öyle geçerken dert değil kesinlikle. , güzel telaşeler. düşünmesi bile güzel telaşe.

Zaten o doktoru görünce direkt aklıma senin yazdıkların geldi aynı şeyleri düşündüm benim ikinci ama arası kısa diye bana da kaza mı diye sordular
Bekarken yok mu biri evlen artık!
Sevgilin olur, uzatmayın bu işi! Ne zaman yüzük takıyorsunuz?
Nisanlanirsin..düğün ne zaman?
Evlenirsin..çocuk ne zaman?
Çocuk doğar..2.ne zaman yapıyorsun?
2.çocuğa hamile kalırsın..doğmadan 3. Ne zaman?
Kısacası insanoğlu başkasının işine burun sokmayı sever haaa bi de memnun da edemiyorsun! Her halimize çok şükür ❤❤

Bence de hiç sıkma canını, hersey hallolur, yapılır yeter ki sağlık olsun. Ben de 1+1 deyim yani bebek odamız yok, nasıl olsa ilk 6 ay bizimle yatıcak bizde sonrasında taşınırız diye planladık. Kendi kısmetleriyle gelir inşallah bebeklerimiz ....
İçini ferah tut, inşallah daha da güzel ferah bir eve geçersiniz.

çalışan ev hanımı konusuna öyle güzel yazmışsın ki.severim seni.
bende 5 diyorum. bilmiyorum bizim Millet boş konuşmayı niye çok seviyor. her işe maydanozlar

çalışan ev hanımı konusuna öyle güzel yazmışsın ki.severim seni.
bende 5 diyorum. bilmiyorum bizim Millet boş konuşmayı niye çok seviyor. her işe maydanozlar
Isime burun sokup beğenmeyip akıl verenlere deli oluyorum!!!
Bi tanıdığım var ve sevdiğim tuttuğum bi sözü var. ' akıl verme bana! Paran varsa para ver!'

Isime burun sokup beğenmeyip akıl verenlere deli oluyorum!!!
Bi tanıdığım var ve sevdiğim tuttuğum bi sözü var. ' akıl verme bana! Paran varsa para ver!'

ayy harika bir söz... tuttum ben bunu.

ablalarım karışmazlar inan.

ama yedi kat el konuşuyor ya

tepkilerdende rahatsız oluyorum ben.

ayyy sana Allah yardım etsin. sanki istemeden olmuş gibi. valla ilk gibi heyecan mutluluk yaşıyoruz. şükürler olsun...

çoğu kişiden uzak duruyorum , kafam kulağım rahat.

Canım pozitif düşün , kızın sağlıkla kollarında olacak emin ol:)

Zaten o doktoru görünce direkt aklıma senin yazdıkların geldi aynı şeyleri düşündüm benim ikinci ama arası kısa diye bana da kaza mı diye sordular

Hakkaten layığıyla bakilabiliyorsan maddi ve manevi olarak gücün varsa, kafan kaldiriyorsa:) , sağlığın el veriyorsa, güzel bir eğitim verebiliyorsan bir evde 2 den fazla çocuk süper bişey bence. Bazı insanlar bir çocuğa bile bakamazsan manevi olarak sevgi bile veremezken, bazı insanlar 3 çocukla mükemmel ilgilenebiliyor, bu kişiye bağlı aslında. Bende imrenirim ikiden fazla çocuklu ailelere, ev daima neşeli oluyor , ben tabi o kafada değilim şuan:) bazıları da hakkaten doguruyo sevgi veremiyo çocuk üvey evlat gibi köşelerde kalıyor falan bende çok kızıyorum böyle olanları görünce.
Siz umursamayin çok ağzı olan konuşuyor, önemli olan çocuklara yetebilmek, bunu basariyosaniz zaten başkası çok mühim degil

İnş canım çok sağol,Allah seninde gönlüne göre versin inşallah:)

Ülkemizde anne olmak başlı başına sorumluluk.
öyle derin bir konuya değündinki, ben kendim hayat şartları ile alakalı olduğunu düşünüyorum bu sevgi ilgi verme konusunu...
misal ben yapayalnız ilk bebeğimi kucağıma aldım.
hala o yaşadığım korku endişe aklımdadır...
eşim destek Allaha Şükür.

koşulsuz sevgi vermek çok önemli evet!

ama öyle bir an oluyor bağırıyorum
halbuki ikisi benim hayatım...
kızıyorum kendime birde sonra bunun vijdanını yaşıyorum...

öyle sıkıntılı zamanlar oluyor hersey üstüme geliyor sıkıyor beni...

herşeyden evvel onlar benim değil Allahın emanetleri kırma incitme üzme diyorum...

bazen çok şanslı evlatlarımız diyorum
onlar için okuyoruz öğreniyoruz , hayatı neşeli çekilir hale geritmeye çalışıyoruz vesair...

insanın doğası evlere uygun değil. .yani dört duvar arasına
ama bizler bu davarlar arasında çocuk yetiştirmeye çalışıyoruz.

çok zor tatlım
bir o kadar güzel huzur veren birşey evlat...
inşallah hayırlı anne babalar oluruz.

Valla bana bi görümcelerim bir de 3 kızı olan arkadaşım niye çocuk yaptın demedi..geri kalan hayatımdaki herkes bi akıl verdi annem kız kardeşim ve kv haricindekilerin samimiyetine inanmıyorum. Onlara bile sizden yardim beklemiyorum,istemiyorum da ne diye ahlanip vahlaniyorsunuz diyorum.
Insan sahip olmayı istediği kendinde eksik gördüğü şeyi kıskanır. Cesaret ve güç kiskanilir

Sagi solu pek takmıyorum ammaa bazı insanlar kendi bozuk psikolojilerini bana yansitinca içim şişiyor çocuğu olmayan birileri bile akıl verince benim beynim akiyor
Rizki veren ALLAH. 2 çocuğuma hamdolsun yetiyorum bir bu kadara daha yeterim evelallah rabbim sağlıklı ömür versin her şey hallolur

işte insan kendine güvenmezse ne diye istesin evlat sahibi olmayı...
valla kıskanılırki ne kıskanılır...
cesaret ve bakabilecek gücü kendimizde buluyoruz şükürler olsun...

evladı olmayan banada dedi ben bakamam helal sana...
halbuki 2.bebek için tedavi ile olacak.

yani insan ne diye karışır ne diye illa bişey söyleme gereği duyar...

hayırlı olsun de dahada uzatma demi ama

inşallah hakkıyla büyütürüz.
inşallah sonları güzel olur
sağlıkla huzurla yaşarız...

o zaman tahmin edeyim
990 gr çıkacak

benimkide muhtemelen 600 gr olmuştur , belki daha fazla çıkar umudum var

bizim sizinle tarihimiz aynı. benim de erkek bebemin 1 hafta arayla bu şekilde çıktı. kız erkekler farklı oluyormuş cinsiyetinizi bilmiyorum.

26 ocak tarihinde boyu 30.38 cm ağırlık 679 gr
2 şubat tarihinde boyu 32.2 cm ağırlık 823 gr

benimki de çok mu dombili acaba ya :)

Hastane çıkışını aldım ❤ sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum. Üstelik iyi bi fiyata da düşmüştü..süper oldu
Rabbim sağlıkla giydiği günleri de göstersin insallah ❤

kızlar umarım iyisinizdir mesajları okuyamadım dünden beri yatıştayım dün sabah uyandıktan sonra lavaboya gittim ve kanamam olduğunu fark ettim apar topar eşimle hemen hastaneye gittik allaha şükür bebiş iyimiş ama rahim ağzı uzunluğunda kısalma ve kasılma olmaya başlamış o yüzden proletan iğne ve progestan başlattı 1 pazartesiye kadar yatış rapor verdi ama ömrümdem ömür gitti hastaneye gidene kadar baya korktum düşük geçmişi olunca insan çok korkuyor ..

Rabbim sağlıkla zamanlıca dünyaya getirmeyi nasip etsin. Sen zaten dikkat ediyorsun, gerisi takdiri ilahi ❤ hep güzel şeyler iyi şeyler düşün ki öyle şeyler olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…