Sanki temizlik için erken canım.Açıkcası temizliği nisan sonuna doğru yaptırmayı düşünüyorum bi akailik olmazsa.Bende nisanda doğum öncesi izne ayrılacağım yavaş yavaş dolap içlerini halletsem gerisi için kadın almayı düşünüyorum

Canım inşallah benim doğumun nisanın son haftasında olacak o yüzden agirlasmadan Mart içinde yapmak istiyorum. Günlük temizlik zaten yapılıyor ama her şeyi kendim halledecegim için yavaş yavaş ancak hallederim ağır işleri . Doğum iznine ayrılınca doğumdan önce güzelce dinlenirsin inşallah güce kuvvete morale ihtiyacımız olacak bol bol

Canım senin kadar fazla olmasa da benim de oluyor kalça ağrım. Nasıl desem özellikle sağa vuruyor ve ayağımın uzerine basınca iğne gibi batıyor birden. Sürekli olmadığı için dayanabiliyorum ilerde artar mı bilemem. Bir de ben de ayakta çok uzun kalamiyorum direkt belime ağrı giriyor. Ama yine de benim için hamileliğin en güzel dönemi son üç ay :) evet daha zor ama bir daha o göbeği ara ki bulasin. :) Doğumdan sonra en çok son üç ayı hatirliyor insan. En azından bana öyle olmuştu

Kizlar bna gorede en zor son 3 ay. 2 haftadr asiri yorulmaya zorlanmaya basladm.kizim cok yaramaz onun pesinde kosarken halim kalmiyo.egil kalk karnim sıkışyo.birazcik is yapayim sirt agrimdan nefes alamiyom.hic is yapamaz oldum.napcam benn böyle

Çok teşekkürler bugün olmadı çok şükür bian korktum

Haklısın canım.Ağırlaşmadan ne kadar halletsek kardır.

Ay evet bu günler geçmesin keyfi ayrı, birdaha arasak ta bulamiycaz, açısı ağrısı bile guzel:)

Benim evde ufak çocuğum olsa dayanamazdim bende, valla zor olurdu, Allah kolaylık versin çocugu olanlara, mecbur hergun yemek iş güç olacak, ilk olunca öyle bir uğraş olmuyor rahat oluyo

Benim evde ufak çocuğum olsa dayanamazdim bende, valla zor olurdu, Allah kolaylık versin çocugu olanlara, mecbur hergun yemek iş güç olacak, ilk olunca öyle bir uğraş olmuyor rahat oluyo
Ilk hamileligimde resmen prenses misim.yemegi ayri temizligi ayri bi de yerden oyuncak toplarken yoruldum.allhm saglik versin yavruma ama beni cok yoruyo.bkalm nolcak.

Kengi derler o kalcaya giren agriya.is flan yaptiginda artar genelde.hamilelikte cikar.ama bnm dogumdan sonrada gecmefi agir is yapsam hmn agri girerdi.dinlenlenmk lazm son aylarda agir is yapmmak lazm

İlk hamileliğin tadını çıkar meğer prenses gibiymişim farkında değildim ikinci hamileliğimde çocuk varken daha fazla zorlandım şimdi 3.hamilelik çok fenayım hiç dinlenemiyorum sabah 7 buçukta kalkıyorlar öğlene kadar her ikisininde kahvaltısi oyunu dağınıklığı bitmiyor su ver anne canım sıkıldı anne çiş geldi anne üstüm ıslandı anne hicbirşey bitmiyor öğle yemeği yiyorlar sonra okul hazırlığı okula ben götürüyorum eve gelince küçüğü uyutup yemek yapıyorum işim bitmeden uyanıyor meyve süt su derken okuldan alma saati geliyor onu alıp geliyoruz tabi küçükle beraber yapıyoruz sonra akşam yemeği hazırlığı eşim geliyor yemekten sonra çocuklar babayla oynarken mutfak topla ütü yap cocuklara kitap oyun aktivite yap işte bu saat oluyor şuanda uyutmaya cebelleşiyorum sözde hamileyim hiç kendimi dinleyemiyorum bile ilk hamileliği olanlar tadını çıkarsın

Ilk hamileligimde resmen prenses misim.yemegi ayri temizligi ayri bi de yerden oyuncak toplarken yoruldum.allhm saglik versin yavruma ama beni cok yoruyo.bkalm nolcak.
Allah eksikliklerini göstermesin ama gerçekten zorluyorlar benimkiler biri 4,5 biri 1,5 yaşında ikiside erkek çocuğu anamı ağlatıyorlar

Ben de alacaklarımın çoğunu aldım az bi kısım kaldı. e bebekten her ay düzenli bir şeyler aldım. oğlumun ismini kesinleştirdim ben de Toprak Çağan olacak inşallah:)
çok güzel bi isim eşimin kuzenine de çağan toprak ismini koymuşlardı adıyla yaşasın bebişin

kızlar hepinize günaydın güzel bir hafta olması dileğiyle nasılsınız bu arada kızlar uykularım yavaş yavaş kaçmaya başladı sağa sola dönerken ağrılarım başladı sizdede oluyor mu böyle ağrılar

Okurken yaşadıklarını bir an yaşıyor hissettim, Allah kolaylık versin, işin zor vallahi

günaydın hanımlar ne alemdesiniz bakiiim.. benim haftasonu şeker yüklemem vardı. hiçte korktuğum gibi bir şey olmadı. sonucu yarın alıcam bakalım :) bebemi de gördüm. hiç bana benzemiyor

Kengi derler o kalcaya giren agriya.is flan yaptiginda artar genelde.hamilelikte cikar.ama bnm dogumdan sonrada gecmefi agir is yapsam hmn agri girerdi.dinlenlenmk lazm son aylarda agir is yapmmak lazm

Adını bilmiyorum canım ama dediğin gibi yorulunca artıyor. Benim de çocuğum var illaki istediğim zaman yatıp uzanamıyorum elimden geldiği kadar işten sakiniyorum kendimi ama çok da mümkün olmuyor malesef sağlık olsun ne diyelim. Allah sana da kolaylık versin ilk hamilelik gerçekten prenseslik dönemi ve ömürde bir kere.. arkadaşlar kıymetini bilsin :)

Günaydın :)) al benden de o kadar. Uykuda sağa sola dönmek elem veriyor. Sırt üstü zaten yatamıyorum sürekli sola yatınca kolum ağrıyor sağa yatınca da rahat değilim ama mecbur şekil değiştirmem lazım. Ve daha üç ay var . Hayırlısı olsun ne diyelim. Hepsi gebeliğin doğasında var olan durumlar :)

günaydın hanımlar ne alemdesiniz bakiiim.. benim haftasonu şeker yüklemem vardı. hiçte korktuğum gibi bir şey olmadı. sonucu yarın alıcam bakalım :) bebemi de gördüm. hiç bana benzemiyor

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Sen en azından görmüşsün kime benzeyip benzemediği hakkında bir fikrin var benimki göstermiyor ve doğuma kadar goremeyebilirmisim. Bana sürpriz yapacak galiba :))

kesinlikle öyle canım bunada şükür en büyük sıkıntımız bu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…