- 16 Ağustos 2018
- 284
- 349
- 103
- 29
canım ben şeker yüklemesi yaptırmak istemedim doktorum bana kan şekerini ölçmek için cihaz yazdı 1 hafta düzenli ölçüm yapıp söyleyecem ona göre bakıcaz bu şekildede anlaşılıyormuş gebelik şekeri olup olmadığıGunaGüna kizlae şeker yuklemesy testi yaptıracak mısınız ? Bugün ben ayrıntılı ultrason a giricem inşallah
Günaydın canım. Internette görmüştüm, kullanıcı yorumlarının fazlası olumlu dönüş yapmış. Inşallah çatlamaz çünkü acısı hiç bir şeye benzemiyor. Saat başı ya da 2 saate 1 emziriyorsun düşün o acıyı dinmeden yeniden yeniden ve yeniden yasıyorsun
Şimdiden almanı önermem. Ihtiyaç doğarsa almanı tavsiye ederim zira baya pahalı bir ürün.
Hava baya soğuk burda da. Sürekli oyun parklarına alanlarına götürmek istemiyorum allah korusun hastalanmalarini istemiyorum
Kabızlık gebelikte resmen kabus. Ilk cocugumda ilk zamanlar yaşadımallah yardım etsin.
Günaydın canım. Hamdolsun biz iyiyiz. Sen nasılsın?
Ilk bebekte çatlak çoğunlukla oluyor. Hassas ve alerjik (egzamali) bir yapım yoksa 2.çocukta çok çok nadir görülüyor çatlak. Avent göğüs kalkanı 2 arkadaşım kullandı. 1i çok iyi sonuç aldı ama diğeri tam anlamıyla geçmedi ama biraz hafifledi demişti. Çatlaklar zamanla düzeliyor da acısı unutulmuyorBen ilk gebeliğimde bebeğim yanımda olmadığı için ilk zamanlar emzirememiştim ama sagdigim halde çatlaklar oluşmuştu ve kanamisti. Bir de emzirseydim ne olurdu bilmiyorum.göğüs ucu yara olmaması için hava alması şart diyorlar. Nemli ortamda bakteriler çok hızlı cogaliyormuş çünkü. Ayva çekirdeği biriktiriyorum krem yapacağım doğuma yakın. Bir de evet silverette çok pahalı yaa onun yerine avent göğüs kalkanı düşünüyorum hava almasını sağlamak için. İnşallah ise yarar. Var mı önerilerin canım malum sen daha tecrübelisin . @karapisso kantaron yağı dedi ben de zeytinyağı kullandım ilkinde ama ped de kullandığım için pek işe yaramadı nemli kaldı yine.
Eşimin abisi ve yeğeni ameliyat oldu. Ameliyatsız ne sürersen sür ne yaparsan yap o tekrarlıyor ve rahatsızlık veriyor. Eşimin tarafında hemeroit irsi gibi bir şey. 9 kardeşler hepsinde varinan sana hep dua ediyorum. içimden geçti ya. dedim inşallah evlatarıyla mutfağa girdiği günleri görür en kısa zamanda. nedense içime işledi sıcaklığın muhabbetin
Allah daim etsin muhabbetimizi
ay tevafuğa bak, daha dün akşam yedim iki tabak. yoktu aslında dün oldu . Fissür başladı gene. çok afedersin nasıl bir kan patladı battı wc
aklınızda bulunsun kantaron özlü krem birebir . Basur Fissür yırtık herşeye.
yıllarca çektim bu acıyı en iyi doktorlara gittim ameliyat dediler en Son. sonra sağolsun öneren oldu bu kremi , kullandığım onca fitil krem neymiş dedim.
Barıştık hamdolsun. Aramız iyi bugün. Baya oyun oynadık. Tabi ben eskisi gibi değilim hemen nefes nefese kalıp yoruluyorumçok haklısın oyun parları hastalık kaynıyor. ben eve gelince üst baş herşeyi yıkıyorum. barıştınmı oğlunlâ
Ilk bebekte çatlak çoğunlukla oluyor. Hassas ve alerjik (egzamali) bir yapım yoksa 2.çocukta çok çok nadir görülüyor çatlak. Avent göğüs kalkanı 2 arkadaşım kullandı. 1i çok iyi sonuç aldı ama diğeri tam anlamıyla geçmedi ama biraz hafifledi demişti. Çatlaklar zamanla düzeliyor da acısı unutulmuyor
O göğüs pedleri bildiğin mahvedici bir olay! Zatenniyle hijyenik kalsın falan filan diye kullanılmıyor akan sutu tutsun diye kullanılıyor asıl amacı o. Ilk aylarda da akacak kadar süt nerdeee..Işte bilmeden almıştım ceremesini de çektim
Eşimin abisi ve yeğeni ameliyat oldu. Ameliyatsız ne sürersen sür ne yaparsan yap o tekrarlıyor ve rahatsızlık veriyor. Eşimin tarafında hemeroit irsi gibi bir şey. 9 kardeşler hepsinde varallahım yardim etsin.
Barıştık hamdolsun. Aramız iyi bugün. Baya oyun oynadık. Tabi ben eskisi gibi değilim hemen nefes nefese kalıp yoruluyorumbaya tepkili bu duruma
Laf yetiştirmek ve akıl vermekte üzerlerine yok caağnıımAllah yardımcıları olsun zor bir rahatsızlık.
iyi maşallah aranız hep güzel olsun.
nefes nefese kalmayı hiç deme....nefesim çıkmıyor .
dün geldi yanıma diyor illa kitap oku bana. ve sabah burnum tıkalı canım okumak istemedi , ısrar edince sesim yükseldi .
nefesim çıkmıyor nasıl okuyayım dedim.
bağırmaya nefesin var ama dedi 5 yaşındaki ağa...
güldürdü beni
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınben yükleme yaptırmayacağım onun yerine kanda açlık şekerine ve gizli şekere baktırdım normal çıktı hamdolsun.
hadi güzel haberlerle dön dataylıdan
ben şeker yüklemesi yapmayacağım tatlım .
sağolun kızlar sonuç güzel bir sıkıntı yokmuş geçen sefer normal muayene de doktorum erkek demişti cinsiyetine ayrıntılı ultrason da gostermedi paşamcanım ben şeker yüklemesi yaptırmak istemedim doktorum bana kan şekerini ölçmek için cihaz yazdı 1 hafta düzenli ölçüm yapıp söyleyecem ona göre bakıcaz bu şekildede anlaşılıyormuş gebelik şekeri olup olmadığı
Gözünüz aydın olsun canım. maşallah Size. sağ salim kucağımıza alırız inşallah.sağolun kızlar sonuç güzel bir sıkıntı yokmuş geçen sefer normal muayene de doktorum erkek demişti cinsiyetine ayrıntılı ultrason da gostermedi paşam) hayırlısı olsun hepimiz için sağlıkla gelsin bebisler inşallah :))
Ben ilk gebeliğimde bebeğim yanımda olmadığı için ilk zamanlar emzirememiştim ama sagdigim halde çatlaklar oluşmuştu ve kanamisti. Bir de emzirseydim ne olurdu bilmiyorum.göğüs ucu yara olmaması için hava alması şart diyorlar. Nemli ortamda bakteriler çok hızlı cogaliyormuş çünkü. Ayva çekirdeği biriktiriyorum krem yapacağım doğuma yakın. Bir de evet silverette çok pahalı yaa onun yerine avent göğüs kalkanı düşünüyorum hava almasını sağlamak için. İnşallah ise yarar. Var mı önerilerin canım malum sen daha tecrübelisin . @karapisso kantaron yağı dedi ben de zeytinyağı kullandım ilkinde ama ped de kullandığım için pek işe yaramadı nemli kaldı yine.
inşallah bu defa bolca emer kızın. aklında kalsın bebek ağız mendilİ kullan ve önceden kantaron yağı al inşallah
bende ilke çok yaşadım ama 2.de olmadı şükür... Gögüs pedi bile almadım. bunu bana hemşire akrabam söyledi mendil kullan kuru kalması önemli dedi.
A asitane161719 kuzum sana tarif sormadan kendim çökelek yapmaya kalktım. süzmedim soğumasını bekliyorum ama sanki az çıktı. peyniraltı suyu olacak hepsi
3 .5 litre suya sirke ve tuz ekledim. kaynadı 5 dk kapattım altını bekliyorum süzmeyi.
ilk kez yapıyorum bakalım nasıl olacak.
Ilk bebekte çatlak çoğunlukla oluyor. Hassas ve alerjik (egzamali) bir yapım yoksa 2.çocukta çok çok nadir görülüyor çatlak. Avent göğüs kalkanı 2 arkadaşım kullandı. 1i çok iyi sonuç aldı ama diğeri tam anlamıyla geçmedi ama biraz hafifledi demişti. Çatlaklar zamanla düzeliyor da acısı unutulmuyor
O göğüs pedleri bildiğin mahvedici bir olay! Zatenniyle hijyenik kalsın falan filan diye kullanılmıyor akan sutu tutsun diye kullanılıyor asıl amacı o. Ilk aylarda da akacak kadar süt nerdeee..Işte bilmeden almıştım ceremesini de çektim
Eşimin abisi ve yeğeni ameliyat oldu. Ameliyatsız ne sürersen sür ne yaparsan yap o tekrarlıyor ve rahatsızlık veriyor. Eşimin tarafında hemeroit irsi gibi bir şey. 9 kardeşler hepsinde varallahım yardim etsin.
Barıştık hamdolsun. Aramız iyi bugün. Baya oyun oynadık. Tabi ben eskisi gibi değilim hemen nefes nefese kalıp yoruluyorumbaya tepkili bu duruma
silvernurse var fiyatı 195 tl
inan sana hep dua ediyorum. içimden geçti ya. dedim inşallah evlatarıyla mutfağa girdiği günleri görür en kısa zamanda. nedense içime işledi sıcaklığın muhabbetin
Allah daim etsin muhabbetimizi
ay tevafuğa bak, daha dün akşam yedim iki tabak. yoktu aslında dün oldu . Fissür başladı gene. çok afedersin nasıl bir kan patladı battı wc
aklınızda bulunsun kantaron özlü krem birebir . Basur Fissür yırtık herşeye.
yıllarca çektim bu acıyı en iyi doktorlara gittim ameliyat dediler en Son. sonra sağolsun öneren oldu bu kremi , kullandığım onca fitil krem neymiş dedim.
nasılsınız hanımlar gebelik nasıl gidiyor
Yok zaten bir daha ped med kullanmam aynısı bana da oldu çünkü. Hiçbir faydasını görmedim. Ya bebek mendili koyacağım ya da avent kalkan alacağım ikisinden biri.
Amin inşallah tadarsınız annesi.Allah razı olsun canım Allah ecrini bol versin . İnşallah Rabbim tattirir bizlere de o güzel duyguları.
Çok geçmiş olsun canım kabızlığın sonuclari malesef ağır oluyor bazen.doktora gitsen kabızlık için lavman vs denesen nasıl olur ?
kuzum gögüs kalkanı ile emzirme oluyor demi ben ilke kullandım slikon ve oğlum ilk o zaman başladı. şükürler olsun o günü hiç unutamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?