Evet canım çok şükür bu günleri gösteren Rabbimize. Ben de bir sonraki kontrolden sonra artık alışverişe başlayacağım inşallah. Oğlandan kalanları hala yıkamadım ama sandık lekeleri çıkmasa bile kullanacağım evde. Yazık israf olmasınlar zaten çok çabuk küçülüyorlar.

Ben de alacaklarımın çoğunu aldım az bi kısım kaldı. e bebekten her ay düzenli bir şeyler aldım. oğlumun ismini kesinleştirdim ben de Toprak Çağan olacak inşallah:)

İsmini çok beğendim sağlıkla hayırla gelsin de en güzel şekilde taşısın inşallah ismini .

Ben de alacaklarımın çoğunu aldım az bi kısım kaldı. e bebekten her ay düzenli bir şeyler aldım. oğlumun ismini kesinleştirdim ben de Toprak Çağan olacak inşallah:)
merhaba, bize de yön göstermesi amacıyla neler aldınız yazabilir hisniz acaba? :)
Bu arada ismi çok güzelmiş, keyifle gelsin inşallah.

Aynen canım ne gerek var çok çabuk büyüyolar.Ben baktım da o kadar çok üst vardı ki sanırım hiç birşeye gerek kalmayacak.İnşallah lekeleri de geçirirsem güzel olur.Bi kaç yeni şey de almıştım zaten.Bezdi sabundu şampuandı öyle şeyler alırım artık..

Ne güzel canım ihtiyaçlar azaldı senin için bu durumda. Benim cinsiyeti farklı olduğu için epey bir şey almam gerekecek sanırım. Neyse ki oğlumda çoğunlukla ara renk tercih etmiştim onlar ilk aylar idare edecek bizi. Ama sonraki aylarda ihtiyacımız çok olacak . Ben de sadece iki takım kiyafet ve bir paket de mendil aldım ama alışveriş sepetine birçok şey ekledim bir ay daha geçsin diye bekliyorum. Bir de yaz bebeğine ne giydirilir mesela temmuz Ağustos gibi Allah izin verirse kısa kollular sortlar giydirilir mi ? Henüz çok küçük olacaklar o aylarda çünkü . Sağlıkla görelim o günleri inşallah.

bu eklediğim fotodaki şeyleri ayrıca lohusa pedi depend çamaşır ana kucağı buhar makinesi bebek telsizi eldivenler şapkalar çoraplar 3-4 takım yeni doğan, tulumlar zıbınlar, emzirme yastığı, bolca ağız bezi, alt açma bezleri,ıslak mendiller.. aklıma gelenler bunlar

Eklentiler

• AA6694F1-3515-4EE7-A361-8C704D85B201.webp
    37 KB · Görüntüleme: 105
Iyi geceler kizlar.yazamadim bayadr gunler yogun geciyo biraz.misafir geliyo misafirlige godiyoz derkn firsat olmuyo.bnm karnm son 2 3 haftadr bayyaa buyudu.cok sevdim bu halimi cok sukur iyiyiz herkes iyidir insaallh

Selam hanimlar. Ben 2018 mayis annesiyim size soru sormaya gelmistim ama yazdiklarinizi gorunce cvp vereyim dedim. Oncelikle mayista haziranda bebege patikli tulumlar giydiriliyo. Yalniz 40i çıktığı gibi eylulde dahil. E bebekteki 5 tl lik body giydirebildim sicaktan. Alttan cit citli olanlardan. Isyanbulda yasıyorum. Bnm sorum su e bebekte subat indirim katalogu gectimi elinize

Arkadaşlar 22 haftalık hamileyim bugün adet sancısı gibi sancım var bütün karnımda ama böyle hissedip hissetmemek gibi ve sağ bacağim ağriyo sizlerde böyle bişey oldumu acaba

Arkadaşlar 22 haftalık hamileyim bugün adet sancısı gibi sancım var bütün karnımda ama böyle hissedip hissetmemek gibi ve sağ bacağim ağriyo sizlerde böyle bişey oldumu acaba
Bende olmadı ama doktorunuza danışın bence.Popoya vuran bir ağrıysa kanama varsa dinlenmekle geçmiyosa sıkıntılı olabilir.Onun dışında bacağa vuran kasık ağrıları da olabilir

Canım şortlu kısa kollu zıbınlar giydiriliyo genelde. Bu arada kıyafetlerimizi yıkadım.Beyaz sabunla elde çitiledim iyice sonra sıcak su olan kovaya sabunlu halleriyle bastım. Akşama kadar da öyle bekledi.Attım makineye.Tamamen olmasa da neredeyse çoğu lekeler sararmalar geçti canım. Düşün bizimki 8 yıl bekleyen üstler seninki çok daha rahat geçer. Ayrıca makine deterjanında da bi gece bekletecektim ama inan ona bile gerek duymadım.
Iyi geceler kizlar.yazamadim bayadr gunler yogun geciyo biraz.misafir geliyo misafirlige godiyoz derkn firsat olmuyo.bnm karnm son 2 3 haftadr bayyaa buyudu.cok sevdim bu halimi cok sukur iyiyiz herkes iyidir insaallh
maşallah canım..Biz de iyiyiz çok şükür. İlk oğlumdan kalan kıyafetleri yıkadım bugün.Yavaş yavaş hazırlıklar yapılıyo.Karnışlarımız çıkıyo.Çok şükür bin şükür Rabbime

Çok sevindim canım çıkmasına ben de bir deneyeyim inşallah. Ben de başlayacağım hazırlıklara inşallah kısa bir süre sonra . Ev temizliği de yapılacak en azından Şubatta geçsin diye bekliyorum ama bir yandan da korkuyorum Mart'ta halim olur mu diye :)) geçen gün ayağıma yel gibi kasılma gibi bir ağrı girdi aksama kadar aksayarak yürüdüm. Gözüm korkmadi değil :)

Ve aleyküm selam :) bebeğinizi hayırla sağlıkla büyütün inşallah malesef subat kataloğu hakkında bir bilgim yok yardımcı olamayacagım

Nasıl oldun ağrın geçti mi canım ? Gebelikte hafif kasık ağrıları çoğunlukla sorun olmuyor ama yine de önemsemeli. Benim ozellikle altıncı aydan itibaren her ayın belli günlerinde hafif sancim olurdu. Normal olabilir . Ama artarsa özellikle bele vs vuran bir ağrı olursa doktora danışmak şart.

Günaydın herkese:)
Son üç aylık dönem zor diyorlardı öyleymiş, kalça ağrılarım başladı iki haftadır az az vardı artık arttı, kalcamdaki kemikler agriyo resmen, arabada 10 dk oturamiyorum , koltuğu yatar pozisyona alıp yan yatarak gidiyorum gideceğim yere, evde sürekli pozisyon değiştiriyorum, ilerleyen haftalarda bebek daha büyüyünce inş artmaz ağrılar.
Kalça ağrısı yaşayan varmı benim gibi. Genelde bel ağrır ama bende farklı oldu hafifte sırtım agriyo zamanla artacak gibi, yarım saat ayakta duramıyorum karnım taş gibi ağrı falan, Allah kısmet ederse bebek için iki hafta içinde tüm ihtiyaçlarını halledicez, çünkü sonrasında yerimden kalkamicam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…