- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
aynen canım yavaş yavaş kapaniyorarkadaşlar aranızda göbek deliği kapanmaya başlayan var mı? sabah iğne batarmıl gibi bi şey hissettim bi baktım deliğim kapanıyorbüyüdü bizimki sanırım
Canım bebisin güle güle kullansın inşallah cicilerini.Selam kızlar.
Uzuunca bi zaman oldu buraya yazmayali..herkes iyidir inşallah. Hamdolsun biz çok iyiyiz ❤ yiyip içip yatıp yuvarlaniyoruzher şey yolunda.
Biraz uyku problemim var. Gece böyle uyanıyorum bi daha uykuya zor dalıyorum. Kalkıp bir şey yapsam ertesi güne sopa yemiş gibi oluyorum..Öyle yatakta bi sağa bi sola donup duruyorumilk oğlumda da aynı böyleydim. 9 ayı gece camlardan bakarak tamamladım gören 'kari kafayı yemiş bi bi camdan bakıyor bi otekinden' derdi heralde
Baya bebek alış verişi yaptım beneksiklerim bitti sayılır. Hastane çıkışını da aldimmiydi her şey tamam
Günaydın kızlar, size bir şey sorucam bende yemek yedikten sonra böyle midemde karnımda aşırı bir rahatsızlık oluyor sanki nefesim daralıyor... Karnımın üstü de taş gibi sertleşiyor.... Kasılma olduğunu sanmıyorum çünkü sertleşip bir süre öyle kalıyor
size de oluyor mu böyle bişey?
Selam kızlar.
Uzuunca bi zaman oldu buraya yazmayali..herkes iyidir inşallah. Hamdolsun biz çok iyiyiz ❤ yiyip içip yatıp yuvarlaniyoruzher şey yolunda.
Biraz uyku problemim var. Gece böyle uyanıyorum bi daha uykuya zor dalıyorum. Kalkıp bir şey yapsam ertesi güne sopa yemiş gibi oluyorum..Öyle yatakta bi sağa bi sola donup duruyorumilk oğlumda da aynı böyleydim. 9 ayı gece camlardan bakarak tamamladım gören 'kari kafayı yemiş bi bi camdan bakıyor bi otekinden' derdi heralde
Baya bebek alış verişi yaptım beneksiklerim bitti sayılır. Hastane çıkışını da aldimmiydi her şey tamam
Arkadaşlar şeker yükleme testi için ne düşünüyorsunuz ne yaptınız..kafam çok karışık..
Günaydın kızlar, size bir şey sorucam bende yemek yedikten sonra böyle midemde karnımda aşırı bir rahatsızlık oluyor sanki nefesim daralıyor... Karnımın üstü de taş gibi sertleşiyor.... Kasılma olduğunu sanmıyorum çünkü sertleşip bir süre öyle kalıyor
size de oluyor mu böyle bişey?
neyse sevindim, ilk gebelik olunca insan herseye şaşırıyor :)))Günaydın canım. O bana da oluyor. Yemek yediğimiz için midemiz doluyor haliyle bebek de mideye baskı yaptığı için şişkinlik ve nefes darlığı şeklinde rahatsızlık veriyor. Sindirdikten sonra geçiyor o huzursuzluk. Mesela yattığım zamanda aynısı oluyor bana. Dik yastık kullanmazsam midem sanki boğazına kadar çıkıyor nefesim kesiliyor. Kasılma değil yani . İlk gebeligimde ben de ayırt edemiyordum bu kasılmaları hatta doktora gitmiştim bana bir şeyler oluyor karnım sıkışıyor geriliyor diye yalancı kasılma demişti o zaman öğrendim işte
akşamları ben de az yesem daha iyi olucak galiba :)) Yürüyüş de iyi geliyor gerçekten. Zaten her gün açık havada en az yarım saat yürüyüş yapmak hem anneye hem bebeğe çok iyi geliyormuş.bu bende de oluyoruz. akşam yemeklerini kuş kadar yiyorum ama yine şişiyor göbeğim. nefes alamıyormuşum gibi oluyor. oturamıyorum yatamıyorum sindiremiyor gibi oluyorum. eşime söylüyorum yürümeye çıkalım diye o biraz iyi geliyor
Ben bu günleri seviyorum, ömrümde bir kere belki yaşayacağım şey bu hamilelik o yüzden zaman geçmesin :)
Birde şunu farkettim iki tane 6 aylık tulum aldım biri 56 cm diğeri 62 cm diyo boya göre değişiyor aylar aynı olsa da
25 haftadayım ama 2 hafta geriden geliyor 23.hafta diyelim bizCanım kaç haftalıksın ve kasılma olduğunda karın derisinde ağrı hissediyormusun..tarif edebilirmisin kasılmayı..acaba benimkide kasılmamı 23.haftadayım daha
gönlüne göre yaşa inşallah tatlım.
56, 6 ay 62, 9 ay oluyor galiba.
ben daha çöp almadım alasım yok neden bilmiyorum.
kızlar bu arada e-bebek te şubat ayı boyunca indirimler varmış...
ben işteyim o yüzden gidemedim ama internetten prima premium care 1 numara ve korbell çöp kovası aldım bezler için... :)evet ben gidip bez bile aldım bugün. prime premium care 1 numara ve 2 numara aldım
ben işteyim o yüzden gidemedim ama internetten prima premium care 1 numara ve korbell çöp kovası aldım bezler için... :)
arkadaşlar şimdi bez alıcam da ben hazır indirimdeyken.
2 paket prima premium care 1 numara (92 li) mi alayım yoksa 1 paket prima premium care 1 numara (92 li), 1 pakette prima premium care 2 numara (148 li) mı almalıyım????? bebek erkek bu arada. kızlardan daha kilolu doğabiliyorlarmış
benim üçüncü tatlım :)sizin ilk bebeğiniz değil sanırım. gözlemlerine göre ilkte yaşanan heyecan ikincide yaşanmıyormuş bu yüzden bir şey almamış olmanız normal olabilir. çoğu şey vardır ilk çocuktan kalan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?