önermem. Ihtiyaç doğarsa almanı tavsiye ederim zira baya pahalı bir ürün.
Araba olsa hiç evde durmam, günü güzel geçirmek için planlar yapardım ama yok maalesef ve hava gerçekten soğuk.
Allah sanada yardım etsin. güç versin hepimize...
Hava baya soğuk burda da. Sürekli oyun parklarına alanlarına götürmek istemiyorum allah korusun hastalanmalarini istemiyorum
Kabızlık gebelikte resmen kabus. Ilk cocugumda ilk zamanlar yaşadım allah yardım etsin.
Gunaydin kizlar.herkes iyidir insallh
Günaydın canım. Hamdolsun biz iyiyiz. Sen nasılsın?

Ben ilk gebeliğimde bebeğim yanımda olmadığı için ilk zamanlar emzirememiştim ama sagdigim halde çatlaklar oluşmuştu ve kanamisti. Bir de emzirseydim ne olurdu bilmiyorum. göğüs ucu yara olmaması için hava alması şart diyorlar. Nemli ortamda bakteriler çok hızlı cogaliyormuş çünkü. Ayva çekirdeği biriktiriyorum krem yapacağım doğuma yakın. Bir de evet silverette çok pahalı yaa onun yerine avent göğüs kalkanı düşünüyorum hava almasını sağlamak için. İnşallah ise yarar. Var mı önerilerin canım malum sen daha tecrübelisin . @karapisso kantaron yağı dedi ben de zeytinyağı kullandım ilkinde ama ped de kullandığım için pek işe yaramadı nemli kaldı yine.

inan sana hep dua ediyorum. içimden geçti ya. dedim inşallah evlatarıyla mutfağa girdiği günleri görür en kısa zamanda. nedense içime işledi sıcaklığın muhabbetin
Allah daim etsin muhabbetimizi
ay tevafuğa bak, daha dün akşam yedim iki tabak. yoktu aslında dün oldu . Fissür başladı gene. çok afedersin nasıl bir kan patladı battı wc
aklınızda bulunsun kantaron özlü krem birebir . Basur Fissür yırtık herşeye.
yıllarca çektim bu acıyı en iyi doktorlara gittim ameliyat dediler en Son. sonra sağolsun öneren oldu bu kremi , kullandığım onca fitil krem neymiş dedim.

Son düzenleme:

inşallah bu defa bolca emer kızın. aklında kalsın bebek ağız mendilİ kullan ve önceden kantaron yağı al inşallah
bende ilke çok yaşadım ama 2.de olmadı şükür... Gögüs pedi bile almadım. bunu bana hemşire akrabam söyledi mendil kullan kuru kalması önemli dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…