- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
işin gücün rast gitsin annesi. şubat ayı é ebebeki takip et istersen.
10 şubatta ıslak mendillerde %28 indirim var.
24 şubatta tüm tekstil ürünlerinde. alışveris için istediğin vakİt oluyor Şubat sonu :)
sağlıkla kuvaağımıza alırız inşallah.
Canım artık lekeler çıksa da çıkmasa da kullanacağım onları ev içinde. Zaten hemen kuculecekler yine de çıksa çok daha güzel olur tabi :))
Belki de hislerin doğrudur bilemeyiz zaman gösterecek inşallah. Belki benimki de doktorun verdiği tarihi beklemeyecek. Ama ben bekleyecek gibi hissediyorum. İnşallah bekler. Ne kadar kalırsa o kadar iyi
bende gideceğim doyamadım alışverişe , çok çok güzel şeyler vardı beden yoktu. belki bulurum bu defa... gözüm doyamadı , Son anda kasada çıkarttım bir tulumuŞubat sonu olmasına çok sevindim tekstil indirimlerinin. Tam alışveriş yapmayı planladığım tarih. O zaman 24 Şubat'ta e bebekteyim inşallah
sağ salim inşallah kucağımıza alırız. fırsat buldukça yazarızz...Canım şu anda 27+0ım yarın takvim 28 haftayı gösterecek inşallah bir gün geriden geliyor buradaki takvim :)
Teşekkür ederim canım.Valla tatil güzel ama okul olunca iş güç insan daha bi düzene giriyo.Hepimiz için hayırlı bir dönem olsun inşallah.Amin amin bi bakmışız yıl bitmiş. ayyy bebekler gelmiş.
heyecanlanıyorum ya... iyiki varsınız kızlar ya....
Pisikedii leylunehar sizede hayırlı olsun yeni dönem.
güyaaaa yatmaya gidiyorum he
Hadi hayırlı sağlıklı mutlu haberlerle gelin inşallah kızlarr..Hayırlı sabahlar hatta neredeyse öğlenler canım. Ben biraz geç kaldımaslında erken kalktım ama ancak yazabiliyorum. Ani bir kararla kontrol randevumu öne aldım. Yarın sabah kontrolüm var inşallah. Rabbim güzel geçmesini nasip etsin. Senin de Perşembe günü kontrolün aklımda inşallah ikimiz de güzel şeyler duyarız
Canım hiç sararmasını dert etme ben bildiğin beyaz sabunla çitileyip sıcağa yakın suya bastım 5-6 saat beklettim sonra o haliyle makineye attım neredeyse hiç leke kalmadı. Üstelik bizim 8 senelik üstler düşün yani.Israrla tavsiye ediyorum.Bana da sağolsun bi arkadaş söylemişti.Sonrasında makine deterjanına basacaktım ona bile gerek kalmadı.Tertemiz oldular.A asitane161719 kızımın bütün kıyafetlerinin yıkıyorum tatlım.
dün gece suda beklettim, leke çıkarıcı ile l iyice yıkadıktan sonra. hadi bakalım sonucu yazarım iki saat sonra
Ay doğru ya okul başladı. Kafa iyice gitti bende yaww.okulun 2.dönemi işte kız
bizimde 5 yaş anaokuluna gidiyor ya bir heyecan bir heyecan çok özledi okulunu...
bende heryeri toparlayıp uyuyorum genelde. elimde olsa her gece uyumadan süpürürüm o kadar
uyanınca etraf dağınık olursa nedense bende bir gerginlik oluyor.
psikolojisi bozuk kadınlarda oluyormuş dağınıklığa tahammülsüzlükkkk, ben o kafiledeyim işte
Allah korusun annesi. su içmen gerekiyor. Bismillah dé içmeye çalış çabala...
çok dogru söylüyorsunuz kızlar valla hemşire de aynısını söyledi dudaklarım çatladi aşırı derecede tatlıyı da çok yiyorum ama nafile su gitmiyor ancak soğuk su icebiliryorum sonuç ortada grip oldumŞu içermiyorsan öncesinde tatlı bir şeyler ye susamani sağlar. Enfeksiyonda su gerçekten önemli. Bende de çok yoğun olmasa da enfeksiyon çıktı bir haftadır zorluyorum kendimi su içmek için. Akintilarim gözlenir derecede azaldı gerçekten .
deneyimli annelere bi sorum olucak. temizle pamuğu olarak baby&me mi yoksa ipek mi tavsiye edersiniz?
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar..
Herşey yolunda çok şükür. Ömerim büyümüş.
İzmir de Ömerin alışverişini de yaptım. Zaten abisinden çok eşya kalmıştı. Bi 5-6 takım aldım. Emzik falan aldım. Göğüs pompası ile gecelik kaldı.
Tatili bitirdim döndüm evime.
Bugün iş başı da yaptık. Tahmininen 1 ay kaldı iş. 32 hafta gelsin biran önce..
@karapisso canım içini ferah tut inşallah kontrolden güzel haberler alırsın. Muz kaşar badem üçlüsünü bol tüketmeye çalış. Miniğimiz büyüsün..
Kızlar bide benim kızıma aldığım bebek kıyafetleri hastane çıkışları hep duruyor hepsi ortak renklermis Allah'tan küçük kıyafetler çok giyilmiyor ya onlardan almayım diyorum sadece iki erkek tulumu aldım oğluma kundak mendil hep ananemiz halletti saolsun başka ne alınacak valla hiç aklıma gelmiyor bi kendime eşofman alicam hastane de giymek için başka neler lazım liste yaptınız mı ??
Bide kızımdan kalan tulumlarin sandık sariları için beyaz sabun rendeleyip suda kaynatmak aklıma geldi de zarar görür mü ki annelerimiz eskiden öyle yaparmış ya :)))
Benim arkadaşlarım pamuk alıp ıslatıp siliyolardi popişleri, baby me ebebekte, bende alicam ilk zamanlar kullanicam, disardayken de saf sulusulu pam mendil alicam her markada var zaten, üni baby düşünüyorum ama farklı ürünler de deniyc m
Teşekkür ederim canım.Valla tatil güzel ama okul olunca iş güç insan daha bi düzene giriyo.Hepimiz için hayırlı bir dönem olsun inşallah.
Ay doğru ya okul başladı. Kafa iyice gitti bende yaww.
Bu psikoloji şeysi temizlik ve düzeni gereksiz tutuyor nedense! Bana göre de onlar eksik olursa psikoloji bozulur! Yani benim zaten biraz takıntılarım var o ayrı bir konu ama...
Amaaan kimin psikolojisi sağlam ki şu hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?