Amiiiiin canım. Sen nasılsın bu arada kızınla aran nasıl bozdu mu sessizliğini prenses

şükürler olsun çok kuvvetli değil ama dokununca tepki veriyor
alışveriş yaptım az az alayım... sizin orda varsa é bebek git muhakkak... neler neler var muhteşem kalite ve fiyat uygun.
kendime de aldım bişeyler... az az eksiklerimiz bitecek zaman gelecek inşallah. .ve çok heyecanlı geçti bugun. kızıma alışveriş yaparken aklıma geldi. 3 tané toka band taç yaptıracağım inşallah aynı olsunlar takım yakalım
heveslendim baya.

Maşallah kuzucuğa annesine bol bol hissettirsin kendisini sevindirsin seni böyle e bebek var canım çok yakın olmasa da gidebilirim. Şubat indirimleri varmış herhalde Şubat bitmeden bir uğramak istiyorum gerçekten. Çıkmışken birçok eksigimi halletmeyi planlıyorum inşallah. Üçlü takım fikri çok hoşuma gitti bu arada hem güzel bir anı olur sizin için hem de kızın ailenin yeni üyesine yabancılık çekmez inşallah ilk karşılaşmada. Ben de kızımla takım olmak istiyorum o yüzden önce onun hastane çıkışını alayım ona göre de kendime lohusa takımı alacağım inşallah.

aynen öyle teyzesi :)

çok rahat güzel şıkır şıkır bir lohusa takımı ariyorum . bakalım bulabilirmiyim hepsini bir arada

ben kestiremedim çok çeşit yoktu bitmişmi yoksa Şubat yeni başladı gelecekmi diye. arada gene bakarım olmadı.

çok doğru sen yazınca içim rahatlıyor.
R rkndmt maşallah sende bitirdin sayılır. lcw den bakıyorum her gittiğimde bulamadım istediği gibi birşey.

Evet canım, 0-3 ay arası acil lazım kıyafet işi bitti çok yorucu oldu ama değdi, tabi her ay bişey alcaz mecbur büyüdükçe,citcitli atlet 5 tane aldım bedenine göre sonra gider alırım dedim mesela, daha temizlik bakım bez mendil işleri var, onlar kiyafetten çok tutan şeyler, birde ilk olunca mecbur herşeyi sıfırdaArkadaşlarımArkadaşlarımin verdikleri verecekleri sayesinde çok abartmadan acil olanları aldım, en büyük mesele odası benim için, Pierre cardrden da Montessori yatak alicam gördüm beğendim, birtane de kullanışlı gardrop ve sifonyer alicam, yada yaptiricam , çok güzel çocuk odaları var ama besikler çok büyük eşim hapishane gibi parmaklıklari var dedi:) artık az kaldı hepimiz için zaman geçtikçe heyecan artıyor, herşeyi halletmek istiyorsun, outlet AVM ler var onlara bak ben orda daha çok ve ucuza çeşit buldum mesela

Slm kizlar.cok fzla yazamz oldum ama takipteyim.karnm buyudukce is yapmasi zorlasti egil kalk cok zorlanir oldum hemen sikstiriyo.kizm desen 5 dakika rahat vermiyo. Kardsi dogunca naapcaz bakalm.kasigima belime agri girer oldu arada.benim icin en zorlu ay bu son 3 ay olcak.bebisim de normal otururken fazla hareketlu degil ama yan yatinca daha cok hareketli oluyo.sizde nasil durumlar

Evet canım bende israftan korkuyorum. 4-5 tane 0-3 takımı var yeter, zaten yıkıyorum kurur giyer, kilosu falan belli olmadığı için belki çok giyemez diye kasmadim bende. Atlet bile 4 tane aldım yarım kollu normalde listeme daha çok yazmıştım sayılarını yarı yarıya indirdim . Baktım yetmiyor aldıklarım mağazalar var aldıririm diye düşündüm. Allah aldıklarımizi sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Kıyafet alınca bende heyecan başladı öncesinde normaldim ,kıyafetlerde salonda koltukta sürekli bakıp duruyorum:)

Canım Şubat katologuna baktım , her hafta ya da güne ayrı ürünlerde indirim görünüyor, bir ay ful indirim yok, takip Edip gidip almak lazım sanırım

Benimkide ayaktayken yürürken ve ev disindaysam hareket neredeyse hiç etmiyor, evimdeysem hareketleri artiyo

çok iyi yaptın , erkenden ay ay almak lazım
ben lcw den hiçbişey alamadım..eskisi gibi beğenmiyorum yeni doğan alacak bit parça bulamadım . halbuki oğlumdà öyle güzel tulumlar badiler almıştım. é bebek çok hoşuma gitti. bir hastane çıkışı almam lazım. birde takım iki tane inşallah. bizim park yatak var ablasının kullandığı. çocuklara oda yaptık doğuran yatak var kıza. oraya geçer beşik bebeğe inşallah.
eğer işinin ehli olan marangoz varsa yaptırmak çok kullanışlı. biz hep yaptırdık. pahalı oldu ama tam istediğim gibi oldu. şükürler olsun. birde suwen marka emzirme çamaşırı aldım. çok yumuşak rahat... tavsiye ederim

İnşallah bulursun canım gönlüne göre. Önümüzdeki kontrolü de atlatayım son kez cinsiyet soracağım doktora ondan sonra beni kimse tutamayacak inşallah

hoşgeldin tatlım. Allah yardımcımız olsun. bende eğilip kalkarken zorlanıyorum nefesim çıkmıyor. bim sırt üstü yatınca daha çok vuruyor. isim netleşti mi sizde.

Hoşbuldum canım inşallah cümlemiz sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza
Allahın izniyle kızım olucak canım
Hangi değerlerin geriden geliyor canım.
Benimde acsi 16.haftada 4gün 22.haftada 9gün 26.haftada 13gün kadar geriledi.
26.haftadan beri her ihtimale karşı 2 haftada bir kontrole gidiyorum.
Minyon bir bebekte olabilir gelişim geriliğide başlamış olabilir dedi.
Bizim kız minyon olucak diyorum bence bir sorun çıkmayacak Allahın izniyle,seninde öyledir canım hep olumlu düşün canım.
Ben çok etkisini gördüm
Doktor kilo alımı durursa bebeği alırım dedi,şükür kızım büyüyüp kilo almaya devam ediyor
Canım bu arada fl ve bpdmizde geri ama onlar 3-4 gün kadar ve sabit kalıyor.
Hatta geçen kontrolde bpdmiz 2gün öne bile geçmişti.
Su seviyene,kan akışına baktır canım.
Beslenmene çok dikkat et bol bol su tüket doktorum bana bunlara dikkat etmemi söyledi.
İnşallah bu kontrolde arayı kapatmış olursunuz canım

İnşallah bulursun canım gönlüne göre. Önümüzdeki kontrolü de atlatayım son kez cinsiyet soracağım doktora ondan sonra beni kimse tutamayacak inşallah

kız o kız annesi inşallah haurılsıyla. yarın yollim resimleri bayıldım aldıklarıma . pembiş pembiş , gel dedim içimden fıstığım kızımm...

kız o kız annesi inşallah haurılsıyla. yarın yollim resimleri bayıldım aldıklarıma . pembiş pembiş , gel dedim içimden fıstığım kızımm...

Paylaş canım fikir olur bize de.... Kıyafetler gerçekten insanı çok heyecanlandırıyor hele o doğuma yakın yıkaması ütülemesi... Doğum çantası hazırlaması... Hep dua ediyorum inşallah sağlıkla hayırla görelim o günleri (Amiiiiin)

yazdıkalrın benim yaşadığım aralıklarla aynı. bende olumlu düşünmeye çalışıyorum teyzesi. inşallah hep güzel haberler alırız. isim olarak ne düşündün. zeynep rana veya Hümeyra düşünüyoruz biz.

Allah korusun hepimizi...
bol su içiyorum meyve güzel yiyorum. bir ekmek ve şekeri kessem çok iyi olacak.

inşallah canım inşallah... birde şu kızımdan kalanların lekesi çıksa tamamdır
daha fırsat olmadı. yarın halletsem iyi olacak aslında.

bu arada doktorum bakıyor herşeyine. bende hatırlatırım kan akışına inşallah...
teşekkür ederim hatırlattığın için

Bende iki LCW den sonra 3. De buldum yenidoğan için üç parça takım, ikisi hastane cikisiydi 5 li. Her mağazasinda farklı şeyler oluyor aklında bulunsun, annemde yaptıralım diyor, arkadaşımın eşi mobilyacı uyguna yaparım dedi ama bakalım bı gorusucem, içi çekmeceli gardroplar çok iyi oluyo , aklımda öyle bişey var, çilek ye bir takım var olmazsa onun tarzında bir gardrop alicaz artık. Gerçi gezince fikir oturuyo, mobilya hiç gezmedim henüz, en keyifli işler onlar

Amin canım inşallah inşallah sorunsuz sıkıntısız kucağımıza alırız evlatlarımızı
İki ismide gayet güzel canım adıyla yaşasın inşallah.
Vuslat koyucaz canım nasip olursa bizim için anlamı çok güzel ve özel
8 sene sonra 4.tüp denememde kızıma hamile kaldım çok şükür.
bu arada doktorum bakıyor herşeyine. bende hatırlatırım kan akışına inşallah...
teşekkür ederim hatırlattığın için
Ne demek canım rica ederim güzel haberlerle gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…