Aynen yazdığın gibi canım ben de çok bildigimden değil internete bakıp öyle yapıyorum çoğu şeyi. Sadece tuz da yetiyor çökelek için. Nasıl oldu ?

ahhh ben karıştırdım tarifleri. çok severim böyle karıştırmayı
hem sirke koydum hem tuz hem yoğurt
3.5 lt sütten bir kase çıktı
peyniraltı suyu dğeil bildiğin kıvamlı süt oldu 3 litre
kullanırım birşekilde.

kendimi iyi hissedince çok yükleniyorum kendime. neyseki iyiyim şükürler olsun.

Sen nasılsın bugun
benim minik surat bugun uyuyor galiba pek hissetmedim . senin şeker nasıl.

Amin inşallah tadarsınız annesi.

denemem lazım inşallah. nar sirkesi çok işe yarıyor dünden beri içiyorum eğer rahatlatmazsa tek çare lavman

Nar sirkesini ilk defa duydum. Ben de elma sirkesine başladım gecenlerde sen de demiştin. Özellikle enfeksiyona iyi geliyormuş. Cuma günü tahlil vereceğim inşallah zaten ama ben yine de önlem olarak kullanayım dedi zararı olmaz nasılsa. Sana da şifa olur inşallah nar sirkesi.

inşallah emerler bolca hiç gerek kalmaz kalkan kullanmaya. emerler tekrar tekrar.

bende ilk kez yaptım geçen yıl. harika bir tadı var. aYnİ elma sirkesi gibi kuruluyor.
bu arada istanbulda organik ürünler yapan bir hanım var . kaç yerden aldım bunun kadar iyisi yok... her ile gönderiyor.
ben sirke mayası olarak alıp kendim kurdum elma sirkesini. çok lezzetli oldu devam ediyorum .
bugun 10 litre kurdum elma sirkesi.
5 litre nar kurmayı düşünüyorum.

Süt gibi olduysa bir şeyler yolında gitmemiş gibi görünüyor canım. Ama zaten ilk denemen günahı yok benim kızın ruh hali çok karışık tam ben dün o kadar az hareket etti ki... Bir şey oldu diye çok korktum. Yüreğim ağzımda geçiyor sakin olduğu günler. Arkasını dönmüştü herhalde hareket ettiğinde böğrüme bogrume dokunuyordu çünkü. Bugün biraz daha iyi. Neredeyse sağlık ocağına gidecektim düşün

çok meraklıyım ben.
kivi sirkesi bile yaptım :)

kiraçlenme ve damar açmak için limon sirkesi yapmam lazım.

içeriye doğru vurunca çok fena oluyorum bende. annesi endişelenme inşallah kuruyor onu melekler.

Maşallah canım bende de o işler yok işte arkadaşım getirmiş sağolsun onu tüketiyorum şu anda bitmeden kendim de yapsam iyi olur aslında .

.evet bişeyler yolunda gitmedi hemde hiç
bakalım leziz oldu. dedim börek yaparım kullanırım içinde. .pek sevmem peynir yemeyi kahvaltıda az yerim.

içeriye doğru vurunca çok fena oluyorum bende. annesi endişelenme inşallah kuruyor onu melekler.

Büyük cümleler kurmaya korkar oldum inan. Ağız tadıyla hayal kuramıyorum ama olsun. Neticede Allah'ın elinde olan bir iş. O nasip ederse alacağım kucağıma inşallah. Biraz tevekkül eksik bende belliki.

Maşallah canım bende de o işler yok işte arkadaşım getirmiş sağolsun onu tüketiyorum şu anda bitmeden kendim de yapsam iyi olur aslında .

çok kolay kenara koy kendi kendine fermente oluyor. sadece ilk On gün sabah akşam karıştıracaksın elmalar dibe çökecek. .sonra bekliyor bir köşede karanlık olsa saha iyi. sirke anası oluyor sonra sirke anası dibe çöküyor ve sirkeni süzüyorsun.

ve en güzeli kendin başarman.
güvenilir olması , abdestli ve okuyarak yaparım hep çünkü sirke canlıdır.

Büyük cümleler kurmaya korkar oldum inan. Ağız tadıyla hayal kuramıyorum ama olsun. Neticede Allah'ın elinde olan bir iş. O nasip ederse alacağım kucağıma inşallah. Biraz tevekkül eksik bende belliki.

tevekkül eksikliği ikisinde bendede vardı. çok üzülmüştüm. ama sende ki korkudur. Maşallah sana. sendeki tevekkülszülük değil endişe. Allaha emanetsin

tevekkül eksikliği ikisinde bendede vardı. çok üzülmüştüm. ama sende ki korkudur. Maşallah sana. sendeki tevekkülszülük değil endişe. Allaha emanetsin

Korkuyorum ama nasipten öteye de köy yok. Bakalım yaşayıp göreceğiz heybede neler var.

Sirke hakkında neredeyse hiç bilgim yokmuş sen yazdikca farkettim. Beni de cesaretlendirdin elma sirkesi deneyeyim bari hazır elimde doğal maya varken.

Bendede aynı durum var, doktor rahat ol yukarı çıkabilir dedi, haftada 3 defa en fazla tempolu yürüyus yapabilirsin, fazla değil dedi. Birde kanama olmadigi sürece hiç sorun değil. Birdaha ki kontrolde netlesir durum dedi. Ama ben doktor yat dinlen falan demedigi için normal hayatımı yaşıyorum , temizlik yaptım yatılı misafirim var sürekli ayakta iş güç halindeyim.agir kaldırmiyorum, uzanmiyorum anı hareket yapmiyorum birtek buna dikkat ediyorum. Bebeğin kafası aşağıdaymis benim de

kesinlikle yap canım
şifalar olsun .

Selamlar
Bir sorum varid
Herkes tetanos aşısı oldu mu
Olmayan var mi?

ve aleyküm selam . ben yaptırmadım
ilk gebeliğimde yaptırdım bir doz. sonra çok ağrım oldu uzun sürdü. hemşire zorunlu değil demişti devamında yaptırmadım
yaptıran kızlar vardı.
yazarlar görünce.

Sebze meyve yiyormusumuz
Ozellikle portakal posali iyi gelir armutda
Zeytinyagi da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…