tatlım bende sürekli olmuyor nedeni sindirim bozukluğu olabilirmi acaba ?
bazen çok yiyince oluyor. şişiyor sert oluyor ama her yemekten sonra değil.

akşamları ben de az yesem daha iyi olucak galiba :)) Yürüyüş de iyi geliyor gerçekten. Zaten her gün açık havada en az yarım saat yürüyüş yapmak hem anneye hem bebeğe çok iyi geliyormuş.

ben tutuyorum kendimi ya. oyy gecelerİ canım kokoreç istiyor..tatlı istiyor çok nefisiz oldum bunda.

1 numara daha iyi olur galiba. bir paket alsan sonra duruma göre devam edersiniz..

kızlar nasılsınız ben bugun Son ev gezmeme gittim yazamadım o yüzden
A asitane161719 nasılsın kuzum

Oh oh çok iyi yapmışsın canim ben de kısmetse yarın gideceğim ev gezmesine bugün evdeydim ama hiç mi iş bitmez anlamıyorum ki agirlastim ya biraz yarım saatte yapacağım iş iki saate çıkıyor

Oh oh çok iyi yapmışsın canim ben de kısmetse yarın gideceğim ev gezmesine bugün evdeydim ama hiç mi iş bitmez anlamıyorum ki agirlastim ya biraz yarım saatte yapacağım iş iki saate çıkıyor

Allah yardımcın olsun. güzel geçer yarının inşallah . benim bebek pek hareketsiz. karnım büyümedi. bugun gene dediler hamilemisin
inşallah bebişimin bişeyi yoktur

Allah yardımcın olsun. güzel geçer yarının inşallah . benim bebek pek hareketsiz. karnım büyümedi. bugun gene dediler hamilemisin
inşallah bebişimin bişeyi yoktur

Canım sen benden daha tecrubelisin sen de biliyorsun her gebelik bir değil hafta olarak daha yeni yeni güçleniyor aslında güçlü güçlü hissetmen için bir kiloya yaklaşması lazım . 25 26 haftalarda daha iyi hissedeceksin inşallah. Ama yine de sana hak veriyorum bazen benim kız da bir durgunlaşıyor ben de çok korkuyorum bir şeyler ters gidiyor diye. Bu endişe doğuma kadar gider bizimle. İnşallah sağlıkla kavusacagiz evlatlarımıza. Bu arada az kaldı kontrolüne sabret inşallah güzel şeyler duyacaksin inanıyorum ben

Kızlar size de oluyor mu bahsedeceğim şey , gün içinde iş güç yaparken birden halsizlik geliyor uyku bastırıyor güçsüz düşüyorum. İçeri geçip yarım saat uyuyorum kendime geliyorum. Gün içinde iki üç kez oluyor bu bana. Enerjim çabuk düşüyor, galiba yapacaklarımı bir an önce yapsam iyi olacak günlük işlere bile enerjim kalmıyor değil ki gerideki işleri yapayım.

bazen oluyor gece iyi uyumadıysam çocuklar çok yorduysa. zaten kansızlık var daha zor geçiyor tabi. ya aslında akafama takmam ama gel gör ki karnımda küçük
inşallah iyi haberler alırız inşallah

bazen oluyor gece iyi uyumadıysam çocuklar çok yorduysa. zaten kansızlık var daha zor geçiyor tabi. ya aslında akafama takmam ama gel gör ki karnımda küçük

Canım son kontrolden sonra kendini düşünmekten alıkoyamıyorsun anlıyorum ben seni en ufak şeye takılıyorsun ama iyiyi düşünmeye çalış bir sorun olduğunu sanmıyorum en kotu ihtimalle minyon bir kızın olur o kadar. Hem stres kızına da geçiyor hareketsiz olmasının sebebi inan bu olabilir. Benim kız da öyle çünkü. Üzgünsem yorgunsam vs durgun oluyor o da. Üzme annesi kızını iyi şeyler duyuracak sana inşallah o haftaya

Dün R rkndmt de yazmıştı bazen hamilelerin karnı çok cikmayabiliyor son ayda olup altı aylık gibi görünen altı aylık olup dokuz aylık görünen anneler var.

Bendede uyku sıkıntı var canım. Bende kıyafet havlu battaniye hepsini tamamladım bugün itibariyle ikinci alışverişte çok şükür. Hastane cikislarinda çok parça oluyo ve daha çok para veriyoruz diye almadım. LCW den organik pamuk üç takım aldım biri 5 li hastane cikisi, ikisi alt üst takim 0-1 ve 1-3 aylar icin , birini 30 a indirimden diğerleri 20 ye mi ne aldım outletten, battaniyeleri ayrı aldığım için battaniyeli takımlar almadım. Hemde aşırı ucuza geldi. Özellikle ucuz aradım, 0-3 olanlarda çünkü iki üç defa giyecek diye. Outlette LCW, sobe, jokerj baby ve cıvıl de çok ucuza şeyler var aklınızda bulunsun, ben ilk alışverişi direkt e bebekte yaptım aynı sayıda parçayı iki katı fiyatla aldım, organik bambu banyo havlusunu 50 ye aldım mesela civilden aklınızda bulunsun kızlar.

Dün R rkndmt de yazmıştı bazen hamilelerin karnı çok cikmayabiliyor son ayda olup altı aylık gibi görünen altı aylık olup dokuz aylık görünen anneler var.
çok doğru sen yazınca içim rahatlıyor.
R rkndmt maşallah sende bitirdin sayılır. lcw den bakıyorum her gittiğimde bulamadım istediği gibi birşey.

çok doğru sen yazınca içim rahatlıyor.
R rkndmt maşallah sende bitirdin sayılır. lcw den bakıyorum her gittiğimde bulamadım istediği gibi birşey.

Bu ay ben de başlayacağım alışverişe inşallah. Kiyafetlerinin bir kısmını ve ana dizini bu ay alacagim. Eksik kalanlari da Mart'ta tamamlarım artık. Daha kendime de alışveriş yapacağım kısmetse ama ne ara bilmiyorum senin gibi elim gitmiyor geçen ay heyecanlıydım almak için şimdi de zaman geldi ama bir şeyler beni tutuyor :)

Ben aynen 2. Soyledigin gibi aldim saglikla kullanmak nasip olsun insallah

Canım benim oğluşum 2. Sınıfa gidiyor 8 olacak inşallaj yakında.Evet ne zamandır istiyodu kardeşi kuzum o yüzden mutlu ve hercanlıyız..Sizde durumlar nasıl??

oy maşallah , benim oğlum 5 yaşında aralıkta girdi. baya heyecanlı , inan bu kadarını beklemiyordum. hayaller kuruyor. Allah yaşamayı nasip etsin sağlıklı. birde isteği var kardeşinden gelirken Ferrari kumandalı araba getirsinmiş
kızım durumun farkında değil bakalım neler olacak bu yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…