- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
kızlar 2 hafta tatil nasıl geçti anlamadım. ev gezmeleriyle geçti valla
çocuklar iyi eğlendi bizlerde muhabbetin dibine vurduk. yaşasın güzel kalpli insanlar yaşasın iyilik güzellik dostluk. kahrolsun bizden uzak olsun fesat kibirli kindar insancıklar...... Dilerim hep iyilerden oluruz evlatalrımızda arkamızdan anan iyiki seni doğurmuş deditrirler...
Aminnn canım inan ben de anlamadım nasıl geçti iki hafta inşallah önümüzdeki haftalar da böyle hızlı güzel geçer de sağ salim kavusuruz canlarımızadün gece bir rüya gördüm muhtemelen bilinçaltının oyunuydu doğuma giriyorum sezaryen masasına yatıyorum doktor operasyona başlıyor tam 11 tane bebek çıkarıyor içerden ama öyle kucukler ki.... Kırmızı kırmızılar en fazla yarım kilolar ... Beş tanesini oracıkta kaybediyorum altı tanesi kuvozde vs. O kadar kotu oluyorum ki... Uyandım çok şükür Allah'ım dedim. Gündüz çoğul gebelikten vs bahsedilmisti gece rüyamda girdi herhalde
Kızlar merhaba ,kan ve idrar testi yaptırdım 10 gün önce sorun yok dendi ama idrarım bulanık sebebi ne olabilir bilen var mı ?
ayyy çok hoşsun , öyle böyle değil nasıl bir çoğul gebelikmiş o
11 tane :)
abbbovvv
şaka bir yana, Allah bağışlasın sağ salim gelsinler.
@asitane101017İlk gebeligimde ikiz hayali çok kurmustum tabi bilmiyorum ya hamilelik nasıl bir şey bebek bakmak nasıl bir şeysonra çok şükür dedim iyi ki tek. Allah çoğul gebelere sağlık sıhhat versin her yüreğin harcı değil helal olsun diyorum hepsine Allah nasip ettiyse cevher var demekki yalnız sezaryen masasında bayilip sedyeden düştüm bir de rüyamda soka girdim çünkü hatta diyorum ki nasıl farketmezsiniz o kadar ultrasonla baktınız hatirladikca rüya olduğuna tekrar tekrar sukrediyorum
Haklısın canım bol su içmemiz lazım her şeyden pimpiriklenir oldukCanım ben de geçen hafta tahlil yaptırdım örneği verirken baktım benimki de bulanikti bu kez temiz gelmeyecek dedim içimden öyle de oldu. Şükür enfeksiyon değil ama başlangıcı var bakteri çıktı bir miktar. Üç gündür çılgınlar gibi şu iciyorum . Belki senin bir sorunun yoktur ama yine de tedbir amaçlı su iç bol bol. Her açıdan sağlıklı.
Günaydın canımKızlar günaydın
Sol bacak arama akşamları bir ağrı giriyor. İnternette bu hafta kasılmalarınız başlar diyor kasılmalar karında mı oluyor yoksa bacak arasında mı ?
Benim doktorum annende ve babanda şeker yoksa gerek yok yaptırmana dedi. Açlık ve tokluk kan şekerini ölçtürmemi istedi .Benim de işime geldi istemiyordum çünkü. Yarın açlık ve tokluk şekerini ölçtürüp sonucu göstereceğim doktora.Arkadaşlar şeker yükleme testi için ne düşünüyorsunuz ne yaptınız..kafam çok karışık..
Benim suyum fazla ve bebek ilerde diye sekerin yuksek oldugunu dusunduler ve seker yuklemesini de erkene aldilar. Oncesindeki 1 hafta aclik ve tokluk sekerlerimi duzenli olctum hic 100un ustunde bile cikmamisti. Ama 75 gr seker yuklemesi sonrasi 1. Saat 177 ve 2. Saat 181!!! Cikinca hemen uzmana yonlendirdi doktorum. yani bilmesem ve yediklerime dikkat etmesem riskli bi dogum olcakti erken ogrenmem iyi oldu evet smdi hic tatli ve unlu birsey yiyemiyorum ama en azindan bebegim icin yapiyorum diye kendimi teselli ediyorum.Arkadaşlar şeker yükleme testi için ne düşünüyorsunuz ne yaptınız..kafam çok karışık..
Geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşBenim suyum fazla ve bebek ilerde diye sekerin yuksek oldugunu dusunduler ve seker yuklemesini de erkene aldilar. Oncesindeki 1 hafta aclik ve tokluk sekerlerimi duzenli olctum hic 100un ustunde bile cikmamisti. Ama 75 gr seker yuklemesi sonrasi 1. Saat 177 ve 2. Saat 181!!! Cikinca hemen uzmana yonlendirdi doktorum. yani bilmesem ve yediklerime dikkat etmesem riskli bi dogum olcakti erken ogrenmem iyi oldu evet smdi hic tatli ve unlu birsey yiyemiyorum ama en azindan bebegim icin yapiyorum diye kendimi teselli ediyorum.
Bu arada ailemde kimsede seker yok ama bende gebelikte cikti. Hayirlisiyla atlaticaz
Kaçıncı haftanızdasınız ??Benim doktorum annende ve babanda şeker yoksa gerek yok yaptırmana dedi. Açlık ve tokluk kan şekerini ölçtürmemi istedi .Benim de işime geldi istemiyordum çünkü. Yarın açlık ve tokluk şekerini ölçtürüp sonucu göstereceğim doktora.
Bana doktorum kesinlikle yapacağız dedi... gebelik diyabeti hiçbir belirti vermeyen ve çok tehlikeli bir hastalıkmış. Dolayısıyla bu testin yararları riskinden çok çok fazla dedi. Ben yaptıracağım.Arkadaşlar şeker yükleme testi için ne düşünüyorsunuz ne yaptınız..kafam çok karışık..
kızlar nasılsınız
dün geceden beri pek iyi değilim
baş ağrısı mahvetti beni
elhamdülillah hafifledi. çok yorgunum kızım uyudu bende dinleneyim fırsatım varken. herkes iyidir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?