- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Merhaba kızlar nasılsınız giremedim epeydir çok şey olmuş gurupta. Ben25. haftamdayım şindilik sorun yok çok şükür sadece çok sık tuvalete gidiyorum malum:)
çok sağol, biraz içimi rahatlattı yazdıkların. İnsan ilk defa yaşayınca beklentileri de bazen yersiz olabiliyor demekki... İşe gidiyorum hergün o yüzden sağlık ocağı pek mümkün değil. Neyse haftaya çarşamba kontrolüm var, inşallah o zamana kadar hissedersem miniğimi moralim düzelir.
İyiyim canım sağol, bebeğimde yaşamla bağdaşmayan bir anomali olduğu için gebeliğim sonlandırıldı, en ağır kalp anomalisiymiş yaşaması imkansızmış geçen hafta cuma sezaryen oldum atlatmaya çalışıyorum, bir evladım olduğu için şükrediyorum Allah sabrımı artırsın diye dua ediyorum. Allah sizin bebeklerinize sağlık versin, hayırlısı ile kucağınıza alın inş.
Çok üzüldüm yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada Allah size ömür versin canım benim sabrının mükafatını dünyadaki evladından alırsın çok dikkat et kendineİyiyim canım sağol, bebeğimde yaşamla bağdaşmayan bir anomali olduğu için gebeliğim sonlandırıldı, en ağır kalp anomalisiymiş yaşaması imkansızmış geçen hafta cuma sezaryen oldum atlatmaya çalışıyorum, bir evladım olduğu için şükrediyorum Allah sabrımı artırsın diye dua ediyorum. Allah sizin bebeklerinize sağlık versin, hayırlısı ile kucağınıza alın inş.
Rabbim yar ve yardımcın olsun seninde. Çalışıyor musun? Zaman geçince yeniden tedavinide olarak bebek sahibi olursun inşallah. Sağlıklı sıhhatli gebeliklerin olsun. Üzülme demek çok basit ama sen güçlü olmazsan eşinde evliliğinde yıpranır kuzum onun için güçlü dur lütfen.İyi günler kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl ?benim moralim çok bozuk kendime gelemedim daha. Bugün tam bir ay oldu. Ama geçmiyor içimdeki sızı. Dün akşam kötü şeyler yaşadım gece 2 ye kadar uyuyamadım öyle ağlıyordum.
İnsanlar ne kadar düşüncesizkimse anlamak istemiyor beni canımı yakan yakana
İyi günler kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl ?benim moralim çok bozuk kendime gelemedim daha. Bugün tam bir ay oldu. Ama geçmiyor içimdeki sızı. Dün akşam kötü şeyler yaşadım gece 2 ye kadar uyuyamadım öyle ağlıyordum.
İnsanlar ne kadar düşüncesizkimse anlamak istemiyor beni canımı yakan yakana
İyiyim canım sağol, bebeğimde yaşamla bağdaşmayan bir anomali olduğu için gebeliğim sonlandırıldı, en ağır kalp anomalisiymiş yaşaması imkansızmış geçen hafta cuma sezaryen oldum atlatmaya çalışıyorum, bir evladım olduğu için şükrediyorum Allah sabrımı artırsın diye dua ediyorum. Allah sizin bebeklerinize sağlık versin, hayırlısı ile kucağınıza alın inş.
kızlar ya şu gerekli gereksiz gerginliği sonlandırsak mı gruptaki? zaten herkes yeterince geriliyor hamilelikle ilgili streslerden buraya moral bulmaya, paylaşmaya geliyoruz... kimse kimseye düşman değil. WhatsApp grubuna giden arkadaşlar da bilmiyorlardı muhtemelen yasaklanacağını falan.. ben şahsen buraya da yazmaya devam ederlerse sevinirim, ne kadar kalabalık olursak o kadar kuvvetli oluruz.
Kızlar nasılsınız benım moralim bozuldu bugun kontrolüm vardı doktor peritonolojıye yönlendirdi tek tarafı lateral vertikül 9mm dedi riskli olabilir dedi beyninde su toplama yada büyüme de denebilir pazartesi randevu verdiler umarım bebeğim saglıklıdır bilgisi oşan var mı bu durumdan
Çalışmıyorum ama çalışacak takatimde yok ki ne yaparsam yapim aklımda. Banyoda suyum gelmişti ya banyoya girdikçe aklıma geliyor. Aklımdan çıkarmam da zaten mümkün değil. Bu acıyla yaşamaya alışmam gerekiyor bunun için uğraşıyorum.nasıl yapıcam bilmiyorumRabbim yar ve yardımcın olsun seninde. Çalışıyor musun? Zaman geçince yeniden tedavinide olarak bebek sahibi olursun inşallah. Sağlıklı sıhhatli gebeliklerin olsun. Üzülme demek çok basit ama sen güçlü olmazsan eşinde evliliğinde yıpranır kuzum onun için güçlü dur lütfen.
Canım bana da öyle söylemişti ama Bebek büyüdükçe yukarı çıkar dedi korkma çok fazla yorma kendini ağır kaldırma ıkınma çok dikkat et yaniKızlar doktorum marjinal plesanta previa dedi.
Yani plesanta rahim ağzını kapamamış ama aşağıda ve rahim ağzına yakınmış dinlenmen gerekiyor merdiven çıkma vs dedi.
Bu durumu yaşayan ya da duyan var mı yukarı çıkar mı plesanta tedirgin oldum bende karaları bağlanak istemiyorum ama korktum.Bebekte bayağı aşağıdaymış bende zaten aşağıda hissediyorum
İyi olmaya çalışıyorum canım. Sen nasılsın? Bebeğin nasıl? Kkya bakmamaya çalışıyorum etkileniyorum o neydi bu neydi okuyarak hiçbişey düşünmemeye çalışıyorum hala raporluyum evde kafaya takmak daha kolay oluyor_D_O_ canım sen nasılsın ? Sağlığınız yerindedir inşallah ?
Anlıyorum seni insan evdeyken kendine daha çok sarıyor ama keşke meşgalen olsa hergün aynı şeyler bile depresyona sebep oluyor. İstersen birde destek al kuzum yanlış anlamanı üzmeyide istemem.Çalışmıyorum ama çalışacak takatimde yok ki ne yaparsam yapim aklımda. Banyoda suyum gelmişti ya banyoya girdikçe aklıma geliyor. Aklımdan çıkarmam da zaten mümkün değil. Bu acıyla yaşamaya alışmam gerekiyor bunun için uğraşıyorum.nasıl yapıcam bilmiyorumbize dua edin unutmazsanız
Gidecem zaten ilk fırsatta psikiyatriste.Anlıyorum seni insan evdeyken kendine daha çok sarıyor ama keşke meşgalen olsa hergün aynı şeyler bile depresyona sebep oluyor. İstersen birde destek al kuzum yanlış anlamanı üzmeyide istemem.
İyi olmaya çalışıyorum canım. Sen nasılsın? Bebeğin nasıl? Kkya bakmamaya çalışıyorum etkileniyorum o neydi bu neydi okuyarak hiçbişey düşünmemeye çalışıyorum hala raporluyum evde kafaya takmak daha kolay oluyor
İnşallah yukarı çıkar dikkat ediyorum pazartesi günü kontrolüm var bakalım ne olmuş :)Canım bana da öyle söylemişti ama Bebek büyüdükçe yukarı çıkar dedi korkma çok fazla yorma kendini ağır kaldırma ıkınma çok dikkat et yani
Merhaba kızlar nasılsınız giremedim epeydir çok şey olmuş gurupta. Ben25. haftamdayım şindilik sorun yok çok şükür sadece çok sık tuvalete gidiyorum malum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?