Canım çok şükür ortada birşey yok iyi düşün içini ferah tut rabbim bebisine sağlık versin duanı eksik etme varsın olsun minik bebiş olsun daha hızlı büyüyor inşallahEsselamu Aleyküm kızlar
Biraz kafa dinledim hakkınızı helal edin.
Herkesin iyi olmasına sevindim.
Lakin benim moralim pek yerinde değil. Allahu teâlâ herşeyi hakkıyla bilendir . inşallah hepimiz bu zorlu geçidi güzelliklerle kolaylıklarla geçeriz.
21 ocakta bebeğim 530 gr haftasına göre 4 gün gerideydi . herşey yolunda dedi gittiğim profesör.sonucu göstermek için kendi doktoruma gittim. bebeğim 520 gr ve 2 hafta geride görünüyor.
ilk haftasından şimdiye kadar arayı açarak büyümüş. üzüldüm hemde çok. ama duaya sarıldım elimden başka birşey gelmiyor.
gelişim geriliğimi yoksa minik bir bir bebekmi bakacağız dedi doktorum
oğlum 4 kg kızım 3 kg doğdu.
24 haftalık olmam lazım 22 çıkıyor.
kızlar Allah imtihan olan kardeşlerimizin yar ve yardımcı olsun.
leylunehar
A asitane161719
@lucyfısh_2019
ilginiz desteğiniz için özellikle teşekkür etmek istedim.
Önlem olarak maden suyu muz ve çiğ badem ye canım. İlk gebeliğimde çok olmuştu bunda dikkat ettim birşey yok şimdilik.Ev içinde aktifsen o da güzel tabi canım.Rabbim korusun yavrularımızı.Herşey o minik bedenler için..Canım rutin yürüyüş pek yapamıyorum ama ev içinde epey aktifim hareket kısıtlamam pek yok. Ben de sadece demir ilacı ve decavit alıyorum her gün mutlaka içiyorum. Kan değerlerim de normal su anda ne çok yüksek ne de düşük . Magnezyuma ben de senin gibi gerek duymadım şu anda rahatsız edici kasilmalarim yok ama artabilir bu vakitten sonra.
Önlem olarak maden suyu muz ve çiğ badem ye canım. İlk gebeliğimde çok olmuştu bunda dikkat ettim birşey yok şimdilik.Ev içinde aktifsen o da güzel tabi canım.Rabbim korusun yavrularımızı.Herşey o minik bedenler için..
İçine limon sık istersen daha içilebilir oluyor canım.Muzu çok tüketiyorum ama diğerlerini malesef. Havalar soğukken hiç gitmiyor maden suyu :) ama sağlık için içmek gerek aslında
Kızlar içime dert oldu şu idrar tahlili sonucu. Lökosit ve eritrosit negatif ama yassı epitel 8 bakteri 50 çıkmış. Kadın doğuma gidene kadar aile doktoruna gitsem mi acaba. Bol su içiyorum öğrendiğimden beri ama korkuyorum bir yandan da. Bir bilgisi olan var mı bu değerlerle ilgili ?
Bende pek düzenli yürüyüş yaptığımı söyleyemem ama hergun git gel yarim saat okula çocuğu götürüp getiriyorum ara sıra akşamları 20 dk Leslie yapıyorum evde sabah 7 de kalkıyorum yatana kadar hiç oturduğum söylenemez sanırım bu da spor sayılır bende decavit ve demir kullanıyorum kramplarım olduğu çok yoruldugum akşamlar magnezyum da alıyorumKızlar bu arada yürüyüş bebeği çok geliştiriyo. Fırsatınız oldukça yürüyün. Ayrıca vitaminleri de kullanmak lazım. Bana demir ve decavit vermişti. Aklıma geldikçe kullanıyorum. Kramp olayım olmadığı için magnezyuma başlamadım. Sizde durumlar nasıl? Alıyormusunuz takviyeleri??
Esselamu Aleyküm kızlar
Biraz kafa dinledim hakkınızı helal edin.
Herkesin iyi olmasına sevindim.
Lakin benim moralim pek yerinde değil. Allahu teâlâ herşeyi hakkıyla bilendir . inşallah hepimiz bu zorlu geçidi güzelliklerle kolaylıklarla geçeriz.
21 ocakta bebeğim 530 gr haftasına göre 4 gün gerideydi . herşey yolunda dedi gittiğim profesör.sonucu göstermek için kendi doktoruma gittim. bebeğim 520 gr ve 2 hafta geride görünüyor.
ilk haftasından şimdiye kadar arayı açarak büyümüş. üzüldüm hemde çok. ama duaya sarıldım elimden başka birşey gelmiyor.
gelişim geriliğimi yoksa minik bir bir bebekmi bakacağız dedi doktorum
oğlum 4 kg kızım 3 kg doğdu.
24 haftalık olmam lazım 22 çıkıyor.
kızlar Allah imtihan olan kardeşlerimizin yar ve yardımcı olsun.
leylunehar
A asitane161719
@lucyfısh_2019
ilginiz desteğiniz için özellikle teşekkür etmek istedim.
Geçmiş olsun canım, üzülme birçok bebek özellikle de kız olunca geriden gelebiliyor, eminim senin kızın da minik bir cimcime olacağı için öyledir, ve bundan sonra büyür farkı kapatır canim
canım bende de iltihaplanma vardı sarımsı akıntılarım oluyordu 2 haftadır su içimini arttırdım ortalama günde 2 - 2 buçuk litre içiyorum ve akıntılarım falan bittiKızlar içime dert oldu şu idrar tahlili sonucu. Lökosit ve eritrosit negatif ama yassı epitel 8 bakteri 50 çıkmış. Kadın doğuma gidene kadar aile doktoruna gitsem mi acaba. Bol su içiyorum öğrendiğimden beri ama korkuyorum bir yandan da. Bir bilgisi olan var mı bu değerlerle ilgili ?
gidebilirsen git derim canım için rahat eder. veya arasan bilgi verirler mi ?
benim hiç bilgim yok . boş su içiyorsun çok iyi. dikkat et.
canım bende de iltihaplanma vardı sarımsı akıntılarım oluyordu 2 haftadır su içimini arttırdım ortalama günde 2 - 2 buçuk litre içiyorum ve akıntılarım falan bitti
Kızlar bu arada yürüyüş bebeği çok geliştiriyo. Fırsatınız oldukça yürüyün. Ayrıca vitaminleri de kullanmak lazım. Bana demir ve decavit vermişti. Aklıma geldikçe kullanıyorum. Kramp olayım olmadığı için magnezyuma başlamadım. Sizde durumlar nasıl? Alıyormusunuz takviyeleri??
Sabah aile hekimine gittim canım bol su iç dedi bana da. Dünden beri içiyorum inşallah geçer kontrole kadar.
Çok teşekkür ederim. Sizler de dikkat edin gebelikte bu aylarda enfeksiyon riski artıyormuş. Önlem amaçlı mutlaka çok su içmeliyiz.çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. Sizler de dikkat edin gebelikte bu aylarda enfeksiyon riski artıyormuş. Önlem amaçlı mutlaka çok su içmeliyiz.
canım ben 25+2 de gitmiştim doktor bebek büyüdüğü için bütün boyunu tek seferde göremeyiz dedi 1 kilo olmuştu gelişimi 1 hafta önde demiştiarkadaşlar 24+2 de bebeğinizin boyu ve kilosu kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?