Canım çok çok zor... Allah sabır versin inşallah sana. Ama kendini bırakma, pozitif şeyler düşün. Kendini meşgul tut... İnşallah güzellikler göreceksin sen de, ben inanınıyorum.
Canım arada hiç hareket etmiyorlar, ben özellikle başka bir yerdeysem, evde değilsem neredeyse o gün hiç hissedemiyorum. İki gündür evdeyim ve dinleniyorum hareketleri fazlalasti mesela. Bence normal, birde gün içinde hareket halindeysen yada calisiyosan karnını dinleme imkanın olmayabiliyor,hareket etse de anlamıyoruz. Birde bazen pozisyonları değişiyor bir hafta civarı çok azdı hareketleri tekme falan yoktu sıksık yarım saatte bir idrara çıkıyodum ayaklar o taraftaydi sanırım, dünden beri sol üst tarafa tekme atıyor mesanedeki baskı azaldı rahatladım. Böyle değişkenlik gösterebilir, içini ferah tut
Hayırlı hafta sonraları olsun tatlımGünaydın kızlar... bakıyorum alışverişler hızlanmış ne güzel... bence olumlu olmak, olumlu düşünmek hep çok önemli. Güzel şeyler beklemeliyiz hayattan ki hersey güzel olsun. Dün benim de bir anda moralim çok bozulmuştu, cumadan beri pek hissedemedim bebeğimi. Ufak tefek 1-2 hareket, varla yok arası... dün akşama doğru iyice sinirlerim bozuldu ağladım falan epeyce... bugün toparlandım biraz neyseki. Sabah sanki azıcık hissettim gibi. Daha yeni 24 hafta bitti, normal herhalde pek fazla hissetmemek diye düşünüyorum. İnşallah normaldir. Hepinize güzel bir pazar olsun. İçimizi ferah tutalım...
Herkesin acısı kendine derken kötü anlamda demedim. Demek istediğim ateş düştüğü yeri yakıyor her acının bir büyüklüğü ve atlatma şekli var. Çaresini bulan var bulamayan var. Bende arayış içindeyim. Dua ediyorum. Sen onca şeye rağmen ayağa kalkmışsın ve şu anda yanında evlatların var. Onlar iöin ayakta durman gerek. Ama ben ne zaman kendime gelicem bilmiyorum. Gerçekten anlatamıyorum bile kendimi.tatlım aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun.
dün mesaneye öyle baskı yaptı ki ilk kez avmde wcye gittim iki kez... dayanılmaz birşey ya.
ve gene ilk kez dün akşam öyle sert güçlü vurdu şükür dedim.
yapman lazım. yapamam deme.olamadım ben hep yarım kaldım.
Çocukluğum,gençliğim,hayallerim yarım kaldı. Hamile kaldım bebeğim yarı yolda tüpümde kaldı. Tekrar hamile kaldım kaybettik yolun yarısında kaldı. Hep yarım...
Herkesin acısı kendinekat kat daha acısını yaşayan var atlatabilen var. Ama ben yapamıyorum. Kendimi güçlü sanıyordum değilmişim. Kaybettiğimden beri hiç bir gece kafam rahat uyuyamadım.eşim için güçlü olmam gerekiyor ama değilim işte. Görüntülü konuşuyoruz yüzüne bakmaya utanıyorum. Bu ara yine aşırı duygusalım hiç bir şey yoluna girmeyecek sanki. Bende acı çekmeyi sevmiyorum istemiyorum ama olmuyor. Önümde ne var bilmiyorum bakamıyorum. Ben elişine bağımlıydım çok iyi gelirdi üzüntülüyken. Şimdi görmek bile istemiyorum. Nasıl anlatim bilmiyorum ki. Saçlarım 3 numara kendim ağlaya ağlaya kestim. ayakta durmaya mecalim yok Allah rahmet eylesin annene mekanı cennet olsun. Kayıpların içinde başın sağolsun. Cennette kavuşursun inşaallah. Sebebi neydi ne kadarlıklardı?
Herkesin acısı kendine derken kötü anlamda demedim. Demek istediğim ateş düştüğü yeri yakıyor her acının bir büyüklüğü ve atlatma şekli var. Çaresini bulan var bulamayan var. Bende arayış içindeyim. Dua ediyorum. Sen onca şeye rağmen ayağa kalkmışsın ve şu anda yanında evlatların var. Onlar iöin ayakta durman gerek. Ama ben ne zaman kendime gelicem bilmiyorum. Gerçekten anlatamıyorum bile kendimi.
kızlar leke çıkarıcı aldım. bitkisel içerikli.
çamaşır sodası beyaz sabun kaldı bakalım çıkacakmı lekeler.
A asitane161719 nerdesin tatlım.
maşallah subhanAllah
bebeğim büyüyor dünden beri baya kuvvetli. içim daha rahat etti...
sorun var diyemi hissetmiyorum vesvesesi dolanıyordu, Allaha Şükür büyüyor annesine ben burdayım diyor...
Burdayım canım gündüz işlerim biraz yoğun oluyor o yüzden bakiyorum arada ama yazamıyorumbeyaz sabunu deneyecektim ama çamaşır sodası hiç gelmedi aklıma. İyi düşündün onu da denerim inşallah çıkmazsa. Bu hafta ben de yıkayacağım kıyafetleri bu ay içinde eksikleri tamamlayayım artık inşallah. Gün geçtikçe zorlanıyorum gerçekten bugün de regl ağrısı gibi ağrılarım oldu bir de ayakta çok kaldığım zaman aşağılara vuruyor benim kız geliverecek sanıyorum hemen dinlenmeye geçiyorum öyle olunca. Maşallah kuzuna dedim sana haftası gereği hareketleri yavaş gün geçtikçe kuvvetlenecek diye... Daha dur annesi ilerleyen haftalarda daha güzel günler bekliyor bizi inşallah
kuzum sağlıcakla gelsinler. insan mutlu oluyor tabi içimiz rahat ediyor.
bende çok yoruldum bugun. bizim bebeleri tiyatroya götürdük geldik sanki taş taşıdım.
birde Soda ile birlikte karbonat dökeceğim, ikisi halleder diye düşünüyorum.
Canım bende başından beri yaşıyorum zaten benim hep sıkıntılıydı doktora sordum çünkü benim çok kanıyordu ve çok korkuyordum doktor bi ilaç verdi 2 günde bir içiyorum şu an bi sorun kalmadı bence doktoruna danış o seni yönlendirir...Yeni
Kızlar bol su içmeme rağmen kabızlık sorunu yaşıyorum(
Rezene çayı da içiyorum ama yok kasıklarıma bile vuruyor ağrısı kabızlık sorunu yaşayan var mı aranızda neler yaptınız ?
Yeni
Kızlar bol su içmeme rağmen kabızlık sorunu yaşıyorum(
Rezene çayı da içiyorum ama yok kasıklarıma bile vuruyor ağrısı kabızlık sorunu yaşayan var mı aranızda neler yaptınız ?
Çocuklar için çok güzel bir aktivite olmuş sen de haliyle yorulmuşsundur canım. Annelik böyle bir şey işte hepsini bir arada düşünmek zorunda kalıyoruz çoğu zaman.
evet iyi oluyor şükürler olsun.
ben riskli dönemde çok hareketsiz kaldım şimdi yürüyünce çok ağrıyor bacaklarım... bu hafta okul açılıyor hergün kızımla çıkıp yürümem lazım...
artık karar aldım zafer benimdir
her pazar balık günümüz ilan edildi
yorlmayı seviyorum ben bunu anladım inan... :)
Kısa yürüyüşler iyi aslında ama biraz dozunu aştıgın zaman beden sinyal veriyor artık dur diye
Aileniz adına çok faydalı bol omega3lü bir karar olmuş canım hayırlı olsun darısı başıma diyeceğim ama çok zor görünüyor
İnsan faydali bir şeylerle meşgul olduğu zaman hem zamanın hakkını veriyor hem de kendini değerli hissediyor yorulmak tembellikten her zaman iyidir sağlık yerinde olduğu sürece
Allah sağlık versin hep yaparız...
iyi geceler tatlım.
yatayım inşallah yarın okul başlıyor.
İyi geceler canım yeni dönem tüm eğitim öğretim camiasına hayırlar getirir inşallah
Bende güya yatıyorum da..bakalım.. evi bi toparladım sabah dağınık eve uyanmaya tahammülüm yok.Amin amin bi bakmışız yıl bitmiş. ayyy bebekler gelmiş.
heyecanlanıyorum ya... iyiki varsınız kızlar ya....
Pisikedii leylunehar sizede hayırlı olsun yeni dönem.
güyaaaa yatmaya gidiyorum he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?