Canım Allah sabır versin, olgunlugun duruşun takdire şayan hakikaten, Allah evladına uzun ömür, ve tez vakitte kardeş nasip etsin

@Krmzblk canım , arkadaşın yazdıkları çok doğru, eşin için, evliliğin için kendini toparlamaya çalış, erkeklerde çok etkileniyorlar ama içlerine atabiliyorlar, Allah tez vakitte yuvaniza mutluluk versin bir bebişle insallah

Çok geçmiş olsun, böyle durumlar geçici olabiliyor diye biliyorum ben , inş güzel haberler alirsin

Bendede bel ağrıları kuyruk sokumu ağrısı oluyo, karnım aşırı büyüdü artık taşımakta, yatmakta oturmakta zorlanır oldum, yatılı misafirim var 4 gündür baya kosturmacali geçiyor vakit, bol bol uzanmak istiyorum

Kızlar bebek odasıni ne tarz hazirladiniz,yada benim gibi hala hiç bişey yapmadınız mı?
Haftaya toplu bir alışveriş yapicaz ebebekte. Gezip bakmaya dermanim yok yoruluyorum hemen.
Bebek odası için de gardrop ve Montessori yatak bakicam, netten baktım ama mağazaları gezmek daha iyi olacak. Herşey iki katı arttı, geçen yılla fiyatlar kıyaslanmayacak Durumda, hayat pahalılığınin arttığı bir dönemde doğumları miz gerçekleşecek, Allah herkese kolaylık versin arkadaslar
İsimleri netlestirdiniz mi, biz isim bile bulamadık, erkek ismi yok gibi,kız olsa bir sürü güzel isim var.

Bende aynı canım bebeğe battaniye yelek falan ördüm film kitap vakit geçiyo elhamdulillah rabbim hepimize afiyet versin

Bebek büyüdükçe benimde çatı bel ağrılarım çok arttı dayanıyorum Allahın izniyle o iyi olsunda. Ama cidden ne uyku kalitesi kaldı ne bişey daha son üç aya ancak ayak bastık sonrası daha fena :)))

Canım Allah sabır versin, olgunlugun duruşun takdire şayan hakikaten, Allah evladına uzun ömür, ve tez vakitte kardeş nasip etsin
Amin canım, içimde fırtınalar koptuğu da oluyor ama bir evladım daha olduğu için güçlü olmaya çalışıyorum, başından beri zor bir gebelikti elimizden geleni yapmaya çalıştık ama olmayınca olmuyormuş çok iyi anladık, çaresiz kaldık. Her şerde bir hayır vardır diyoruz, dua ediyoruz..

Hemen moralini bozmamaya çalış canım, biliyorum söylemesi daha kolay tabi... Detaylı ultrason yaptırmış mıydın 20-22. haftalar arasında? İnşallah pazartesi kontrolün iyi geçer, gönlünü ferah tut.

Günaydın herkese, sonunda cuma geldi, haftasonuna dinlenmeye çok ihtiyacım var benim. Çok şükür bu sabah bebeğimin kıpırtılarını da hissettim moralim yerine geldi. Umarım sizler de iyisinizdir.

Herkese hayırlı cumalar.Bu whatsapp gruplarına kimle gitti kimler döndü kimler ne ceza aldı hiç bileyorum ancak karapisso A asitane161719 ve bi kaç arkadaş olmasaydı grubumuz kapanabilirdi.Ve bu bizim hatıralarımız için tatsız bir şey olurdu.Şimdi benim anlamadım burada bi yasak yok dönmek isteyen dönebilir yazanlara
aaa sen nerdeydin falan demedik hiç.Ara ara hortlayıp yok benim bu şeyimi sil yok geçmişi okudum okumaz olaydım deyip huzur bozmaya gerek yok.Güzel bir amaç için buradayız.Enerjimizi bebeğimize verelim.Bu yabancı dünyada stres olmaya ne gerek??

Evet cnm yapmıştım sıkıntı yoktu ne diyim rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin inşalşah

Hayırlı Sabahlar Güzel Annişler ben güne tahlille başladım ASM de gebelik izlemim vardı. Hem tetanoz aşısı oldum hem de tahlil verdim . Sizler nasılsınız ?
Hayırlı sabahlar :))
Oh maşallah inşallah işlerini halletmişsin :))
Benim içinde gün erken başladı evi toparladım şimdi de bulaşık makinem bozuktu servisi bekliyorum :))
İyiyiz hamdolsum oğluşumum tekmelerimi artık daha net hissediyorum Elhamdılillah :)
Geceleri daha hareketli oluyor sanki soluma yatınca pıt pıt pıtırcıklar oluyor :))

Benim bebiş inşallah abisinin yatağına transfer olacak canım. Oğlum için ayrı bir oda yapmadık yerimiz olmadığı için onun yerine yatak odasına ahşap beşik ve sifonyer aldık ama gel gör ki bizim oğlan beşiğinde yatmadı :) belki kızım yatar . İnşallah diyelim :) pahaliliktan ben de dertliyim şu aralar neyi nereden alacağım kestiremiyorum daha doğum için de fiyat almadım hastaneden. Bir sonraki kontrolde soracağım inşallah. Allah yardımcımız olsun isim olarak benim de erkek isimleri hazırdı kız yoktu aklımda bebiş kız olunca bir isme karar verdik artık. Zeynep Azra olacak adı inşallah.

Maşallah Allah o tekmeleri eksik etmesin. Sağlıkla da kavuşalım inşallah. Güne erken başlamak en bereketlisi ama uykuya yenik düşüyorum bazen şu anda bile uyumak istiyorum. Hamilelikten desem öncesinde de boyleydim doğumdan sonra neler olacak düşünmek bile istemiyorum bu uyku konusunda

Tesekkur ederim canım hamdolsun iyi oğlum. Geçti gitti çok şükür Sen nasılsın ?
Maşallah..Bende iyiyim canım çok şükür.Hazır evdeyken bende hurcu çıkardım oğlumdan kalan ne var ne yok bakayım ona göre alışveriş yapmaya başlayayım.Güzel günlerdeyiz Rabbime şükürler olsun

Ben de alacaklarımın çoğunu aldım az bi kısım kaldı. e bebekten her ay düzenli bir şeyler aldım. oğlumun ismini kesinleştirdim ben de Toprak Çağan olacak inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…