kesinlikle düzené giriiyor hayatımız. ablam hep der , okulu icat edenden Allah razı olsun
çocuklar evde asla duramaz. sayılı günler gezdik tozduk geçti şükür.
sağ salim inşallah kucağımıza alırız. fırsat buldukça yazarızz...
aha doğdu, şimdi 10 günlük 40ımız çıktı derkennnn işte akıp gidiyor zaman....
Kızlar nasılsınız?
Bebek bezi olarak ne düşünüyorsunuz?
Prima premium care düşünüyordum ama losyonu var kimyasal o düşündürüyor biraz, yoksa sızdırma falan konusunda süper
Sleppy,molfiks,canbebe bunlarda sıfır kimyasal , losyon vazalin vs yok ama sızdırma sorunu çok oluyormuş okuduğum yorumlarda ve kullanan arkadaşlardan duyduğum böyle eksileri var, bu konuda tecrübeli olanlar ne diyorlar:)
Bizde de yoğun tempo başlıyor artık, Allah'tan 4 hafta gidicem sonra rahatlicam, yorucu oluyor cunku
Herkese hayırlı geceler bu arada.İş yerinde okumaya fırsat bulsam da çok yazamıyorum.Ama kalbim hep sizinle.Bu arada ebebek’e bende hergün bakıyorum.Alacaklarımın gününü not
ettim.Pazar günü bunu aldık.
https://www.e-bebek.com/joie-litetrax-4-travel-sistem-bebek-arabasi-p-joi-t1112yccrm003/
Beşiğimizi kurdu babamız temizlidik.Çekmecelerini yerleştirdik.Bugün de eldivendi şapkaydı yelekti bi kaç minik eksiğini aldık. Bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun..
Amiiin canım inşallah. Yarını bir atlatayım da başlayacağım inşallah valla zaman geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor . Ne zaman sabah oldu ne zaman akşam oldu anlamıyorum birkaç haftadır. 3 hafta kaldı 30lu haftalarıma. Ama hala yapacak onca işim var. İlla yumurta kapıya dayanacak
Kızlar nasılsınız?
Bebek bezi olarak ne düşünüyorsunuz?
Prima premium care düşünüyordum ama losyonu var kimyasal o düşündürüyor biraz, yoksa sızdırma falan konusunda süper
Sleppy,molfiks,canbebe bunlarda sıfır kimyasal , losyon vazalin vs yok ama sızdırma sorunu çok oluyormuş okuduğum yorumlarda ve kullanan arkadaşlardan duyduğum böyle eksileri var, bu konuda tecrübeli olanlar ne diyorlar:)
Benim de eşim öğretmen. Gerçi ben de meslektaşım senle ama görev yapmıyorum okullar açılınca ben bile düzene giriyorum yaa eşimi okula gönderiyorum evde islerime bakıyorum.ne güzel canım 4 hafta sonra bol bol dinlen doğumdan sonrası için hem dinlenmiş bir bedene hem de morale ihtiyacın olacak muhtemelen. Neticede hayatlarimizda köklü bir değişiklik gerçekleşecek
ben erken davrandım bu kez. oğlumda 36 haftalarda hazırladım. kızımda doğula yakın.
bunda daha ağırım. en iyisi erkenden bitsin işim dedim :)
Canım ben oğluma iki aylık olduğundan beri sleepy kullaniyorum taşma yaşadığım bir elin beş parmağını geçmez. Ama herkesin tecrübesi farklı işte. Kızıma da inşallah sleepy ile başlayacağım denemeye. Sonra losyonsuz diğer bezleri sırasıyla denerim ihtiyaç duyarsam :)
Ben de bunda tam tersi oldum. Oğlanda bu haftalarda her şeyini almıştım
kızlar daha evvel yazdınızda benmi kaçırdım... mesleğiniz nedir
sleppy sanki daha sert gibi geldi bana dışı. bacaklarına değen kısım uzun ve sert rahatsız eder diye düşündüm benim kızın cildi çok hassas. denemek istiyorum hafif kokulu ama demi.
Ben ilk defa yazıyorum canımöğretmenim ama mesleğimi yapmıyorum. Oğlumun bana bu dünyada her şeyden daha fazla ihtiyacı var. Ben de direkt onunla ilgilenmeye atandım ilahi taktir tarafından
herkes beyaz sabun diyor zaten. bende kaynar su döktüm üstlerine hiçbişey olmadı şükür.
Bende temizlikte kullandığım bezleri kaynatırim sorun yaşamadım hiç tertemiz oldu hep de böyle kıyafetlerde küçülme sünme bişey olur mu diye merak ettim
bir bunu birde molfix kilot bezi deneyeyim. canbebe sinir etti çünküYok canım hiç kokusu yok kokuyu hapsetmemesi burunları biraz rahatsız ediyor ama bebişlerin cildi için en sağlıklısı böyle olması tabipaketler küçücük zaten iyice azalttılar bez sayısını. Bir dene istersen canım hatta civilde şu sıra indirim var tekli paketleri de 20 TL
bir bunu birde molfix kilot bezi deneyeyim. canbebe sinir etti çünkü
inşallah tatlım,yarın halletmem lazım.İnşallah ikisinden birinden memnun kalırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?