Canım bebisin güle güle kullansın inşallah cicilerini. Neler aldın bize de yol göstermesi açısından yazabilir misin

Günaydın kızlar, size bir şey sorucam bende yemek yedikten sonra böyle midemde karnımda aşırı bir rahatsızlık oluyor sanki nefesim daralıyor... Karnımın üstü de taş gibi sertleşiyor.... Kasılma olduğunu sanmıyorum çünkü sertleşip bir süre öyle kalıyor
size de oluyor mu böyle bişey?

Günaydın canım. O bana da oluyor. Yemek yediğimiz için midemiz doluyor haliyle bebek de mideye baskı yaptığı için şişkinlik ve nefes darlığı şeklinde rahatsızlık veriyor. Sindirdikten sonra geçiyor o huzursuzluk. Mesela yattığım zamanda aynısı oluyor bana. Dik yastık kullanmazsam midem sanki boğazına kadar çıkıyor nefesim kesiliyor. Kasılma değil yani . İlk gebeligimde ben de ayırt edemiyordum bu kasılmaları hatta doktora gitmiştim bana bir şeyler oluyor karnım sıkışıyor geriliyor diye yalancı kasılma demişti o zaman öğrendim işte

Hayırlı olsun canım güle güle giysin yakışıklı geceler artık bize daha uzun. Hamdolsun her halimize

Arkadaşlar şeker yükleme testi için ne düşünüyorsunuz ne yaptınız..kafam çok karışık..

merhaba ben yaptırdım ve buraya da yazmıştım öyle korkulacak bir şey yok diye. 2 dilim baklava kadar şeker alıyorsun öyle abartılacak bi yanı yok bence. sabah aç karna gidip 2 tüp kan verdim. sonra kutu kola gibi içecek verdiler elmalı ve aynı elmalı soda gibiydi çok güzeldi öyle aşırı tatlı filan da değildi. 1 saat bekledim 2 tüp kan daha aldılar.

yani bebek için çok önemli bir şey allah korusun bebek doğduğu zaman hipoglisemi nöbeti geçirebilir. bence ihmal edilmemesi gerekiyor

bu bende de oluyoruz. akşam yemeklerini kuş kadar yiyorum ama yine şişiyor göbeğim. nefes alamıyormuşum gibi oluyor. oturamıyorum yatamıyorum sindiremiyor gibi oluyorum. eşime söylüyorum yürümeye çıkalım diye o biraz iyi geliyor

arkadaşlar şimdi bez alıcam da ben hazır indirimdeyken.

2 paket prima premium care 1 numara (92 li) mi alayım yoksa 1 paket prima premium care 1 numara (92 li), 1 pakette prima premium care 2 numara (148 li) mı almalıyım????? bebek erkek bu arada. kızlardan daha kilolu doğabiliyorlarmış

neyse sevindim, ilk gebelik olunca insan herseye şaşırıyor :)))

akşamları ben de az yesem daha iyi olucak galiba :)) Yürüyüş de iyi geliyor gerçekten. Zaten her gün açık havada en az yarım saat yürüyüş yapmak hem anneye hem bebeğe çok iyi geliyormuş.

gönlüne göre yaşa inşallah tatlım.
56, 6 ay 62, 9 ay oluyor galiba.
ben daha çöp almadım alasım yok neden bilmiyorum.

Canım kaç haftalıksın ve kasılma olduğunda karın derisinde ağrı hissediyormusun..tarif edebilirmisin kasılmayı..acaba benimkide kasılmamı 23.haftadayım daha
25 haftadayım ama 2 hafta geriden geliyor 23.hafta diyelim biz

derim acımıyor. karnım taş gibi oluyor ve sanki sıkıyor beni. nefesim daralıyor . benim diğerlerindede oldu aynı şekilde.

gönlüne göre yaşa inşallah tatlım.
56, 6 ay 62, 9 ay oluyor galiba.
ben daha çöp almadım alasım yok neden bilmiyorum.

sizin ilk bebeğiniz değil sanırım. gözlemlerine göre ilkte yaşanan heyecan ikincide yaşanmıyormuş bu yüzden bir şey almamış olmanız normal olabilir. çoğu şey vardır ilk çocuktan kalan:)

ben işteyim o yüzden gidemedim ama internetten prima premium care 1 numara ve korbell çöp kovası aldım bezler için... :)

ben de öğle tatilimde gittim valla :) korbell alıcaktım ama çok kararsız kaldım. memnun olan da var olmayan da

Hangi bezi ne kadar kullanacağımızı şu anda kestirmek güç. Erkek bebekler de bazen minyon doğabiliyor ya da tam tersi tosuncuk da olabilir bilemeyiz o yüzden bence alacağın numaralardan birer paket al şimdilik Benimki de oglandi ben 1 numarayı üç paket filan kullanmistim ufak tefekti oğlum ama tombik olsaydı farklı olacaktı durum tabi

sizin ilk bebeğiniz değil sanırım. gözlemlerine göre ilkte yaşanan heyecan ikincide yaşanmıyormuş bu yüzden bir şey almamış olmanız normal olabilir. çoğu şey vardır ilk çocuktan kalan:)
benim üçüncü tatlım :)
çok haklısın ilkeli gibi değil. ama her kontrol ilkteki gibi heyecanlı oluyorum.

Pisikedii oyy kıymam sana
neden uykum kaçıyor nefes problemimİ bişeylerimi kafana taktın.
maşallah demek eksiklerin bitti. bende. başlayayım almaya. inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…