Canım max 36H+6G ya kadar çalışabiliyoruz. 37H+0G olduğu gün artık izne ayrılmış olmamız gerekiyor. 8H+5H=13 haftayı da doğum sonrasına aktarıyoruz. Ayrıca diyelim ki 37H+0G da ayrıldın 38+5 de doğum yaptın o kalan bir hafta 2 günü de doğum sonrasında kullanabiliyorsun. Yani 8H+5H+1H 2G=14 hafta 2 GCanım merhaba ben de senin gibi düşünüyorum Doğum iznini 32 de hakediyoruz sonra rapor alıyoruz peki kaçıncı haftaya kadar max çalışabiliyoruz sınırı var mı ?
dönmüş görünüyor olabilir. ama sürekli döndüğü için doğum haftasına kadar sürekli baş popo yer değiştirir.
doğum haftasında kanala tam baş koyarlar inşallah.
tabi haklısın , sistem değişmeli kesinlikle. mesela 2 yıl annelik izinin olsa hem maaşını alıp hem evinde bebeğine baksan ne iyi olur. inşallah o günleride görürüz ama zor...
Canım max 36H+6G ya kadar çalışabiliyoruz. 37H+0G olduğu gün artık izne ayrılmış olmamız gerekiyor. 8H+5H=13 haftayı da doğum sonrasına aktarıyoruz. Ayrıca diyelim ki 37H+0G da ayrıldın 38+5 de doğum yaptın o kalan bir hafta 2 günü de doğum sonrasında kullanabiliyorsun. Yani 8H+5H+1H 2G=14 hafta 2 G
Haklısın canım.. Keşke olsa..
iyiyim şükürler olsun. kızım kuvvetli vurdukça keyfim yerine geliyor.Amin cümlemiz inşallah canım..
Sen nasılsın bugün
Ben daha döndüğünü hissedemiyorum ama ilk kızım da devamlı kafasi yukarıda ayakları asagidaydi hiç dönmedi doktor sizi bilgilendirir zaten inşallah en sağlıklı şekilde gelir bebislerKızlar bu arada hamilelik günlüğünde bebekler dönmüş gibi görünüyor.. Erken değil mi daha? Ben bizimkinin ayaklarını kasıklarımda hissediyorum hala dönmemiş yani. Sizinkiler döndü mü doktorunuz öyle birşey söyledi mi?
A asitane161719 hemen takvime baktımp.tesi oluyor birde hafta içi sezeryan günü alınır. pazar olabilir diye baktım hemen
Aminn inşallah canım..Ben daha döndüğünü hissedemiyorum ama ilk kızım da devamlı kafasi yukarıda ayakları asagidaydi hiç dönmedi doktor sizi bilgilendirir zaten inşallah en sağlıklı şekilde gelir bebisler
Valla o da çok önemlii.. HAdi Allah gönlüne göre versin inşallah canım..Kızlar ben ev hanımıyım
eşimin iznini hesap ediyorum bende
bayrama denk gelse 10 gün ordan tatil olacak 10 gün doğum izni veriyorlar. birde yıllık izinden kullansa rahat ederim
kızıma bayram tatili tevafuk olmuştu.
öyle iyi gelmişti anlatamam.
Ayy bende baktım da doktorum 3 mayısta yapsa sezeryanı ne güzel olur. Tam 39. hafta. Cuma gününe denk geliyor. Pazartesi de ramazan başlıyor. Güzel olurdu bi aksilik çıkmazsa..
Aminn inşallah canım..
Valla o da çok önemlii.. HAdi Allah gönlüne göre versin inşallah canım..
Canım valla ara ara aklıma gelmiyor değil. Ama doktorumla bu konuyu hiç konuşmadık. Daha doğum tarihini bile konuşmadık. Bir önceki doğumumda çatım dardı ve bebek büyük olduğu için biraz da eski doktorumun teşvikiyle azcık da tırstım tabi sezeryana karar verdik. Şimdi süreç nasıl işler bilmiyorum ama bir yandan da vakti geldiğinde doğumum başlasa normal doğabilirim diye düşünüyorum. ama o an nasıl olur bilemem ya.. Sen normal mi doğurdun?senin ara baya açık 8 yıl. normal doğum istemezmisin
seninde baya iyi olur. ramazan hediyesi.
Oooo sen güne çok güzel başladın maşallah subhanAllah Size.
990 gr değilmi tüh 10 gr ile tahminim tutmadı. ayyy 29 nisan kavuşma tarihinizmi olacak şimdi
minnoş suratını severiz kızının
bende yarın gideceğim , Perşembe oğlumun okuluna gideceğim. iki işi bir güne sığdırmak zor olur .
tekrar gözün aydın annesi
Çok sevindim canım sağlıkla doğsun inşallah.
Sezeryan olacağı için mi son tarih 29 nisan yoksa 40 hafta o zaman mı bitiyor..
A asitane161719 hemen takvime baktımp.tesi oluyor birde hafta içi sezeryan günü alınır. pazar olabilir diye baktım hemen
Doktorumun maşallahı var. Sakın,nazik,düşünceli ve hep güler yüzlü. Malum tüm hastalar bayan..havva soyuyla mücadele zor zanaatAlemsin ya
doktorunda kısmetli kendisini güldüren gebesi var ne güzel
demi ama . insanın düzensiz dağınık evde durası gelmezki, üstelik huzur veriyor bana. işté hasta iken veya sorun varsa dağınıklık olduğunda tepem atıyor. tahammülsüz oluyo insan...
Ben her 2 oğlumda da son zaman hazırladım çantamı. Giysileri yıka ütüle işine de 9 ayıma girdiğimde yaptım. Biraz fazla geniş davranmışım sanirim : DAmiiin canım inşallah. Yarını bir atlatayım da başlayacağım inşallah valla zaman geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor . Ne zaman sabah oldu ne zaman akşam oldu anlamıyorum birkaç haftadır. 3 hafta kaldı 30lu haftalarıma. Ama hala yapacak onca işim var. İlla yumurta kapıya dayanacak
Diplomalı anneler kulübü üyesiyimkızlar daha evvel yazdınızda benmi kaçırdım... mesleğiniz nedir
Benimki dünkü kontrolde dönmüştü ama daha çok tur atar diye düşünüyorum.Kızlar bu arada hamilelik günlüğünde bebekler dönmüş gibi görünüyor.. Erken değil mi daha? Ben bizimkinin ayaklarını kasıklarımda hissediyorum hala dönmemiş yani. Sizinkiler döndü mü doktorunuz öyle birşey söyledi mi?
Maşallah fıstık kıza ❤ anneyi mest etmiş desene. Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah.Kızlar hayırlı sabahlar .Kontrolden çıktım. Çok şükür güzel geçti. 27+1im. Tam 1 kilo olmuş. 35 cm. Tombiş bir bebek olmayacak dedi doktor. Oğlum da minnoş doğmuştu zaten sanırım genetik Doğum tarihi olarak son gün 29 Nisan dedi. Çatı ağrılarım yorulduğum için oluyormuş. Bir de benim kızım bana sürpriz yaptı ve bol bol poz verdi. İlk kez o minnoş yüzünü gördüm . Sağlıkla hayırla kavusuruz inşallah. Bizden haberler böyle... Herkesin kontrolü güzel geçer inşallah
Doktorumun maşallahı var. Sakın,nazik,düşünceli ve hep güler yüzlü. Malum tüm hastalar bayan..havva soyuyla mücadele zor zanaat
Ev işi çok nankör yaw! Hele çocuklu ev.. kim ne derse desin temizlik düzen bana iyi geliyor.
Ben her 2 oğlumda da son zaman hazırladım çantamı. Giysileri yıka ütüle işine de 9 ayıma girdiğimde yaptım. Biraz fazla geniş davranmışım sanirim : D
Diplomalı anneler kulübü üyesiyimev hanımıyım . Ihtisasimi sorarsan inşaat yüksek mühendisiyim.
Benimki dünkü kontrolde dönmüştü ama daha çok tur atar diye düşünüyorum.
Maşallah fıstık kıza ❤ anneyi mest etmiş desene. Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah.
ben 27. haftadayım heyet raporu verdi doktor 32 ye kadar 32 den sonra mecbur ayrılmış olcam doğum öncesine .aslında isteğim 35-36 ya kadar çalışmaktı ama olmadıbebek aceleci görünüyor şimdilik hedefim 32yi görmek
Yüzünü görmeyi beklemiyordum o yüzden gerçekten mest oldum . Aminnn canım hepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?