kesinlikle düzené giriiyor hayatımız. ablam hep der , okulu icat edenden Allah razı olsun

çocuklar evde asla duramaz. sayılı günler gezdik tozduk geçti şükür.

Bizde de yoğun tempo başlıyor artık, Allah'tan 4 hafta gidicem sonra rahatlicam, yorucu oluyor cunku

sağ salim inşallah kucağımıza alırız. fırsat buldukça yazarızz...
aha doğdu, şimdi 10 günlük 40ımız çıktı derkennnn işte akıp gidiyor zaman....

Amiiin canım inşallah. Yarını bir atlatayım da başlayacağım inşallah valla zaman geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor . Ne zaman sabah oldu ne zaman akşam oldu anlamıyorum birkaç haftadır. 3 hafta kaldı 30lu haftalarıma. Ama hala yapacak onca işim var. İlla yumurta kapıya dayanacak

tatlım inşallah sağ salim ayrılırsın izne.

ben Primadan memnun kalmayan bir anneyim... kokusu çok yoğun ve sizdirdi bebeğimde. .sonra mılfix kullandık. 2. bebeğimde başından beri Canbebe kullanıyor. bezi yenilediler incelttiler , bir aydır memnun değilim
sızdırıyor hemde fena.
molfix kilot bez indirimde hepsiburada.comda. alacağım inşallah .

kimyasal kokulu bezden uzak durmak lazım. asla kullanmam. ilkte bilemedim ama şimdi kıyamam o minnoş poposuna meleğimin.

Bizde de yoğun tempo başlıyor artık, Allah'tan 4 hafta gidicem sonra rahatlicam, yorucu oluyor cunku

Benim de eşim öğretmen. Gerçi ben de meslektaşım senle ama görev yapmıyorum okullar açılınca ben bile düzene giriyorum yaa eşimi okula gönderiyorum evde islerime bakıyorum. ne güzel canım 4 hafta sonra bol bol dinlen doğumdan sonrası için hem dinlenmiş bir bedene hem de morale ihtiyacın olacak muhtemelen. Neticede hayatlarimizda köklü bir değişiklik gerçekleşecek

oy maşallah çok beğendim arabanızı

inşallah kullandığınız günlerde gelir.

çok heyecanlı hazırlıklar şükürler olsun.

ben erken davrandım bu kez. oğlumda 36 haftalarda hazırladım. kızımda doğula yakın.
bunda daha ağırım. en iyisi erkenden bitsin işim dedim :)

Canım ben oğluma iki aylık olduğundan beri sleepy kullaniyorum taşma yaşadığım bir elin beş parmağını geçmez. Ama herkesin tecrübesi farklı işte. Kızıma da inşallah sleepy ile başlayacağım denemeye. Sonra losyonsuz diğer bezleri sırasıyla denerim ihtiyaç duyarsam :)

kızlar daha evvel yazdınızda benmi kaçırdım... mesleğiniz nedir

sleppy sanki daha sert gibi geldi bana dışı. bacaklarına değen kısım uzun ve sert rahatsız eder diye düşündüm benim kızın cildi çok hassas. denemek istiyorum hafif kokulu ama demi.

kızlar daha evvel yazdınızda benmi kaçırdım... mesleğiniz nedir

Ben ilk defa yazıyorum canım öğretmenim ama mesleğimi yapmıyorum. Oğlumun bana bu dünyada her şeyden daha fazla ihtiyacı var. Ben de direkt onunla ilgilenmeye atandım ilahi taktir tarafından

sleppy sanki daha sert gibi geldi bana dışı. bacaklarına değen kısım uzun ve sert rahatsız eder diye düşündüm benim kızın cildi çok hassas. denemek istiyorum hafif kokulu ama demi.

Yok canım hiç kokusu yok kokuyu hapsetmemesi burunları biraz rahatsız ediyor ama bebişlerin cildi için en sağlıklısı böyle olması tabi paketler küçücük zaten iyice azalttılar bez sayısını. Bir dene istersen canım hatta civilde şu sıra indirim var tekli paketleri de 20 TL

Ben ilk defa yazıyorum canım öğretmenim ama mesleğimi yapmıyorum. Oğlumun bana bu dünyada her şeyden daha fazla ihtiyacı var. Ben de direkt onunla ilgilenmeye atandım ilahi taktir tarafından

En mukaddes meslek... Allahım sana bağışlasın evlatlarını...

herkes beyaz sabun diyor zaten. bende kaynar su döktüm üstlerine hiçbişey olmadı şükür.

Bende temizlikte kullandığım bezleri kaynatırim sorun yaşamadım hiç tertemiz oldu hep de böyle kıyafetlerde küçülme sünme bişey olur mu diye merak ettim

Bende temizlikte kullandığım bezleri kaynatırim sorun yaşamadım hiç tertemiz oldu hep de böyle kıyafetlerde küçülme sünme bişey olur mu diye merak ettim

bende olmadı hatta sonra 60 derece lekeliler programında yıkadım. çekmedi sünmedi hiç.

bir bunu birde molfix kilot bezi deneyeyim. canbebe sinir etti çünkü

Kızlar bazılarında lekeler kaldı , ama giyilebilir şekilde. bazısında gitmiş tamamen. yarına kururlar ütüler kaldırırım. sadece ik giydiği kendisine ait olsun diye hastane çıkışı almayı düşünüyorum. herşeyi tamam şükürler olsun... sumpy leke çıkarıcı kullandım. beyaz sabun yoktu soda ve karbonat almayı unuttum. derken hallodlu elhamdülillah.

İnşallah ikisinden birinden memnun kalırsın canım
inşallah tatlım,yarın halletmem lazım.
arkadaşta 5 numara sleppy bez vardı verdi kullanıyorum mecburen. 4 numarası farklıdır diye düşünüyorum nedense.
birde kızım İshaldi 4 gündür ara ara çok feba pişik oldu. bilerek büyük bez kullandım geniş olsun diye neyseki bugün öğleden sonra bitti. yoksa mahvetti pişik yavrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…