- 24 Eylül 2018
- 188
- 384
- 53
- 44
çok geçmiş olsun, inşallah bu kadarla atlatmış olun. Moralinizi bozmayın hiç.kızlar umarım iyisinizdir mesajları okuyamadım dünden beri yatıştayım dün sabah uyandıktan sonra lavaboya gittim ve kanamam olduğunu fark ettim apar topar eşimle hemen hastaneye gittik allaha şükür bebiş iyimiş ama rahim ağzı uzunluğunda kısalma ve kasılma olmaya başlamış o yüzden proletan iğne ve progestan başlattı 1 pazartesiye kadar yatış rapor verdi ama ömrümdem ömür gitti hastaneye gidene kadar baya korktum düşük geçmişi olunca insan çok korkuyor ..
kızlar umarım iyisinizdir mesajları okuyamadım dünden beri yatıştayım dün sabah uyandıktan sonra lavaboya gittim ve kanamam olduğunu fark ettim apar topar eşimle hemen hastaneye gittik allaha şükür bebiş iyimiş ama rahim ağzı uzunluğunda kısalma ve kasılma olmaya başlamış o yüzden proletan iğne ve progestan başlattı 1 pazartesiye kadar yatış rapor verdi ama ömrümdem ömür gitti hastaneye gidene kadar baya korktum düşük geçmişi olunca insan çok korkuyor ..
çok geçmiş olsun, inşallah bu kadarla atlatmış olun. Moralinizi bozmayın hiç.
Çok çok geçmiş olsun. Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Bu şekilde birkaç haftayı atlatirsanız tehlikeli dönem geçmiş olur Allah'ın izniyle. Rabbim ikinizi de korusun .
çok geçmişler olsun. bununla kalır inşallah geçer gider annesi. Rabbim korusun duacıyız :)inşallah kızlar çok sağolun allah bütün bebişlerimizi korusun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
amin amin tatlım benim... hepimizin inşallah işi gücü rast gitsin ger daim. hızır a.s yoldaşımız olsun inşallah.Kızlar herkese hayırlı bir gün dilerim. Rabbim evlatlarımıza ve bize sağlık afiyet versin kucağınıza aldığımız günleri göstersin inşallah.karapisso kontrolün umdugundan çok çok daha güzel geçer inşallah . Buraya çok güzel haberlerle dönmeni umuyorum. İşin gücün rast gelsin bugün ve her gün
Kızlar geldim doktor doğumda. tokluk şekeri için kan verdim. bekliyorum bir saate yazarım sizlere güzel haberlerimizi inşallah.
@doda tatlım kesinlikle kız erkek fark ediyor. ve benimki geç oluşan bir elma... geriden geliyor o yüzden. kızımız olacak inşallah . sağlıklı olsunlar kilosu önemli değil. .bana geriden geliyor takip etmem lazım dediği için endişe ettim.
Hadi bakalım kızın seni çok mutlu etsin bugün Allah'ın izniyle. Yüzünü göstersin bol bol anne ben burada çok rahatım çok iyiyim desin inşallah
yüzünüde gördüm çok tatlı burnu var dedi doktorum.
dedim abisinin ablasının burnu fındık gibi çok tatlılar
güldük
doğum tarihimizde değişti tabi. bir hafta geriden ayarladım...
kızlar ben ordayken bir kavga oldu. doktor birini dövdü adamin burnu kanlar içinde çıktı odadan. doktor tekme atarak odadan attı... ben ve diğer gebeler kaçtı hemen arkamdaKİ duvar sallandı ne oluyor dedim... korktum inanın. hastane ayağı kalktı...
Maşallah canım. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim ❤ gelişimi eksiksiz ve sağlığı yerindeyse kilo olayını çokta önemli tutmuyorum ben açıkçası. Az kilodan ziyade çok kilo beni daha çok endişelendiriyorkızlar tahmin ettiğim gibi geriden geliyor hiç.bir sıkıntı yok elhamdülillah çok şükür.
A asitane161719 öyle güzel haberlerle geldimki... çok mutluyum şükürler olsun
canımın içi 700 gr yakın olmuş
kuş gibi gebesin karnın yok çünkü bebeğini baya aşağıda taşıyorsun dedi.
böyle giderse normal doğum için sansın yaver gider kolayca doğar dedi.
ve muhtemelen geç döllenme olduğu için 41 veya 42.haftada doğabilir bunlar varsayım tabi bakalım zaman neyi gösterecek diyor şeker doktorum.
hocam dedim iki çocukla gelip gitmek zor oluyor bana uzun bir tarih verirseniz sevinirim
6 hafta sonra gel 30.haftada dedi.
mart sonu gibi giderim inşallah.
açlık tokluk şekerinim normal.
doktor çok hoş konuşuyor ya yerim ben onu... kızlar çok mutluyum darısı gelecek kontrollerimize olsun.
sağ salim kucağımıza alalım inşallah...
Kavganın sebebi neymiş canım genellikle son dönemde tam tersi haberleri okuyorduk ama... İki türlüsü de hoş değil keşke konuşarak anlaşmak bu kadar zorlaştırılmasa. Allah korumuş seni .
Maşallah canım. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim ❤ gelişimi eksiksiz ve sağlığı yerindeyse kilo olayını çokta önemli tutmuyorum ben açıkçası. Az kilodan ziyade çok kilo beni daha çok endişelendiriyor
Sağlıkla zamanlıca gelsin minik prenses ❤
doktorumun asistani dedi adam musallat olmuş gelip gidiyormuş hatta doktorun kapısını kilitli tutuyorduk dedi. sormadım inan nedir diye..doktorumda arkadan kilitledik kapıyı dedi... evet çok kötü haller bunlar. ama oluyor işte. birde k.d kapısının bitişiğinde oda. hepimiz kaçtık hemde koşarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?