İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın.Sen en azından görmüşsün kime benzeyip benzemediği hakkında bir fikrin var benimki göstermiyor ve doğuma kadar goremeyebilirmisim. Bana sürpriz yapacak galiba :))
aaa neden göstermiyor yüzünü mü kapatıyor?
Yüzünü elleriyle kapattı son kontrolde. Bir de plasentanın olduğu yer tam resim almamıza engel olacakmış hep :)
hıı anladım önde duruyor o zaman. süpriz olcak :)
Senn durum benden de köttu.3.olunca napcaksin cnm 3üde bakima muhtac allh yardmcin olsunAllah eksikliklerini göstermesin ama gerçekten zorluyorlar benimkiler biri 4,5 biri 1,5 yaşında ikiside erkek çocuğu anamı ağlatıyorlar
Canım bir sıkıntı olmaz inşallah doktoruna da danış tabi sen her ihtimale karşı ama bu arada bol bol su iç..Kızlar idrar tahlilinde az miktarda bakteri ve yassı epitel çıkmış. İnternette az olması sorun değil diyor ama bilgisi olan var mı? Tahlili ASM de yaptırdım kontrole ise on günden fazla var daha.
Ben de de aynı sorun olmustu 1 ay kadar önce bol su iç , geçmezse antibiyotik başlarız demişti doktor. Bol bol su içtim bi 10 gün sonra tekrar tahlil yaptırdım temiz çıktı.Enfeksiyon hamilelikte riskli kimi zaman belirti vermeyebiliyor ki ben de de hiç idrarda yanma vs şikayet yoktu tesadüf çıktı. Kontrole kadar bol su içmeni tavsiye ederim.Kızlar idrar tahlilinde az miktarda bakteri ve yassı epitel çıkmış. İnternette az olması sorun değil diyor ama bilgisi olan var mı? Tahlili ASM de yaptırdım kontrole ise on günden fazla var daha.
Ben de de aynı sorun olmustu 1 ay kadar önce bol su iç , geçmezse antibiyotik başlarız demişti doktor. Bol bol su içtim bi 10 gün sonra tekrar tahlil yaptırdım temiz çıktı.Enfeksiyon hamilelikte riskli kimi zaman belirti vermeyebiliyor ki ben de de hiç idrarda yanma vs şikayet yoktu tesadüf çıktı. Kontrole kadar bol su içmeni tavsiye ederim.
Canım bir sıkıntı olmaz inşallah doktoruna da danış tabi sen her ihtimale karşı ama bu arada bol bol su iç..
Esselamu Aleyküm kızlar
Biraz kafa dinledim hakkınızı helal edin.
Herkesin iyi olmasına sevindim.
Lakin benim moralim pek yerinde değil. Allahu teâlâ herşeyi hakkıyla bilendir . inşallah hepimiz bu zorlu geçidi güzelliklerle kolaylıklarla geçeriz.
21 ocakta bebeğim 530 gr haftasına göre 4 gün gerideydi . herşey yolunda dedi gittiğim profesör.sonucu göstermek için kendi doktoruma gittim. bebeğim 520 gr ve 2 hafta geride görünüyor.
ilk haftasından şimdiye kadar arayı açarak büyümüş. üzüldüm hemde çok. ama duaya sarıldım elimden başka birşey gelmiyor.
gelişim geriliğimi yoksa minik bir bir bebekmi bakacağız dedi doktorum
oğlum 4 kg kızım 3 kg doğdu.
24 haftalık olmam lazım 22 çıkıyor.
kızlar Allah imtihan olan kardeşlerimizin yar ve yardımcı olsun.
leylunehar
A asitane161719
@lucyfısh_2019
ilginiz desteğiniz için özellikle teşekkür etmek istedim.
Seni burada görmek ne güzel ...
İnşallah gereksiz bir endişedir kızın minik bir prenses olacaktır belki. Doktor da yanlış ölçmüş olabilir. Başka bir doktora daha gitmeni tavsiye ediyorum. Milim kaymalar haftalara neden olabiliyor çünkü canım .
Allah razı olsun tatlım. sizleri görmekte güzel...
belkide minik olacak tayezsi.
ilk başından beri geriden geliyordu zaten . Cerrahpaşada geriden ölçtü. Allahin izniyle inanıyorum 7 şubatta güzel haberler alırız ...
İnşallah canım. Sen o zamana kadar bebeğe kilo aldıran yiyeceklere yüklen bol bol kaşar peyniri tüket ben peynir çok yiyorum ama kaşar peyniri yemedim hiç daha onu özellikle belirtiyorlar. Hatta geçenlerde hamile ve yeni doğum yapmış iki kişiyle karsilastim kaşar peyniri yiyerek bebeklerine kilo aldirdiklarini söylediler. Doğru olabilir ben de deneyeceğim sen de dene. Kaybedecek bir şey yok. Kontrol günlerimiz yakinmis benimki de 9 Şubat'ta . Önce sen güzel haberler ver bize sonra da ben inşallahburadaki tüm hamişler güzel haberler alsınlar inşallah
amin amin inşallah canım. kaşar en ağır peynir ikincisi krem peynir.
bunlar vucudun sindirimi en zor olan peynirler. ben çok seviyorum yemem zararı olur diye ama Son on gündür çok yedik.
Esselamu Aleyküm kızlar
Biraz kafa dinledim hakkınızı helal edin.
Herkesin iyi olmasına sevindim.
Lakin benim moralim pek yerinde değil. Allahu teâlâ herşeyi hakkıyla bilendir . inşallah hepimiz bu zorlu geçidi güzelliklerle kolaylıklarla geçeriz.
21 ocakta bebeğim 530 gr haftasına göre 4 gün gerideydi . herşey yolunda dedi gittiğim profesör.sonucu göstermek için kendi doktoruma gittim. bebeğim 520 gr ve 2 hafta geride görünüyor.
ilk haftasından şimdiye kadar arayı açarak büyümüş. üzüldüm hemde çok. ama duaya sarıldım elimden başka birşey gelmiyor.
gelişim geriliğimi yoksa minik bir bir bebekmi bakacağız dedi doktorum
oğlum 4 kg kızım 3 kg doğdu.
24 haftalık olmam lazım 22 çıkıyor.
kızlar Allah imtihan olan kardeşlerimizin yar ve yardımcı olsun.
leylunehar
A asitane161719
@lucyfısh_2019
ilginiz desteğiniz için özellikle teşekkür etmek istedim.
Kızlar bu arada yürüyüş bebeği çok geliştiriyo. Fırsatınız oldukça yürüyün. Ayrıca vitaminleri de kullanmak lazım. Bana demir ve decavit vermişti. Aklıma geldikçe kullanıyorum. Kramp olayım olmadığı için magnezyuma başlamadım. Sizde durumlar nasıl? Alıyormusunuz takviyeleri??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?