Günaydın kızlar, size bir şey sorucam bende yemek yedikten sonra böyle midemde karnımda aşırı bir rahatsızlık oluyor sanki nefesim daralıyor... Karnımın üstü de taş gibi sertleşiyor.... Kasılma olduğunu sanmıyorum çünkü sertleşip bir süre öyle kalıyor
size de oluyor mu böyle bişey?
akşamları ben de az yesem daha iyi olucak galiba :)) Yürüyüş de iyi geliyor gerçekten. Zaten her gün açık havada en az yarım saat yürüyüş yapmak hem anneye hem bebeğe çok iyi geliyormuş.
teşekkür ederim takip ederim alırım inşallah çok iyi oluyor ürünleri.kızlar bu arada e-bebek te şubat ayı boyunca indirimler varmış...
arkadaşlar şimdi bez alıcam da ben hazır indirimdeyken.
2 paket prima premium care 1 numara (92 li) mi alayım yoksa 1 paket prima premium care 1 numara (92 li), 1 pakette prima premium care 2 numara (148 li) mı almalıyım????? bebek erkek bu arada. kızlardan daha kilolu doğabiliyorlarmış
Oh oh çok iyi yapmışsın canim ben de kısmetse yarın gideceğim ev gezmesinebugün evdeydim ama hiç mi iş bitmez anlamıyorum ki agirlastim ya biraz yarım saatte yapacağım iş iki saate çıkıyor
Allah yardımcın olsun. güzel geçer yarının inşallah . benim bebek pek hareketsiz. karnım büyümedi. bugun gene dediler hamilemisin
inşallah bebişimin bişeyi yoktur
Kızlar size de oluyor mu bahsedeceğim şey , gün içinde iş güç yaparken birden halsizlik geliyor uyku bastırıyor güçsüz düşüyorum. İçeri geçip yarım saat uyuyorum kendime geliyorum. Gün içinde iki üç kez oluyor bu bana. Enerjim çabuk düşüyor, galiba yapacaklarımı bir an önce yapsam iyi olacak günlük işlere bile enerjim kalmıyor değil ki gerideki işleri yapayım.
bazen oluyor gece iyi uyumadıysam çocuklar çok yorduysa. zaten kansızlık var daha zor geçiyor tabi. ya aslında akafama takmam ama gel gör ki karnımda küçük
inşallah iyi haberler alırız inşallah
bazen oluyor gece iyi uyumadıysam çocuklar çok yorduysa. zaten kansızlık var daha zor geçiyor tabi. ya aslında akafama takmam ama gel gör ki karnımda küçük
inşallah iyi haberler alırız inşallah
Selam kızlar.
Uzuunca bi zaman oldu buraya yazmayali..herkes iyidir inşallah. Hamdolsun biz çok iyiyiz ❤ yiyip içip yatıp yuvarlaniyoruzher şey yolunda.
Biraz uyku problemim var. Gece böyle uyanıyorum bi daha uykuya zor dalıyorum. Kalkıp bir şey yapsam ertesi güne sopa yemiş gibi oluyorum..Öyle yatakta bi sağa bi sola donup duruyorumilk oğlumda da aynı böyleydim. 9 ayı gece camlardan bakarak tamamladım gören 'kari kafayı yemiş bi bi camdan bakıyor bi otekinden' derdi heralde
Baya bebek alış verişi yaptım beneksiklerim bitti sayılır. Hastane çıkışını da aldimmiydi her şey tamam
çok doğru sen yazınca içim rahatlıyor.
Ben aynen 2. Soyledigin gibi aldim saglikla kullanmak nasip olsun insallaharkadaşlar şimdi bez alıcam da ben hazır indirimdeyken.
2 paket prima premium care 1 numara (92 li) mi alayım yoksa 1 paket prima premium care 1 numara (92 li), 1 pakette prima premium care 2 numara (148 li) mı almalıyım????? bebek erkek bu arada. kızlardan daha kilolu doğabiliyorlarmış
Canım benim oğluşum 2. Sınıfa gidiyor 8 olacak inşallaj yakında.Evet ne zamandır istiyodu kardeşi kuzum o yüzden mutlu ve hercanlıyız..Sizde durumlar nasıl??maşallah hep iyi olun.
senin büyük kaçıncı sınıfta. heyecanalıdır heçcinsi olacak birde
Canım benim oğluşum 2. Sınıfa gidiyor 8 olacak inşallaj yakında.Evet ne zamandır istiyodu kardeşi kuzum o yüzden mutlu ve hercanlıyız..Sizde durumlar nasıl??
Kızlar ebebekte şubat ayı indirimleri var eksiklerimizi tamamlamak için iyi bir fırsat.Kataloğa bi göz atın derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?