Yarın yaptırıcam öyle karar verdik inş kötü bişey çıkmaz

Kızlar benim 25 haftalık olmam gerekiyor ama ultrasona göre 24 haftalıkmışım 1 hafta geriden geliyo 745 grm boy 30 cm sizce geri mi gerçekten 25 haftaya göre?

Kızlar benim 25 haftalık olmam gerekiyor ama ultrasona göre 24 haftalıkmışım 1 hafta geriden geliyo 745 grm boy 30 cm sizce geri mi gerçekten 25 haftaya göre?
benim 2 hafta geride 7 şubatta durumum netleşecek bakalım . senin gayet iyi geldi bana kg boyu. ve bir hafta sorun değil.
150 tl devlettekİ detaylı ücreti. saha az ödedik biz sigortadan dolayı. 120 tl

Geriden ya da ileriden gitmesi sadece boy ve kilo ile bağlantılı olmaz ki onun ultrasonda değişik ölçümleri var onlara göre bakıyor doktor uyumuna kafa çapı karın bişeylerini ölçüyo uyluk kemiği boyu muydu ne öyle bişeyleri tek tek ölçüp haftanla uyumuna bakıyor.

bizim 24+2 de çıkan sonucumuzda 679 gram, boyu 30.38 cm çıkmıştı. ama kız ve erkek bebeğe göre değişirmiş boy kilo.

Herkese merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır gelemedim buralara..
Karneden bir kaç gün önce çok ağır gribal enfeksiyona yakalandım. Çok zor geçti. Karne sonrası İzmire ailemin yanına geldim. Arabamı sattım değiştirdim. 10 gündür onunla uğraşıyorum.. Çok şükür hallettim.
Bugün de rastgele bi doktora geldim. Bakalım Ömerim büyümüş mü?

Siz nasılsınız kızlar..
@karapisso sen nasılsın canım.

Geçmiş olsun canım. Araban da hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah. Doktor iyi biri çıkar umarım gittiğine pişman etmez seni. Güzel haberler alman duasıyla

Geçmiş olsun canım, güle güle kullan kazasız belasız insallah:)

büyümüş maşallah 600 gr olmuş :) haftasıyla uyumlu. bu güzel haberi alınca bir kaç parça alışveriş yaptım ben de ... doktorum şeker yüklemesi istedi. haftaya yaptırıcam bakalım inşallah şeker çıkmaz, ben biraz fazla seviyorum makarna-pilav :) Şimdiye kadar 7 kilo aldım...

Gözün aydın olsun. ben yükleme yaptırmadım ama açlık şekerine ve gizli şekere baktırdım bir de her tahlilde glukoza baktırıyorum. Ben de çok seviyorum ekmek hamur işi pilav vs son iki üç gündür daha az tüketmeye çalışıyorum. Korkmuştum senin gibi şeker çıkar diye ama çok şükür değerlerim normal. İnşallah senin de normal çıkar

çok geçmiş olsun canım benim. .şükürler olsun iyiyiz. herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Araban hayırlı olsun , sağlıkla güzel günlerde evlatlarınla kullanın.
ömercik büyümüştür inşallah.
geçmişi atlamış olabilirsin. benim kız nerden baksan 2 hafta geriden geliyor. 7 şubatta gideceğim inşallah hayırlı güzel haberler alırız.
senibaya merak ettim. inan içimden geçti inşallah iyiyiz diye yazar dedim

maşallah annesi. çok sevindim. bende kek börek yiyorum Son zamanlarda. aç tok şeker testi.yaptıracağım bende.. inşallah bişey çıkmaz.

kızlar 2 hafta tatil nasıl geçti anlamadım. ev gezmeleriyle geçti valla
çocuklar iyi eğlendi bizlerde muhabbetin dibine vurduk. yaşasın güzel kalpli insanlar yaşasın iyilik güzellik dostluk. kahrolsun bizden uzak olsun fesat kibirli kindar insancıklar...... Dilerim hep iyilerden oluruz evlatalrımızda arkamızdan anan iyiki seni doğurmuş deditrirler...

Bende iyiyim tatlım çok sağol.Hiç sıkma canını.Benimde geç döllenme.Hemde 2-3 hafta kadar.Pkos var çünkü en başından beri bunun bilincindeyim.Hesaplarımızı hep bu yönde yaptık.Kontroller de bunu destekledi çok şükür.Önemli olan son gittiğim kontrolün üzerinden geçen zamanın bebeğin ölçüleriyle uyumu.Sende anladığım kadarıyla 2 hafta sonra gidiyosun.Bebek 24 haftalık olmuşsa evelallah hiç bir sıkıntı yoktur canım.
Tabi ki sayılır canım.Evde az mı hareket ediyoruz.
Aynen.Sağlıklı beslendiğimizde pek takviyeye gerek kalmıyor ama aklıma geldikçe bi kaç günde bir alıyorum yine de.Ne olr ne olmaz diye..
arkadaşlar 24+2 de bebeğinizin boyu ve kilosu kaçtı?
Canım 780 gr 31 cm gibi bişeydi galiba.
Merhaba! Sizce renkli ultrasona girmek şartmı? Maddi yönden zorlayacak çok kararsızım girenler varsa tam olarak ne bilgi alıyorlar ?????
Yok şart değil bence.Doktorun zaten ters giden birşey varsa Allah korusun yönlendirir seni.Durumun yoksa hiç dert etme bunu.Zaten ayrıntılı ultrasonlar bile %70 tespit edebiliyo

inşallah tatlım inşallah, bende On gün gerideyim zaten. biliyorum hesaplamama göre normal. sağ salim kucağımıza alırız inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…