Çok teşekkür ederim. Darısı buradaki tüm annelere olsun. Bebeğin arkası dönük olabilir pozisyon değiştiriyor olabilir plasenta önde olabilir ya da sen çok aktifsen hareketlerini çok net hissedemiyorsundur. Zaten ben de 24 haftalık olduğumdan bu yana daha net hissetmeye başladım gün içinde sessiz sakin olduğu anlar oluyor bazı günler tüm gün sakin oluyor vs tamamen onun duygu durumuna bağlı :))) çalışma hayatım olmadığı için bu izin meselelerini pek bilmiyorum açıkçası ama çalışan ve bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Çalışırken insan bir es vermek istiyordur gerçekten. 32 de ayrılırsan doğum öncesi hem hazırlanmaya hem dinlenmeye bol bol vaktin olur inşallah.

Canım sabah görmemişim şimdi farkettim yazdıklarını. Gözlerin aydın. Rabbim sağsalim kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Yüzünü görmek bi level bence. Daha çok farklı hissetmeye başlıyorsun.. Maşallah.. o zaman iki buçuk ayınız kaldı hayırlısıyla..

Canım abimizle yaş farkı tam 8 olacak inşallah. Şuanda 7,5 geçti. İnşallah hayırlısı neyse o olsun bizim için..

Canım malesef bayram tatilleri gidiyor. Doğum raporunda yazacak zaten doğum sonrası başlaman gereken tarih, üzerine eklenmiyor!

Amiiiin çok teşekkür ederim. Hayırlısıyla az kaldı sayılır evet. Tek duam sağ salim kavuşmak.

sağ salim gül cemalini görürsünüz inşallah

Amin canım inşallah ya bu çatı ağrısı beni mahvediyor penguen gibi yürüyorum yayıla yayıla bugün hastaneye gittim geldim geç bile kaldım hatta randevuya kostur kostur yürüdüm otobüsten inip sıcağı sıcağına farketmedim ama eve gelince neredeyse kitlendim. Zorlanıyorum ama bazen bu durumuma bile seviniyorum. Kaza bela gelmedikce başa daha büyüğü hazirlaniyormuş gibi hissederim hep :)

benim minik maşallah baya yapışıyor göbüşüme... hey Allahım şükürler olsun.
inşallah yarın çok güzel habeleler alacağım. kuvvetlendi şükürler olsun.

İnşallah canım. Hareketlerinden anlarsın zaten kilo alıp almadığını ben de aldığını hissediyordum gerçekten farkedilir derecede artmıştı çünkü hareketleri. İnanıyorum yarın güzel şeyler duyacaksin

o kadar çok ağrıyor çatın demek. Ilık duş alsan acaba. kantaron z.yağı sürsen masaj yapmak belki rahatlatır seni. .aklımâ bunlar geldi..doktorun ne dedi peki. dinlenmek dışında ?

amin inşallah
heyecanlıyım ya...
abimm aradı, çok hoş adam ya sağolsun.
İstanbullular az çocuk yapıyor maşallah Size diyor.
Ay tuttum kendimi gülmemek için

o kadar çok ağrıyor çatın demek. Ilık duş alsan acaba. kantaron z.yağı sürsen masaj yapmak belki rahatlatır seni. .aklımâ bunlar geldi..doktorun ne dedi peki. dinlenmek dışında ?

Yoruluyorsundur dedi haklı da... Oğlanı kucağıma aldıkça resmen çatı bölgesine iğneler batıyor. Dinlen diyor da o bile tam mümkün değil. Neyse bebeğime bir zararı olmasın da ben razıyım katlanirim bir şekilde. Çok sakıncalı bir durum olsaydı doktor uyarırdı sanırım. Oğlumla nasıl ilgilendiğimi biliyor çünkü.

amin inşallah
heyecanlıyım ya...
abimm aradı, çok hoş adam ya sağolsun.
İstanbullular az çocuk yapıyor maşallah Size diyor.
Ay tuttum kendimi gülmemek için

Canım dün bir video izledim Amerika'da bir kadın doğum uzmanı altı çocuğu var ve karısı yedinciye hamileymiş nedense tuhafima gitti bizde durum hiç de öyle değil

Canım dün bir video izledim Amerika'da bir kadın doğum uzmanı altı çocuğu var ve karısı yedinciye hamileymiş nedense tuhafima gitti bizde durum hiç de öyle değil

adam beleş beleş doğurtuyor tabi karısını. On tanede yapar o kadın
ayy kocacım hele bakıver ultrasonla nasılmış bebişimiz
şaka bir yana ..bizim ülkemizde nasıl çocuk yapsın insanlar. baksana 3.de bana herkes bi af etti hala milletin çoğu bilmez.

inşallah bir sakıncası yoktur annesi. benim kız sürekli karnımın üstünde. eşim bazen diyor korumuyorsun kendini. halbuki pat diye zıplıyo farkında olmadan.

inşallah en hayırlı doğum hangisi ise sağlıkla huzurla beteketiyle onu yaşamayı nasip etsin Rahmân

İşte hayat şartları .... Bizim gözümüz korkuyor ikinciden sonra çocuklu olunca hamilelik çok zor geçiyormuş test ettim onayladım. buraya kadar geldik güç bela inşallah sonunu da görürüz güzel güzel

ya hayat şartları çok zor... gene iyi gözümüz yiyor istiyoruz Rabbimizden
B biacayipben inşallah sağ salim gelir kuzun. duacıyız Size.

Sağol canım amin:)
Sleppy molfiks canbebe tamamen doğal hiç kimyasal yok, sızdırma deyince acaba dedim. Prima losyon yuzunden istemiyorum. Bende bir seçim yapicam, sanırım bu sızdırma kişiden kişiye değişiyor, küçük paketlerden alıp denemek lazım sanirim

Bende sırf hamilelik falan iyi geçsin bebeğime güzel oda yapayım diye güzel bir ev tasinmistim, evde sorunlar başladı kış başlayınca ve doğumdan iki ay sonra taşınmak zorundayım , iki gündür biraz canım sıkkın aslında, bebekle taşınmak nasıl olacak vs ,oda alsam 3 ay sonra sökülüp başka eve gidecek, almasam hayal ettiğim gibi olmayacak. Sinirden oturup aglayasim var, ev sahibiyle anlaşıp Mart'ta tasinsam oda ayrı sıkıntı bu halde yorucu olcak, varya çok hayal kurmamak lazımmış, en 3-4 yıl oturmak için ev tutuyorsun tahmin edemiyecegin sıkıntılar oluyo. Oglumun odasını ful hazırlayıp rahat rahat lohusalık gecirecektim güya.

Allah'ım gönlüne göre versin canım yardım edebilecek birileri varsa doğumdan önce taşınmaya çalış doğudan sonra bebekle daha zor olur şimdi hamileliğinde sağlığında sıkıntı yoksa taşınabilirsen taşın

Sende öğretmendin galiba dimi canım.
Senin 32+0 hangi güne denk geliyor..

Canım doktorumla konuşmadım ondan yazılı bir kağıt alicam gittiğimde. Sat a göre uygulamadan hesapladigimda 1 Mart 32+0 oluyor ,doktorda da çok değişmez sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…