24 haftalıkken 520 grarkadaşlar 24+2 de bebeğinizin boyu ve kilosu kaçtı?
Selamlar... benim de kontrolüm yarın 23+4 te gitmiş olacağım... ben de çok merak ediyorum, ayrıntılı ultrasonda kordon vardı boynunda inşallah açılmıştır ve büyümüştür bebeğim. Kız bebeklerin daha küçük olduğunu hiç bilmiyordum, bizim de kız bakalım nasıl çıkacak.
Bu arada gene grip oluyor gibiyim burun akıntısı ve halsizlik çok fena... İşe gitmek çok yorucu oluyor ama ne yapalım. Buna da şükür :)
Canım ben detaylı ultrasona girmedim doktorum öyle üstten kalbine falan baktı bi sıkkıntı yok dedi ben detaylı ultrasona sıcak bakmadığım için girmemiştmMerhaba! Sizce renkli ultrasona girmek şartmı? Maddi yönden zorlayacak çok kararsızım girenler varsa tam olarak ne bilgi alıyorlar ?????
Seninde sürekli aklında bi kuşku oluyor mu ? İçimi kemiriyor sürekliCanım ben detaylı ultrasona girmedim doktorum öyle üstten kalbine falan baktı bi sıkkıntı yok dedi ben detaylı ultrasona sıcak bakmadığım için girmemiştm
Merhaba! Sizce renkli ultrasona girmek şartmı? Maddi yönden zorlayacak çok kararsızım girenler varsa tam olarak ne bilgi alıyorlar ?????
Özel hastane ama ultrasonn düzeyini bilmiyorum 450 tl renkli ultrason ben baya geç kaldım cerrah paşa veya devlete randevu alamadım çok zor düşüyor zaten artık vaktim yokkendi doktorunuzun ultrasonu nasıl 1.düzey olunca iç organlarını görmüyorlar nasıldır durumu kesin birşey demiyorlar önemli olan renkli olması değil düzeyi diye biliyorum. eğer istanbulda isen maddi anlamda zorlanmadan, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde randevu alabilirsiniz ..benm 120 tl ödedim detaylı ultrasona.
Merhaba! Sizce renkli ultrasona girmek şartmı? Maddi yönden zorlayacak çok kararsızım girenler varsa tam olarak ne bilgi alıyorlar ?????
internetten Altay gezer diye yazarsan kendi ofis nosu çıkıyor. kısa sürede veriyor rabdevuyu. bi bak istersen. bende geç girdim geçen hafta 24 haftada girdim.Özel hastane ama ultrasonn düzeyini bilmiyorum 450 tl renkli ultrason ben baya geç kaldım cerrah paşa veya devlete randevu alamadım çok zor düşüyor zaten artık vaktim yok
Hamdolsun canım gündelik işlere tüm hızıyla devam ediyorumkızım bir öyle bir böyle. Gün içinde bile ruh hali karışık bazen çok güzel hareketler ediyor bazen uyuyor uzun süre anasının kızı anlayacağın içerde şafak sayıyor sonuçta kolay mı yorulmuştur annesi dinlensin azıcık. Arada ben iyiyim dese yeter bize
Canım yaptırmadım ama pişmanlığımda yok o kadar ultrasonlara tahlillere falan girip yaptırdım hiç birinde kötü bişe denmedi şüpheli birşey bulunmadı o yuzden yaptırmak istemedim allah korusun bu zamana kadar olumsuz bi yorum olsaydı belki dediğin gibi pişmanlığım olurdu artı bazen detaylı ultrason bile işe yaramayabiliyor bazen bişe çıkmıyor ultrasonda ama bebek doğuyor sıkıntılar olabiliyor yada tam tersi sıkıntı görüyorlar bebek doğuyor bişe çıkmıyor o yuzden ben yaptırma ihtiyacı duymadım allaha emanetler umarım bütün bebişler sağlıcakla gelirSeninde sürekli aklında bi kuşku oluyor mu ? İçimi kemiriyor süreklisonrasında Allaha amanet diyorum
şafak saymak
bayıldım bû tabiré :)
Allah izin verirse çift basamaklara düştük artık inşallah. 30.haftaya ayak bastıktan sonra yavaş yavaş heyecan basar bizi artık ne de olsa şafak daralıyor
inşallah annesi en güzel kavuşmayı hak ediyoruz
Rabbim korusun ..geçen gün avm ye gittik bişeyler alayım dedim. içimden gelmedi bıraktım.
istek kalmadı bende...
bakalım belki sonra geri gelir isteğim ve alırım.
sen baktın mı bişeyler..Listen hazır mı ?
Yok canım liste yapmadım daha ne alacağımı da bilmiyorum aslında. Oglumdan kalan çıtçıtlı badiler yeter de artar hepsi beyaz krem sarı renkteler. Ama onun dışında ne alsam bilemedim. Oğlum kış bebeğiydi bu yaz bebeği olacak inşallah. Beğenerek sakladigim bazı kıyafetler kızıma olmayacak malesef hesaplar tutmadıalışveriş büyük sorun şu anda benim için tek başıma çıksam uzun süre yalnız bırakamam oğlanı babasiyla. Yakınlarda da bir yer yok mübarek . İnternetten de her şey alınmıyor ki görmek lazım. Lohusa takımi mesela. Gormeden almak istemiyorum. Kısacası erteliyorum şimdilik
Fiyat?internetten Altay gezer diye yazarsan kendi ofis nosu çıkıyor. kısa sürede veriyor rabdevuyu. bi bak istersen. bende geç girdim geçen hafta 24 haftada girdim.
öyle ya görmeden almam bende
Allah rast götürsün işini. hallederiz bi şekilde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?