Canım çok çok zor... Allah sabır versin inşallah sana. Ama kendini bırakma, pozitif şeyler düşün. Kendini meşgul tut... İnşallah güzellikler göreceksin sen de, ben inanınıyorum.

Amin İnşaallah.ama neyle meşgul olursam olayım olmuyor. Aklım orda o doktorun artık yapacak bir şey yok dediği anda...

tatlım aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun.
dün mesaneye öyle baskı yaptı ki ilk kez avmde wcye gittim iki kez... dayanılmaz birşey ya.
ve gene ilk kez dün akşam öyle sert güçlü vurdu şükür dedim.

h
Hayırlı hafta sonraları olsun tatlım

Allah korusun, onlar arada sessizliğe bürünüyor. ama hormonlar çok değişken oluyor hepimize ara ara...
ben çok gergin sinirliyim. arada tavan yapıyor. ara ara oluyorsa normal önemli olan sürekli olmaması.

Herkesin acısı kendine derken kötü anlamda demedim. Demek istediğim ateş düştüğü yeri yakıyor her acının bir büyüklüğü ve atlatma şekli var. Çaresini bulan var bulamayan var. Bende arayış içindeyim. Dua ediyorum. Sen onca şeye rağmen ayağa kalkmışsın ve şu anda yanında evlatların var. Onlar iöin ayakta durman gerek. Ama ben ne zaman kendime gelicem bilmiyorum. Gerçekten anlatamıyorum bile kendimi.

yapman lazım. yapamam deme.
herkes yaşıyor imtihanları çeşit çeşit.

sana dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor.

eskileri yazmak kendimide sizide üzmek istemiyorum açıkçası.

düşününce bile etkileniyorum hala...

yolun bahtın açık olsun inşallah duaların kabul olur. acİ biter güzel günler yaşarız hep birlikte.

işte bende bunları yaşadım.
herkesin annesi babası yanında evlatları yanında. eşimin işi bozuktu. bende senin gibi ağladım üzüldüm. olmaz artık dedim.
birde benim annemde intelfilite hastası iken 16 sene sonra benİ kucağına almış.
dedim bende kısır kaldım olmaz artık dedim çok zordu. seni anlıyorum inan yaşadık geçti gitti.
maksadım seni üzmek değil. inan derdin derdimiz. senin adına ben hala üzülüyorum. yol olsun sana. bak önüne işte olacak inşallah evaltların...

ne bileyim dünya böyle bir yer imtihan olmayan yok.

kafanı aktivitilerle doldur. kimseyi takma.
bize yaz yanındayız kardeşim.

kızlar leke çıkarıcı aldım. bitkisel içerikli.
çamaşır sodası beyaz sabun kaldı bakalım çıkacakmı lekeler.
A asitane161719 nerdesin tatlım.
maşallah subhanAllah
bebeğim büyüyor dünden beri baya kuvvetli. içim daha rahat etti...

sorun var diyemi hissetmiyorum vesvesesi dolanıyordu, Allaha Şükür büyüyor annesine ben burdayım diyor...

Burdayım canım gündüz işlerim biraz yoğun oluyor o yüzden bakiyorum arada ama yazamıyorum beyaz sabunu deneyecektim ama çamaşır sodası hiç gelmedi aklıma. İyi düşündün onu da denerim inşallah çıkmazsa. Bu hafta ben de yıkayacağım kıyafetleri bu ay içinde eksikleri tamamlayayım artık inşallah. Gün geçtikçe zorlanıyorum gerçekten bugün de regl ağrısı gibi ağrılarım oldu bir de ayakta çok kaldığım zaman aşağılara vuruyor benim kız geliverecek sanıyorum hemen dinlenmeye geçiyorum öyle olunca. Maşallah kuzuna dedim sana haftası gereği hareketleri yavaş gün geçtikçe kuvvetlenecek diye... Daha dur annesi ilerleyen haftalarda daha güzel günler bekliyor bizi inşallah

kuzum sağlıcakla gelsinler. insan mutlu oluyor tabi içimiz rahat ediyor.
bende çok yoruldum bugun. bizim bebeleri tiyatroya götürdük geldik sanki taş taşıdım.
birde Soda ile birlikte karbonat dökeceğim, ikisi halleder diye düşünüyorum.

Çocuklar için çok güzel bir aktivite olmuş sen de haliyle yorulmuşsundur canım. Annelik böyle bir şey işte hepsini bir arada düşünmek zorunda kalıyoruz çoğu zaman.

Yeni
Kızlar bol su içmeme rağmen kabızlık sorunu yaşıyorum (
Rezene çayı da içiyorum ama yok kasıklarıma bile vuruyor ağrısı kabızlık sorunu yaşayan var mı aranızda neler yaptınız ?
Canım bende başından beri yaşıyorum zaten benim hep sıkıntılıydı doktora sordum çünkü benim çok kanıyordu ve çok korkuyordum doktor bi ilaç verdi 2 günde bir içiyorum şu an bi sorun kalmadı bence doktoruna danış o seni yönlendirir...

Yeni
Kızlar bol su içmeme rağmen kabızlık sorunu yaşıyorum (
Rezene çayı da içiyorum ama yok kasıklarıma bile vuruyor ağrısı kabızlık sorunu yaşayan var mı aranızda neler yaptınız ?

sindirim sorunu var diye kabızlık oluşuyor.
bendede var maalesef ara ara çoğalıyor

sebebi ne bilmiyorum. sabahları sucak su içine sirke bal ekleyince kahvaltıda bastırırdı o kadar etkiliydi. .şimdi etkisi yok bünye alıştı galiba.

z.yapı inciri denemedim üşendim açıkçası sennyap istersen.
yarım litrelik cam kavanoz içine dolacak şekilde kuru inciri minik minik doğruypruz üstünü geçecek kadar halis z.yağı ekliyoruz... birkaç gün karanlıkta kalacak. sonrâ sana akşam aç karnına birer kaşık yiyoruz ... aslında bende yapayim hemen malzememde var .

Çocuklar için çok güzel bir aktivite olmuş sen de haliyle yorulmuşsundur canım. Annelik böyle bir şey işte hepsini bir arada düşünmek zorunda kalıyoruz çoğu zaman.

evet iyi oluyor şükürler olsun.
ben riskli dönemde çok hareketsiz kaldım şimdi yürüyünce çok ağrıyor bacaklarım... bu hafta okul açılıyor hergün kızımla çıkıp yürümem lazım...

artık karar aldım zafer benimdir
her pazar balık günümüz ilan edildi

yorlmayı seviyorum ben bunu anladım inan... :)

Kısa yürüyüşler iyi aslında ama biraz dozunu aştıgın zaman beden sinyal veriyor artık dur diye
Aileniz adına çok faydalı bol omega3lü bir karar olmuş canım hayırlı olsun darısı başıma diyeceğim ama çok zor görünüyor
İnsan faydali bir şeylerle meşgul olduğu zaman hem zamanın hakkını veriyor hem de kendini değerli hissediyor yorulmak tembellikten her zaman iyidir sağlık yerinde olduğu sürece

Allah sağlık versin hep yaparız...

iyi geceler tatlım.

yatayım inşallah yarın okul başlıyor.

İyi geceler canım yeni dönem tüm eğitim öğretim camiasına hayırlar getirir inşallah

Amin amin bi bakmışız yıl bitmiş. ayyy bebekler gelmiş.
heyecanlanıyorum ya... iyiki varsınız kızlar ya....

Pisikedii leylunehar sizede hayırlı olsun yeni dönem.
güyaaaa yatmaya gidiyorum he

Bende güya yatıyorum da..bakalım.. evi bi toparladım sabah dağınık eve uyanmaya tahammülüm yok.
Ne dönemi? Anlamadım yarın okul var heyecandan kafa gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…