Merhaba kızlar nasılsınız giremedim epeydir çok şey olmuş gurupta. Ben25. haftamdayım şindilik sorun yok çok şükür sadece çok sık tuvalete gidiyorum malum:)

Hamdolsun her halimize. Büyümeye devam ediyoruz inşallah. Ben de 26.haftadayim. Suyu cogaltinca bana da oluyor o. Hele geceleri uykumun bölünmediği gece yok denecek kadar az

Benim moralim de bebeğe endeksli. Hareket ederse neşem yerine geliyor etmezse kafama takip duruyorum ama sonuçta Allah'ın dediği olacak deyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Halbuki ikinci gebelik ilkinde de aynısını yaşadım ama endisenmeye tam gaz devam ediyorum :))) Bebeğin de kendine has ruhi özellikleri var sonuçta bazen sakin olur bazen enerjik bazen döner arkasını pinekler bazen çift kale maç yapar. Üçüncü güne sarkarsa bu sakinlik o zaman endişelenmeye başlamak gerek aslında. Ama anne yüreği işte hemen telaslaniyoruz

S Sibelll16 nasılsın neler oldu girip yazamadım yasaklıydı iyi misin?

İyi günler kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl ? benim moralim çok bozuk kendime gelemedim daha. Bugün tam bir ay oldu. Ama geçmiyor içimdeki sızı. Dün akşam kötü şeyler yaşadım gece 2 ye kadar uyuyamadım öyle ağlıyordum.
İnsanlar ne kadar düşüncesiz kimse anlamak istemiyor beni canımı yakan yakana

S Sibelll16 nasılsın neler oldu girip yazamadım yasaklıydı iyi misin?
İyiyim canım sağol, bebeğimde yaşamla bağdaşmayan bir anomali olduğu için gebeliğim sonlandırıldı, en ağır kalp anomalisiymiş yaşaması imkansızmış geçen hafta cuma sezaryen oldum atlatmaya çalışıyorum, bir evladım olduğu için şükrediyorum Allah sabrımı artırsın diye dua ediyorum. Allah sizin bebeklerinize sağlık versin, hayırlısı ile kucağınıza alın inş.

Çok üzüldüm yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada Allah size ömür versin canım benim sabrının mükafatını dünyadaki evladından alırsın çok dikkat et kendine

Rabbim yar ve yardımcın olsun seninde. Çalışıyor musun? Zaman geçince yeniden tedavinide olarak bebek sahibi olursun inşallah. Sağlıklı sıhhatli gebeliklerin olsun. Üzülme demek çok basit ama sen güçlü olmazsan eşinde evliliğinde yıpranır kuzum onun için güçlü dur lütfen.

kızlar ya şu gerekli gereksiz gerginliği sonlandırsak mı gruptaki? zaten herkes yeterince geriliyor hamilelikle ilgili streslerden buraya moral bulmaya, paylaşmaya geliyoruz... kimse kimseye düşman değil. WhatsApp grubuna giden arkadaşlar da bilmiyorlardı muhtemelen yasaklanacağını falan.. ben şahsen buraya da yazmaya devam ederlerse sevinirim, ne kadar kalabalık olursak o kadar kuvvetli oluruz.

Kızlar nasılsınız benım moralim bozuldu bugun kontrolüm vardı doktor peritonolojıye yönlendirdi tek tarafı lateral vertikül 9mm dedi riskli olabilir dedi beyninde su toplama yada büyüme de denebilir pazartesi randevu verdiler umarım bebeğim saglıklıdır bilgisi oşan var mı bu durumdan

Canım daha her şey çok yeni... Bir ay çok kısa bir zaman... Canının hala yanıyor olması normal. Kendine zaman tanı. Biliyorum çok zor bunu yapmak ama başka türlü nasıl üstesinden gelebilirsin. İnşallah ilerde çok güzel kardeşleri olur oglunun.

Allah yâr ve yardımcın olsun. Acını küllendirecek mutluluklar yaşamanı niyaz ederim Rabbimden. Ecrin bol olsun insallah. Evladina sağlık sıhhat afiyet versin Rabbim.

Sana yürekten katılıyorum canım. Hamilelikte en ihtiyaç duyulan şey moral. Büyütülecek bir mevzu yok zaten ortada. Hepimiz farkındayız bunun. Hoş görelim birbirimizi bu bize daha iyi gelecek inşallah.

Canım bilgim yok ama geçmiş olsun demek istedim. İnşallah önemsiz ya da geçici bir durumdur. Beyindeki kist ya da su zamanla geçebiliyor sanırım doktor perinatolog seni bilgilendirir zaten. Dua edeceğim inşallah.

Çalışmıyorum ama çalışacak takatimde yok ki ne yaparsam yapim aklımda. Banyoda suyum gelmişti ya banyoya girdikçe aklıma geliyor. Aklımdan çıkarmam da zaten mümkün değil. Bu acıyla yaşamaya alışmam gerekiyor bunun için uğraşıyorum.nasıl yapıcam bilmiyorum bize dua edin unutmazsanız

Canım bana da öyle söylemişti ama Bebek büyüdükçe yukarı çıkar dedi korkma çok fazla yorma kendini ağır kaldırma ıkınma çok dikkat et yani

_D_O_ canım sen nasılsın ? Sağlığınız yerindedir inşallah ?
İyi olmaya çalışıyorum canım. Sen nasılsın? Bebeğin nasıl? Kkya bakmamaya çalışıyorum etkileniyorum o neydi bu neydi okuyarak hiçbişey düşünmemeye çalışıyorum hala raporluyum evde kafaya takmak daha kolay oluyor

Son düzenleme:
Anlıyorum seni insan evdeyken kendine daha çok sarıyor ama keşke meşgalen olsa hergün aynı şeyler bile depresyona sebep oluyor. İstersen birde destek al kuzum yanlış anlamanı üzmeyide istemem.

Anlıyorum seni insan evdeyken kendine daha çok sarıyor ama keşke meşgalen olsa hergün aynı şeyler bile depresyona sebep oluyor. İstersen birde destek al kuzum yanlış anlamanı üzmeyide istemem.
Gidecem zaten ilk fırsatta psikiyatriste.

Hamdolsun iyiyim canım. Haklısın etkileniyorsan eğer bakmamak en güzeli. Ben de evde daha çok şeyi takıyorum kafama o yüzden örgü kitap yemek tariflerine vs sardım şu sıra. Boşta kalırsam düşünceler rahat bırakmıyor çünkü. İnşallah sağlıkla sonuca ulaşırız. Rabbim afiyet versin.

Kızlar hayırlı akşamlar :)
Yemek düzeniniz nasıl acaba ben öğle yemeğine pek dikkat etmiyorum zaten geç kahvaltı yapıyorum kuruyemiş meyve şeklinde geçiyor.
Akşam yemeği de Allah ne verdiyse :))
Sizlerin özel olarak dikkat ettiği birşey var mı ?

Merhaba kızlar nasılsınız giremedim epeydir çok şey olmuş gurupta. Ben25. haftamdayım şindilik sorun yok çok şükür sadece çok sık tuvalete gidiyorum malum:)

Saat başı gidiyorum bende, artık evden dışarı çıkmak istemiyorum o derece , gece deliksiz üç saat uyuyamıyorum saat başı WC ye koşuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…