aynen öyle bakıp kendin nasıl istiyorsan çizersin bir kez oluyor bu işler. birde büyüyünce oda yaparsınız misler gibi. inşallah bakarız gene. kızdan kalanları yıkayıp ihtiyaçları alırız artık.

Bunlarda benim aldiklarimdan bazıları kızlar, ben eğlenceli şeyler almaya çalışıyorum düz renk model bikactane aldım. Erkeklerde böyle kıyafetler tatlı duruyor. Kızların herşeyi süslü zaten:)

Eklentiler

• IMG_20190202_104249.webp
    91,2 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20190202_104202.webp
    75 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20190130_194606.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20190130_194551.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20190130_194542.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20190130_194539.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20190130_194524.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20190130_194530.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20190130_194601.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 81
kızlar ben dayanamadım resimleri çektim hemen

lila olan abalasınındı hiç giymedi, nasip bu kızıma oldu.
krem pan üstü simli sarı çok hoşuma gitti.

Eklentiler

• 20190202_235740.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 79
  • 20190202_235553.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 80
  • 20190202_235657.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 79
  • 20190202_235703.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 80

Evet doğru çizmek mantıklı onuda düşüneyim ben. Kızından kalanları kullanınca parayı farklı ihtiyaclarda kullanırsın rahat rahat, birinden kalan ufak şeyler bile çok işe yarıyor. Bebek arabası da almicam arkadaşım veriyo kafam rahatladı mesela. Biraz büyüyünce baston düşünüyodum, o geçiş dönemini arkadaş sayesinde rahat halledicem mesela. İki defa almak zorunda kalmıcaz çok şükür:)

8 yıl sonra kavuşacaksınız kızınızà. rahmetli anacım 16 yıl sonrà bana kavuşmuş. vuslat ayrılık demek değilmi ?
yanlışmı biliyorum... isim anlamı çoönemli ne bileyim daha neşeli anlamı olan veya sahabe ismi olsa , nacizane fikrim. anacıö hediye koyacakmış ismimi velhasılı iyiki koyamamış şaka gibi

kızlar ben dayanamadım resimleri çektim hemen

lila olan abalasınındı hiç giymedi, nasip bu kızıma oldu.
krem pan üstü simli sarı çok hoşuma gitti.

Simli şeylere bayılırım ebebekte annemle görüp ay bu çok güzel dedik anneme bizimki erkek abes olur dedim:) güle güle giysin,kız olsa kesin simli şeyleri doldururdum dolabına:)

biz çizdik kuzum ev çok küçük milim milim ölçüp çizip yaptırdık herşeyi. hzuurumuz daim olsun artsın geniş evlerde inşallah.

yeni şeyler almak istiyorum ya nedense :)
kızımdan kalanlarda kullanılır tabi ama nedense al gitsin diyorum.

Güldürdün beni ya, Allah annene rahmet eylesin insallah

şunu yüklemeyi atalmışım

hepsinin kumaşı yumuşacık tenine yakışır kuzuların.

R rkndmt
tatlım inşallah hayırlısıyla ilerde kızın olur simli süslü alırsın keyfince.

Eklentiler

• 20190202_235637.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 84
şunu yüklemeyi atalmışım

hepsinin kumaşı yumuşacık tenine yakışır kuzuların.

R rkndmt
tatlım inşallah hayırlısıyla ilerde kızın olur simli süslü alırsın keyfince.

Ben aslında tek çocuk düşünüyorum ama annem ve eşim illa birtane daha diyor şimdiden, annem torun sayım çok az diyor kendince haklı:) eşim de bir tane de kız olsun birkaç yıl sonra diyor, kız çok istiyor sanırsam belli etmese de,buna da hep kız dedi erkek olduğunu duyunca şaşırdı falan, bakalım kısmet, bebeğe annem bakicak 3-4 yıl Allah sağlık sıhhat verir bakacak gücü olursa bakarım derse bende dusunebilirim, kız çocuklarına da bayılırım,çok merhametli çok tatlı dilli oluyolar,Allah herkese gönlünce versin inşallah:)

R rkndmt ayy bayıldım aldıklarına.

çok hoşlar erkek bebeğe almakta zevkli baksana neler neler var. Allah korusun sağ salim gelsinler giysiler işesinler üstüne. hele seninki erkek. altını açıp kapatırken fiskiyeleri açar paşa. ay ne geldi aklıma
oğluma pipi koruyucu almıştı babası. é bebek te BABY AND ME marka ıslak mendillerde vardı. gerçi benim kızda aynı şeyi başarıyordu anlamadım nasıl ama direk üstüme yapmıştı kaç kez.

ennn hayırlısı neyse onu verir Rahmân...
oğlum öyle hassas merhametliki , kız kardeşi ağlarken onu saklnleştirmek için oyunlar yapıyor. bebek getiriyor ağlama ağlama hadi uyuyalım diyor.
hayret ediyorum.
fıtatları çok temiz. bozmazsak
öyle devam ediyor iste. Allah hakkıyla bakmayı nasip etsin.

Ben ikiden sonra asla ama asla dedim. gerçekten bir kız bir erkek ne yapacağım Allah olmayana versin duasını yaptım. ama nasıl oldu bilmiyorum bir istek geldi. yaptım yaptım yoksa gücüm kalmaz dedim. Allahın takdiri nasip etti hemen... şükürler olsun.

Allah boynumuzu bükük, gözümüzü de arkadaşların arkasında bırakmasın.kimsenin hayalleri yarım kalmasın... dedi bir kadın.
Alışacaksın diyorum kendime girme hiç bir yere bakma kimseye. Ama sanki bir şey olmamış gibi hafta hesabı yapıyorum gördüğüm bebek mağazalarında kalıyor gözüm. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Dün yani 2 şubat evlilik yıldönümümüzdü tam 4 yıl bitti. Başından beri istiyorduk bir evlat...
Nasip olmadı yine 4 yılın hasreti ömürlük hasret oldu... ne yapsamda içim soğusa azıcık hafiflese acım... 11 inde eve gidecem kısmet olursa. Birde onun üzüntüsü var annem kalıcak yine arkamda bir yandanda oğlumu özledim Mezarlığa gidicem gider gitmez. hamilelerin duası kabul olur derler her ne kadar benim ki olmasada dua edin lütfen. Çok yoruldum acı çekmekten. Elimi neye atsam elimde kalıyor.
O kadar kötüyüm ki saçlarımı kestim dibinden kadın olamadım anne olamadım sabaha kadar saçmalayabilirim uyuyamıyorum bile oy oy

canım benim kolay değil yaşadıkalrın. ama önüne bakman lazım.
Kadın oldun
eşinin kadınısın , onunda kadınına sana ihtiyacı var. onlarda bebek gibiler.
Annede olacaksın...
bende geç anne oldum. ama oldum şükürler olsun Rabbime. darısı sana olsun.
sen yazarken kendi yaşadıklarım acılarım aklıma geliyor...

annemi kollarımda kaybettim şehit oldu boğuldu...

üst üste evlat kaybettim...
bebeğim olmaz artık dedim...
bırak artık unut dedim kendime...
kaderim böyleyimiş yaşaya yaşaya alışacaksın güçlü kadın olmayı dedim...
eşin var önüne bak inançlısın artık toparlan dedim...

hemen spora yazıldım
plates yaptım

bu arada vucudum öyle yıpranmıştı evi süpüremez oldum, birde bu yüzden üzüldüm genç yaşta bu nasıl hal diye.

ingilizce kursuna yazıldım
okula kaydımı yaptırdım kafam dağılsın diye...
kayıplarımla dalga geçende oldu
nasıl ayakta duruyorsun diyende
kıskanan bile oldu annemden bana bir ev kaldı diye.
yüzüme yüzüme şanslsın diyende...
evet şanslıyım , demek o halimle bile içleri benim durumuma ısınıyor gözleri kalıyor...
bahar neler yaşadım ben neler...

bir fatihi aldı Rabbim senden ama bilmiyorsun neler neler verecek....

duamız inandığımız derecede kabul görecek inanıyorum...
inanmamız lazım...
bu günler bu imtihanlar geçecek
sende buna inan kendini buna ikna et...

saçlarını model olarak kısa kestirseydin değişiklik iyidir. dönüncede hayatına olumlu bak. oyalanacak şeyler bul lütfen.
sana yaşadıkalımı yol olsun diye yazdım.
lütfen toparlan lütfen...

olamadım ben hep yarım kaldım.
Çocukluğum,gençliğim,hayallerim yarım kaldı. Hamile kaldım bebeğim yarı yolda tüpümde kaldı. Tekrar hamile kaldım kaybettik yolun yarısında kaldı. Hep yarım...
Herkesin acısı kendine kat kat daha acısını yaşayan var atlatabilen var. Ama ben yapamıyorum. Kendimi güçlü sanıyordum değilmişim. Kaybettiğimden beri hiç bir gece kafam rahat uyuyamadım.eşim için güçlü olmam gerekiyor ama değilim işte. Görüntülü konuşuyoruz yüzüne bakmaya utanıyorum. Bu ara yine aşırı duygusalım hiç bir şey yoluna girmeyecek sanki. Bende acı çekmeyi sevmiyorum istemiyorum ama olmuyor. Önümde ne var bilmiyorum bakamıyorum. Ben elişine bağımlıydım çok iyi gelirdi üzüntülüyken. Şimdi görmek bile istemiyorum. Nasıl anlatim bilmiyorum ki. Saçlarım 3 numara kendim ağlaya ağlaya kestim. ayakta durmaya mecalim yok Allah rahmet eylesin annene mekanı cennet olsun. Kayıpların içinde başın sağolsun. Cennette kavuşursun inşaallah. Sebebi neydi ne kadarlıklardı?

Günaydın kızlar... bakıyorum alışverişler hızlanmış ne güzel... bence olumlu olmak, olumlu düşünmek hep çok önemli. Güzel şeyler beklemeliyiz hayattan ki hersey güzel olsun. Dün benim de bir anda moralim çok bozulmuştu, cumadan beri pek hissedemedim bebeğimi. Ufak tefek 1-2 hareket, varla yok arası... dün akşama doğru iyice sinirlerim bozuldu ağladım falan epeyce... bugün toparlandım biraz neyseki. Sabah sanki azıcık hissettim gibi. Daha yeni 24 hafta bitti, normal herhalde pek fazla hissetmemek diye düşünüyorum. İnşallah normaldir. Hepinize güzel bir pazar olsun. İçimizi ferah tutalım...

Canım çok çok zor... Allah sabır versin inşallah sana. Ama kendini bırakma, pozitif şeyler düşün. Kendini meşgul tut... İnşallah güzellikler göreceksin sen de, ben inanınıyorum.

Canım arada hiç hareket etmiyorlar, ben özellikle başka bir yerdeysem, evde değilsem neredeyse o gün hiç hissedemiyorum. İki gündür evdeyim ve dinleniyorum hareketleri fazlalasti mesela. Bence normal, birde gün içinde hareket halindeysen yada calisiyosan karnını dinleme imkanın olmayabiliyor,hareket etse de anlamıyoruz. Birde bazen pozisyonları değişiyor bir hafta civarı çok azdı hareketleri tekme falan yoktu sıksık yarım saatte bir idrara çıkıyodum ayaklar o taraftaydi sanırım, dünden beri sol üst tarafa tekme atıyor mesanedeki baskı azaldı rahatladım. Böyle değişkenlik gösterebilir, içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…