Sanki temizlik için erken canım.Açıkcası temizliği nisan sonuna doğru yaptırmayı düşünüyorum bi akailik olmazsa.Bende nisanda doğum öncesi izne ayrılacağım yavaş yavaş dolap içlerini halletsem gerisi için kadın almayı düşünüyorumÇok sevindim canım çıkmasına ben de bir deneyeyim inşallah. Ben de başlayacağım hazırlıklara inşallah kısa bir süre sonra . Ev temizliği de yapılacak en azından Şubatta geçsin diye bekliyorum ama bir yandan da korkuyorum Mart'ta halim olur mu diye :)) geçen gün ayağıma yel gibi kasılma gibi bir ağrı girdi aksama kadar aksayarak yürüdüm. Gözüm korkmadi değil :)
Sanki temizlik için erken canım.Açıkcası temizliği nisan sonuna doğru yaptırmayı düşünüyorum bi akailik olmazsa.Bende nisanda doğum öncesi izne ayrılacağım yavaş yavaş dolap içlerini halletsem gerisi için kadın almayı düşünüyorum
Günaydın herkese:)
Son üç aylık dönem zor diyorlardı öyleymiş, kalça ağrılarım başladı iki haftadır az az vardı artık arttı, kalcamdaki kemikler agriyo resmen, arabada 10 dk oturamiyorum , koltuğu yatar pozisyona alıp yan yatarak gidiyorum gideceğim yere, evde sürekli pozisyon değiştiriyorum, ilerleyen haftalarda bebek daha büyüyünce inş artmaz ağrılar.
Kalça ağrısı yaşayan varmı benim gibi. Genelde bel ağrır ama bende farklı oldu hafifte sırtım agriyo zamanla artacak gibi, yarım saat ayakta duramıyorum karnım taş gibi ağrı falan, Allah kısmet ederse bebek için iki hafta içinde tüm ihtiyaçlarını halledicez, çünkü sonrasında yerimden kalkamicam sanirim
Çok teşekkürler bugün olmadı çok şükür bian korktumNasıl oldun ağrın geçti mi canım ? Gebelikte hafif kasık ağrıları çoğunlukla sorun olmuyor ama yine de önemsemeli. Benim ozellikle altıncı aydan itibaren her ayın belli günlerinde hafif sancim olurdu. Normal olabilir . Ama artarsa özellikle bele vs vuran bir ağrı olursa doktora danışmak şart.
Haklısın canım.Ağırlaşmadan ne kadar halletsek kardır.Canım inşallah benim doğumun nisanın son haftasında olacak o yüzden agirlasmadan Mart içinde yapmak istiyorum. Günlük temizlik zaten yapılıyor ama her şeyi kendim halledecegim için yavaş yavaş ancak hallederim ağır işleri . Doğum iznine ayrılınca doğumdan önce güzelce dinlenirsin inşallah güce kuvvete morale ihtiyacımız olacak bol bol
Canım senin kadar fazla olmasa da benim de oluyor kalça ağrım. Nasıl desem özellikle sağa vuruyor ve ayağımın uzerine basınca iğne gibi batıyor birden. Sürekli olmadığı için dayanabiliyorum ilerde artar mı bilemem. Bir de ben de ayakta çok uzun kalamiyorum direkt belime ağrı giriyor. Ama yine de benim için hamileliğin en güzel dönemi son üç ay :) evet daha zor ama bir daha o göbeği ara ki bulasin. :) Doğumdan sonra en çok son üç ayı hatirliyor insan. En azından bana öyle olmuştu
Kizlar bna gorede en zor son 3 ay. 2 haftadr asiri yorulmaya zorlanmaya basladm.kizim cok yaramaz onun pesinde kosarken halim kalmiyo.egil kalk karnim sıkışyo.birazcik is yapayim sirt agrimdan nefes alamiyom.hic is yapamaz oldum.napcam benn böyle
Ilk hamileligimde resmen prenses misim.yemegi ayri temizligi ayri bi de yerden oyuncak toplarken yoruldum.allhm saglik versin yavruma ama beni cok yoruyo.bkalm nolcak.Benim evde ufak çocuğum olsa dayanamazdim bende, valla zor olurdu, Allah kolaylık versin çocugu olanlara, mecbur hergun yemek iş güç olacak, ilk olunca öyle bir uğraş olmuyor rahat oluyo
Kengi derler o kalcaya giren agriya.is flan yaptiginda artar genelde.hamilelikte cikar.ama bnm dogumdan sonrada gecmefi agir is yapsam hmn agri girerdi.dinlenlenmk lazm son aylarda agir is yapmmak lazmCanım senin kadar fazla olmasa da benim de oluyor kalça ağrım. Nasıl desem özellikle sağa vuruyor ve ayağımın uzerine basınca iğne gibi batıyor birden. Sürekli olmadığı için dayanabiliyorum ilerde artar mı bilemem. Bir de ben de ayakta çok uzun kalamiyorum direkt belime ağrı giriyor. Ama yine de benim için hamileliğin en güzel dönemi son üç ay :) evet daha zor ama bir daha o göbeği ara ki bulasin. :) Doğumdan sonra en çok son üç ayı hatirliyor insan. En azından bana öyle olmuştu
İlk hamileliğin tadını çıkar meğer prenses gibiymişim farkında değildim ikinci hamileliğimde çocuk varken daha fazla zorlandım şimdi 3.hamilelik çok fenayım hiç dinlenemiyorum sabah 7 buçukta kalkıyorlar öğlene kadar her ikisininde kahvaltısi oyunu dağınıklığı bitmiyor su ver anne canım sıkıldı anne çiş geldi anne üstüm ıslandı anne hicbirşey bitmiyor öğle yemeği yiyorlar sonra okul hazırlığı okula ben götürüyorum eve gelince küçüğü uyutup yemek yapıyorum işim bitmeden uyanıyor meyve süt su derken okuldan alma saati geliyor onu alıp geliyoruz tabi küçükle beraber yapıyoruz sonra akşam yemeği hazırlığı eşim geliyor yemekten sonra çocuklar babayla oynarken mutfak topla ütü yap cocuklara kitap oyun aktivite yap işte bu saat oluyor şuanda uyutmaya cebelleşiyorum sözde hamileyim hiç kendimi dinleyemiyorum bile ilk hamileliği olanlar tadını çıkarsınBenim evde ufak çocuğum olsa dayanamazdim bende, valla zor olurdu, Allah kolaylık versin çocugu olanlara, mecbur hergun yemek iş güç olacak, ilk olunca öyle bir uğraş olmuyor rahat oluyo
Allah eksikliklerini göstermesin ama gerçekten zorluyorlar benimkiler biri 4,5 biri 1,5 yaşında ikiside erkek çocuğu anamı ağlatıyorlarIlk hamileligimde resmen prenses misim.yemegi ayri temizligi ayri bi de yerden oyuncak toplarken yoruldum.allhm saglik versin yavruma ama beni cok yoruyo.bkalm nolcak.
çok güzel bi isim eşimin kuzenine de çağan toprak ismini koymuşlardı adıyla yaşasın bebişinBen de alacaklarımın çoğunu aldım az bi kısım kaldı. e bebekten her ay düzenli bir şeyler aldım. oğlumun ismini kesinleştirdim ben de Toprak Çağan olacak inşallah:)
İlk hamileliğin tadını çıkar meğer prenses gibiymişim farkında değildim ikinci hamileliğimde çocuk varken daha fazla zorlandım şimdi 3.hamilelik çok fenayım hiç dinlenemiyorum sabah 7 buçukta kalkıyorlar öğlene kadar her ikisininde kahvaltısi oyunu dağınıklığı bitmiyor su ver anne canım sıkıldı anne çiş geldi anne üstüm ıslandı anne hicbirşey bitmiyor öğle yemeği yiyorlar sonra okul hazırlığı okula ben götürüyorum eve gelince küçüğü uyutup yemek yapıyorum işim bitmeden uyanıyor meyve süt su derken okuldan alma saati geliyor onu alıp geliyoruz tabi küçükle beraber yapıyoruz sonra akşam yemeği hazırlığı eşim geliyor yemekten sonra çocuklar babayla oynarken mutfak topla ütü yap cocuklara kitap oyun aktivite yap işte bu saat oluyor şuanda uyutmaya cebelleşiyorum sözde hamileyim hiç kendimi dinleyemiyorum bile ilk hamileliği olanlar tadını çıkarsın
Kengi derler o kalcaya giren agriya.is flan yaptiginda artar genelde.hamilelikte cikar.ama bnm dogumdan sonrada gecmefi agir is yapsam hmn agri girerdi.dinlenlenmk lazm son aylarda agir is yapmmak lazm
kızlar hepinize günaydın güzel bir hafta olması dileğiyle nasılsınızbu arada kızlar uykularım yavaş yavaş kaçmaya başladı sağa sola dönerken ağrılarım başladı sizdede oluyor mu böyle ağrılar
günaydın hanımlar ne alemdesiniz bakiiim.. benim haftasonu şeker yüklemem vardı. hiçte korktuğum gibi bir şey olmadı. sonucu yarın alıcam bakalım :) bebemi de gördüm. hiç bana benzemiyor
kesinlikle öyle canım bunada şükür en büyük sıkıntımız bu olsunGünaydın :)) al benden de o kadar. Uykuda sağa sola dönmek elem veriyor. Sırt üstü zaten yatamıyorum sürekli sola yatınca kolum ağrıyor sağa yatınca da rahat değilim ama mecbur şekil değiştirmem lazım. Ve daha üç ay var . Hayırlısı olsun ne diyelim. Hepsi gebeliğin doğasında var olan durumlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?