Canım ben de 4 numara kullanıyorum. Küçük gelirse 4+ olanı da var bilgin olsun. Büyük bez de rahatsız edebilir bedenine göre olsa daha iyi olur tabi. Bir de pişik için ben hep zeytinyağı kullanıyorum ama sen kantaron kullaniyordun. Denedin mi yine?

evet kantaron ve kantaron özlü krem sürüyorum, onun sayesinde beter olmadan atlattı. pişti pişti diye surat yapıyor yağ sür diyor zaten.
bugün alalım bezi inşallah .

Herkese hayırlı sabahlar.. karapisso amin inşallah canım benim sağlıkla kullanalım herşeyimizi. Bu arada bende Sağlık Teknikeriyim. Sağlık Müdürülüğünde çalışıyorum. Allah razı olsun annem kayınvalidemler baktılar oğluşuma şimdi bu küçük prense de bakacaklar. Gönlüm rahat çalışıyorum. Benim izne ayrılmama daha 2 ay var 37 de ayrılırım bi aksilik olmazsa ki sonrasında bebeğim 8-9 aylık olana kadar evde olabileyim.

hayırlı sabahlar tatlım.
sistem değişsede çalışan anneler en az 2 yıl kendi çocuklarına baksalar, annelik izni olsa... çok üzücü minicik bebeği bırakmak... şanslısınki ailen bakacak kanından canından. gözün gönlün arkada kalmaz.

Aynen canım öyle daha iyi olur tabi. Ücretsiz izin hakkımız var ama ev kredisi ödediğimiz için alamam. Eşim de nöbet usulü çalışıyor. O da bakar evdeyken ben gider gelirim iş yerim yakın. Süt izni falan.. Bi şekilde büyür. Herşey onların geleceği için napalım.Başlarındayız ya istediğimiz an kendimizi onlara kavuşturabiliyoruz. Çok şükür bugünümüze.. Herkesin kendi tercihidir tabi saygı duyarım ama yıllarca okudum ettim kaç üniversiteden mezun oldum. Çok şükür rabbim de nasip etti atandım. Evlat da önemli tabi herşeyden önemli ama emeğimi de boşa veremezdim.. İlk yıllar tabi zor oluyo bebekken yani. ama büyüyüp de farklı istekleri farklı ihtiyaçları ortaya çıkınca iyi ki çalışıyorum diyosun..Hayat sadece ilk yıllarından ibaret değil..

Kızlar bu arada hamilelik günlüğünde bebekler dönmüş gibi görünüyor.. Erken değil mi daha? Ben bizimkinin ayaklarını kasıklarımda hissediyorum hala dönmemiş yani. Sizinkiler döndü mü doktorunuz öyle birşey söyledi mi?

Canım merhaba ben de senin gibi düşünüyorum Doğum iznini 32 de hakediyoruz sonra rapor alıyoruz peki kaçıncı haftaya kadar max çalışabiliyoruz sınırı var mı ?

dönmüş görünüyor olabilir. ama sürekli döndüğü için doğum haftasına kadar sürekli baş popo yer değiştirir.
doğum haftasında kanala tam baş koyarlar inşallah.

tabi haklısın , sistem değişmeli kesinlikle. mesela 2 yıl annelik izinin olsa hem maaşını alıp hem evinde bebeğine baksan ne iyi olur. inşallah o günleride görürüz ama zor...

Canın ben oğlumda çok bez değiştirdim denedim. Prima bence kesinlikle kimyasal kokusu hissettiriyor. Ben sleepy den çok memnun kaldım

Kızlar hayırlı sabahlar . Kontrolden çıktım. Çok şükür güzel geçti. 27+1im. Tam 1 kilo olmuş. 35 cm. Tombiş bir bebek olmayacak dedi doktor. Oğlum da minnoş doğmuştu zaten sanırım genetik Doğum tarihi olarak son gün 29 Nisan dedi. Çatı ağrılarım yorulduğum için oluyormuş. Bir de benim kızım bana sürpriz yaptı ve bol bol poz verdi. İlk kez o minnoş yüzünü gördüm . Sağlıkla hayırla kavusuruz inşallah. Bizden haberler böyle... Herkesin kontrolü güzel geçer inşallah

Oooo sen güne çok güzel başladın maşallah subhanAllah Size.
990 gr değilmi tüh 10 gr ile tahminim tutmadı. ayyy 29 nisan kavuşma tarihinizmi olacak şimdi

minnoş suratını severiz kızının

bende yarın gideceğim , Perşembe oğlumun okuluna gideceğim. iki işi bir güne sığdırmak zor olur .

tekrar gözün aydın annesi

Çok sevindim canım sağlıkla doğsun inşallah.
Sezeryan olacağı için mi son tarih 29 nisan yoksa 40 hafta o zaman mı bitiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…