neden taşınacaksın ev rutubetmi tuttu. nisan ortası gibi olabilir taşınma işin. tatlım ben doğum haftası dolaplarını odalarını ayarladım. güzel gönlünü sıkma
inşallah hayırlı haplar açılır gönlünü genişletir Mevlam.

Her halükarda annemler taşıyacak doğumdan sonra olursa iki yardımcı tutup birde annem hallederler, öncesi de tasinsam yine birilerini tutup annemler yardım edecek sadece birinde karnımda diğerinde kucağımda bebek olacak:) annemlerle de Allah'tan çok yakın oturuyorum ,Allah başımızdan eksik etmesin ailelerimizi

İşte öyle de böyle taşıncan yani doğumdan önce olsun o zaman sizde istediğiniz gibi herşeyi gönlünüze göre yapın Allah izin verirse :))

Evet bütün tavanlarda oldu birde çok güzel biyerde kiralanmıştık ama kısmet, haziran da tasiniriz artık, benim doğum nisan ortasından sonra olabilir çünkü, sezeryanda kesin o haftalarda olacak zaten

tatlım inan karnındayken daha kolay olur
mümkünse hayırlısıyla doğumdan bir ay evvel taşınsan çok iyi olur. bebek yeni.evine gelmiş olur.

Canım sıkma kendini bu kadar. Biz her şey tamam olsun en güzel şekilde olsun diyoruz ama Allah'ın da bir planı var. Belki böylesi hayırlıdır. Bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin de varsın odası olmasın bir süre. Zaten ilk üç ay bebekler sürekli anneleriyle beraber küçücük bir beşik alırsın idareten gerekirse. Onun tastamam bir odaya değil en çok sana ihtiyacı olacak. Ben de gebeligimin son ayında tasinmak zorunda kalmıştım üstelik gurbette olduğum için kimsem de yoktu yeni ev bulmak için kmlerce yürüdüğümü biliyorum. eşyayı toparlama yeni evi temizleme yerleştirme hep eşimle yalnız başımıza hallettik. Ama çok şükür yeni evinizden daha fazla memnun kaldık. Sen de üzülme bir hayır vardır diye düşün. Ayrıca bebekle taşınmak inan çok da zor olmaz aynı şehirde bir yakinin varsa. Taşınınca gönlüne göre yaparsın bir oda hem neye ihtiyacin var o zaman daha net görmüş olursun

sen yazınca bu açıdan bakmadığımı fark ettim. kafamın aldığı konu oda değilde evdi çünkü .
valla benimkiler 2 yaşına kadar benimle uyuyor. aynı odada park beşikte emdikleri için gece boyu.
2 yaş bitince odaları ayırdık . buda öyle olur inşallah.

Ay maşallah ona Allah sağlıkla al kucağına, bende 27+3 um, büyüyorlar çok sukur

Bu pencereden bakmamistim sağol canım ,aynilarini eşim de soyledi az önce rahatladım,insan tek bir noktaya odaklanıyor , baya rahatladım suan

Canım ben oda yapmadım bir sifonyer bir de beşik aldım ama 16 aydır birlikte uyuyoruz besiginde beş gece uyumamistir daha bazı şeyleei tecrübe etmeden bilemiyor insan. Bugün annemle konuştum biraz anlattım bir ton eksikleri saydım döktüm dedi ne diye dert ediyorsun hele bir bebek doğsun bir kat elbisesi olsa da olur doğduktan sonra gidilir yine alınır stres yapma bu kadar dedi hak verdim aslında.

Bu pencereden bakmamistim sağol canım ,aynilarini eşim de soyledi az önce rahatladım,insan tek bir noktaya odaklanıyor , baya rahatladım suan

Rica ederim canım. Biz biraz fazla mükemmelliyetciyiz çağımızın birçok kadını bu durumda. Ama olayın dışına çıkıp dışarıdan bir gözle baksak kendimize inan birçok konuyu gereksiz yere kafayı taktiğimizi gorecegiz. Her şey hallolur su akar yolunu bulur yeter ki sağlık olsun eşinle aranda muhabbet daim olsun . Eşya ile olan her iş hallolur Allah'ın izniyle

tatlım inan karnındayken daha kolay olur
mümkünse hayırlısıyla doğumdan bir ay evvel taşınsan çok iyi olur. bebek yeni.evine gelmiş olur.

Sözleşme falan durumları var, annemin evi çok büyük boş odası gardrobu bile var olmadı o süreçte orda kalicam rahat rahat, sakin kafayla düşününce cozum yolu bulmak daha kolay oluyor:) en büyük dertlerimiz bunlar olsun kizlar

Evet mükemmel olsun istiyoruz, ben birazda düzen takıntısıyim ondan bazen hayat yorucu oluyor benim için. Akışına bırakmak en iyisi

Ay maşallah ona Allah sağlıkla al kucağına, bende 27+3 um, büyüyorlar çok sukur

Evet canım bu günleri yaşatan Rabbimize hamdolsun. Sevincim kursağımda kalacak diye inceden inceye bir korku duymuyorum değil ama ne geliyorsa başa Allah'ın takdiri sonuçta . Vardır bir bildiği derim en fazla. Tabi ben yinede hepimiz için O'ndan bol bol afiyet sağlık huzur mutluluk istiyorum en hayırlısından :)

Canım dün bir video izledim Amerika'da bir kadın doğum uzmanı altı çocuğu var ve karısı yedinciye hamileymiş nedense tuhafima gitti bizde durum hiç de öyle değil
Bizde çok çocuk cahillik göstergesi nedense..eğitimsiz ve 2.-3.dünya ülkelerindeki işsiz kişiler çok çocuk doğurur inanisi..ev hanımı olmak ayıp! Çalışmayan, ev hanımı topluma vatan-millete ve aile bütçesine katkıda bulunmuyor mantığı empoze ediliyor. Çok şükür işsiz aylak değilim. Ev hanımıyım ve ailemin çocuklarımın başındayım! GÜÜÇ bende artiiiiik

3.ye gebe olduğumu duyanların yarışından fazlası 'kazayla mı oldu? ' diyor. Gayet planlı deyince 'aklını mı yitirdin?' Yaklaşımında. Hele 5 çocuk yapacam dediğimde bi nefesleri kesiliyor
Cancagzim hiiiç canını sıkma bu konuya..vardir bir hayır ❤ yeni evini çok daha seversin. Nacizane tavsiyem taşınabiliyorsanız doğumdan önce halletmeye çalış. Bebekle her şey şimdikinden 10 kat daha zor olacak. Ayrıca yorulsan bile oturursun,uzanirsin, yatıp uyursun...ama bebekle bunları yapman pek mümkün olmayabilir
Öperim ❤ hoş buldum

Evet mükemmel olsun istiyoruz, ben birazda düzen takıntısıyim ondan bazen hayat yorucu oluyor benim için. Akışına bırakmak en iyisi

Bu takıntılı halimiz yarın çocuklarımıza da zarar verir çocuk varsa birazcık rahat olmakta her zaman fayda vardır. Annesi belkide bu günler seni ona hazırlıyordur. Ona daha iyi bir anne olabilmen için...

Zaten o doktoru görünce direkt aklıma senin yazdıkların geldi aynı şeyleri düşündüm benim ikinci ama arası kısa diye bana da kaza mı diye sordular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…