Yarın yaptırıcam öyle karar verdik inş kötü bişey çıkmazDetaylı ultrason su yüzden önemli; bebeğin kalbi beyni vs detaylı inceleniyor uzuvlarina ayrıntılı bakılıyor, Allah korusun anne karnında amt edilecek bir rahatsızlığı varsa müdahale edilme imkanı olabiliyor,ya da doğumdan hemen sonra acil müdahale edilmesi gereken rahatsızlıklar olabiliyor onların tespiti için önemli. Tabi bunlar düşük ihtimaller ama anne karnında tedavi edilebilecek bir rahatsızlık varsa da önlem almak adına iyi tabi. Allah sağlıkla kucağına aldırsin bebegini
benim 2 hafta geride 7 şubatta durumum netleşecek bakalım . senin gayet iyi geldi bana kg boyu. ve bir hafta sorun değil.Kızlar benim 25 haftalık olmam gerekiyor ama ultrasona göre 24 haftalıkmışım 1 hafta geriden geliyo 745 grm boy 30 cm sizce geri mi gerçekten 25 haftaya göre?
Yarın yaptırıcam öyle karar verdik inş kötü bişey çıkmaz
Teşekkürler sabırsızlanıyorum zaten :)Çıkmaz içini ferah tut , bebeğini daha yakın görmüş olacaksın daha net:)
Geriden ya da ileriden gitmesi sadece boy ve kilo ile bağlantılı olmaz ki onun ultrasonda değişik ölçümleri var onlara göre bakıyor doktor uyumuna kafa çapı karın bişeylerini ölçüyo uyluk kemiği boyu muydu ne öyle bişeyleri tek tek ölçüp haftanla uyumuna bakıyor.Kızlar benim 25 haftalık olmam gerekiyor ama ultrasona göre 24 haftalıkmışım 1 hafta geriden geliyo 745 grm boy 30 cm sizce geri mi gerçekten 25 haftaya göre?
Kızlar benim 25 haftalık olmam gerekiyor ama ultrasona göre 24 haftalıkmışım 1 hafta geriden geliyo 745 grm boy 30 cm sizce geri mi gerçekten 25 haftaya göre?
kızlar ben de az sonra doktora gidiyorum. Çok merak ediyorum bakalım gelişimini.... Herkes için güzel haberler alacağı bir gün olsun inşallah.
Herkese merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır gelemedim buralara..
Karneden bir kaç gün önce çok ağır gribal enfeksiyona yakalandım. Çok zor geçti. Karne sonrası İzmire ailemin yanına geldim. Arabamı sattım değiştirdim. 10 gündür onunla uğraşıyorum.. Çok şükür hallettim.
Bugün de rastgele bi doktora geldim. Bakalım Ömerim büyümüş mü?
Siz nasılsınız kızlar..
@karapisso sen nasılsın canım.
Karneden bir kaç gün önce çok ağır gribal enfeksiyona yakalandım. Çok zor geçti. Karne sonrası İzmire ailemin yanına geldim. Arabamı sattım değiştirdim. 10 gündür onunla uğraşıyorum.. Çok şükür hallettim.
Siz nasılsınız kızlar..
büyümüş maşallah 600 gr olmuş :) haftasıyla uyumlu. bu güzel haberi alınca bir kaç parça alışveriş yaptım ben de ... doktorum şeker yüklemesi istedi. haftaya yaptırıcam bakalım inşallah şeker çıkmaz, ben biraz fazla seviyorum makarna-pilav :) Şimdiye kadar 7 kilo aldım...
Siz nasılsınız kızlar..
büyümüş maşallah 600 gr olmuş :) haftasıyla uyumlu. bu güzel haberi alınca bir kaç parça alışveriş yaptım ben de ... doktorum şeker yüklemesi istedi. haftaya yaptırıcam bakalım inşallah şeker çıkmaz, ben biraz fazla seviyorum makarna-pilav :) Şimdiye kadar 7 kilo aldım...
Bende iyiyim tatlım çok sağol.Hiç sıkma canını.Benimde geç döllenme.Hemde 2-3 hafta kadar.Pkos var çünkü en başından beri bunun bilincindeyim.Hesaplarımızı hep bu yönde yaptık.Kontroller de bunu destekledi çok şükür.Önemli olan son gittiğim kontrolün üzerinden geçen zamanın bebeğin ölçüleriyle uyumu.Sende anladığım kadarıyla 2 hafta sonra gidiyosun.Bebek 24 haftalık olmuşsa evelallah hiç bir sıkıntı yoktur canım.leylunehar tatlım baş çevresi vs karın herşeyi 10 gün kadar küçük. kg sorun değil zaten. inan umrumda değil kilosu. bende dedim doktoruma en başından beri geç döllenemeydi diye. inşallah 7 şubatta gideceğim. güzel haberlerle dönerim umarım.
yürüyüş istiyorum akşamları eşim gelince ço uçakları bırakıp çıkmayı planlıyorum , doktorumda 30 dk yürü dedi .
sen nasılsın tatlım.
ağzımızın tadı kaçmasın inşallah
Tabi ki sayılır canım.Evde az mı hareket ediyoruz.Bende pek düzenli yürüyüş yaptığımı söyleyemem ama hergun git gel yarim saat okula çocuğu götürüp getiriyorum ara sıra akşamları 20 dk Leslie yapıyorum evde sabah 7 de kalkıyorum yatana kadar hiç oturduğum söylenemez sanırım bu da spor sayılır bende decavit ve demir kullanıyorum kramplarım olduğu çok yoruldugum akşamlar magnezyum da alıyorum
Aynen.Sağlıklı beslendiğimizde pek takviyeye gerek kalmıyor ama aklıma geldikçe bi kaç günde bir alıyorum yine de.Ne olr ne olmaz diye..merhaba. bven troid hastası olduğum için sabahları hormon ilacı alıyorum. gece yatarken de ferplex fol 2 tüp demir içiyorum. başka bi ilaç vermedi doktorum sağlıklı beslendiğin sürece takviyeye gerek yok dedi. sadece hafta da 1 2 omega 3 kullanıyorum.
Canım 780 gr 31 cm gibi bişeydi galiba.arkadaşlar 24+2 de bebeğinizin boyu ve kilosu kaçtı?
Yok şart değil bence.Doktorun zaten ters giden birşey varsa Allah korusun yönlendirir seni.Durumun yoksa hiç dert etme bunu.Zaten ayrıntılı ultrasonlar bile %70 tespit edebiliyoMerhaba! Sizce renkli ultrasona girmek şartmı? Maddi yönden zorlayacak çok kararsızım girenler varsa tam olarak ne bilgi alıyorlar ?????
Bende iyiyim tatlım çok sağol.Hiç sıkma canını.Benimde geç döllenme.Hemde 2-3 hafta kadar.Pkos var çünkü en başından beri bunun bilincindeyim.Hesaplarımızı hep bu yönde yaptık.Kontroller de bunu destekledi çok şükür.Önemli olan son gittiğim kontrolün üzerinden geçen zamanın bebeğin ölçüleriyle uyumu.Sende anladığım kadarıyla 2 hafta sonra gidiyosun.Bebek 24 haftalık olmuşsa evelallah hiç bir sıkıntı yoktur canım.
Tabi ki sayılır canım.Evde az mı hareket ediyoruz.
Aynen.Sağlıklı beslendiğimizde pek takviyeye gerek kalmıyor ama aklıma geldikçe bi kaç günde bir alıyorum yine de.Ne olr ne olmaz diye..
Canım 780 gr 31 cm gibi bişeydi galiba.
Yok şart değil bence.Doktorun zaten ters giden birşey varsa Allah korusun yönlendirir seni.Durumun yoksa hiç dert etme bunu.Zaten ayrıntılı ultrasonlar bile %70 tespit edebiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?