çok geçmiş olsun. Limonlu ılık su içmeye çalış çalışırken. sabahları ev yapımı elma sirkesi zencefil bal. .çorba ile beslenmeye çalış tatlım..birde çorbalarına sarımsak eklemeye çalış.
aslında aç.karnına bir hafta On gün birer diş sarımsak yutmak çok iyi. kürdan ile delince kokmuyormuş.

inşAllâh güzel haberlerle gelirsin.
kordonu çıkmıştır ... kg güzeldir annesi.

Merhaba! Sizce renkli ultrasona girmek şartmı? Maddi yönden zorlayacak çok kararsızım girenler varsa tam olarak ne bilgi alıyorlar ?????
Canım ben detaylı ultrasona girmedim doktorum öyle üstten kalbine falan baktı bi sıkkıntı yok dedi ben detaylı ultrasona sıcak bakmadığım için girmemiştm

Merhaba! Sizce renkli ultrasona girmek şartmı? Maddi yönden zorlayacak çok kararsızım girenler varsa tam olarak ne bilgi alıyorlar ?????

kendi doktorunuzun ultrasonu nasıl 1.düzey olunca iç organlarını görmüyorlar nasıldır durumu kesin birşey demiyorlar önemli olan renkli olması değil düzeyi diye biliyorum. eğer istanbulda isen maddi anlamda zorlanmadan, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde randevu alabilirsiniz ..benm 120 tl ödedim detaylı ultrasona.

A asitane161719 nasılsın bugün
kızçen nasıl. benimki uyuyor bugun.

Hamdolsun canım gündelik işlere tüm hızıyla devam ediyorum kızım bir öyle bir böyle. Gün içinde bile ruh hali karışık bazen çok güzel hareketler ediyor bazen uyuyor uzun süre anasının kızı anlayacağın içerde şafak sayıyor sonuçta kolay mı yorulmuştur annesi dinlensin azıcık. Arada ben iyiyim dese yeter bize

Özel hastane ama ultrasonn düzeyini bilmiyorum 450 tl renkli ultrason ben baya geç kaldım cerrah paşa veya devlete randevu alamadım çok zor düşüyor zaten artık vaktim yok

Merhaba. Bazi özel hastanelerin %80 ayrıntılı ultrasonu oluyor radyolog bakıyor onlar daha uygun oluyor. Ben de öyle bir şey yaptırdım. Yaşadığım sehirde artı olarak 40 TL verdim yalnizca. Zaten doktorum her kontrolde bakıyor iyice daha fazlasına gerek görmedim.

Özel hastane ama ultrasonn düzeyini bilmiyorum 450 tl renkli ultrason ben baya geç kaldım cerrah paşa veya devlete randevu alamadım çok zor düşüyor zaten artık vaktim yok
internetten Altay gezer diye yazarsan kendi ofis nosu çıkıyor. kısa sürede veriyor rabdevuyu. bi bak istersen. bende geç girdim geçen hafta 24 haftada girdim.

şafak saymak
bayıldım bû tabiré :)

Seninde sürekli aklında bi kuşku oluyor mu ? İçimi kemiriyor sürekli sonrasında Allaha amanet diyorum
Canım yaptırmadım ama pişmanlığımda yok o kadar ultrasonlara tahlillere falan girip yaptırdım hiç birinde kötü bişe denmedi şüpheli birşey bulunmadı o yuzden yaptırmak istemedim allah korusun bu zamana kadar olumsuz bi yorum olsaydı belki dediğin gibi pişmanlığım olurdu artı bazen detaylı ultrason bile işe yaramayabiliyor bazen bişe çıkmıyor ultrasonda ama bebek doğuyor sıkıntılar olabiliyor yada tam tersi sıkıntı görüyorlar bebek doğuyor bişe çıkmıyor o yuzden ben yaptırma ihtiyacı duymadım allaha emanetler umarım bütün bebişler sağlıcakla gelir

Detaylı ultrason su yüzden önemli; bebeğin kalbi beyni vs detaylı inceleniyor uzuvlarina ayrıntılı bakılıyor, Allah korusun anne karnında amt edilecek bir rahatsızlığı varsa müdahale edilme imkanı olabiliyor,ya da doğumdan hemen sonra acil müdahale edilmesi gereken rahatsızlıklar olabiliyor onların tespiti için önemli. Tabi bunlar düşük ihtimaller ama anne karnında tedavi edilebilecek bir rahatsızlık varsa da önlem almak adına iyi tabi. Allah sağlıkla kucağına aldırsin bebegini

Allah izin verirse çift basamaklara düştük artık inşallah. 30.haftaya ayak bastıktan sonra yavaş yavaş heyecan basar bizi artık ne de olsa şafak daralıyor

inşallah annesi en güzel kavuşmayı hak ediyoruz

Rabbim korusun ..geçen gün avm ye gittik bişeyler alayım dedim. içimden gelmedi bıraktım.

istek kalmadı bende...
bakalım belki sonra geri gelir isteğim ve alırım.
sen baktın mı bişeyler..Listen hazır mı ?

Yok canım liste yapmadım daha ne alacağımı da bilmiyorum aslında. Oglumdan kalan çıtçıtlı badiler yeter de artar hepsi beyaz krem sarı renkteler. Ama onun dışında ne alsam bilemedim. Oğlum kış bebeğiydi bu yaz bebeği olacak inşallah. Beğenerek sakladigim bazı kıyafetler kızıma olmayacak malesef hesaplar tutmadı alışveriş büyük sorun şu anda benim için tek başıma çıksam uzun süre yalnız bırakamam oğlanı babasiyla. Yakınlarda da bir yer yok mübarek . İnternetten de her şey alınmıyor ki görmek lazım. Lohusa takımi mesela. Gormeden almak istemiyorum. Kısacası erteliyorum şimdilik

öyle ya görmeden almam bende
Allah rast götürsün işini. hallederiz bi şekilde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…