Haşlanmış patates yemeyi deneyin tussuz

yiyorum arkadaşım, özellikle portakal çık seviyorum. incir vé z.yağı çok iyiydi ihmal ettim hiç.yemedim uzun zaman oldu. sağolasın önerin için

Kür gibi yapmayin bence
Zeytinyagini yemek ve salatalarda kullanin
Ben faydasini gördüm
İncir hic yemedim onu bilemiyorum

@Sbmm senin adına çok üzüldüm inşallah tez zamanda rabbim kucağını doldursun.
A asitane161719 gerçekten harika birisin dilerim kızını sağlıkla kucağına alırsın ve Pisikedii Sende oğlunu sağlıcakla al kucağına inşallah.
Hakkınızı helal edin, hoşçakalın

Benim de son 2 gündür nedense moralim bozuktu çok... sanki karnım hiç büyümüyor gibi geliyor bana, hala anlaşılmıyor dışarıdan pek hamile olduğum falan... bir de dünden beri çok kafama taktım bebeğimin hareketlerini çok çok az hissediyorum diye... dün akşam hep oturdum yattım sakince hissetmeye çalıştım ama belki çok hafiften ya 1 ya 2 kere bişey hisseder gibi oldum, çok moralim bozuldu.... 2 hafta önce detaylıda herseyini yolundaydı sadece bornunda kordonu var demişti doktorum onu kafama taktım belki de...
Bir de ilk hamileliliğim ya belkide normaldir daha bu haftalarda çok sık hissetmemek, bilmiyorum ki.... ben bir kere hissedince artık hep hissedicem sanıyordum ...
Biraz da alışveriş yaptık bu ara, dolabını falan ayarladık belkide bunlar da korkuttu beni, daha çok yolumuz var, hersey iyi olsun inşallah, çok korkuyorum bazen....

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Gruptan neden ayrıldığını bilmiyorum ama böyle gerekti demekki. Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim sana Lütfundan bol bol ihsan etsin inşallah. Estağfirullah varsa bir hakkım helal-i hoş olsun. Sen de helal et. Allah'a emanet ol.

Endişelerini o kadar iyi anlıyorum ki... Benim de her günüm tıpkı böyle geçiyor. Takvimden anladığım kadarıyla 22+lardasın sanırım. O haftalarda ben de çoğunlukla belirsiz hissediyordum. Çok net değildi. Bazen çok güzel vuruyordu bazen çok sessizdi. Gerçi hala öyle. 25+3 bugun. Sadece sessizliği o kadar uzun sürmüyor en fazla bir gün filan. Hareketlerini daha net hissettiğim için belirsizlik o kadar sürmüyor. Daha iki gün önce aynı anlattığını yaşadım bütün gün bir iki küçük kıpırtı ve karnım da yumuşak geliyordu elime. Sanırım bebeğin pozisyonuyla alakalı. Ertesi gün netleşti hareketleri. Yakındaysa bir sağlık ocağına git kalbini dinle istersen. En azından rahat edersin canım.

gurubun kurallarını ben mi koydum , veya burda herkes benim gibi yazdı okudu üzüldü olanlara... sebebi bemişim gibi lanse ediliyor hoş olmadı. gurup kapatılıyordu kapatılmasını istemedik , sen yazıyordun o ara zaten. veya Kazen, buraya yasalardan bahsedip ceza verince ne yapabilirdim , hepiniz boykot eder gibi çıktınız topikten , ayrıca siz zaten whatsapp gurubunda yeterince görüşüyorsunuz buraya pek vaktiniz olmuyor, bizi neden geriyorsunuz şimdi
birde topiği düşünün , sizin hakkınız ise orda yazışmak bizde burda adam ettik.
ne yapsaydık Size ceza verildi diye sizin gicin boykotmu etsekdik?
sebepsiz yere listenin ismini silip herkese hoş beş yazıp bana yüklenmen hoşuma gitmedi .
ve herkesé iyi dileklerde bulunurken bana da birşey yazıp veda edebilirdin...

anlam veremiyorum gerçekten... ne yapsaydık!!!!
burayı bırakınız doğru değilmi ?
ceza konusunda bilgimiz yoktu hiçbirimziin ama şimdi ne oldu biz ne yaptık ?

benimde aynı , bazen hiç sesi çıkmıyor mesela dün.
üzülme inşallah büyür göbüşünde.

çok sağol, biraz içimi rahatlattı yazdıkların. İnsan ilk defa yaşayınca beklentileri de bazen yersiz olabiliyor demekki... İşe gidiyorum hergün o yüzden sağlık ocağı pek mümkün değil. Neyse haftaya çarşamba kontrolüm var, inşallah o zamana kadar hissedersem miniğimi moralim düzelir.

bana espiri yapıyorlar artık..içinemi kaçtı bebeğin diye. 3.bebeğim ve çok geç hissettim. hala arada hissetmiyorum. bende endişe ettim çok. ama alıştım şimdi sakin çok uyuyan bir kız. dün hiç hissetmedim şimdi az az hissediyorum hafta olarak aslında daHa çok hissetmem lazım..ama bu kız sakin. ayrıntılıya girmeden çok korktum..acaba sağlıklı değil diyemi hissetmiyorum, ama şükür herşey yolunda.

Ben burayı bıraktım mı?
Sen whatsap grubunda yazarken bile buradaydım ben kaldi ki 14 gündür cezalayım o yüzden yazamıyorum o zamana kadar da yazdım. Arkamızdan sallaman kolaydı yüzüne söylenince zoruna gitmesin. Sende geldin gittin o gruba buraya gelipte habersiz takilmana benim tepkim zira sende almalıydın aynı cezayı neden almadin acaba?.
Kusura bakma ama bir daha zahmet edip yazma muhatabım değilsin. Diğer arkadaşlar sizden özür dilerim Hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…