Ay hadi İnşallah yarın yapcam hevese geldim bakbende olmadı hatta sonra 60 derece lekeliler programında yıkadım. çekmedi sünmedi hiç.
inşallah tatlım,yarın halletmem lazım.
arkadaşta 5 numara sleppy bez vardı verdi kullanıyorum mecburen. 4 numarası farklıdır diye düşünüyorum nedense.
birde kızım İshaldi 4 gündür ara ara çok feba pişik oldu. bilerek büyük bez kullandım geniş olsun diye neyseki bugün öğleden sonra bitti. yoksa mahvetti pişik yavrumu
Ay hadi İnşallah yarın yapcam hevese geldim bak
Canım ben de 4 numara kullanıyorum. Küçük gelirse 4+ olanı da var bilgin olsun. Büyük bez de rahatsız edebilir bedenine göre olsa daha iyi olur tabi. Bir de pişik için ben hep zeytinyağı kullanıyorum ama sen kantaron kullaniyordun. Denedin mi yine?
hayırlı sabahlar tatlım.Herkese hayırlı sabahlar..karapisso amin inşallah canım benim sağlıkla kullanalım herşeyimizi. Bu arada bende Sağlık Teknikeriyim. Sağlık Müdürülüğünde çalışıyorum. Allah razı olsun annem kayınvalidemler baktılar oğluşuma şimdi bu küçük prense de bakacaklar. Gönlüm rahat çalışıyorum. Benim izne ayrılmama daha 2 ay var 37 de ayrılırım bi aksilik olmazsa ki sonrasında bebeğim 8-9 aylık olana kadar evde olabileyim.
Aynen canım öyle daha iyi olur tabi. Ücretsiz izin hakkımız var ama ev kredisi ödediğimiz için alamam. Eşim de nöbet usulü çalışıyor. O da bakar evdeyken ben gider gelirim iş yerim yakın. Süt izni falan.. Bi şekilde büyür. Herşey onların geleceği için napalım.Başlarındayız ya istediğimiz an kendimizi onlara kavuşturabiliyoruz. Çok şükür bugünümüze.. Herkesin kendi tercihidir tabi saygı duyarım ama yıllarca okudum ettim kaç üniversiteden mezun oldum. Çok şükür rabbim de nasip etti atandım. Evlat da önemli tabi herşeyden önemli ama emeğimi de boşa veremezdim.. İlk yıllar tabi zor oluyo bebekken yani. ama büyüyüp de farklı istekleri farklı ihtiyaçları ortaya çıkınca iyi ki çalışıyorum diyosun..Hayat sadece ilk yıllarından ibaret değil..hayırlı sabahlar tatlım.
sistem değişsede çalışan anneler en az 2 yıl kendi çocuklarına baksalar, annelik izni olsa... çok üzücü minicik bebeği bırakmak... şanslısınki ailen bakacak kanından canından. gözün gönlün arkada kalmaz.
Canım merhaba ben de senin gibi düşünüyorum Doğum iznini 32 de hakediyoruz sonra rapor alıyoruz peki kaçıncı haftaya kadar max çalışabiliyoruz sınırı var mı ?Herkese hayırlı sabahlar..karapisso amin inşallah canım benim sağlıkla kullanalım herşeyimizi. Bu arada bende Sağlık Teknikeriyim. Sağlık Müdürülüğünde çalışıyorum. Allah razı olsun annem kayınvalidemler baktılar oğluşuma şimdi bu küçük prense de bakacaklar. Gönlüm rahat çalışıyorum. Benim izne ayrılmama daha 2 ay var 37 de ayrılırım bi aksilik olmazsa ki sonrasında bebeğim 8-9 aylık olana kadar evde olabileyim.
Kızlar bu arada hamilelik günlüğünde bebekler dönmüş gibi görünüyor.. Erken değil mi daha? Ben bizimkinin ayaklarını kasıklarımda hissediyorum hala dönmemiş yani. Sizinkiler döndü mü doktorunuz öyle birşey söyledi mi?
Sende öğretmendin galiba dimi canım.Tam bir ay sonra izne ayrılıyorum bende, gün sayıyorum resmen:)
Canın ben oğlumda çok bez değiştirdim denedim. Prima bence kesinlikle kimyasal kokusu hissettiriyor. Ben sleepy den çok memnun kaldımKızlar nasılsınız?
Bebek bezi olarak ne düşünüyorsunuz?
Prima premium care düşünüyordum ama losyonu var kimyasal o düşündürüyor biraz, yoksa sızdırma falan konusunda süper
Sleppy,molfiks,canbebe bunlarda sıfır kimyasal , losyon vazalin vs yok ama sızdırma sorunu çok oluyormuş okuduğum yorumlarda ve kullanan arkadaşlardan duyduğum böyle eksileri var, bu konuda tecrübeli olanlar ne diyorlar:)
Sende öğretmendin galiba dimi canım.
Senin 32+0 hangi güne denk geliyor..
Evet canım. Okul öncesi öğretmeniyim.tatlım sen okul öncesİ öğretmeniyim demiştin değilmi?
atanmışsın demi ?
bolbebişten öyle hatırlıyorum.
Kızlar hayırlı sabahlar .Kontrolden çıktım. Çok şükür güzel geçti. 27+1im. Tam 1 kilo olmuş. 35 cm. Tombiş bir bebek olmayacak dedi doktor. Oğlum da minnoş doğmuştu zaten sanırım genetik Doğum tarihi olarak son gün 29 Nisan dedi. Çatı ağrılarım yorulduğum için oluyormuş. Bir de benim kızım bana sürpriz yaptı ve bol bol poz verdi. İlk kez o minnoş yüzünü gördüm . Sağlıkla hayırla kavusuruz inşallah. Bizden haberler böyle... Herkesin kontrolü güzel geçer inşallah
Çok sevindim canım sağlıkla doğsun inşallah.Kızlar hayırlı sabahlar .Kontrolden çıktım. Çok şükür güzel geçti. 27+1im. Tam 1 kilo olmuş. 35 cm. Tombiş bir bebek olmayacak dedi doktor. Oğlum da minnoş doğmuştu zaten sanırım genetik Doğum tarihi olarak son gün 29 Nisan dedi. Çatı ağrılarım yorulduğum için oluyormuş. Bir de benim kızım bana sürpriz yaptı ve bol bol poz verdi. İlk kez o minnoş yüzünü gördüm . Sağlıkla hayırla kavusuruz inşallah. Bizden haberler böyle... Herkesin kontrolü güzel geçer inşallah
daim olsun bereketini gör tatlımEvet canım. Okul öncesi öğretmeniyim.
Devlet kurumundayım. 12. yılımı çalışıyorum çok şükür..
Amin cümlemiz inşallah canım..daim olsun bereketini gör tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?