hoşgeldiniz, kilosu iyi görünüyor maşallah. zaten aksi bir durum olsa doktor muhakkak bilgi verirdi.

24+6 Dayım canım ilk gebeliğin doktor şeker yüklemesi için 3 şey önemli dedi ,açlık şekeri bebeğin suyu ve bebeğin kilosu bunlar normalse gerek duymuyorum ben dedi

bende açlık tokluk şekeriné baktıracağım inşallah.

çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin.
fazlalaşırsa hemen git derim
.sulu akıntı sürekli olmaması lazım. mesela bir.iki kez olur ama devamı enfeksiyon veya bebeğin suyumu diye düşündürürdü beni. Allah korusun.

• Çok teşekkürler canım senin minnoşuna hep dua ediyorum herzaman yazamıyorum ama Allahım sağlıkla kavuştursun inş

ayy teyzesi nasıl mutlu oldum . düşünmen dya etmen Allah kabul etsin Razı olsun hepinizden.

bende hayırlı haberler alırım inşallah inanıyorum.

fırsat buldukça yaz lütfen. buranın muhabbetİ bana keyif veriyor.
kıyafet almaya başladın mı. kızıma aldıklarımı paylaşmıştım :)

24+6 Dayım canım ilk gebeliğin doktor şeker yüklemesi için 3 şey önemli dedi ,açlık şekeri bebeğin suyu ve bebeğin kilosu bunlar normalse gerek duymuyorum ben dedi

doktorun yaklaşımı çok güzel. benim doktorum normalde doğum istediğim için her takibi yapmam lazım riske atamam dedi ba

Çok sağol canım zaten idrar yolu enfeksiyonu vardı çok su içemiyorum için bulanıyor da akıntı ilk defa böyle oldu normalde böyle değildi insan korkuyor için rahatladı mesajınızla
Allah razı olsun canım her ayağa kalktığımda az az geldi idrar yolu enfeksiyonu var zaten de bebeğe zarar veren birşey olmasın da

Allah korusun annesi. su içmen gerekiyor. Bismillah dé içmeye çalış çabala...

Şu içermiyorsan öncesinde tatlı bir şeyler ye susamani sağlar. Enfeksiyonda su gerçekten önemli. Bende de çok yoğun olmasa da enfeksiyon çıktı bir haftadır zorluyorum kendimi su içmek için. Akintilarim gözlenir derecede azaldı gerçekten .

A asitane161719 kızımın bütün kıyafetlerinin yıkıyorum tatlım.
dün gece suda beklettim, leke çıkarıcı ile l iyice yıkadıktan sonra. hadi bakalım sonucu yazarım iki saat sonra

Maşallah canım gayretlisin ben hala neyi bekliyorsam inşallah lekeleri çıkar . Sonucu bildir bize de . Belki beni de harekete geçirirsin böylece

Maşallah canım gayretlisin ben hala neyi bekliyorsam inşallah lekeleri çıkar . Sonucu bildir bize de . Belki beni de harekete geçirirsin böylece

çok güzel telaşeler ya... kesinlikle harekete geçmen lazım. almaya başla, birde 4 tane yenidoğan tulum çıktı, onlarda leke yok şükür. galiba alacak bişeyimiz kalmadı.

nedense erken gelecek gibime geliyor. yani nisan sonu mayıs başı sanki 18 mayısı beklemeyecek. ama benimki sadece bir his

Aslında ben hergün giriyorum hepsini de okuyorum sanırım pasif üyeyim :)Özel bir bankada müdür yardımcısıyım akşama kadar yoğunum gece okuyorum hep aldıklarını da gördüm tabi Allahım güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inş ben henüz bir çöp bile almadım 1 ay daha beklemek istiyorum

A asitane161719 canım senin muhtemel doğum tarihi mayıs 6. benim mayıs 18 , nasıl oluyor sen 27.hafta içinde ben 26.haftada oluyorum . senin 28.haftayı bitirmem gerekmiyormu . kafam karıştı

işin gücün rast gitsin annesi. şubat ayı é ebebeki takip et istersen.

10 şubatta ıslak mendillerde %28 indirim var.
24 şubatta tüm tekstil ürünlerinde. alışveris için istediğin vakİt oluyor Şubat sonu :)

sağlıkla kuvaağımıza alırız inşallah.

Geçmiş olsun canım. Araban da hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah. Doktor iyi biri çıkar umarım gittiğine pişman etmez seni. Güzel haberler alman duasıyla

Geçmiş olsun canım, güle güle kullan kazasız belasız insallah:)

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar..
Herşey yolunda çok şükür. Ömerim büyümüş.
İzmir de Ömerin alışverişini de yaptım. Zaten abisinden çok eşya kalmıştı. Bi 5-6 takım aldım. Emzik falan aldım. Göğüs pompası ile gecelik kaldı.
Tatili bitirdim döndüm evime.
Bugün iş başı da yaptık. Tahmininen 1 ay kaldı iş. 32 hafta gelsin biran önce..
@karapisso canım içini ferah tut inşallah kontrolden güzel haberler alırsın. Muz kaşar badem üçlüsünü bol tüketmeye çalış. Miniğimiz büyüsün..

A asitane161719 canım senin muhtemel doğum tarihi mayıs 6. benim mayıs 18 , nasıl oluyor sen 27.hafta içinde ben 26.haftada oluyorum . senin 28.haftayı bitirmem gerekmiyormu . kafam karıştı

Canım şu anda 27+0ım yarın takvim 28 haftayı gösterecek inşallah bir gün geriden geliyor buradaki takvim :)

Canım artık lekeler çıksa da çıkmasa da kullanacağım onları ev içinde. Zaten hemen kuculecekler yine de çıksa çok daha güzel olur tabi :))

Belki de hislerin doğrudur bilemeyiz zaman gösterecek inşallah. Belki benimki de doktorun verdiği tarihi beklemeyecek. Ama ben bekleyecek gibi hissediyorum. İnşallah bekler. Ne kadar kalırsa o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…