GunaGüna kizlae şeker yuklemesy testi yaptıracak mısınız ? Bugün ben ayrıntılı ultrason a giricem inşallah
canım ben şeker yüklemesi yaptırmak istemedim doktorum bana kan şekerini ölçmek için cihaz yazdı 1 hafta düzenli ölçüm yapıp söyleyecem ona göre bakıcaz bu şekildede anlaşılıyormuş gebelik şekeri olup olmadığı

çok haklısın oyun parları hastalık kaynıyor. ben eve gelince üst baş herşeyi yıkıyorum. barıştınmı oğlunlâ

kızlar iki üç gündür kasılmalar başladı bende. ilk kez yaşıyorum bu gebeliğimde . bebek sanki sancı ile kasıyor kendini. nefesim kesiliyor.

A asitane161719 kuzum sana tarif sormadan kendim çökelek yapmaya kalktım. süzmedim soğumasını bekliyorum ama sanki az çıktı. peyniraltı suyu olacak hepsi
3 .5 litre suya sirke ve tuz ekledim. kaynadı 5 dk kapattım altını bekliyorum süzmeyi.
ilk kez yapıyorum bakalım nasıl olacak.

Ilk bebekte çatlak çoğunlukla oluyor. Hassas ve alerjik (egzamali) bir yapım yoksa 2.çocukta çok çok nadir görülüyor çatlak. Avent göğüs kalkanı 2 arkadaşım kullandı. 1i çok iyi sonuç aldı ama diğeri tam anlamıyla geçmedi ama biraz hafifledi demişti. Çatlaklar zamanla düzeliyor da acısı unutulmuyor
O göğüs pedleri bildiğin mahvedici bir olay! Zatenniyle hijyenik kalsın falan filan diye kullanılmıyor akan sutu tutsun diye kullanılıyor asıl amacı o. Ilk aylarda da akacak kadar süt nerdeee..Işte bilmeden almıştım ceremesini de çektim
Eşimin abisi ve yeğeni ameliyat oldu. Ameliyatsız ne sürersen sür ne yaparsan yap o tekrarlıyor ve rahatsızlık veriyor. Eşimin tarafında hemeroit irsi gibi bir şey. 9 kardeşler hepsinde var allahım yardim etsin.
çok haklısın oyun parları hastalık kaynıyor. ben eve gelince üst baş herşeyi yıkıyorum. barıştınmı oğlunlâ
Barıştık hamdolsun. Aramız iyi bugün. Baya oyun oynadık. Tabi ben eskisi gibi değilim hemen nefes nefese kalıp yoruluyorum baya tepkili bu duruma

Allah yardımcıları olsun zor bir rahatsızlık.
iyi maşallah aranız hep güzel olsun.
nefes nefese kalmayı hiç deme....nefesim çıkmıyor .
dün geldi yanıma diyor illa kitap oku bana. ve sabah burnum tıkalı canım okumak istemedi , ısrar edince sesim yükseldi .
nefesim çıkmıyor nasıl okuyayım dedim.
bağırmaya nefesin var ama dedi 5 yaşındaki ağa...
güldürdü beni

Laf yetiştirmek ve akıl vermekte üzerlerine yok caağnıım
Dün baya bunalttı beni. Baban gelene kadar odandan çıkmayacaksın dedim ağladı bağırdı bir sürü..eşim geldi hemen babaya fırladı beni şikayet etti 'annem ceza verdi bana' neden ceza verdigimi de söyledi..hem suçlu hem güçlü

İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın ben yükleme yaptırmayacağım onun yerine kanda açlık şekerine ve gizli şekere baktırdım normal çıktı hamdolsun.

hadi güzel haberlerle dön dataylıdan
ben şeker yüklemesi yapmayacağım tatlım .

sağolun kızlar sonuç güzel bir sıkıntı yokmuş geçen sefer normal muayene de doktorum erkek demişti cinsiyetine ayrıntılı ultrason da gostermedi paşam ) hayırlısı olsun hepimiz için sağlıkla gelsin bebisler inşallah :))

Gözünüz aydın olsun canım. maşallah Size. sağ salim kucağımıza alırız inşallah.
benimde p.tesi göstermedi ama kıza benzettim dedi. kendi doktorum kız demişti zaten.

silvernurse var fiyatı 195 tl

Açıkçası kalkanlara çok para vermek istemiyorum mendili deneyecegim canım inşallah iyi gelir. Benim çok şiddetli değildi ama yine de dayanamadim ilkinde. Bunda da bakalım inşallah sağlıkla görürüz o günleri . Hakiki kantaron yağını nereden temin ediyorsun canım ?

Aynen yazdığın gibi canım ben de çok bildigimden değil internete bakıp öyle yapıyorum çoğu şeyi. Sadece tuz da yetiyor çökelek için. Nasıl oldu ?

Yok zaten bir daha ped med kullanmam aynısı bana da oldu çünkü. Hiçbir faydasını görmedim. Ya bebek mendili koyacağım ya da avent kalkan alacağım ikisinden biri.

Allah razı olsun canım Allah ecrini bol versin . İnşallah Rabbim tattirir bizlere de o güzel duyguları.

Çok geçmiş olsun canım kabızlığın sonuclari malesef ağır oluyor bazen. doktora gitsen kabızlık için lavman vs denesen nasıl olur ?

Yok zaten bir daha ped med kullanmam aynısı bana da oldu çünkü. Hiçbir faydasını görmedim. Ya bebek mendili koyacağım ya da avent kalkan alacağım ikisinden biri.

kuzum gögüs kalkanı ile emzirme oluyor demi ben ilke kullandım slikon ve oğlum ilk o zaman başladı. şükürler olsun o günü hiç unutamam.

Amin inşallah tadarsınız annesi.

denemem lazım inşallah. nar sirkesi çok işe yarıyor dünden beri içiyorum eğer rahatlatmazsa tek çare lavman

kuzum gögüs kalkanı ile emzirme oluyor demi ben ilke kullandım slikon ve oğlum ilk o zaman başladı. şükürler olsun o günü hiç unutamam.

Yok canım göğüs kalkanı kapak gibi bir şey göğüs ucuna başka bir şeyin temasını önlüyor hava almasını sağlıyor hem de akan sütü biriktiriyor. Senin dediğin silikon göğüs ucu onu bende kullandım ama o bende sabit durmuyor bile değil emzirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…