Canım çok şükür ortada birşey yok iyi düşün içini ferah tut rabbim bebisine sağlık versin duanı eksik etme varsın olsun minik bebiş olsun daha hızlı büyüyor inşallah

Önlem olarak maden suyu muz ve çiğ badem ye canım. İlk gebeliğimde çok olmuştu bunda dikkat ettim birşey yok şimdilik.Ev içinde aktifsen o da güzel tabi canım.Rabbim korusun yavrularımızı.Herşey o minik bedenler için..

Muzu çok tüketiyorum ama diğerlerini malesef. Havalar soğukken hiç gitmiyor maden suyu :) ama sağlık için içmek gerek aslında

Kızlar içime dert oldu şu idrar tahlili sonucu. Lökosit ve eritrosit negatif ama yassı epitel 8 bakteri 50 çıkmış. Kadın doğuma gidene kadar aile doktoruna gitsem mi acaba. Bol su içiyorum öğrendiğimden beri ama korkuyorum bir yandan da. Bir bilgisi olan var mı bu değerlerle ilgili ?

leylunehar tatlım baş çevresi vs karın herşeyi 10 gün kadar küçük. kg sorun değil zaten. inan umrumda değil kilosu. bende dedim doktoruma en başından beri geç döllenemeydi diye. inşallah 7 şubatta gideceğim. güzel haberlerle dönerim umarım.
yürüyüş istiyorum akşamları eşim gelince ço uçakları bırakıp çıkmayı planlıyorum , doktorumda 30 dk yürü dedi .
sen nasılsın tatlım.
ağzımızın tadı kaçmasın inşallah

Son düzenleme:

gidebilirsen git derim canım için rahat eder. veya arasan bilgi verirler mi ?
benim hiç bilgim yok . boş su içiyorsun çok iyi. dikkat et.

Bende pek düzenli yürüyüş yaptığımı söyleyemem ama hergun git gel yarim saat okula çocuğu götürüp getiriyorum ara sıra akşamları 20 dk Leslie yapıyorum evde sabah 7 de kalkıyorum yatana kadar hiç oturduğum söylenemez sanırım bu da spor sayılır bende decavit ve demir kullanıyorum kramplarım olduğu çok yoruldugum akşamlar magnezyum da alıyorum

Geçmiş olsun canım, üzülme birçok bebek özellikle de kız olunca geriden gelebiliyor, eminim senin kızın da minik bir cimcime olacağı için öyledir, ve bundan sonra büyür farkı kapatır canim

Geçmiş olsun canım, üzülme birçok bebek özellikle de kız olunca geriden gelebiliyor, eminim senin kızın da minik bir cimcime olacağı için öyledir, ve bundan sonra büyür farkı kapatır canim

Allah razı olsun tatlım
bende öyle düşündüm
minik bir bebekmi olacak acaba geç döllenme zaten dedim doktoruma.
abisi ablası iyi kg doğmuş bu ufak galiba takip edeceğiz dedi. ilk zamnda geriden geliyordu arayı kapatır dedim. görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler...

canım bende de iltihaplanma vardı sarımsı akıntılarım oluyordu 2 haftadır su içimini arttırdım ortalama günde 2 - 2 buçuk litre içiyorum ve akıntılarım falan bitti

gidebilirsen git derim canım için rahat eder. veya arasan bilgi verirler mi ?
benim hiç bilgim yok . boş su içiyorsun çok iyi. dikkat et.

Canım gittim aile doktoruna. Lökosit negatif olduğu için ilaca gerek yok ama kontrolüne kadar bol su iç dedi. İçim rahat etti en azından kendi başıma karar vermemiş oldum.

canım bende de iltihaplanma vardı sarımsı akıntılarım oluyordu 2 haftadır su içimini arttırdım ortalama günde 2 - 2 buçuk litre içiyorum ve akıntılarım falan bitti

Sabah aile hekimine gittim canım bol su iç dedi bana da. Dünden beri içiyorum inşallah geçer kontrole kadar.

merhaba. bven troid hastası olduğum için sabahları hormon ilacı alıyorum. gece yatarken de ferplex fol 2 tüp demir içiyorum. başka bi ilaç vermedi doktorum sağlıklı beslendiğin sürece takviyeye gerek yok dedi. sadece hafta da 1 2 omega 3 kullanıyorum.

Çok teşekkür ederim. Sizler de dikkat edin gebelikte bu aylarda enfeksiyon riski artıyormuş. Önlem amaçlı mutlaka çok su içmeliyiz.

çok güzel maşallah canım . bol su içmeye devam. ben en başından beri içim yanarak su içiyorum . devam ederim inşallah.

Selamlar... benim de kontrolüm yarın 23+4 te gitmiş olacağım... ben de çok merak ediyorum, ayrıntılı ultrasonda kordon vardı boynunda inşallah açılmıştır ve büyümüştür bebeğim. Kız bebeklerin daha küçük olduğunu hiç bilmiyordum, bizim de kız bakalım nasıl çıkacak.
Bu arada gene grip oluyor gibiyim burun akıntısı ve halsizlik çok fena... İşe gitmek çok yorucu oluyor ama ne yapalım. Buna da şükür :)

arkadaşlar 24+2 de bebeğinizin boyu ve kilosu kaçtı?
canım ben 25+2 de gitmiştim doktor bebek büyüdüğü için bütün boyunu tek seferde göremeyiz dedi 1 kilo olmuştu gelişimi 1 hafta önde demişti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…