- 24 Nisan 2017
- 432
- 518
- 53
24+6 Dayım canım ilk gebeliğin doktor şeker yüklemesi için 3 şey önemli dedi ,açlık şekeri bebeğin suyu ve bebeğin kilosu bunlar normalse gerek duymuyorum ben dediKaçıncı haftanızdasınız ilk gebeliğinizmi benimde inş doktor şeker testine gerek duymaz..
Amin canım inş rabbim hepimizi sağlıkla kolaylıkla hayırlısıyla kavuştursun inşGaliba su fazlalığında ve bebişin kilolu olması durumunda şüphelenip yönlendiriyorlar. Her şeyin normal çıkmasına sevindim canım inşallah böyle de gider sağ salim kavusursunuz
Herkese selam... Uzun süredir yazmıyordum. Biz iyiyiz büyüyoruz,sizler nasılsınız? 25+4 te 726 gr çıkmıştı kilosu, normal sınırlarda mı bilmiyorum. doktor bir şey söylemedi ama bazı yerlerde yazanlara bakınca insan endişe ediyor.
24+6 Dayım canım ilk gebeliğin doktor şeker yüklemesi için 3 şey önemli dedi ,açlık şekeri bebeğin suyu ve bebeğin kilosu bunlar normalse gerek duymuyorum ben dedi
maşallah Size
Kızlar selamlarben yeni girebildim tekrar foruma kızından ötürü çok bakıp cevap yazamıyorum 3 gündür analı kızlı çok hastayız grip olduk soğuk algınligi da var galiba kızımın boğazları inmiş öksürük var bende de öksürük ve hapşırma var bı basliyor üst üste 10 defa felan hapşırıyorum ve kendimi sıkıyorum dünden beri canım yanıyor bu sabah da su gibi akıntı gelmeye başladı aile hekimimiz kontrolü aksatma git dedi de haftaya randevum vardı Çarşamba gününe çektim Birde size sorayım dedim sizde de hiç renksiz su gibi akinti oluyor mu normalde sarımtırak kremsi akıntının oluyordu ama böylesi ilk defa oldu birde devamlı küçük idrarima sıkışık gibiyim
- Çok teşekkürler canım senin minnoşuna hep dua ediyorum herzaman yazamıyorum ama Allahım sağlıkla kavuştursun inş
24+6 Dayım canım ilk gebeliğin doktor şeker yüklemesi için 3 şey önemli dedi ,açlık şekeri bebeğin suyu ve bebeğin kilosu bunlar normalse gerek duymuyorum ben dedi
Çok sağol canım zaten idrar yolu enfeksiyonu vardı çok su içemiyorum için bulanıyor da akıntı ilk defa böyle oldu normalde böyle değildi insan korkuyor için rahatladı mesajınızlaÇoook geçmiş olsun . Mevsim olarak hastalıkların kol gezdiği bir dönemdeyiz ne kadar korunsak da gelip buluyor mübarek . Rabbim şifa versinbenim de akintilarim oluyor ama tarif ettiğin gibi değil belki hastaliginla alakalıdır. Ama sürekli sıkışık olman idrar yolu enfeksiyonunu düşündürdü bana. İnşallah değildir. Zaten kontrolün Çarşamba günüymüş şikayetlerini belirttiğinde tahlil isteyebilir senden. Gebeliğin bu aylarında enfeksiyon riski daha yüksek çünkü. Bol bol su iç canım enfeksiyon yoksa bile sana her şekilde faydası olur
Allah razı olsun canım her ayağa kalktığımda az az geldi idrar yolu enfeksiyonu var zaten de bebeğe zarar veren birşey olmasın daçok geçmiş olsun, Allah şifalar versin.
fazlalaşırsa hemen git derim
.sulu akıntı sürekli olmaması lazım. mesela bir.iki kez olur ama devamı enfeksiyon veya bebeğin suyumu diye düşündürürdü beni. Allah korusun.
Çok sağol canım zaten idrar yolu enfeksiyonu vardı çok su içemiyorum için bulanıyor da akıntı ilk defa böyle oldu normalde böyle değildi insan korkuyor için rahatladı mesajınızla
Allah razı olsun canım her ayağa kalktığımda az az geldi idrar yolu enfeksiyonu var zaten de bebeğe zarar veren birşey olmasın da
Çok sağol canım zaten idrar yolu enfeksiyonu vardı çok su içemiyorum için bulanıyor da akıntı ilk defa böyle oldu normalde böyle değildi insan korkuyor için rahatladı mesajınızla
Allah razı olsun canım her ayağa kalktığımda az az geldi idrar yolu enfeksiyonu var zaten de bebeğe zarar veren birşey olmasın da
A asitane161719 kızımın bütün kıyafetlerinin yıkıyorum tatlım.
dün gece suda beklettim, leke çıkarıcı ile l iyice yıkadıktan sonra. hadi bakalım sonucu yazarım iki saat sonra
Maşallah canım gayretlisinben hala neyi bekliyorsam inşallah lekeleri çıkar . Sonucu bildir bize de . Belki beni de harekete geçirirsin böylece
Aslında ben hergün giriyorum hepsini de okuyorum sanırım pasif üyeyim :)Özel bir bankada müdür yardımcısıyım akşama kadar yoğunum gece okuyorum hep aldıklarını da gördüm tabi Allahım güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inş ben henüz bir çöp bile almadım 1 ay daha beklemek istiyorumayy teyzesi nasıl mutlu oldum . düşünmen dya etmenAllah kabul etsin Razı olsun hepinizden.
bende hayırlı haberler alırım inşallah inanıyorum.
fırsat buldukça yaz lütfen. buranın muhabbetİ bana keyif veriyor.
kıyafet almaya başladın mı. kızıma aldıklarımı paylaşmıştım :)
Aslında ben hergün giriyorum hepsini de okuyorum sanırım pasif üyeyim :)Özel bir bankada müdür yardımcısıyım akşama kadar yoğunum gece okuyorum hep aldıklarını da gördüm tabi Allahım güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inş ben henüz bir çöp bile almadım 1 ay daha beklemek istiyorum
Geçmiş olsun canım. Araban da hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah. Doktor iyi biri çıkar umarım gittiğine pişman etmez seni. Güzel haberler alman duasıyla
Geçmiş olsun canım, güle güle kullan kazasız belasız insallah:)
çok geçmiş olsun canım benim. .şükürler olsun iyiyiz. herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Araban hayırlı olsun , sağlıkla güzel günlerde evlatlarınla kullanın.
ömercik büyümüştür inşallah.
geçmişi atlamış olabilirsin. benim kız nerden baksan 2 hafta geriden geliyor. 7 şubatta gideceğim inşallah hayırlı güzel haberler alırız.
senibaya merak ettim. inan içimden geçti inşallah iyiyiz diye yazar dedim
A asitane161719 canım senin muhtemel doğum tarihi mayıs 6. benim mayıs 18 , nasıl oluyor sen 27.hafta içinde ben 26.haftada oluyorum . senin 28.haftayı bitirmem gerekmiyormu . kafam karıştı
çok güzel telaşeler ya... kesinlikle harekete geçmen lazım. almaya başla, birde 4 tane yenidoğan tulum çıktı, onlarda leke yok şükür. galiba alacak bişeyimiz kalmadı.
nedense erken gelecek gibime geliyor. yani nisan sonu mayıs başı sanki 18 mayısı beklemeyecek. ama benimki sadece bir his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?