Bende güya yatıyorum da..bakalım.. evi bi toparladım sabah dağınık eve uyanmaya tahammülüm yok.
Ne dönemi? Anlamadımyarın okul var heyecandan kafa gitti
Hayırlı bereketli huzurlu haftalarımız olsun hamişler
Bismillah dedik başladık şükürler olsun
herkesler iyidir umarım .
deneyimli annelere bi sorum olucak. temizle pamuğu olarak baby&me mi yoksa ipek mi tavsiye edersiniz?
Hayırlı sabahlar hatta neredeyse öğlenler canım. Ben biraz geç kaldımaslında erken kalktım ama ancak yazabiliyorum. Ani bir kararla kontrol randevumu öne aldım. Yarın sabah kontrolüm var inşallah. Rabbim güzel geçmesini nasip etsin. Senin de Perşembe günü kontrolün aklımda inşallah ikimiz de güzel şeyler duyarız
hayrola , sıkıntı yok demi. öne alma sebebini merak ettim. ay hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin .
bende erken kalkıyorum kızım uyuyorsa elime telefon alma fırsatım oluyor. yoksa yazamıyorum ortak oluyor telefona.
Bir deneyimim yok ama buradaki başka gebelik konularını da okuyorum gözüme hep baby&me nin pamuğu takılıyor. Açıkçası ben de almayı düşünüyorum. En azından ilk zamanlar için.
Çok şükür bir sıkıntım yok canım babamız yarın müsaitmiş oğlanı bırakabileceğim için öne aldım. Haftasonu tatili de bize kalmış oldu inşallahbirden böyle bir gelişme yaşayınca heyecanlandım özledim kızımı inşallah toparlanmıştır büyümüştür kızlarımız
çok iyi olur sevindim. inşallah annesi büyüdüler ya . hafi bakalım kaç kg olmuşlar merak ediyorum. yalnız gram değil Kilo
Ay hadi İnşallahbenim kızın kilo takıntısı var teyzesi gününden bir gün fazla çıkmadı şimdiye kadar ne eksik ne fazla anasına çekmiş diyorum inanmıyorlar bir kilo çıkarsa şaşırırım
Ben de bugün ilk defa devlet hastahanesine gittim kan değerlerime ve minnoşumun suyuna baktı şeker yüklemesine gerek yok dedi çok şükür özel hastanedeki doktorum yapalım demişti
o zaman tahmin edeyim
990 gr çıkacak
benimkide muhtemelen 600 gr olmuştur , belki daha fazla çıkar umudum var
Kaçıncı haftanızdasınız ilk gebeliğinizmi benimde inş doktor şeker testine gerek duymaz..Ben de bugün ilk defa devlet hastahanesine gittim kan değerlerime ve minnoşumun suyuna baktı şeker yüklemesine gerek yok dedi çok şükür özel hastanedeki doktorum yapalım demişti
Herkese selam... Uzun süredir yazmıyordum. Biz iyiyiz büyüyoruz,sizler nasılsınız? 25+4 te 726 gr çıkmıştı kilosu, normal sınırlarda mı bilmiyorum. doktor bir şey söylemedi ama bazı yerlerde yazanlara bakınca insan endişe ediyor.
Kızlar selamlarben yeni girebildim tekrar foruma kızından ötürü çok bakıp cevap yazamıyorum 3 gündür analı kızlı çok hastayız grip olduk soğuk algınligi da var galiba kızımın boğazları inmiş öksürük var bende de öksürük ve hapşırma var bı basliyor üst üste 10 defa felan hapşırıyorum ve kendimi sıkıyorum dünden beri canım yanıyor bu sabah da su gibi akıntı gelmeye başladı aile hekimimiz kontrolü aksatma git dedi de haftaya randevum vardı Çarşamba gününe çektim Birde size sorayım dedim sizde de hiç renksiz su gibi akinti oluyor mu normalde sarımtırak kremsi akıntının oluyordu ama böylesi ilk defa oldu birde devamlı küçük idrarima sıkışık gibiyim
Ben de bugün ilk defa devlet hastahanesine gittim kan değerlerime ve minnoşumun suyuna baktı şeker yüklemesine gerek yok dedi çok şükür özel hastanedeki doktorum yapalım demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?