Canım bebisin güle güle kullansın inşallah cicilerini. Neler aldın bize de yol göstermesi açısından yazabilir misin
Yenidoğan için 3 tane tulum ve 0-3 ay için 4 tane alt üst takım aldım. H&M den zarf body ve alt ayaklı pantolon almıştım zaten,3lü oluyorlar. Ilk zaman için yeterliler..zaten sonrası yaz. 4 tane tişört aldım. Alt için sort alacam. Hastane çıkışı alıp almama konusunda kararsızım. 6-9 tulum aldım işte..dışarda giymeye. Esortman takımı falan..Öyle :)

Hayırlı olsun canım güle güle giysin yakışıklı geceler artık bize daha uzun. Hamdolsun her halimize
Teşekkürler teyzoşu ❤ sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah.
Pisikedii oyy kıymam sana
neden uykum kaçıyor nefes problemimİ bişeylerimi kafana taktın.
maşallah demek eksiklerin bitti. bende. başlayayım almaya. inşallah
Hamdolsun pek sıkıntım yok. Olanlarına da o kadar olur diyorum artık :) gece bi uyanıyorum geri uykuya dalamıyorum nedense.. uyuyamayinca da kafamda kuruyorum bi dünya olayı buna da çok şükür ❤
Sağlıkla giysin inşallah. Çok güzel şeyler var..insanın hepsini alası geliyor da...fazlası israf oluyor işte.
Havlu ve ekstra battaniye almayacam yeterince var,abilerden kaldı bir sürü :) 1 tane hastane için yeni alırım o kadar.

ö

senin aldıkalrına bayıldım çok sade ve kaliteli. bende h&m den almak istedim ama bulamadım ya. netten almıştın demi ? tekrar bakayım bir. ay aklıma ne geldi, geçenlerde eşimin uykuları kaçıyordu bir uyanıyordu uykusunu almış şekilde. takılıyorum ona hamileliği birlikte yaşıyoruz diye

hayırlı sahalar kızlar
nasılsınız analı bebişli

Bu tulumlara bayıldım. yaz bebeği olacak zaten. ayakları açık diye kararsız kaldım. bugun gidip mağazaya bakacağım inşallah orda vardır karar veririm görünce.

hepinize kucak dolusu öpücükler

Eklentiler

• Screenshot_2019-02-02-11-22-49.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_2019-02-02-11-22-23.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 60
arkadaşlar merhaba bugün şeker yüklemesi için doktora gittim kontrolde açılma gördü vajinal bakmak istedi orda da gördü. çok fazla değil dikile gerek yok dedi fakat yasal doğum izni zamanına kadar heyet raporu verdi. inş erkenden gelmez oğlum

Güle güle giysin bebişin canım :)

çok güzeller bence de değerlendirilebilir :)

Benim bey benden daha hamile yorgun, beli ağrıyor, uyumak istiyor falan filan işte..

Yaaaaa ❤❤❤ 2li olanlara bayıldım ❤ çok sevimliler. Ayaksız tulumları daha uzun süre giydirebiliyorsun zaten. Ben çit çitli badileri biraz küçülünce altını kapatmadan giydiriyorum, zaten atlet giyo içinden..h&m nin ürünlerini ben çok begeniyorum,özellikle 0-1 yaş arası..
Acele etmesin paşa yaahuu! Sağlıkla ve zamanlıca gelsin inşallah ❤
Güle güle giysin bebişin canım :)
Teşekkür ederim tatlım ❤ giydiği günleride görelim inşallah.

bol bol istrhat edeceksin inşallah zamanı gelince doğar paşanız.
doktor nelere dikkat edeceğin söylemiştir aman dinle kuzum. ihmal etme.

istanbulda olunca avantajlı oluyor insan. gittim h&m ye baktım. beğenmedim kumaşını.
eşler çok çalışınca hep yorgunlar Allah'a emanetler. başımızda daim olsunlar.

Kızlar gittim ebebekten alışveriş yaptım.
çok güzel tulumlar aldım. fiyatlar çok iyiydi... netten baktım dün en iyisi gidip almak. Resimleri atarım inşallah

Kızlar ben nisan annesi olucam inşallah
Neler yapıyorsunuz diye şöyle bir okudum :)
karapisso bir arkadaşın size bebeğinizin sadece minyon olacağını söylemiş.
Merak ettim gelişimiyle ilgili bir sorun mu var diye

hoşgeldin maşallah 31.haftadasın sağ salim kucağına alırsın inşallah hepimiz inşallah .
benim en başından beri 5 gün geriydi , çok kafama takmadım . ama sonradan geriledi 5 gün daha. kilosundan dolayı değil baş çevresi Vs ölçümlerde 2 haftaya yakın geride... doktorumdâ diğerleri gibi dpğmayabilir minyon galiba dedi. buda içimi rahatlattı. 7.Şubat kontrol günüm. inşallah güzel haberler alırız.
sizin cinsiyet ne herşey yolundadır inşallah .

Herkese Hayırlı Akşamlar Kızlar, nasılsınız

Bugün misafirliğe gittim o yüzden daha yeni okuyabildim mesajları. Allah herkese afiyet versin B biacayipben öncelikle geçmiş olsun bol bol istirahat et inşallah zamanında gelecek kuzucuğun. Ciddi bir durum olsa idi doktor dikis atardı eminim. Allah sağlık sıhhat versin ikinize de ...

Ben de sözde evden dışarı çıktım bugün ama epey agirlasmisim onu farkettim. Bir de kızlar inşallah doğru tanımlıyorumdur ama benim çatı ağrılarım oluyor özellikle ayakta çok durdugum ve yürüdüğüm günler... Haftaya kontrolüm var inşallah bunu doktorumla paylaşacağım.

Güzel olacak Allahın izniyle canımcım.Ayy bu arada hepsi minik minik.Allah kolaylık verdin inşallah.Azcık yorulursun tabi ama ne mutlu sana..
Canım ayaksızlar daha iyi birazcık daha fazla giyiliyo.Az büyük alsaydın 3-6 gibi yazın tek çorapla yada çorapsız giydirirdin.
Kızlar gittim ebebekten alışveriş yaptım.
çok güzel tulumlar aldım. fiyatlar çok iyiydi... netten baktım dün en iyisi gidip almak. Resimleri atarım inşallah
Ohh maşallah sağlıcakla giysin inşallah prenses.

Hayırlı akşamlar canım.Sor tabi doktoruna ama bence gayet normal..Artık 3/2 geçtik hamileliğin. Bende de oluyo. Birde bende kramp başladı galiba ama bacak değil rahimde oluyo özellikle geceleri bıöak saplanır gibi.

Bence de normal o yüzden sakince bekliyorum kontrolümü. Hele bir de çocuklu hamile olunca hepten normal. İstediğin gibi dinlenme şansın olmuyor çünkü evet canım son düzlüğe çıktık gibi bir şey üç ay kaldı sadece Şubat'ın da ucundan kirptik gerisi de gelir Allah'ın izniyle. Bahsettigin kramplar bazen bana da oluyor çok canımı yakıyor anlık bile olsa . Hepsi geçecek yerini başka şeylere bırakacak inşallah. Üç ay sonra bol bol bebe muhabbeti ve uykusuzluk sitemi yaparız inşallah

bir tane hastanede giyer ama minicik değil..diğer ikisi baya uzun güzel. 6 ay ikisi. sağolasın tatlım. oğlum kendini kurtardı 6 yaşındayım ben kardeşime bakarım diyor. .iki kız nasıl olacak bakacağız şükürler olsun. üçümüze toka band yaptıracağım aynı şekilde :)
baya heyecanlandım. şükürler olsn.
A asitane161719 kuzum inşallah bişey çıkmaz. gel bi sağ salim geleydiler bu nazlı bebekler.

Dün bir markete kadar gittim geldim çatı ağrısından zor yürüdüm eve gelince. Evde olduğum günler çok sorun olmuyor neyse ki zaten çok da dışarı çıkamıyorum şu durumda. Aslında şikayetçi değilim yeter ki kuzum iyi olsun sadece durumumu bildiriyorum işte Şubat ayına girince sanki hiç zaman kalmamış gibi hissettim hayırla gelsinler inşallah sağ salim

tabiki şikayet değil annesi :)
elbet olacak ağrılar sızılar. Allah sağ salim kavuştursun hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…