Şubat sonu olmasına çok sevindim tekstil indirimlerinin. Tam alışveriş yapmayı planladığım tarih. O zaman 24 Şubat'ta e bebekteyim inşallah

bir iki damla leke olsa hiç sıkıntı değil tatlım. nasıl olmuşsa kompleeee üst alt yakalar hepsi lekeli. çocukları uyuyup bakacağım çıkmışlarmı diye :)

tutumlar tertemiz ona çok sevindim açıkçası...

KEVOK nerelerdesin sen... herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
unutuyorum bak, muz badem süt kaşar... Allah razı olsun hatırlattın.

Şubat sonu olmasına çok sevindim tekstil indirimlerinin. Tam alışveriş yapmayı planladığım tarih. O zaman 24 Şubat'ta e bebekteyim inşallah
bende gideceğim doyamadım alışverişe , çok çok güzel şeyler vardı beden yoktu. belki bulurum bu defa... gözüm doyamadı , Son anda kasada çıkarttım bir tulumu

kendime de gelecek ay alırım lohusa takımımı

Canım şu anda 27+0ım yarın takvim 28 haftayı gösterecek inşallah bir gün geriden geliyor buradaki takvim :)
sağ salim inşallah kucağımıza alırız. fırsat buldukça yazarızz...
aha doğdu, şimdi 10 günlük 40ımız çıktı derkennnn işte akıp gidiyor zaman....

kızlar ben indirimli ürünlerin olduğu tarihleri NOT aldım..ama siz gene bakın isterseniz ihtiyacınızâ göre başka günlerde indirimler var.

arkadaşlar merhaba, şeker yükleme testini ihmal etmemenizi öneririm. eşim hekim benim her halükarda yaptırmamı istedi zaten. açlık tokluk şekerim normaldi bebeğin suyu ve kilosu iyiydi fakat yüklemeden sonra gebelik şekerim olduğu ortaya çıktı. şimdi hamurişi tatlı vb şeyler tüketmiyorum. ama bana sorarsanız riske atılacak bişey değil. canan karatay sırf o söylemi yüzünden dünya sağlık örgütünden ceza aldı.

Teşekkür ederim canım.Valla tatil güzel ama okul olunca iş güç insan daha bi düzene giriyo.Hepimiz için hayırlı bir dönem olsun inşallah.

Hadi hayırlı sağlıklı mutlu haberlerle gelin inşallah kızlarr..
A asitane161719 kızımın bütün kıyafetlerinin yıkıyorum tatlım.
dün gece suda beklettim, leke çıkarıcı ile l iyice yıkadıktan sonra. hadi bakalım sonucu yazarım iki saat sonra
Canım hiç sararmasını dert etme ben bildiğin beyaz sabunla çitileyip sıcağa yakın suya bastım 5-6 saat beklettim sonra o haliyle makineye attım neredeyse hiç leke kalmadı. Üstelik bizim 8 senelik üstler düşün yani.Israrla tavsiye ediyorum.Bana da sağolsun bi arkadaş söylemişti.Sonrasında makine deterjanına basacaktım ona bile gerek kalmadı.Tertemiz oldular.

Herkese hayırlı geceler bu arada.İş yerinde okumaya fırsat bulsam da çok yazamıyorum.Ama kalbim hep sizinle.Bu arada ebebek’e bende hergün bakıyorum.Alacaklarımın gününü not
ettim.Pazar günü bunu aldık.
https://www.e-bebek.com/joie-litetrax-4-travel-sistem-bebek-arabasi-p-joi-t1112yccrm003/
Beşiğimizi kurdu babamız temizlidik.Çekmecelerini yerleştirdik.Bugün de eldivendi şapkaydı yelekti bi kaç minik eksiğini aldık. Bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun..

Son düzenleme:
Ay doğru ya okul başladı. Kafa iyice gitti bende yaww.
Bu psikoloji şeysi temizlik ve düzeni gereksiz tutuyor nedense! Bana göre de onlar eksik olursa psikoloji bozulur! Yani benim zaten biraz takıntılarım var o ayrı bir konu ama...
Amaaan kimin psikolojisi sağlam ki şu hayatta

Bugün doktor kontrolüm vardı. Doktora 'hocam iyi bi bakın kolu bacağı sağlamda mı? Daha doğmadan ahilerden baya sopa yiyor' dedim doktor gülmekten katıldı ben öyle deyince kol bacak mide baarsak ne varsa tek tek gösterdi allah razı olsun 'Bi umut cinsiyetine bir daha bakalım' demeyi de ihmal etmedi tabi.. Çok şükür gelişimi çok çok iyi. Baya büyümüş. 800gr olmuş minnak adamım. 2 hafta önde çıktı ama ultrasonda 3 asaa 5 yukarı ölçüm yapıyor. Çokta seetmiyorum..

Allah korusun annesi. su içmen gerekiyor. Bismillah dé içmeye çalış çabala...

çok dogru söylüyorsunuz kızlar valla hemşire de aynısını söyledi dudaklarım çatladi aşırı derecede tatlıyı da çok yiyorum ama nafile su gitmiyor ancak soğuk su icebiliryorum sonuç ortada grip oldum inşallah geçer Allah'ım kimseye vermesin valla hele hamileyken

deneyimli annelere bi sorum olucak. temizle pamuğu olarak baby&me mi yoksa ipek mi tavsiye edersiniz?

Benim arkadaşlarım pamuk alıp ıslatıp siliyolardi popişleri, baby me ebebekte, bende alicam ilk zamanlar kullanicam, disardayken de saf sulusulu pam mendil alicam her markada var zaten, üni baby düşünüyorum ama farklı ürünler de deniyc m

Kızlar bide benim kızıma aldığım bebek kıyafetleri hastane çıkışları hep duruyor hepsi ortak renklermis Allah'tan küçük kıyafetler çok giyilmiyor ya onlardan almayım diyorum sadece iki erkek tulumu aldım oğluma kundak mendil hep ananemiz halletti saolsun başka ne alınacak valla hiç aklıma gelmiyor bi kendime eşofman alicam hastane de giymek için başka neler lazım liste yaptınız mı ??

Bide kızımdan kalan tulumlarin sandık sariları için beyaz sabun rendeleyip suda kaynatmak aklıma geldi de zarar görür mü ki annelerimiz eskiden öyle yaparmış ya :)))

Tam bir ay sonra izne ayrılıyorum bende, gün sayıyorum resmen:)

herkes beyaz sabun diyor zaten. bende kaynar su döktüm üstlerine hiçbişey olmadı şükür.

bende ilk zamanlar pamuk , ılık su , z.yağı ile sileceğim inşallah. sonra biraz büyüyünce ıslak mendille.

Teşekkür ederim canım.Valla tatil güzel ama okul olunca iş güç insan daha bi düzene giriyo.Hepimiz için hayırlı bir dönem olsun inşallah.

kesinlikle düzené giriiyor hayatımız. ablam hep der , okulu icat edenden Allah razı olsun

çocuklar evde asla duramaz. sayılı günler gezdik tozduk geçti şükür.

Kızlar nasılsınız?
Bebek bezi olarak ne düşünüyorsunuz?
Prima premium care düşünüyordum ama losyonu var kimyasal o düşündürüyor biraz, yoksa sızdırma falan konusunda süper
Sleppy,molfiks,canbebe bunlarda sıfır kimyasal , losyon vazalin vs yok ama sızdırma sorunu çok oluyormuş okuduğum yorumlarda ve kullanan arkadaşlardan duyduğum böyle eksileri var, bu konuda tecrübeli olanlar ne diyorlar:)

Alemsin ya
doktorunda kısmetli kendisini güldüren gebesi var ne güzel

demi ama . insanın düzensiz dağınık evde durası gelmezki, üstelik huzur veriyor bana. işté hasta iken veya sorun varsa dağınıklık olduğunda tepem atıyor. tahammülsüz oluyo insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…