Canım merhaba ben de senin gibi düşünüyorum Doğum iznini 32 de hakediyoruz sonra rapor alıyoruz peki kaçıncı haftaya kadar max çalışabiliyoruz sınırı var mı ?
Canım max 36H+6G ya kadar çalışabiliyoruz. 37H+0G olduğu gün artık izne ayrılmış olmamız gerekiyor. 8H+5H=13 haftayı da doğum sonrasına aktarıyoruz. Ayrıca diyelim ki 37H+0G da ayrıldın 38+5 de doğum yaptın o kalan bir hafta 2 günü de doğum sonrasında kullanabiliyorsun. Yani 8H+5H+1H 2G=14 hafta 2 G

Haklısın canım.. Keşke olsa..

inşallah olur inşallah

Amin cümlemiz inşallah canım..
Sen nasılsın bugün
iyiyim şükürler olsun. kızım kuvvetli vurdukça keyfim yerine geliyor.
he bu arada büyük kız soğan yemiş soymuş oynamış ben iki dk wcde iken. gülüyorum sabahtan beri. kokuyormu anne kokla diyor bide
bayılıyorlar kuru soğanın kabuğunu soymaya

sen nasılsın, yusuf paşa nasıl.

Ben daha döndüğünü hissedemiyorum ama ilk kızım da devamlı kafasi yukarıda ayakları asagidaydi hiç dönmedi doktor sizi bilgilendirir zaten inşallah en sağlıklı şekilde gelir bebisler

Kızlar ben ev hanımıyım
eşimin iznini hesap ediyorum bende

bayrama denk gelse 10 gün ordan tatil olacak 10 gün doğum izni veriyorlar. birde yıllık izinden kullansa rahat ederim
kızıma bayram tatili tevafuk olmuştu.
öyle iyi gelmişti anlatamam.

A asitane161719 hemen takvime baktım p.tesi oluyor birde hafta içi sezeryan günü alınır. pazar olabilir diye baktım hemen

Ayy bende baktım da doktorum 3 mayısta yapsa sezeryanı ne güzel olur. Tam 39. hafta. Cuma gününe denk geliyor. Pazartesi de ramazan başlıyor. Güzel olurdu bi aksilik çıkmazsa..

Ben daha döndüğünü hissedemiyorum ama ilk kızım da devamlı kafasi yukarıda ayakları asagidaydi hiç dönmedi doktor sizi bilgilendirir zaten inşallah en sağlıklı şekilde gelir bebisler
Aminn inşallah canım..
Valla o da çok önemlii.. HAdi Allah gönlüne göre versin inşallah canım..

Ayy bende baktım da doktorum 3 mayısta yapsa sezeryanı ne güzel olur. Tam 39. hafta. Cuma gününe denk geliyor. Pazartesi de ramazan başlıyor. Güzel olurdu bi aksilik çıkmazsa..

senin ara baya açık 8 yıl. normal doğum istemezmisin

seninde baya iyi olur. ramazan hediyesi.

senin ara baya açık 8 yıl. normal doğum istemezmisin

seninde baya iyi olur. ramazan hediyesi.
Canım valla ara ara aklıma gelmiyor değil. Ama doktorumla bu konuyu hiç konuşmadık. Daha doğum tarihini bile konuşmadık. Bir önceki doğumumda çatım dardı ve bebek büyük olduğu için biraz da eski doktorumun teşvikiyle azcık da tırstım tabi sezeryana karar verdik. Şimdi süreç nasıl işler bilmiyorum ama bir yandan da vakti geldiğinde doğumum başlasa normal doğabilirim diye düşünüyorum. ama o an nasıl olur bilemem ya.. Sen normal mi doğurdun?

Coook teşekkür ederim canım darısı gani gani sana olsun daha güzel haberler al inşallah yarın sen de Rabbimize çok şükür bu günleri gösterdi bize inşallah sağlıkla güzellikle kavuşmayı da nasip eder

leylunehar
tatlım benim ilki tüm çabalara rağmen 10 Cm ile normalde doğumdan sezeryan ile sonuçlandı. 2 .de sezeryan sorası normal doğum denememe yapman kızımın başı inmedi. 10 Cm ile sezeryana girdim.
kendi istedikleri vakitte doğmuş oldular şimdi doktorumla 2sezeryan sonrası normal doğum deneyeceğiz zamanını bekleyeceğiz diye karar aldık.bakalım bu led nasıl bir doğum şekli ile gelecek kuzucuğum.
seninde olabilir tabi neden olmasın. denemek lazım. hem avantajlısın 8 yıl az değil. eğer oğlun 8 , bebekmgelene kadar 9 ay eklersen nerde baksam 9 yıl olacak araları.

Doktorumun maşallahı var. Sakın,nazik,düşünceli ve hep güler yüzlü. Malum tüm hastalar bayan..havva soyuyla mücadele zor zanaat
Ev işi çok nankör yaw! Hele çocuklu ev.. kim ne derse desin temizlik düzen bana iyi geliyor.
Ben her 2 oğlumda da son zaman hazırladım çantamı. Giysileri yıka ütüle işine de 9 ayıma girdiğimde yaptım. Biraz fazla geniş davranmışım sanirim : D
kızlar daha evvel yazdınızda benmi kaçırdım... mesleğiniz nedir
Diplomalı anneler kulübü üyesiyim ev hanımıyım . Ihtisasimi sorarsan inşaat yüksek mühendisiyim.
Benimki dünkü kontrolde dönmüştü ama daha çok tur atar diye düşünüyorum.
Maşallah fıstık kıza ❤ anneyi mest etmiş desene. Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah.

Yüzünü görmeyi beklemiyordum o yüzden gerçekten mest oldum . Aminnn canım hepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize

ben 27. haftadayım heyet raporu verdi doktor 32 ye kadar 32 den sonra mecbur ayrılmış olcam doğum öncesine .aslında isteğim 35-36 ya kadar çalışmaktı ama olmadı bebek aceleci görünüyor şimdilik hedefim 32yi görmek

Canım inşallah sağ salim kavusursunuz bol bol dinlen kritik haftaları atlatmana az kaldı. Bu süreçte bebegine ve kendine çok iyi bak. Az yorul çok dinlen güzel beslen 32den sonrası çok riskli değil zaten

Yüzünü görmeyi beklemiyordum o yüzden gerçekten mest oldum . Aminnn canım hepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize

Merhaba ne güzel haberler almışsınız! Çok sevindim :) Benim de ilk defa dün akşam eşim de hissetti tekmeleri, çok muhteşem bir andı! Bugün gene sessiz kızım, belki çok hareket etmediği günler büyüyordur :)
Ben de doğum iznine gün sayıyorum şimdiden... İşe hiç konsantre olamıyorum zaten, biraz dinlenmek, sakin sakin hazırlanmak istiyorum bebekli hayata .. 32. haftada izne ayrılıcam, sonrasında da 6 ay ücretsiz izin alırım zaten diye düşünüyorum...Acaba bizim doğum izninde olduğumuz süreye denk gelen bayram tatilleri falan doğum iznine ekleniyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…