Merhaba kızlar geçen hafta ayrıntılı ultrasonum vardı Ayrıca bebeğin kalbine baktılar. Ayrıntılı ultrasonda çok şükür bişey çıkmadı hatta kalbine de baktı iyi dedi Ama kalp kontrolünde hafif büyüme var kafana takma ama 1 ay sonra gene gel bakalım dediler Böyle bişey yaşayan var mı Direk gebelik şekerinden şüphelendi ama şu an öyle bişey yok Kontrolüm haftaya bakalım doktorum ne dicek... Sizce neden olabilir...

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Sen en azından görmüşsün kime benzeyip benzemediği hakkında bir fikrin var benimki göstermiyor ve doğuma kadar goremeyebilirmisim. Bana sürpriz yapacak galiba :))

aaa neden göstermiyor yüzünü mü kapatıyor?

Kızlar idrar tahlilinde az miktarda bakteri ve yassı epitel çıkmış. İnternette az olması sorun değil diyor ama bilgisi olan var mı? Tahlili ASM de yaptırdım kontrole ise on günden fazla var daha.

Kızlar idrar tahlilinde az miktarda bakteri ve yassı epitel çıkmış. İnternette az olması sorun değil diyor ama bilgisi olan var mı? Tahlili ASM de yaptırdım kontrole ise on günden fazla var daha.
Canım bir sıkıntı olmaz inşallah doktoruna da danış tabi sen her ihtimale karşı ama bu arada bol bol su iç..

Ben de de aynı sorun olmustu 1 ay kadar önce bol su iç , geçmezse antibiyotik başlarız demişti doktor. Bol bol su içtim bi 10 gün sonra tekrar tahlil yaptırdım temiz çıktı.Enfeksiyon hamilelikte riskli kimi zaman belirti vermeyebiliyor ki ben de de hiç idrarda yanma vs şikayet yoktu tesadüf çıktı. Kontrole kadar bol su içmeni tavsiye ederim.

Esselamu Aleyküm kızlar

Biraz kafa dinledim hakkınızı helal edin.

Herkesin iyi olmasına sevindim.

Lakin benim moralim pek yerinde değil. Allahu teâlâ herşeyi hakkıyla bilendir . inşallah hepimiz bu zorlu geçidi güzelliklerle kolaylıklarla geçeriz.

21 ocakta bebeğim 530 gr haftasına göre 4 gün gerideydi . herşey yolunda dedi gittiğim profesör.sonucu göstermek için kendi doktoruma gittim. bebeğim 520 gr ve 2 hafta geride görünüyor.
ilk haftasından şimdiye kadar arayı açarak büyümüş. üzüldüm hemde çok. ama duaya sarıldım elimden başka birşey gelmiyor.

gelişim geriliğimi yoksa minik bir bir bebekmi bakacağız dedi doktorum

oğlum 4 kg kızım 3 kg doğdu.
24 haftalık olmam lazım 22 çıkıyor.
kızlar Allah imtihan olan kardeşlerimizin yar ve yardımcı olsun.

leylunehar
A asitane161719
@lucyfısh_2019
ilginiz desteğiniz için özellikle teşekkür etmek istedim.

Tahlilde yüksek düşük normal değerler belirtilmiş idrar tahliline karar sınırında normal değer kaydı düşülmüş inceleyince farkettim bu durumu. Evet şu an az miktarda ama cogalabilir demekki yine de dikkat etmek lazım tabi. Bol su içmeliyim. Benim de şikayetim yoktu doktor rutin tahlil isteyince farkettim. İnşallah cogalmaz.

Seni burada görmek ne güzel ...
İnşallah gereksiz bir endişedir kızın minik bir prenses olacaktır belki. Doktor da yanlış ölçmüş olabilir. Başka bir doktora daha gitmeni tavsiye ediyorum. Milim kaymalar haftalara neden olabiliyor çünkü canım .

Allah razı olsun tatlım. sizleri görmekte güzel...

belkide minik olacak tayezsi.

ilk başından beri geriden geliyordu zaten . Cerrahpaşada geriden ölçtü. Allahin izniyle inanıyorum 7 şubatta güzel haberler alırız ...

İnşallah canım. Sen o zamana kadar bebeğe kilo aldıran yiyeceklere yüklen bol bol kaşar peyniri tüket ben peynir çok yiyorum ama kaşar peyniri yemedim hiç daha onu özellikle belirtiyorlar. Hatta geçenlerde hamile ve yeni doğum yapmış iki kişiyle karsilastim kaşar peyniri yiyerek bebeklerine kilo aldirdiklarini söylediler. Doğru olabilir ben de deneyeceğim sen de dene. Kaybedecek bir şey yok. Kontrol günlerimiz yakinmis benimki de 9 Şubat'ta . Önce sen güzel haberler ver bize sonra da ben inşallah buradaki tüm hamişler güzel haberler alsınlar inşallah

Son düzenleme:

amin amin inşallah canım. kaşar en ağır peynir ikincisi krem peynir.
bunlar vucudun sindirimi en zor olan peynirler. ben çok seviyorum yemem zararı olur diye ama Son on gündür çok yedik.

amin amin inşallah canım. kaşar en ağır peynir ikincisi krem peynir.
bunlar vucudun sindirimi en zor olan peynirler. ben çok seviyorum yemem zararı olur diye ama Son on gündür çok yedik.

Afiyet şifa olsun canım belki toparlar kuzucuğun. Kahvaltıda tuketiyorsan yanında çay içmemeye çalış bebeğe gitsin ne var ne yoksa

karapisso hoşgeldin canım yerin çok belliydi. Yazdıklarınla ilgili şunu sormak istiyorum sadece kiloya göremi 22 hafta çıkıyo.Baş, karın çevresi veya uyluk kemiği kısacası diğer ölçümlerin nasıl çıkıyo?Bir de en başından beri minik çıkmışsa belki geç döllenme olmuştur. Ayrıca kızlar daha minik oluyo canım. Gönlünü ferah tut. İnşallah güzell haberler alırsın. Bidahaki kontrolün ne zaman?

Kızlar bu arada yürüyüş bebeği çok geliştiriyo. Fırsatınız oldukça yürüyün. Ayrıca vitaminleri de kullanmak lazım. Bana demir ve decavit vermişti. Aklıma geldikçe kullanıyorum. Kramp olayım olmadığı için magnezyuma başlamadım. Sizde durumlar nasıl? Alıyormusunuz takviyeleri??

Canım rutin yürüyüş pek yapamıyorum ama ev içinde epey aktifim hareket kısıtlamam pek yok. Ben de sadece demir ilacı ve decavit alıyorum her gün mutlaka içiyorum. Kan değerlerim de normal su anda ne çok yüksek ne de düşük . Magnezyuma ben de senin gibi gerek duymadım şu anda rahatsız edici kasilmalarim yok ama artabilir bu vakitten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…